PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای راه اندازی سایت

Ehsan PCbase
25-03-2010, 19:40
سلام
سال نوتون مبارگ
اقا من اومدم هاست لینوکس 100 مگ و دامنه .com‏ گرفتم برای راه اندازی سایتی با محتوای کشتی کج .
پرس و جو کردم ببینم کدوم سیستم مدیریت محتوا بهتره تا رو هاست نصب کنم .
هر کس یه چیزی میگه ... هر سی ام اس یه سری معایب و مزایا داره و نمیشه گفت کدوم بهتره و باعث سردرگمی میشن !
مثلا وردپرس که انقدر ازش تعریف میکنن ، من اصلا با پنل مدیریت و سایت هایی فارسی که اموزش ها ، افزونه ها و ... رو می زارن راحت نیستم .
خیلی شلوغ و گیج کننده ان .
از طرف دیگه تو این فکر افتادم که بیخیال هاست بشم و پس بدم و بیام دامنه رو بندازم رو وبلاگ و پول رو بدم سفارش طراحی قالب وبلاگ .
ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ هاست رو نگه دارم و یه سی ام اس نصب کنم روش یا بیام دامنه رو بندازم رو وبلاگ ؟
اگر موافقید که دامنه رو بندازم رو وبلاگ ، به نظرتون از کدوم سرویس دهنده وبلاگ استفاده کنم که تبلیغات نداشته باشه و از لحاظ امکانات طوری باشه که دست طراح رو برای طراحی قالب وبلاگ باز بزاره ؟

Ehsan PCbase
26-03-2010, 11:10
یعنی هیشکی حرفی چیزی نداره بگه ؟؟!!!! :13:

darkdream2012
26-03-2010, 11:21
خوب مسلما سرویس دهنده های وبلاگ یسری محدودیت برای کاربران ایجاد می کنند و امکانات کمی هم دارند اا اگه میخای بصورت پیشرفته فعالیت کنی و به فکر روزی 20-30 بازدید کننده نباشی بهتره بیای و از cms استفاده کنی چون دیگه زحماتت به در نمیره اما من هنوز هم وردپرس رو پیشنهاد می کنم ممکنه اولش گیج بشی اما بهدا میفهمی چه انتخاب درستی کردی

hichkas9
11-04-2010, 14:17
دیتلایف یا نیوک خوبن

tabriz-info
14-04-2010, 11:19
به نظر من سیستم مهم نیست شما اول دنبال قالب کشتی کج بگرد که تعدادشونم زیاده ببین با کدوم سیستم سازگاری داره بعد اونو نصب کن