PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای پاور

esfehanei
25-03-2010, 13:02
از دوستان تقاضا دارم کمک کنن تا مشکل عجیب من برطرف شود
من توی جعبه کیسمو با جاروبرقی وسشوار گرد گیری کردم وقتی که کامپیوتر رو روشن کردم دیدم پاور صدایی میده عجیب!!!:18:
منم هرچی توی سرش زدم درست نشد یعنی دوباره پاور رو در آوردم و جازدم ولی نشد.
حالا شما کمک کنید
خوشبختانه در شهر ما تعمیرکار کامپیوتر خود ادم هست نه کس دیگه چون هر کی رو می بینی در مغازش نوشته تعمیر تخصصی کامپیوتر و مهندس ...و ... ولی بعدا می فهمی آقا تا دوم دبستان درس بیشتر نخونده و...
به همین علت من گفتم بیام از شما بپرسم بلکه به یه نتیجه ای برسم
مدل پاورمم پرفکته از اینا که فنش خیلی بزرگه یعنی به سمت پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------
راستی من می خوام جعبه کیسمو عوض کنم در این باره جایی رو اینجا پیدا نکردم یه کمکی بفرمایید
1-کدام مدل بهتره؟
2-چه جوری قطعات رو باید توش نصب کنم{به اختصار}
البته من چون جایی رو پیدا نکر دم اینجا پرسیدم ولی اگه شما جایی رو می شناسید لینک اش رو در پایین بگید

با تشکر

UltraForce
25-03-2010, 14:10
با سشوار که که فوت کردی گرد وخاک رفته تو موتور فن
فکر نکنم با فوت کردن دوباره گرد و خاک بیاد بیرون چون توش روغنیه و گرد و خاک می چسبه ولی باز هم امتحان کن اگه نشد ببین می تونی خودت دل و رودش رو بریزی بیرون و تمیز کنی
فوقش نشد می تونی یک فن تازه براش بخری که دو نوع داره یکی از گرون ها هست (10 تا 20 هزار تومن) و اون یکی از اون معمولی ها هست که تو بازار الکترونیک پیدا می شه که بیشتر 5 تومن نیست البته چون فنت بزرگه ( 12 یا 14 سانتی متریه ) دیگه خیلی ارزون نمی شه!!

برای کیست چه قدر می خوای هزینه کنی
تا یک حدی اگه هزینه کنی (تا 80 هزار تومن ) بحث درباره زیبایی و کیفیت ساخت هست ولی اگه بخوای یکمی بیشتر هزینه کنی بحث حرفه ای می شه و صحب از مارک های جهانی و نوع سیستم های خنک کنندگی و جنس و کلفتی بدنه و نویز فن ها و قابل نصب واتر کولینگ و .... مطرح می شه

اگه می خوای یک کیس اررزون بخری و درعین حال با کیفیت و زیبا و ظاهرا ً حرفه ای مدل Green Magnum 2 v رو پیشنهاد می کنم نسخه یکش تو بازار پره و من خودم هم دارم نسبت به قیمتی که داره ازش خیلی راضیم(35 هزار تومن)
این هم لینک توضیحاتش تو سایت گرین(به اون یکی کیس ها هم نگاه کن و در ضمن گرین فن هم می فروشه که از فن های حرفه ای محسوب می شه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

esfehanei
26-03-2010, 10:56
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
بعد از اینکه پاور جدید رو تهیه کردم چه جوری باید وصل کنم؟
در ضمن پاور ها می گن از نظر قدرت با هم فرق دارن مثلا500w,600wو... من کدوم رو بخرم؟
اگه پاورم قدرتش زیاد باشه مادر بورد و... نمی سوزه؟
-----------------------------------------------------------
از نظرتان در باره کیس هم ممنون
مدلporscheچه طوره؟

MCI
27-03-2010, 09:45
دوست عزیز شما اول مشخصات قطعات سیستمت رو اعلام کن تا دوستان درباره پاور بهتون کمک بکنن

بله فرق دارن. شما باید با توجه به قطعات و مصرف هر کدوم از اونا پاور رو تهیه کنید

خیالتون راحت مشکلی پیش نمی یاد

به نظر من green بهتره
باز بستگی به خود شما داره که کیس حرفه ای میخواین یا معمولی
کیس هم به نظر من با توجه به قطعات سیستم بگیرید. از نظر گرمای داخل کیس .دمای قطعات و تهویه کیسو ...

موفق باشی