PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کابل Displayport برای مانیتور دل

mishen
25-03-2010, 13:20
سلام دوستان . بنده به تازگی مانیتور Dell مدل U2410 رو خریدم و الان تنها مشکلی که دارم اینه که کابل Displayport رو هنوز جایی ندیدم که براش بگیرم . کارت گرافیکم 5850 هست که فعلا از خروجی HDMI دارم استفاده میکنم. از دوستانی که اطلاعی از کابل مذکور دارند لطفا مرا راهنمایی کنند که از کجا میتونم تهیه کنم
ممنون:11:

سال نوی همه دوستان P30WORLD هم مبارک

mishen
27-06-2010, 22:00
یه مسلمون پیدا میشه بگه کابل Displayport رو از کجا میتونم تهیه کنم بخدا اینقدر پرس و جو کردم نا امید شدم ! جالبه هم مونیتورش رو دارم هم کارت گرافیک رو ولی کابلش نیست !!!!
واقعا اگر کسی اطلاع داره یه خبری بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehshad
02-07-2010, 02:06
یعنی این مانیتور کابل DVI نمیخوره که مجبوری از hdmi استفاده کنی ؟

bas ali
02-07-2010, 09:26
display port کیفیت بهتری میده ؟
hdmi که کیفیتش 1920* 1080 هست درسته
حالا display port چقدره ؟

stulibious
23-12-2010, 19:18
سلام دوستان . بنده به تازگی مانیتور Dell مدل U2410 رو خریدم و الان تنها مشکلی که دارم اینه که کابل Displayport رو هنوز جایی ندیدم که براش بگیرم . کارت گرافیکم 5850 هست که فعلا از خروجی HDMI دارم استفاده میکنم. از دوستانی که اطلاعی از کابل مذکور دارند لطفا مرا راهنمایی کنند که از کجا میتونم تهیه کنم
ممنون:11:

سال نوی همه دوستان P30WORLD هم مبارک

آقا من شرمندم از کل اینترنت فقط شما رو پیدا کردم که این u2410 رو گویا تو ایران خریدید!! و چون من تازه ثبت نام کردم سایت اجازه نداد بهتون پیام خصوصی بدم. من فقط میخواستم بپرسم شما این u2410 رو از تهران خریدید؟ و میشه بگید از کجا گرفتید جون من خیلی دنبالشم.اگه یکی 2جا رو آدرس بدید خیلی ممنون میشم. مرسی

حالا در مورد displayport هم یه چیزی بگم تا این پستمو پاک نکنن. حقیقتش displayport با وجود تفاوتهای اصاصی ساختاری که با hdmi داره ولی عملآ فعلآ هیچ کدوم بکار نمیان چون تو استفاده از این مانیتور هر 2شون تا وقتی طول کابلتون زیر 15 متر هست کیفیت یکسانی رو ارائه میدن.پس واقعآ لازم نیست خودتون به دردسر بندازین.این نظر من بود