ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رنگ منو ها

Moh3en_f1
25-03-2010, 16:49
با سلام

من دنبال یه سورس یا Ocx میگردم که بشه باهاش رنگ منو ها رو تو VB تغییر داد
دوستان من ocx زیاد پیدا کردم ولی همشون مشکلاتی داشتن
مثلاً سورسشون معلوم نبود چی بود ! یا مثلا رنگ منو رو مشکی میکردی آیتم هاش دیده نمیشد؟ یا مثلا وقتی تو وبی رنگ منو رو عوض میکردی رنگ تو کل ویندوز منو هات عوض میشد!
دوستان اگه سورس میزارن خواهشاً این اشکالات رو نداشته باشه

پیشاپیش از همه ی عزیزان تشکر میکنم

Rishter
25-03-2010, 19:34
با سلام

من دنبال یه سورس یا Ocx میگردم که بشه باهاش رنگ منو ها رو تو VB تغییر داد
دوستان من ocx زیاد پیدا کردم ولی همشون مشکلاتی داشتن
مثلاً سورسشون معلوم نبود چی بود ! یا مثلا رنگ منو رو مشکی میکردی آیتم هاش دیده نمیشد؟ یا مثلا وقتی تو وبی رنگ منو رو عوض میکردی رنگ تو کل ویندوز منو هات عوض میشد!
دوستان اگه سورس میزارن خواهشاً این اشکالات رو نداشته باشه

پیشاپیش از همه ی عزیزان تشکر میکنم

با سلام
اگه مي شه منظورتون رو بيشتر توضيح بدين . مثلا منظورتون از منوها همون منوهاي File و Edit و از اين جور

چيزهاست ؟ اگه اين باشه من يه OCX مخصوص واسش دارم . كه منوهارو مثل منوهاي ورد مي كنه .

:40::11::13::10::46:

Moh3en_f1
25-03-2010, 19:50
با سلام
اگه مي شه منظورتون رو بيشتر توضيح بدين . مثلا منظورتون از منوها همون منوهاي File و Edit و از اين جور

چيزهاست ؟ اگه اين باشه من يه OCX مخصوص واسش دارم . كه منوهارو مثل منوهاي ورد مي كنه .

:40::11::13::10::46:

دوست من

من توی برنامه ام یه چند تا منو ساختم که اصلا کلاً فرق داره من یه سورس میخوام که بشه رنگ این منو ها رو تغییر داد من خودم یه OCX دارم که رنگ منو ها رو تغییر میده ولی اولاً محدوده ( نمیشه فونت تغییر داد و سایز و ... ) دوما سورسش رو ندارم

حالا شما ocx تون رو بزارید ببینم چه جوری هستش

از دوستان خواهش میکنم اگه کسی چنین سورسی داره بزاره
خیلی واجب هستش

ممنون و متشکرم

Rishter
25-03-2010, 22:00
دوست من

من توی برنامه ام یه چند تا منو ساختم که اصلا کلاً فرق داره من یه سورس میخوام که بشه رنگ این منو ها رو تغییر داد من خودم یه OCX دارم که رنگ منو ها رو تغییر میده ولی اولاً محدوده ( نمیشه فونت تغییر داد و سایز و ... ) دوما سورسش رو ندارم

حالا شما ocx تون رو بزارید ببینم چه جوری هستش

از دوستان خواهش میکنم اگه کسی چنین سورسی داره بزاره
خیلی واجب هستش

ممنون و متشکرم

با سلام

بنده فايل رو ميذارم . راستي شما با استفاده از اين فايل مي تونيد رنگ منوها ، فونت منوها و ... رو تغيير دهيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:11::20:

Moh3en_f1
26-03-2010, 08:35
با سلام

بنده فايل رو ميذارم . راستي شما با استفاده از اين فايل مي تونيد رنگ منوها ، فونت منوها و ... رو تغيير دهيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:11::20:

دوست من ممنونم نمونه کار جالبی بود ولی این یه مشکلاتی داره
اولاً خیلی پیشرفته هستش من چیزی نفهمیدم ازش دوماً این ناقص باید نسخه اصلیش رو بخری

از دوستان اگه کسی راه دیگری برای تغییر رنگ و فونت و ... منو ها داره پیشنهاد بده اینجا

ممنون و سپاسگذارم :40:

Rishter
26-03-2010, 14:03
دوست من ممنونم نمونه کار جالبی بود ولی این یه مشکلاتی داره
اولاً خیلی پیشرفته هستش من چیزی نفهمیدم ازش دوماً این ناقص باید نسخه اصلیش رو بخری

از دوستان اگه کسی راه دیگری برای تغییر رنگ و فونت و ... منو ها داره پیشنهاد بده اینجا

ممنون و سپاسگذارم :40:

با سلام

من که هیچ مشکلی ندیدم اگه شمتا مشکلی داشتید بفرمایید من اگه تونستم حتما کمکتون می کنم .

چون که من خودم دارم باهاش کار میکنم مشکلی ندارم .

شما یک نمونه از مشکلاتتون رو بگید تا ببینم . . . . :40::8::46:

Moh3en_f1
26-03-2010, 16:53
با سلام

من که هیچ مشکلی ندیدم اگه شمتا مشکلی داشتید بفرمایید من اگه تونستم حتما کمکتون می کنم .

چون که من خودم دارم باهاش کار میکنم مشکلی ندارم .

شما یک نمونه از مشکلاتتون رو بگید تا ببینم . . . . :40::8::46:

سلام دوست من

اونجور مشکل که نه مشکلش اینه که این یه گزینه داره به اسم Buy که باید بری نسخه اصلیش رو بخری

بعدش دوست من، من فقط از Ocx اش استفاده کردم خوب بود ولی اگه میشه یکی یکی گزینه هاش رو توضیح بدی خیلی خوب میشی

بعد در کل من نمیتونم از همه این برنامه تو برنامه هام استفاده کنم باعث پیچیدگی میشه شما فقط یه لطفی بکن گزینه های این ocx رو توضیح بده + گذاشتن آیکن کنار منو ها

ممنون میشم ازتون :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:

Rishter
26-03-2010, 19:29
سلام دوست من

اونجور مشکل که نه مشکلش اینه که این یه گزینه داره به اسم Buy که باید بری نسخه اصلیش رو بخری

بعدش دوست من، من فقط از Ocx اش استفاده کردم خوب بود ولی اگه میشه یکی یکی گزینه هاش رو توضیح بدی خیلی خوب میشی

بعد در کل من نمیتونم از همه این برنامه تو برنامه هام استفاده کنم باعث پیچیدگی میشه شما فقط یه لطفی بکن گزینه های این ocx رو توضیح بده + گذاشتن آیکن کنار منو ها

ممنون میشم ازتون :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:

با سلام

اين كه كاري نداره . از بخش پراپرتيز بر روي "Custom " كليك كنيد . در كادر باز شده بر روي تب "Menu Icon "

كليك كنيد . سپس منوي مورد نظر رو انتخاب كرده و از بخش "Menu Icon " آيكن مورد نظر رو بگذاريد . سپس

برنامه رو اجرا كنيد . اگر برنامه رو اجرا نكنيد نمي تونيد آيكن ها رو ببينيد .

بازم شما كار كنيد اگه مشكلي بود بگيد تا ببينم . . . .

:40::11::10::31:

Moh3en_f1
27-03-2010, 08:25
با سلام

اين كه كاري نداره . از بخش پراپرتيز بر روي "Custom " كليك كنيد . در كادر باز شده بر روي تب "Menu Icon "

كليك كنيد . سپس منوي مورد نظر رو انتخاب كرده و از بخش "Menu Icon " آيكن مورد نظر رو بگذاريد . سپس

برنامه رو اجرا كنيد . اگر برنامه رو اجرا نكنيد نمي تونيد آيكن ها رو ببينيد .

بازم شما كار كنيد اگه مشكلي بود بگيد تا ببينم . . . .

:40::11::10::31:

آقا واقعا خیلی ممنونم خیلی کمکم کردید

ولی بازم سوال :19:

اول اینکه شما سورس این ocx رو دارین ؟
دوم هم اینکه میتونید یکی یکی گزینه های اینو توضیح بدید میخوام کامل کامل باشه
اگه براتون سخته گزینه های مهم رو توضیح بدین ممنونم :40::11:

Rishter
27-03-2010, 09:57
با سلام

نه من سورس اين Ocx رو ندارم فقط ديدم كه ابزار حل مشكلتون دست منه واسه خودم وظيفه دونستم به شما

كمك كنم . همه ماها اينجا جمع شديم كه مشكلات خودمون و ديگران رو حل كنيم . من شايد نتونم يكي يكي

گزينه ها رو توضيح بدم ولي تا هرجا كه در توانم باشه مي گم .

:40::11::10::46: