ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دومین مجموعه بازیهای مستقل ایرانی

صفحه ها : 1 [2]

silsin
13-05-2011, 10:45
دوست عزیز یا نظز نده یا واقعیت رو بگو
شما اول بازی رو انجام بده 800 جا اسم من ساینت من اورده شده
ایشون مدعیه!! چه دوستی الان قلبم از نارحتی درد گرفته...
این همه زحمت بکش اخرش این بشه ....
بوی پول فهمیده پریده وسط!!
شما بازی بکنی میفهمی سه تا طرح زده ایشون منو - صحفه ای واسه نوشته و غیره- هد بالای صفحه
من چیکار کنم الان؟

((می خواستم اینجا یه چیزی بگم که پشیمون شدم))

خب حالا پول رو کی گرفته ؟
مگه حق شما خورده شده؟
خب اگه این طور نیست پس چرا داری حرص می خوری ؟
هر کسی می تونه بیاد نظر بده.
اینجا یه مرجع قانونی که نیستش که بیان بگیرنت .
من هم می تونم بگم این بازی که ساختی مال منه .:31: چرا مال من رو گرفتی ؟ :31: من ازت شکایت می کنم :31:
شما حرص نخور اگه واقعا فکر می کنی اون اقا حقی نداره پس ولش کن دعوا کردن که نشد کار.
((در ضمن لطفا با ارامش جواب بده . من از اون حرف بالات عصبانی شدم و می خواستم یه چیزی توی پرانتز بالا بهت بگم ولی چون دیدم عصبانی هستی بیخیال شدم))

honestbud
13-05-2011, 10:54
راست میگه silsin جان!
من نمیدون مشما چند سالته اما من فقط 25 سالمه ولی تو چند سال اخیر یه چیرایی رو خوب فهمیدم!
هیچ چیز تو زندگی ارزش نداره به جز خود لذت زندگی، پس هر چیزی که لذتی توش نیست بهتره که انجامش ندی!

حسن جان راست میگه!اگه حقی نداشته و اومده الکی یه چیزی گفته، خوب ولش کن! در ضمن بهتره کمی آروم تر باشی و صبر کنی تا خودش هم بیاد نظر بده!

AMINGERAMI
13-05-2011, 11:39
یاشار جان از شما بعید بود.....

بنده خودم در ساخت بازی و گرافیک سه بعدی و از دست کارها سابقه کمی ندارم..... پس نگید طرف بوی پول به دماغش خورده!!!

در ضمن برای شما متاسفم اقا یاشار که معنی و مفهموم کار گروهی هر چند داوطلبانه رو نمیدونید!

از این فرصتی که برای بنده ایجاد کردید ممنونم ولی خودتون خرابش کردید!

از تمامی دوستان بابت این مسئله ای که پیش اومده عذر خواهی میکنم ....

موفق باشید

honestbud
13-05-2011, 11:41

موفق باشید

نه مثل اینکه شما نگرفتی!
ما معذرت خواهی نمیخواستیم که!
ما فقط میخوایم که میونه 2 نفر که تو صنعتی بازی بالاخره یه کاری کردند، خراب نشه!

حالا هر طور خودتون میدونید!
شما هم موفق باشید!

khanghodrat
13-05-2011, 11:52
یه زمانی وقتی سرزمین رویا رو بورس بود همه به مهدی فنایی طرح میکشیدن و ایده میدادن ...
اقای فنایی همش رو رد میکرد به خودم میگفتم عجب ادمی نمیخواد کسی کمک کنه و بازیش بهتر بشه ....
الان میفهمم

یاشار جان از شما بعید بود.....

بنده خودم در ساخت بازی و گرافیک سه بعدی و از دست کارها سابقه کمی ندارم..... پس نگید طرف بوی پول به دماغش خورده!!!

در ضمن برای شما متاسفم اقا یاشار که معنی و مفهموم کار گروهی هر چند داوطلبانه رو نمیدونید!

از این فرصتی که برای بنده ایجاد کردید ممنونم ولی خودتون خرابش کردید!

موفق باشید
شما من رو خراب کردی ....

AMINGERAMI
13-05-2011, 12:30
یک سوال :

این بازی را جناب یاشار شما با ایده خودتون ساختید که ادعا میکنید من سازندم یا سورس بازی را داشتید و فقط شما منو و بازی را تغییرش دادید؟؟(آن هم با همکاری بنده!.... بنده از روی لطف این کار رو نکردم.... برای کسب تجربه و شرکت در کار گروهی این کار رو کردم و قطعا حقی در این بازی دارم.... اشتباه برداشت نکنید... منظورم حق مادی از نظر پول و مقام نیست!)

khanghodrat
13-05-2011, 12:45
یک سوال :

این بازی را جناب یاشار شما با ایده خودتون ساختید که ادعا میکنید من سازندم یا سورس بازی را داشتید و فقط شما منو و بازی را تغییرش دادید؟؟(آن هم با همکاری بنده!.... بنده از روی لطف این کار رو نکردم.... برای کسب تجربه و شرکت در کار گروهی این کار رو کردم و قطعا حقی در این بازی دارم.... اشتباه برداشت نکنید... منظورم حق مادی از نظر پول و مقام نیست!)
قطعا شما حق داشتید و اون هم اورده شدن اسم شما و بقیه در سازندگان بوده و هست
دیگه حق دیگه و حق تصمیم گیری و غیره رو نداری
شما فقط و فقط به من کمک کردید
من هم منکر این نبودم و حتی خیلی هم متشکر بودم و هستم
شما اگر ناراحت بودی با من باید صحبت میکردی و اگر متوجه شدی من اجازه دادم دیگه نباید حرفی میزدی ...
----------------
تو برو 2-3 صفحه قبل رو بخون ببین در مورد من چی فکر کردن ...

parvizamd
13-05-2011, 12:46
دوستان دعوا نکنید هنوز که این مجموعه واسمون پول نشده .حالا کاری که شده که ایشال... حل میشه. آقای گرامی شما بهتر بود قبل به اتهام زدن به آقای پناهی خبر و گفت و گو می کردید.البته شاید من هم جای شما بودم اینکار می کردم .اما بهتره با هم کنار بیایید.

با تشکر پرویز بازگشا

Prince_ of _Persia
13-05-2011, 13:01
آقا نکنید این کار ها رو با همدیگه . ارزش این رفاقت بیش تر از این چیزهاست.
من خودم تازگی از یکی از دوستانم ضربه بدی خوردم. این چیزها رو می بینم حال بد می شه . بس کنید تو رو خدا

---------------------------
پخش کننده اصرار داره که حتما بازی رو اخر خرداد پخش کنه چون می گه الان همه تو امتحانات هستند و بازار کساده. قول قسط اول رو هم به من قبل از اون داده که من می ترسم اعلام کنم باز این بزنه زیرش من خراب شم. پس فعلا مجبوریم تحمل کنیم.اینم از بازیسازی تو این مملکت

AMINGERAMI
13-05-2011, 13:02
باشه......................... ختم جلسه رو اعلام میکنیم....(آقا یاشار شما راست میگید)

باز هم از آقای جهانگیری و پناهی و دیگر دوستان بابت این مسئله عذر خواهی میکنم...(این عذر خواهی های بنده را پای کوچک نمایی و مظلوم نمایی و مقصر بودن من و..... نذاریدا ، بابت تند روی ها و احیانا تهمت های زده شده است!)

به امید موفقیت های دوباره همه دوستان.

شاد و سربلند باشید

khanghodrat
13-05-2011, 13:54
باشه......................... ختم جلسه رو اعلام میکنیم....(آقا یاشار شما راست میگید)

باز هم از آقای جهانگیری و پناهی و دیگر دوستان بابت این مسئله عذر خواهی میکنم...(این عذر خواهی های بنده را پای کوچک نمایی و مظلوم نمایی و مقصر بودن من و..... نذاریدا ، بابت تند روی ها و احیانا تهمت های زده شده است!)

به امید موفقیت های دوباره همه دوستان.

شاد و سربلند باشید
باز من مقصر شدم .... منم این رو تحمل نمیکنم
اگر شما حق دیگه ای داری بگیر! اگر دروغ میگم بگو!
---------------------
یا حداقل یه جوری گفتی بر بی گناهی خودت...

anti-military
13-05-2011, 15:05
نه این عکس العمل تند AMINGERAMI درست بود و نه این حرکت khanghodrat که بدون هیچ خبری به یکی از سازنده های بازی ( هرچند ناچیز ) برای بازی تصمیم گیری کرد !

به هرحال وقتی AMINGERAMI تو ساخت این بازی کمک کرده باید از نظر مادی هم یه سهمی داشته باشه . البته اینجور که جبهه گرفته بود ما فکر کردیم کل بازی رو به تنهایی ساخته ...
پس دنبال مقصر نگردید چون جفتتون مقصرید ! حالا شاید AMINGERAMI یکم بیشتر :31:

بنابراین ختم دادگاه رو اعلام میکنم و حکم زیر رو صادر میکنم !

اگر برای مثال این بازی 400 هزار تومن سهم فروشش شد مبلغ 35 هزار تومان به AMINGERAMI پرداخت بشه و به خاطر جبهه گیری تند که علیه بازی با رسانه ها انجام داد مبلغ 5 هزار تومان جریمه به حق خودش که همون 30 هزار تومن میشه برسه ! و مبلغ 360 هزار تومان هم به آقای khanghodrat پرداخت بشه !

این 10 هزار تومن باقی مونده هم حق دادگاه حساب میشه و به زودی شماره حسابو براتون میفرستم و ...

Prince_ of _Persia
13-05-2011, 22:12
دوستان امروز یکی گفت بازیها رو نقد کردن عکسشم تو مجله بازی رایانس ؟ کسی پرینت از این صفحش نداره ؟ تو کله کشور پخش میشه این مجله ؟

بی خیال :18:
اخه بازیها رو از کجا اوردن که نقدش کرده باشن؟ مطمئنی عزیز؟

AMIR REZAs
03-06-2011, 20:41
نقل قول آقای فنایی درباره ی مجموعه

اگر خودتون ویدئویی تهیه کنید و دربارش توضیح بدید، میتونیم منتشرش کنیم یا در یکی ازآیتمهامون پخشش کنیم

Prince_ of _Persia
03-06-2011, 23:13
من که شخصا بدجور درگیر امتحاناتم . این ترم درسام هم سخته واسه همین می خوام بشینم سفت پای درس.
هر کی می تونه همچین کاری بکنه اعلام کنه

Reza Azimy_RW
22-06-2011, 00:18
این قضیه اقای فنایی چیه ؟ کجا این حرفو زده واسه چی ؟ کی ؟ چیکار میخواد بکنه ؟ شاید من وقت انجامشو داشته باشم یکم توضیح میدید ؟

AMIR REZAs
22-06-2011, 01:04
این قضیه اقای فنایی چیه ؟ کجا این حرفو زده واسه چی ؟ کی ؟ چیکار میخواد بکنه ؟ شاید من وقت انجامشو داشته باشم یکم توضیح میدید ؟
من مجموعه رو به آقای فنایی مدیر سایت gameemag معرفی کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واسه دموی تبلیغی گفتن باید یه فیلم(تریلر) بدیم...

Prince_ of _Persia
23-06-2011, 20:12
خوب . بازهم خبر خوب هست و خبر بد. خبر بد اینکه قرار بود پک های مجموعه حاضر باشه تا امروز که به خاطر اینکه قیمت بسته بندی دی وی دی بالا رفته پک ها عوض شد و تا آخر هفته دیگه حاضر و تکثیر می شه. خبر خوب اینکه یکی از سی دی ها رو گرفتم و ازش عکس گرفتم . طرح جلد بازی رو هم قطعی شد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parvizamd
23-06-2011, 20:30
دمت گرمم باز ماچت کنم
:31:

اسم بازی من ام توشه...

honestbud
23-06-2011, 20:52
رفقا چرا اسم بازی ها که سمت چپ سی دی هستش ناقصه؟
تو عکس اینطوریه یا کلا همینطوریه!

Prince_ of _Persia
24-06-2011, 03:19
نه کلا همینطوره . بد برش خورده این استمپ هاش .
اینم عکس رو جلد بازی :

honestbud
24-06-2011, 09:39
این شد!
این خیلی قشنگه!
دمتون و دمشون گرم:31:

Hotsun
24-06-2011, 16:57
ایول.
طرح جلدش انقدر خفنه یه صدهزار نفری ندید میخرنش :5:
خیلی باحاله.
منظورش از اون آدمه همون دزدان دریایی منه دیگه؟؟؟

Prince_ of _Persia
26-06-2011, 04:22
این شد!
این خیلی قشنگه!
دمتون و دمشون گرم

مخلصیم عزیز .

ایول.
طرح جلدش انقدر خفنه یه صدهزار نفری ندید میخرنش
خیلی باحاله.
منظورش از اون آدمه همون دزدان دریایی منه دیگه؟؟؟

اره دیگه خودشه شما شک نکن :31:

NINJA0098
26-06-2011, 14:34
جلدش جدا قشنگ شده فقط کی منتشره؟بگیریم؟

Hotsun
06-07-2011, 23:21
در نیومد؟!؟ :42:
قرار بود هفته پیش بیاد. :41:
آخه چرا ما رو زجر کش میکنن... :31:

Prince_ of _Persia
07-07-2011, 13:19
بالاخره انتظارها به سر رسید. مجموعه حاظره فقط هولوگرامش هنوز حاضر نیست که شنبه حاضر می شه و به امید خدا پخش می شه . منم چند نسخه ازش گرفتم که برای مجلات بازی بفرستم. قسط اول رو هم گرفتم که چکش ماله شنبه اس. شماره حساباتون رو بدید تا به محض نقد شدنش به حسابتون واریز کنم . شرمنده دوستان که دیر شد ولی من تموم سعی ام رو کردم که هر چه زودتر کارها انجام بشه .

اینم عکس پک بازی . خیلی شیک شده و کیفتشم خیلی خوبه:

pro 3d game studio
07-07-2011, 13:43
دم آقای جهانگیری یخ در بهشت.
خیلی خیلی خوشحالمون کردی .
از زحمات شما ممنون.بدون تلاش شما این مجموعه به اینجا نمی رسید .
قسط اول همون 150$ هست دیگه ؟1

Prince_ of _Persia
07-07-2011, 14:01
خواهش می کنم وظیفه ام بود امیدوارم با این کار کیفیت کارهای مستقل بالا بره. گرچه می دونم مبلغ کمی هست ولی همین هم می تونه به خانواده ها ثابت کنه که این کار در آمد داره و کمتر به بچه های بازیساز گیر بدند.
بله قسط اول 150 هست و قسط دوم هم همینطور و قسط سوم 200 هست.

pro 3d game studio
07-07-2011, 14:25
قیمت 2900 هست؟ یا ... دقیق معلوم نیست.
رده بندی سنی اسرا 3+ سال ؟
فکر کنم اوایل توی سایت بنیاد زده بود+15 .حالا چطور شده تغییرش دادن ؟

Hotsun
07-07-2011, 21:41
آقا خیلی حال کردم با این خبر.
فقط یه چیزی:
کارت به کارت میریزین یا واریز میکنین یا...
در ضمن ارسال پیغام خصوصی شما بسته هست نمیشه که شماره حساب رو تو جمع زد پس بازش کنید یا ای-میلتون رو بدید.

Prince_ of _Persia
07-07-2011, 22:01
نه عزیز قیمتش 3200 هست . رده بندی رو هم گرافیست اشتباه زده صداش رو در نیار . فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .پخش کننده گفت مشکلی نیست.

-----------
پیام جان پیغام خصوصی من بازه بقیه بچه ها برام پیغام فرستادن . درحال میلم هم اینه :
mhmetal84@yahoo.com

Prince_ of _Persia
08-07-2011, 09:01
این اسامی قبلا به من شماره حساب دادن . اگه حسابشون هنوز همونه نمی خواد برای من شماره حساب بفرستن :

محمد فلاح

اميد صادقوند
امين پناهي
کوشا شقاقي
پرویز بازگشا

چقدر شماره حساب سرم گیج رفت . یا همه تون برید حساب بانک صادرات باز کنید یا اینکه کارت شتاب بگیرید که دیگه برای دفعه بعدی این قدر دردسر نداشته باشه .

parvizamd
08-07-2011, 09:10
سلام پرنس جان :کی حالا پول می دن ؟

RatAtouille
08-07-2011, 09:28
سلام من یک چند وقتی نبودم ( از پست 2 به بعد :31:) میشه لیست بازیها و سازندشون (و در صورت امکان یک شات) ازشون بگذارین . نمیدونم همه بازی ها رو بچه های انجمن ساختن یا نه و یا کیا ساختن ! کلا شوت میزنم دیگه ...:31:

Prince_ of _Persia
09-07-2011, 13:19
لیست دوستانی که امروز مبلغ رو به حسابشون واریز کردم بقیه دوستان هم فردا به حسابشون واریز می شه.

آرش اسمعیلی
علیرضا صحاف
رضا عظیمی
محمد فلاح
امیر رضا سیستانه ای
کوشا شقاقی

اینجوری خیلی سخته. برای سری بعد حتما یک کارت شتاب تهیه کنید و گرنه از واریز خبری نیست:31:
دوستان بعضی ها پرسیدند کی منتشر می شه . یعنی اینقدر من حرفام گنگه؟ تو پستهای قبلی گفتم که امروز هولوگراماش می رسه و منتشر می شه . انشالا.

parvizamd
09-07-2011, 17:15
دمت گرم ای هلو ای خوشگل ای بچه ها همه با هام(ما هم یه شعر یاد گرفتیم!)

مهدیار آقا آبرو کمون می خوام بیام درخونتتون :نمی خواد بیای:می خوام با هام رفاقتی با هم بزنیم فلافل ;

به این اسپم professioanl .بابا شادمون کردی.

Prince_ of _Persia
09-07-2011, 18:17
قربونت پرویزجان شرمندمون کردی. :11:
تا باشه از این شادیها باشه . اماده باش انشالا می خوایم بریم برای سری بعدی مجموعه

parvizamd
09-07-2011, 20:09
پادشاه خیابان ها 2 :ندای عدالت.....

(مگه می خوای ارشاد پدرمون دربیاره:31:)

alisahaf70
09-07-2011, 21:00
دستت خیلی مرسی پرنس جان
واقعا کارت بیسته

Prince_ of _Persia
10-07-2011, 09:26
این افراد حساباشون رو چک کنند قسط اول به حساباشون واریز شد :

پرویز بازگشا
پیام عرب زاده
امین پناهی

امید صادقوند عزیز شماره حسابی که به من دادی اشتباه . دوباره شماره حسابت رو برای من بفرست

Hotsun
11-07-2011, 13:38
حساباشون رو چک کنند

چک کردم عین 1و نیم ملیون ریال به نحو احسنت ریخته شده.(ممنووووووون)
راستی پول کرایه تاکسی تا بانک رو از روش برمیداشتی :31:
حالا از کجا میتونیم بخریمش؟؟؟
تهران عرضه میشه یا به دوستام که شهرستان هستند میتونم بگم بخرن؟؟؟

AMIR REZAs
13-07-2011, 09:26
اینم کاری که ما میتونستیم بکنیم

فقط میدونید از کجا میشه خرید ؟

Prince_ of _Persia
13-07-2011, 09:38
ممنون امیر رضا جان . منم ایمیل فرستادم ولی مال شما رو انگار زودتر به دستشون رسیده.
از نمایندگی های مدرن تو شهرستانها می تونید بخرید. تهران هم ولی عصر مرکزشه

parvizamd
13-07-2011, 10:41
مهدیار جان چند روز دیگه میاد بوشهر

lord arthas
13-07-2011, 12:13
کی میاد مشهد؟!

RatAtouille
13-07-2011, 12:28
سلام ، از بازی ها شات نمیگذارین ؟ :20:

Prince_ of _Persia
14-07-2011, 05:35
اندکی صبر سحر نزدیک هست . ( حالا شاید سحر هم نبود ،یکی دیگه باشه :27:)
بازیها یکشنبه فرستاده شده برای شهرستانها . هر جایی که بازیهای مدرن رو داشته باشه احتمالا این یکی رو هم داره.

عکسهای بازیهای مجموعه هم اینجاست :

Hotsun
14-07-2011, 10:03
آقا من توی دی بازی نیستم ولی از بازی Fire cold یه عکس بذارین گرافیکش رو حال کنن یه عکس هم از یه جای دزدان دریایی یجور که پاهای شخصیت اصلی معلوم باشه بندازین گیم پلی رو ببینن یدونه هم از شر زنده بذارین تنوع بالای بازی ها رو ببینن.
قبل از هر عکس هم در موردش اینجور که من گفتن بگین که بفهمن مجموعه کم چیزی نیست.

حتماً این کار رو بکنین چون فقط پک بازی رو دیدن چیزی ازش نمیدونن.
فقط عکس ها خوب باشن دیگه.

pro 3d game studio
14-07-2011, 10:52
آقا مهدیار اصلا پیام خصوصی براتون نمیاد هر کاری میکنم.
شماره حسابم رو چند روز پیش اعلام کرده بودم ولی گویا اصلا براتون ارسال نشده و شما هم به حساب صادرات واریز کردید.که این حساب مشکل داره و با هزار بدبختی تونستم پول رو بگیرم. خواهشا" اقساط بعدی رو به حساب سپه که ماله خودمه واریز کنید . ممنون

Prince_ of _Persia
14-07-2011, 12:20
پيغام خصوصي من مشكلي نداره هر دو تا پيغام جديدي كه فرستادي رو گرفتم ولي اون شماره حساب رو حتما اشتباه كرده بودم. باشه به حساب جديدت مي ريزم.

خب بايد بگم كه اينجور كه خبر دار شدم براي اكثر شهرستانها بازي فرستاده شده. توي تهران هم ميدان امام خميني ، انقلاب ، صادقيه ، ميدان ولي عصر بازي قابل تهيه است. كه ميدان ولي عصر مركز اصلي مدرن هست. فكر كنم به نظرم كم كم بايد استارت شماره سوم رو بزنيم كه تا آخر تابستون حاضر باشه و تو اواسط پاييز پخش بشه. اينبار كيفيت بازيها رو هم بالاتر ببريم. دوستان آمادگيش رو دارند.؟

bazisaz
14-07-2011, 17:39
بابا مهدیار جان معروف شدی :5:
امروز تو برنامه ی صفر و یک مجموعه رو معرفی کرد و گفت به مدیریت آقای مهدیار جهانگیری و اینکه حدود 20 تا بازی توشه و برید بخرید و حمایت از بازیسازای مستقل کنید و قیمتش حدود 3 تومنه
انشاا.. همین باعث فروش بیشتر هم بشه

hasansmoke
14-07-2011, 19:15
Prince_ of _Persia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان اگه میشه پیام خصوصیت رو چک کن جواب ما رو هم بده.
ممنونم

Prince_ of _Persia
14-07-2011, 20:03
بابا مهدیار جان معروف شدی
امروز تو برنامه ی صفر و یک مجموعه رو معرفی کرد و گفت به مدیریت آقای مهدیار جهانگیری و اینکه حدود 20 تا بازی توشه و برید بخرید و حمایت از بازیسازای مستقل کنید و قیمتش حدود 3 تومنه
انشاا.. همین باعث فروش بیشتر هم بشه
جالبه . چه خوب . امیدوارم خوب فروش بره که برای سری بعدی این دردسرها رو نداشته باشیم. ممنون از خبر خوشت آرش جان
----------------------------------------------------------
حسن جان پیغامت رو خوندم . خصوصیت رو چک کن.

life_gombin
14-07-2011, 22:45
به به ... میبینم که بلخره وارد بازار شد ...

مهدیار جان به ما فقیرا هم یه پولی برسون گناه داریم بخدا

pro 3d game studio
16-07-2011, 18:39
دوستان یه خبر جدید:
سایت گیم ایمگ با مدیریت آقای مهدی فنایی اقدام به برگزاری سومین مسابقات جام رمضان ، با عنوان "ساخت خلاقانه ترین بازی " کرده که همینجا از تمامی دوستان بازی ساز و مخصوصا" دوستانی که در مجموعه بازی های مستقل2 حضور داشتند ، دعوت میکنیم در این مسابقات شرکت کنند.

لینک مسابقات :

Prince_ of _Persia
19-07-2011, 23:42
دوستانی که خصوصی فرستادن شرمنده من چند روزی مسافرت بودم نتونستم جواب بدم.
کوشا جان من قبلا با بقیه بچه ها پول رو به حسابت واریز کردم . حسابت رو چک کن.

این مسابقه جام رمضان هم از طرف مجموعه مستقل حمایت می شه و بازیهای خوب اون حتما در مجموعه قرار می گیرند. توصیه می کنم دوستان حتما شرکت کنند.

pro 3d game studio
20-07-2011, 14:07
دوستان شرایط و موضوع و قوانین مسابقه تغییر کرده ، به نحوی که همه میتونن شرکت کنن.
مبلغش 5 تومن شده و موضوعش دلخواه شده ولی به بازی های خلاقانه امتیاز ویژه ای میدن.یه سر به تاپیکش بزنید.
مهمتر از همه از طرف مجموعه مستقل حمایت میشه.
منم شرکت میکنم.

NINJA0098
20-07-2011, 14:46
دوستان شرایط و موضوع و قوانین مسابقه تغییر کرده ، به نحوی که همه میتونن شرکت کنن.
مبلغش 5 تومن شده و موضوعش دلخواه شده ولی به بازی های خلاقانه امتیاز ویژه ای میدن.یه سر به تاپیکش بزنید.
مهمتر از همه از طرف مجموعه مستقل حمایت میشه.
منم شرکت میکنم.
منم میخوام شرکت کنم اولین بازی کاملمو با udk میسازم ببینم چجوریه.....

lord arthas
20-07-2011, 16:50
فک نکنم بتونی 3d چیز خوبی بسازی حداکثر حجم 200 مگه

NINJA0098
20-07-2011, 17:05
فک نکنم بتونی 3d چیز خوبی بسازی حداکثر حجم 200 مگه

اتفاقا میشه ....خوبیه این مسابقه اینه که بازی کامل نمیخوائ منم یه بازی ساده تک مرحله ای میسازم.
از امشب میخوام شروع کنم.

Reza Azimy_RW
23-07-2011, 22:13
منم شرکت میکنم تو مسابقه . حسین یه حریف واقعی اومد . برو کنار !:31:

Prince_ of _Persia
24-07-2011, 10:31
از طرف مجموعه هم جوایزی به مسابقه اضافه شد. نفر اول 24 دی وی دی آموزشی و نفر دوم 12 دی وی دی آموزشی p30world به انتخاب خود برنده.

Prince_ of _Persia
12-08-2011, 07:02
خوب یه سری اطلاعات تازه راجع به انتشار مجموع بدم. تا الان که یکماهی می شه منتشر شده مجموعه حدود 2400 نسخه ازش فروخته شده که من انتظار داشتم 5000 تا نسخه ای که سری اول زده شده بود تا الان فروش بره. شایان ذکر همین شرکت پخشی که باهاش کار می کنیم حدود3000 تا نسخه میرمهنا رو که تازه پخش کنند ه اش هم نیست در روز اول پخشش فروخته. حدود 3 میلیون و نیم هم تا الان فاکتور شرکت پخش برای تولیدش به من تحویل داده . کلا اینکه با این مقدار فروش خیلی ضرر شد که شراکتی کار کردیم و اگه واگذار شده بود نه دردسرهاش رو داشتیم نه ترس از فروش بیشترو هم اینکه پولش رو تو سه ماه اول گرفته بودیم ولی خب شرکت پخشی نبود که زیر بار خرید یکجای مجموعه بره.

در کل اینکه اگه برای سری بعدی شرکتی یکجا مجموعه رو بخره می تونیم رو سری بعد حساب کنیم وگرنه که بی خیال بی شیم بهتره. اینم از حمایت از بازی های مستقل !

parvizamd
12-08-2011, 07:54
خوب یه سری اطلاعات تازه راجع به انتشار مجموع بدم. تا الان که یکماهی می شه منتشر شده مجموعه حدود 2400 نسخه ازش فروخته شده که من انتظار داشتم 5000 تا نسخه ای که سری اول زده شده بود تا الان فروش بره. شایان ذکر همین شرکت پخشی که باهاش کار می کنیم حدود3000 تا نسخه میرمهنا رو که تازه پخش کنند ه اش هم نیست در روز اول پخشش فروخته. حدود 3 میلیون و نیم هم تا الان فاکتور شرکت پخش برای تولیدش به من تحویل داده . کلا اینکه با این مقدار فروش خیلی ضرر شد که شراکتی کار کردیم و اگه واگذار شده بود نه دردسرهاش رو داشتیم نه ترس از فروش بیشترو هم اینکه پولش رو تو سه ماه اول گرفته بودیم ولی خب شرکت پخشی نبود که زیر بار خرید یکجای مجموعه بره.

در کل اینکه اگه برای سری بعدی شرکتی یکجا مجموعه رو بخره می تونیم رو سری بعد حساب کنیم وگرنه که بی خیال بی شیم بهتره. اینم از حمایت از بازی های مستقل !
پرنس جون الان اصولا باید گفت...
Damn.
یعنی بی خیال بقیه پول دیگه ... چه شناس توپی داریم :41:

parvizamd
12-08-2011, 10:32
مهدیار جون انصافا بازی های من اصلا زباله ولی انصافا شرکت پخش بسیار ضعیف عمل کرد نه تبلغیی هیچ.تو بوشهر انگار چیزی ازش ندیدم .

Hotsun
13-08-2011, 17:10
تو بوشهر انگار چیزی ازش ندیدم .
من تو تهران چیزی ازش ندیدم حالا تو میخوای توی بوشهر ببینی.:41:

parvizamd
13-08-2011, 17:47
پرنس جان بخشید اگه لحنم تند بود ولی با این وضع پخش معلومه فروش آنچنانی هم نمی کنه گرشاساب تا دلت بخواد پوستر زده
میرمهنا رو نمی دونم .اصلا خبری ازش نیست.

Prince_ of _Persia
14-08-2011, 02:55
پرویز جان عزیز من دل خوشی داری.من می گم هزینه های تولیدش زیاد شده شما فکر تبلیغاتی؟ تبلیغات خدا تومن هزینه داره و ما هم توش شریکیم. گرشاسب و میرمهنا هزینه های هنگفتی براشون خرج شده بود. تبلیغ تلویزیونی و ویدیویی ، رو نمایی و هزار کوفت و زهر مار داشتن که حتی کوجکترین تبلیغاتشون از کل در آمد فروش مجموعه بیشتره. ما حتی پوستر هم که حساب کردیم نزدیک 2 میلیون می شد هزینه اش. تازه هم تو سایت دی بازی تبلیغ شد مجموعه هم شبکه آموزش معرفیش کرد که این خودش کم تبلیغی نیست. من هم تا جایی که می تونستم سعی ام رو کردم ولی دیگه کم اوردم

خوب این 5000 تا نسخه اش به هر حال تولید شده و باید هر جوری هست فروش بره بنابراین یک قسط دیگه حتما در کاره. اصلا هم فروش خوبی نیست و عملیات انهدام در این حد فروش داشته. برای 5000 تا نسخه بعدی دوباره 3.5 میلیون تو هزینه می افتیم که عاقلانه نیست و معلوم هم نیست برگرده.

در مورد بازیها هم چیزی تا الان نگفتم چون نمی خواستم روحیه بچه ها رو خراب کنم. ولی واقعا مجموعه قبلی کیفتش بیشتر از این مجموعه بود و تازه رایگان هم بود ! 25 تا بازی داشت که یکی از یکی بهتر بودند ولی ما تو این مجموعه بازیهای سه بعدیمون اکثرا تک مرحله ای بودند جه انتظاری می شه داشت ؟

دوستان یک نصیحتی براتون دارم ما واقعا اینجوری به جایی نمی رسیم. من خودم 6 ساله دارم رو بازی سازی کار می کنم که اگه یک کارمند ساده شده بودم تا الان برای خودم زندگی ردیف کرده بودم. اگه می خواید به جایی برسید بهتره با هم کنار بیاید و تیمی بصورت 5-6 نفره کار کنید و دست از تقلید هم بردارید و بازیهای با ایده نو بسازید .

----------------------------------------------------------
در مورد فورشش باید بگم که نمایندگی های رسمی مدرن بازی رو حتما دارند که تو تهران دو تایی که می شناسم یکیش تو پاساژ مجتمع ولی عصره و یکی هم توی توپخونه . تو بوشهر هم نمایندگی نداره و آبادان نمایندگی داره و ظاهر از اونجا یکسری بازیهاشون می ره برای بوشهر . در هر صورت خرید اینترنتی هم داره که از طریق سایت mgi.ir می شه خریدش

parvizamd
14-08-2011, 05:46
مهدیار جان همین جا جلو جمع از شما عذر می خوام.:40:من تند رفتم و دمت گرم اینقدر زحمت کشیدی واسه مجموعه

باید یه فکری کرد اینطوری من یا x بشین یه بازی سوم شخص یا غیره بسازن فایده نداره فقط باید امید داشت که این مجموعه فروش بره (بچه دعا کنید:10:).

دوستان به نظر من همه باهم تبلیغ کنیم جدا میگیم هرکی پایه اس. تشکر رو بزنه روی سایت های مختلف شاید فرجی شد.

Reza Azimy_RW
14-08-2011, 10:49
سلام مهدیار جان . اول از همه زحمتهایی که کشیدی واقعا ممنون

دوم اینکه من رفتم تو سایتش واسه خرید اینترنتی اولا" که خرید پستی ف لتر بود . دوم اینکه نوشته بود موجود نیست !
داستان چیه ؟ من هنوز مجموعه رو گیر نیاوردم

parvizamd
14-08-2011, 12:39
پرنس جون اصلا تو بوشهر نیومده یکی از دوستام آمارشو گرفت.

Prince_ of _Persia
14-08-2011, 16:52
نه پرویز جان من اصلا از حرفات ناراحت نشدم کاملا هم بهت حق می دم. فقط خودم هم مثل شما از مجموعه نا امید شدم.
منظور من این بود که اگه می خواید واقعا در امد خوبی از این راه داشته باشید تو تیم های 4-5 نفره جمع شید و روی یک بازی با ایده ناب کار کنید تا بتونید کاراتون رو به سطح بازیهای مستقل و کوجک جهانی برسونید و از طریق سایت های خارجی بفروشید. با این مجموعه ها به جایی نمی رسیم.

---------------------------
رضا جان اون قسمت که نوشته موجود نیست من خودم هم همین اشتباه رو کردم مربوط به سی دی هست شما سمت چپ رو نگاه کن نوشته بر روی دی وی دی موجود هست.

----------------------------
بله پرویز جان احتمالا بوشهر نیست چون خود مغازه دارها باید سفارش بدهند .گفتم که فقط بازیهای مهمشون رو از ابادان برای بوشهر می خرند یعنی اکثرا بازیهای خارجی به هر حال با توجه به فروش کم مجموعه بهترین راه برای اینجور شهرها سفارش از سایت هست

parvizamd
14-08-2011, 17:24
بازم خدا رو شکر شما ازم دلخور نشدی.:11:
من سعی خودم کردم بازی خوبی بدم بیرون نشد دلیل اش یه چیزیه همه کارو خودم می خواهم انجام بدم آخرش کم میارم کار ضعیف می دم بیرون حق با شماست. اما مهدیار جان اصلا روی فروش اینرتنت نباید حساب کرد چرا:
1300 پول بیشری داده میشه
یه هفته طول میکشه تا برسه بدست به شما
من فقط یه بار خرید دی وی دی از اینترنت کردم اونم نبود که بوشهر بگیرم که حدود یه هفته طول کشید تا برسه به دستم

مهدیار جان فکر کنم بازی ها مجموعه تو اینرتنت برای دانلود هنوز هستند.باید دخلشون رو بیارید من سرچ رو شروع کردم.

parvizamd
15-08-2011, 22:17
دنیا هیچ وقت همان طور که دوست داریم نمی چرخه.الان که دارم تاپیک می خونم مینیم با چه دلخوشی ها تو این تاپیک می زدیم و چی شد.اما وقت این حرف ها نیست.باید ریشه مشکل پیدا کرد به نظر شما ریشه مشکل کجاست؟

فرشته‌ی مهربون
15-08-2011, 23:17
من که این وسط کاره‌ای نیستم ولی میگم این کارتون خیلی عالی بود و برای پول درآوردن خیلی خوب بود به نظر من اگر همه‌ی حرفه‌ای ها جمع شن و یه بازی خوب بسازن به نظرم بیشتر فروش میره(اگه منم بتونم کمک میکنم) چون توی اون مجموعه هر بازیی امتیاز و کیفیت خودشو داره و جدا از بقیه حساب میشه ومطمئنا اون بازیی که چند نفر ساختن خیلی بهتر از بازییه که یه نفر ساخته. اینجوری هم سریع تر تموم میشه هم کیفیت بهتری داره و به جای این که هی تک نفره بازی بسازن و بخوان محدود باشن با هم میسازن و محدودیت هایی مث "مدلسازی بلد نبودن" "انیمیشن سازی بلد نبودن" و ... از بین میره و بازی میتونه خیلی بهتر بشه و باگ هاشم کمتر میشه و بهتر فروش میره و ... که همه‌ی اینا به همکاری چند نفر نیاز داره و یک نفرنمیتونه همه‌ی این کارا رو بلد باشه و اگرم باشه با بقیه کار کنه قطعا بهتر میشه. بازم میگم من این جا کاره‌ای نیستم و بهترین بازیی که تونستم بسازم یه بازیه اول شخصه که تفنگ داره و دشمن داره و ... مث همه‌ی بازی‌ها و اگرم بتونم کمک میکنم .
این ایده رو دادم که روش فکر کنید و امیدوارم عملیش کنید.:46:

khanghodrat
16-08-2011, 13:21
نا امیدی اینجا موج میزنه!
این حرفها کلیشه ای شده ولی من میگم
زندگی همینه ... همیشه اونجوری که ما دوست داریم پیش نمیره ...
این نشد یکی دیگه میسازیم انقدر میسازیم که به اون حد مطلوب برسه
بعد وقتی به فروش این بازیها یا خود بازی فکر بکنید خندتون میگیره
موفق باشید

Prince_ of _Persia
16-08-2011, 13:29
پرویز جان بازیها بیشتر از این روی اینترنت پخش شدند که بشه پاکشون کرد. شاید هم یکی از دلایل کمی فروش همین باش. گرچه نباید نا امید بود به هر حال فروش 5000 تا فقط نصف فروشی هست که انتظار داشتیم که حسابش هم کنیم انقدرها هم بد نیست و برای شروع بد نیست و بالاخره هر چی نباشه تونستیم جای خودمون رو تو بازار پیدا کنیم و همینکه تونستیم بازیهامون رو به مرحله تجاری برسونیم برای خودش قدم بزرگی حساب می شه.

با تشکر از فرشته مهربون من با ایشون موافقم . و بهترین راه تیمی کار کردن و روی بازیهای با ایده جدید نه صرفا ساخت بازی اول شخص یا سوم شخص و بازیهای سنگین بلکه بازیهای کوچک و جالبه

bazisaz
16-08-2011, 14:00
با تشکر از فرشته مهربون من با ایشون موافقم . و بهترین راه تیمی کار کردن و روی بازیهای با ایده جدید نه صرفا ساخت بازی اول شخص یا سوم شخص و بازیهای سنگین بلکه بازیهای کوچک و جالبه
مهدیار جان حرفت قشنگه ولی عملی نمیشه اینطوری. وقتی یه گرافیست درست حسابی پیدا نمیشه که کاری نمیشه کرد . الان گرافیست قحطیه الانم هر بازی با ایده ی خوب مثل limbo یا world of goo و ... رو می بینیم اگه همین گرافیکش نبود اصلا معروف نمیشدن. من خودم 4 ساله دارم دنبال یه گرافیست می گردم ولی وقتی کسی نیست حال و هوای بازی سازی هم از ما میاد بیرون . :19: من که این اوضاع رو میبینم دیگه از بازی سازی اومدم بیرون نمیشه والا اینطوری. اونم از خود بنیاد. باید بعد جشنواره حمایت می کرد . اصلا معلوم نبود هدفشون از این جشنواره چی بود . حداقل کاری که می تونستن بکنن یه ذره بیشتر به ما اهمیت می دادن همین 2 تا اسم صدا زدن بالا و چند تومن جایزه .... همین ؟ فکر کنم بچه ها هم همینطوری باشن پرویز استعداد برنامه نویسیش فوق العادس ولی وقتی یه مدل ساز نداشته باشه ... :13:

parvizamd
16-08-2011, 14:29
حداقل اش اینکه پول چند ماه ADSL تون در اومد یا با پول مجموعه میتونید یکی از قطعات کامپیوتر رو ارتقا بدید.:31:

Think Passable.

آرش جون خجالت زدمون نکن
یهو دیدی رفتم کریسس ساختم :27: (EA خودکشی می کنه)

فرشته‌ی مهربون
16-08-2011, 16:26
یه گرافیست درست حسابی پیدا نمیشه

چرا نمیشه پس این انجمن گرافیک سه بعدی واسه چی اینجاس کافیه برید توی گالری به اونی که مناسبه پیغام بدید یا زیر امضاتون بنویسید "به یک گرافیست باتجربه جهت ساخت بازی نیاز مندیم"

بخاطر پشتیبانی شما هم ممنون:11:

کس دیگه‌ای نیست. پیشنهاد ،انتقاد ،نظر ،اشکال ،پشتیبانی؟(تا ببینیم آخرش چی میشه)

AMIR REZAs
16-08-2011, 17:02
گرافیست هست زیادم هست ولی کسی که به یه برنامه نویس یا حمایت بنیاد اعتماد داشته باشه نیست...اگرم باشه یه گرافیست مبتدی و آماتوره/
به نظر من اگر کسی بخواد واقعا کاری کنه میتونه فقط کافیه یه شرکت کوچیک راه بیاندازه و مشغول بشه ( اینترنتی هم میشه ولی مشکلات خودشو داره)

فرشته‌ی مهربون
16-08-2011, 17:29
گرافیست هست زیادم هست ولی کسی که به یه برنامه نویس یا حمایت بنیاد اعتماد داشته باشه نیست...اگرم باشه یه گرافیست مبتدی و آماتوره

خب من نمیدونم شاید ... شما درست بگید ...
ولی حالا که اینجوریه من هستم :zbrush و 3dsmax
اینم بگم میگردیم پیدا میکنم آدمایی هستند که اعتماد دارن اگه از همین الان نا امید باشیم احتمال موفقیت قطعا 0 درصده ولی اگه تلاش کنیم درصد میره بالا تر اگرم نشد خودش یه تجربه است و حداقل میفهمیم که از این راه رفتن اشتباهه.
نظرتون چیه؟ من تنهایی هیچ کاری نمیتونم بکنم اگه موافق نیستید همینچا ولش میکنیم.

ehsan_wwe
16-08-2011, 18:02
خب من نمیدونم شاید ... شما درست بگید ...
ولی حالا که اینجوریه من هستم :zbrush و 3dsmax
اینم بگم میگردیم پیدا میکنم آدمایی هستند که اعتماد دارن اگه از همین الان نا امید باشیم احتمال موفقیت قطعا 0 درصده ولی اگه تلاش کنیم درصد میره بالا تر اگرم نشد خودش یه تجربه است و حداقل میفهمیم که از این راه رفتن اشتباهه.
نظرتون چیه؟ من تنهایی هیچ کاری نمیتونم بکنم اگه موافق نیستید همینچا ولش میکنیم.
دوست گلمون ... عرضم به حضورت كه دو حالت داره - يا نا اميد ميشيو از بازي سازي زده ميشي يا با يه تجربه توپ به حرفه ادامه ميدي

مشكل اصلي اينه كه دخترا معمولا تو كاراي گرافيكي هستند ( كه بي كارن و كار پيدا نكردن يا تو خونه هستن بر عكس پسرا كه پايه مفتي كار كردن نيستن به علت هاي عكس ) و خانوما جنبه كار كردن با آقايونو ندارن

يا عاشق يكي از اعضاي تيم ميشن
يا مخشونو يكي ميزنه پروژه رو بخاطر عشقش ول ميكنه
يا مخشون قبلا زده شده وصط پروژه شكت عشقي ميخورن

تنها راه خلاصي از اين مشكل داشتن يه شركت كه همه بچه هاي تيم كنار هم كار كنن
و يك حقوق پايه پايين

اينا تجربه بود از 76 بازي به پايان نرسيده من كه 90% شون از لحاظ برنامه نويسيو گرافيك هم صطح بازي هاي خارجي همون دوره خودشون بودن

فرشته‌ی مهربون
16-08-2011, 18:20
دوست گلمون ... عرضم به حضورت كه دو حالت داره - يا نا اميد ميشيو از بازي سازي زده ميشي يا با يه تجربه توپ به حرفه ادامه ميدي

مشكل اصلي اينه كه دخترا معمولا تو كاراي گرافيكي هستند ( كه بي كارن و كار پيدا نكردن يا تو خونه هستن بر عكس پسرا كه پايه مفتي كار كردن نيستن به علت هاي عكس ) و خانوما جنبه كار كردن با آقايونو ندارن

و يك حقوق پايه پايين

اينا تجربه بود از 76 بازي به پايان نرسيده من كه 90% شون از لحاظ برنامه نويسيو گرافيك هم صطح بازي هاي خارجي همون دوره خودشون بودن
یعنی شما که با تجربه هستید میگید ولش کنم؟

parvizamd
16-08-2011, 18:24
شما استاد احسان نمی شناسید ؟؟؟...

ehsan_wwe
16-08-2011, 18:25
یعنی شما که با تجربه هستید میگید ولش کنم؟
روشتو عوض كن تا زود تر به مقصد برسي

برين بگردين براي يه جا براي كار
حتي شده خونه يكي از اعضا

راهاي زياد تري هست بازم مثل قرارداد كتپي با چريمه

anti-military
16-08-2011, 19:19

و يك حقوق پايه پايين

من صد در 90 با احسان موافقم . بازی سازی نیاز به یه شرکت داره . اونم نه یه شرکت کوچیک ! یه شرکت متوسط
یعنی حداقل باید بتونه 6-7 تا کارمند داشته باشه یه شرکت ( علاوه به اون چند نفری که با هم شریک میشن )

من از نوجونی دیدم احسان در حال بازی سازیه اما تا الان موفقیت بزرگی کسب نکرده چون بازی سازی یه کار خیلی سنگین و تخصصی هست که باید یه شرکت خیلی قوی روش کار کنه ( غیر از این دیگه نمیشه خیلی به درآمدش دل خوش کرد . بازی سازی اینترنتی رو درآمدش نمیشه حساب کرد )

کلا کار اینترنتی نمیشه خیلی روش وقت گذاشت چون ممکنه یکی 2-3 سال رو یه کاری کار کنه اما شکست بخوره . اما یه شرکت با یه سرمایه متوسط هیچ وقت شکست نمیخوره حتی اگه به بازی بی کیفیت مثل میرمهنا بسازه .

رو کار اینترنتی نمیشه حساب کرد . همین 3 سال پیش من و احسان داشتیم یه بازی با گوئست می ساختیم که بعد از چند وقت دیدیم نمیشه ادامه داد .

کلا بازی سازی به پول زیاد نیاز داره . من واسه جور کردن این پول فعلا رفتم تو حرفه ساختمون سازی تا اینکه وقتی شرکت زدیم حداقل 10 تا کارمند با حقوق ماهی 700 - 800 بتونیم استخدام کنیم .

( البته اینا رو واسه بازیهای بزرگ میگم . وگرنه بازی های کوچیک و مستقل و تجاری رو بدون شرکت هم میشه ساخت )

ehsan_wwe
16-08-2011, 19:56
من از نوجونی دیدم احسان در حال بازی سازیه اما تا الان موفقیت بزرگی کسب نکرده چون بازی سازی یه کار خیلی سنگین و تخصصی هست که باید یه شرکت خیلی قوی روش کار کنه ( غیر از این دیگه نمیشه خیلی به درآمدش دل خوش کرد . بازی سازی اینترنتی رو درآمدش نمیشه حساب کرد )
بد برداشت نكنينا :دي يعني اينكه به پول درشت و به پايان رسيدن پروژه هام نرسيدم

ممنونم مصطفي جان انشا الله وقتي برميگردي با يه پشت پر مثل كوه ميزني به دل gamedeveloping

Prince_ of _Persia
17-08-2011, 04:19
وای اینجا چرا اینقدر رفت توی حس منفی ؟ بچه ها من کلا داشتم از پیشرفت حرف می زدم و منظورم این نبود که نا امیدتون کنم. همونجور که تو پست آخرم گفتم اتفاقا همین فروش هم خیلی خوبه و بازیهای ما توسط چندین هزار نفر دیده می شه که برای خودش خیلیه . یکسری حرفایی که قبلا زدم بخاطر این بود که به خاطر یکسری مشکلات شخصی زیادی نا امید شده بودم یکم فاز منفی دادم. واقعا معذرت می خوام .

مهدیار جان حرفت قشنگه ولی عملی نمیشه اینطوری. وقتی یه گرافیست درست حسابی پیدا نمیشه که کاری نمیشه کرد . الان گرافیست قحطیه الانم هر بازی با ایده ی خوب مثل limbo یا world of goo و ... رو می بینیم اگه همین گرافیکش نبود اصلا معروف نمیشدن. من خودم 4 ساله دارم دنبال یه گرافیست می گردم ولی وقتی کسی نیست حال و هوای بازی سازی هم از ما میاد بیرون . من که این اوضاع رو میبینم دیگه از بازی سازی اومدم بیرون نمیشه والا اینطوری. اونم از خود بنیاد. باید بعد جشنواره حمایت می کرد . اصلا معلوم نبود هدفشون از این جشنواره چی بود . حداقل کاری که می تونستن بکنن یه ذره بیشتر به ما اهمیت می دادن همین 2 تا اسم صدا زدن بالا و چند تومن جایزه .... همین ؟ فکر کنم بچه ها هم همینطوری باشن پرویز استعداد برنامه نویسیش فوق العادس ولی وقتی یه مدل ساز نداشته باشه ...
آرش جان عزیز من برای اینکه انتظار حمایت از بنیاد رو داشته باشیم اول باید برادریمون رو بهشون ثابت کنیم بعد ادعای ارث کنیم . یعنی اول ثابت کنیم که می تونیم بازیهای فوق العاده بسازیم بعد با کله می یان حمایت می کنند ازمون. تو همون جشنواره ندیدی مهدی بهرامی رو چقدر تحویل گرفتن و حتی جزو داورها کرده بودنش و جایزه 3 میلیونی هم که گرفت که حتی جایزه بازی میرمهنا 2 میلیون بود و من مطمئنم که حمایت بیشتری هم بعد از اون ازش کردند.

در مورد گرافیست ها هم باید بگم که خیلی از بچه های همین انجمن رو می شه باهاشون کار کرد. خیلی از گرافیست ها هم بیکارن و فقط برای دل خودشون دارن یک سری کار می زنند. سعی کنید با اونها دوست شید. وقتی بتونید از پس یکسری سختی هاش بر بباید به سود چند میلیونی از فروش بازی به سایت های خارجی می رسید که در آمد خیلی خوبی حساب می شه.

به هر حال این مجموعه هم با صحبتهایی که با یکسری از دوستان داشتم به کار خودش ادامه می ده و این تازه شروع راه بود و کاملا واضحه که یکسری مشکلات پیش می یاد که من فکر می کنم در سری های بعدی نخواهیم داشت پس پیش بسوی موفقیت

alisahaf70
18-08-2011, 12:16
مجموعه حق داره فروش نره من رفتم نمایندگی مدرن تو ولیعصر هیچ چیزی رو در و دیوار که نبود هیچ خود بازیم گذاشته بودن رو زمین پشت میزشون که عمرا کسی نمی تونست ببینه به نوعی انگار بایگانیش کردن
مدرن انگار زیاد علاقه ای بهش نداره پرنس جان

Prince_ of _Persia
19-08-2011, 21:27
می دونم علیرضا جان. راستش اینقدر بازارها به قول خودشون خوابیده که حوصله هیچ کاری رو ندارن. اینم از شانس ما .
من خودم هم شاکی بودم که چرا بازیها اینقدر جاش بده گفتند فروش تکی تو نمایندگی اصلی خیلی کم دارن و بیشتر به صورت عمده هست . بنر رو من هم خودم یادم نبود می گم حتما تهیه کنند.
در ضمن میر مهنا هم کنار همون مجموعه اون پایین گذاشتن.

Prince_ of _Persia
21-08-2011, 07:50
بچه ها یک خبر خوب دارم . یک شرکت یکی از دوستام تو ولی عصر تاسیس کرده البته قبلا هم بود ولی مکانش فرق داشت و جاش خیلی کوچکتر بود. الان ما می تونیم یکی از اتاقهاش رو بگیریم و بشینیم یک کار دسته جمعی رو شروع کنیم. بچه هایی که تهران هستند اونایی که موافقند و پایه کار هستند همینجا اعلام کنند

AMIR REZAs
23-08-2011, 19:46
سلام
من امروز رفتم بازی رو از ولیعصر فروشگاه اصلیش بخرم گفت نداره :18: بهش گفتم قضیه چیه و من یکی از سازنده هاشم یکی رو فرستاد از انبار آورد واسم :27: جالبه تو فروشگاه مدرن ، گرشاسپ و میرمهنا بود مجموعه نبود !!

parvizamd
23-08-2011, 19:48
سلام
من امروز رفتم بازی رو از ولیعصر فروشگاه اصلیش بخرم گفت نداره :18: بهش گفتم قضیه چیه و من یکی از سازنده هاشم یکی رو فرستاد از انبار آورد واسم :27: جالبه تو فروشگاه مدرن ، گرشاسپ و میرمهنا بود مجموعه نبود !!

اینم یکی از دلایلش.... ممنون

Prince_ of _Persia
23-08-2011, 22:59
بله می دونم . من خودم هم کاملا متوجه شدم . شرکت پخش فکر می کنه کیفیت مجموعه پایینه و من هم تا حدودی بهش حق می دم.
گرچه کلا فروش پایین ماه رمضان در مورد کلیه بازیها خیلی دلسردشون کرد و اصلا شور اشتیاقی که من چند ماه پیش ازشون دیدم رو ندارند.

Prince_ of _Persia
01-09-2011, 12:26
خوب من یکم رو اعصابشون رژه رفتم .روحیه گرفتن یکم اوضاع بهتر شده . الان تو خود پاساژ ولی عصر به اکثر همکاراشون مجموعه رو برای فروش دادن. البته بقیه جاها رو خبر ندارن ولی انگار بیشتر پخش شده.

یک چیزی که یادم رفته بود بگم اینه که قسط دوم رو من یک چک گرفتم به تاریخ 25/7 .

و فکر کنم بهتره کم کم به فکر مجموعه سوم باشیم البته اینبار قوی تر و بازیهای بدون باگ تر . و برای پخشش هم من با شرکتهایی مثل لوح زرین نیکان و پردیس صحبت می کنم و حتما هم این سری مجموعه رو وا گذار می کنیم تا مشکلات قبل رو نداشته باشیم.

Hotsun
02-09-2011, 22:53
اینشا الله که مجموعه 3 بگیره :31:
من فکر نکنم باشم ولی امیدوارم بچه ها بترکونن./

Reza Azimy_RW
05-09-2011, 14:56
دوستان این سایتشون خیلی >مضخرف-مزخرف-مذخرف-مظخرف<ه . اعصاب خورد کنه . غیره ممکنه بتونینی از طریق سایت مجموعه رو سفارش بدید. تو سایت ثبت نام کردم و .... خلاصه هر کاری کردم مجموعه به سبد خرید اضافه نمیشه .

خاهشا" اگه کسی سره راهشه میتونه راحت بخره واسم سه نسخشو بخره برام ممنون میشم

Prince_ of _Persia
13-09-2011, 11:52
شرمنده رضا جان من پستت رو ندیدم. اگه هنوز مجموعه رو نگرفتی بگو من برات می فرستم.

-----------------------------
آخرین آماری که گرفتم فروش مجموعه به 3000 رسیده . هنوز 2000 نسخه تا 5000 نسخه ای که تولید شده مونده . مثل اینکه بنیاد حمایتی از بازیهای ایرانی می کنه که تبلیغات رو براشون انجام بده داریم سعی می کنیم از این حمایت استفاده کنیم تا حداقل تعدادی که تولید شده رو به فروش برسونیم.

Hotsun
18-10-2011, 19:21
یک چیزی که یادم رفته بود بگم اینه که قسط دوم رو من یک چک گرفتم به تاریخ 25/7 .

خب چک رو نقدش کردین :31:

Prince_ of _Persia
19-10-2011, 07:25
بله عزیز. فقط تا شنبه صبر کنین تا با حساباتون واریز کنم.

راستی مجموعه تو نمایشگاه هم بود . روی یک سیستم هم برای بازی گذاشته بودنش.

Hotsun
19-10-2011, 19:07
بله عزیز. فقط تا شنبه صبر کنین تا با حساباتون واریز کنم.
چرا عصبی میشی مشکلی نیست که. :46:

راستی مجموعه تو نمایشگاه هم بود . روی یک سیستم هم برای بازی گذاشته بودنش.
من که خریدمش :31:چنین سیستمی هم ندیدم.
بازی های دیگه از جمله شیطنت های علیمردان خان بود برای بازی(راستی بازی که گفتم سومین بازی ایرانیه که عرضه جهانی شده توی سایت Gamersgate.com با قیمت 6.99 دلار:31:)
امیدوارم مجموعه 3 که نه ولی مجموعه 1000 انشاالله در حدی هست که خارج عرضه بشه :31:

parvizamd
19-10-2011, 20:27
امیدوارم مجموعه 3 که نه ولی مجموعه 1000 انشاالله در حدی هست که خارج عرضه بشه :31:
دوست خوبم عزیزم چیگرم فدات شم......

این حرفت واقعا جالب نبود.خوب خوبه بازی خودتون قرار داشت اینطوری میگی . البته شایدم ولی همه ما زحمت کشدیم خدایش قشنگه این حرف زدی من واقعا کفرم در آوردمد....خوبه که شیطنت علی مردان شما نساختی ....

Hotsun
19-10-2011, 21:13
چه ربطی داره,اون رو اونجوری گفتم که بچه ها به تکاپو بیوفتن وگرنه قصد توهین نداشتم.
شیطنت هم یه مثال بود که بگم راه هست تحریم ها رو بشکونیم.
همیشه من و شما سر این قضیه مشکل داریم من یه چیزی میگم شما فکر میکنی قصدم توهین بوده در صورتی که قصدم این بوده که بگم تلاش کنید مثلاً 1000 رو برسونیمش به همین 3 یا 4. :46:

parvizamd
19-10-2011, 21:18
چه ربطی داره,اون رو اونجوری گفتم که بچه ها به تکاپو بیوفتن وگرنه قصد توهین نداشتم.
شیطنت هم یه مثال بود که بگم راه هست تحریم ها رو بشکونیم.
همیشه من و شما سر این قضیه مشکل داریم من یه چیزی میگم شما فکر میکنی قصدم توهین بوده در صورتی که قصدم این بوده که بگم تلاش کنید مثلاً 1000 رو برسونیمش به همین 3 یا 4. :46:
شایدم همین 1000 به 2000 نرسه ....والا با این طرز تکاپو انداختنو کلا رeدی به روحیه بچه ها
خودتو و انصاف ات.
ایران انصافا برای چیز ها انگار تحریم نیست...

Hotsun
19-10-2011, 21:52
الان درستش میکنم :31:
بچه ها سعی کنید سر مجموعه 3 یا حداکثر 4 بریم خارج(خوب شد) :31:
آخه وقتی همون مجموعه 2 رو مهدیار کلی براش به درد سر و زحمت افتاد آخرشم تو همین ایران به زور فروخته شد چه انتظاری داری.
اینم تاپیک مجموعه 2 هست و منم انتظاری ازش ندارم.تا همینجا هم کلی مهدیار اذیت شده.
اگه بچه ها تاپیک بازی هاشون رو درست حسابی بزنن میشه روی مجموعه 3 هم یه قضاوتی کرد ولی مطمئن باش بازی های مستقل چون از نظر صدا و سناریو و آرت و غیره مشکل دارن خیلی نمیشه روی فروش بالاش حساب کرد.
فعلاً تنها کاری که میشه کرد اینه که سعی کنیم بازی خوب بسازیم.
منم تمام سعیم رو کردم پرونده سیاه رو بهتر از قبلنش بکنم که بتونه تو مجموعه جا بگیره.
هنوز که مهدیار هم جوابی در این زمینه به من نداده ولی امیدوارم در حدی باشه که قبول بشه و خودم دارم اعلام میکنم بازیم از نظر هنری چون کانسپت آرتیست نداشتم مشکل داره البته از طرفی هم میدونم بقیه بازی ها هم همین هستن.کلاً مستقل بودن همین چیزا رو داره نباید خیلی به خاطرش ناراحت بشین شما.
مثلاً بازی که با گیم میکر ساخته بودین برای مجموعه 2 که 3بعدی بود خیلی از نظر برنامه نویسی خوب کار شده بود ولی کیفیت بالایی نداشت از طرفی خود من توی مجموعه 2 هم فایل های صدام جابه جا شد یعنی فایلاش هستن میتونید برید جابه جا کنید موزیک و غیره فعال میشه(اگه خواستین آدرسش رو میدم چجوری جابه جا بشه)هم اینکه یه بار مپی که زده بودم خراب شد نورپردازیش کلاً پرید و از طرفی هم شیدر آب نداشتم جای آبش از مدل زمین آبی رنگ استفاده کردم که خیلی بد شد.
حالا بازی های دیگه هم کاری ندارم ولی هر کدومشون یه چیزی این جوری داشتن.
پس فعلاً تلاشمون روی بهتر کردن کار باید باشه و چون ایراد داره کارمون نباید ناراحت شد باید به حساب نبود بودجه و این چیزا گذاشت و انتظار زیادی هم نداشت.

parvizamd
19-10-2011, 22:29
الان درستش میکنم :31:
بچه ها سعی کنید سر مجموعه 3 یا حداکثر 4 بریم خارج(خوب شد) :31:
آخه وقتی همون مجموعه 2 رو مهدیار کلی براش به درد سر و زحمت افتاد آخرشم تو همین ایران به زور فروخته شد چه انتظاری داری.
اینم تاپیک مجموعه 2 هست و منم انتظاری ازش ندارم.تا همینجا هم کلی مهدیار اذیت شده.
اگه بچه ها تاپیک بازی هاشون رو درست حسابی بزنن میشه روی مجموعه 3 هم یه قضاوتی کرد ولی مطمئن باش بازی های مستقل چون از نظر صدا و سناریو و آرت و غیره مشکل دارن خیلی نمیشه روی فروش بالاش حساب کرد.
فعلاً تنها کاری که میشه کرد اینه که سعی کنیم بازی خوب بسازیم.
منم تمام سعیم رو کردم پرونده سیاه رو بهتر از قبلنش بکنم که بتونه تو مجموعه جا بگیره.
هنوز که مهدیار هم جوابی در این زمینه به من نداده ولی امیدوارم در حدی باشه که قبول بشه و خودم دارم اعلام میکنم بازیم از نظر هنری چون کانسپت آرتیست نداشتم مشکل داره البته از طرفی هم میدونم بقیه بازی ها هم همین هستن.کلاً مستقل بودن همین چیزا رو داره نباید خیلی به خاطرش ناراحت بشین شما.
مثلاً بازی که با گیم میکر ساخته بودین برای مجموعه 2 که 3بعدی بود خیلی از نظر برنامه نویسی خوب کار شده بود ولی کیفیت بالایی نداشت از طرفی خود من توی مجموعه 2 هم فایل های صدام جابه جا شد یعنی فایلاش هستن میتونید برید جابه جا کنید موزیک و غیره فعال میشه(اگه خواستین آدرسش رو میدم چجوری جابه جا بشه)هم اینکه یه بار مپی که زده بودم خراب شد نورپردازیش کلاً پرید و از طرفی هم شیدر آب نداشتم جای آبش از مدل زمین آبی رنگ استفاده کردم که خیلی بد شد.
پس فعلاً تلاشمون روی بهتر کردن کار باید باشه و چون ایراد داره کارمون نباید ناراحت شد باید به حساب نبود بودجه و این چیزا گذاشت و انتظار زیادی هم نداشت.
این شد پست دادن .....
خدایش قبلتو بخون دیگران چه قضاوتی روش کرد....

alisahaf70
20-10-2011, 07:21
دوستان کمی منطقی باشین
عرضه ی بازی برای خارج زیاد کار سختی نیست مثلا همین علی مردان خان آشغال ترین بازی بود گه تو عمرم کردم از سر و روش باگ می بارید بازی خفنی نبوده که بگیم به خاطر خفنیش رفته خارج
هاتسون هم راست می گه بازیهایی که ما مستقل ساختیم پر از باگ و اشکالات فنی هم بود چه برسه به اشکالات گیم پلی
از اشکال خود مدرن که توش باید یه بار ستاپ می کردی بعد یه بار دیگه هم باید ستاپ می کردی بعضیا رو بگیر تا غلط های املایی فراوون (حتی فارسی) که واقعا حتی دوستان نرفتن دیکشنری رو چک کنن
تا این که بعضی از بازیها اصلا اجرا نشد اگه بیایم تعریف کنیم بگبم چه مجموعه ی خوبی بود که نابودیم با این وضعیت هی باید جلوی خودمون (نه بازار) حقیقت رو بگیم

Prince_ of _Persia
20-10-2011, 11:00
چرا عصبی میشی مشکلی نیست که.
نه من که عصبی نشدم :31:

دوستان کمی منطقی باشین
عرضه ی بازی برای خارج زیاد کار سختی نیست مثلا همین علی مردان خان آشغال ترین بازی بود گه تو عمرم کردم از سر و روش باگ می بارید بازی خفنی نبوده که بگیم به خاطر خفنیش رفته خارج
هاتسون هم راست می گه بازیهایی که ما مستقل ساختیم پر از باگ و اشکالات فنی هم بود چه برسه به اشکالات گیم پلی
از اشکال خود مدرن که توش باید یه بار ستاپ می کردی بعد یه بار دیگه هم باید ستاپ می کردی بعضیا رو بگیر تا غلط های املایی فراوون (حتی فارسی) که واقعا حتی دوستان نرفتن دیکشنری رو چک کنن
تا این که بعضی از بازیها اصلا اجرا نشد اگه بیایم تعریف کنیم بگبم چه مجموعه ی خوبی بود که نابودیم با این وضعیت هی باید جلوی خودمون (نه بازار) حقیقت رو بگیم

با علی جان موافقم . الان بازی ساختن برای سایتهای خارجی حتی آسونتر بازی ساختن با ملاک های بنیاد و ... . چون بازی با سطح پایین تر و دوبعدی و .. رو با توجه به بودجه تایید می کنند و انتظار ندارن مثلا با 20 میلیون یک بازی بسازی در حد angry bird . بازیهای big fish رو نگاه کنید همشون با بودجه ای نزدیک 20 میلیون قابل ساختند و تازه فروش چند صد هزار دلاری دارند. ولی بازیهای مجموعه قبلی که واقعا مشکلات زیادی داشتند و من هم باید یکم بیشتر سخت می گرفتم تا بچه ها بازیهاشون رو باگ گیری کنند. ولی انشالا بازیهای مجموعه بعدی در کیفیت بهتری قرار می گیرند و تا الان هم بازیهای خوبی ارائه شده .

شرمنده پیام جان پیغامت رو ندیده بودم قاطی بقیه پیغام ها شده بود و منم فکر کردم خوندمش . جوابش رو دادم خصوصیت رو چک کن.

منم نظرم همینه همه بازیها یکسری مشکلات داشت که نمی ذاشت از بازی آدم لذت ببره. یا چند تا از بازیهای سه بعدیمون که تک مرحله ای بودن خیلی باعث شد کیفیت مجموعه بیاد پایین. چون بازیکن قبل از اینکه بفهمه داستان چیه و از گیم پلی لذت ببره بازی تموم می شد. بخاطر همین هم من یکسری سخت گیری ها در مورد مجموعه جدید کردم که امیدوارم دوستان از دستم ناراحت نشن . همه اینها به خاطر بالاتر بردن کیفیت مجموعه و بهتر شدن بازیهای خودتون هست .

parvizamd
20-10-2011, 16:06
من یکی تمام زورم گذاشتم روی بی باک.اما در مورد هسته جنگ قبول دارم که ایراد های زیادی داره.
راستش راستی علی جان هرکاری کردم بازیت نیومد بالا....

Hotsun
20-10-2011, 16:09
همین علی مردان خان آشغال ترین بازی بود گه تو عمرم کردم
حداقل اینجوری میگی دلیلم بیار,من الان به عنوان کسی که با شرکت سازنده علیمردان خان همکاری میکنه میخوام بدونم کجاش باگ دیدی و چه چیزای بدی داشت.اگه بازی آشغال بود که چند تا جایزه توی رسانه دیجیتال نمیگرفت و بازی رو روی سایت معتبری مثل Gamersgate.com نمیذاشتن برای فروش.

شرمنده پیام جان پیغامت رو ندیده بودم قاطی بقیه پیغام ها شده بود و منم فکر کردم خوندمش . جوابش رو دادم خصوصیت رو چک کن.
اشکال نداره دشمنت شرمنده :10:

منم نظرم همینه همه بازیها یکسری مشکلات داشت که نمی ذاشت از بازی آدم لذت ببره. یا چند تا از بازیهای سه بعدیمون که تک مرحله ای بودن خیلی باعث شد کیفیت مجموعه بیاد پایین. چون بازیکن قبل از اینکه بفهمه داستان چیه و از گیم پلی لذت ببره بازی تموم می شد. بخاطر همین هم من یکسری سخت گیری ها در مورد مجموعه جدید کردم که امیدوارم دوستان از دستم ناراحت نشن . همه اینها به خاطر بالاتر بردن کیفیت مجموعه و بهتر شدن بازیهای خودتون هست .
دقیقاً منم برای همین قضیه بازیم رو چند مرحله ای کردم و امیدوارم بقیه هم خوب کار کنن.
در ضمن شما سخت بگیری بهتره فقط روی زمان خیلی وسواس به خرج نده لطفاً چون کیفیت میاد پایین.
الان بازی من و بازی که با محمد داریم میسازیم جفتشون به سر ماه نمیرسه تکمیل شدشون و چند روز دیگه وقت میخواد و به نظرم میاد بعضی های دیگه هم همینطور باشن :46:

alisahaf70
20-10-2011, 21:31
حداقل اینجوری میگی دلیلم بیار,من الان به عنوان کسی که با شرکت سازنده علیمردان خان همکاری میکنه میخوام بدونم کجاش باگ دیدی و چه چیزای بدی داشت.اگه بازی آشغال بود که چند تا جایزه توی رسانه دیجیتال نمیگرفت و بازی رو روی سایت معتبری مثل Gamersgate.com نمیذاشتن برای فروش.

خیلی خوشحالم که منطقی بحث کردی دوست عزیز
من خودم تا علی مردان رو توی نمایشگاه دیدم سریع خریدمش تنها بازی بود که از نمایشگاه امسال خریدمش انصافا قیمتش مناسب بود 2000 تومان و بسته بندیش هم بد نبود
تا رسیدم خونه شروع کردم به ریختن بازی
تا خواستم برم تو بازی صفحه ی کانفیگ اومد و بعد اجراش کردم ولی هیچی نیمد
تا حدود یه ساعت سر و کله زدم باهاش تا فهمیدم نباید فول اسکرین اجراش کنم
بعد دیدم تو دفترچه زده سیستمم توانایی اجراشو به صورت تمام صفحه نداره (سیستم من core i7 2- amd radeon hd 6770 2gig gddr5 - ram 4 gig ddr3 1333- و ویندوزم هم ویندوز 7 شصت و چهار بیت)
یه ذره عجیبه چرا نباید سیستمم یه بازیه دو بعدی رو بکشه و ضعف انجین رو نشون می ده در صورتی که با هیچ بازی دیگه ای مشکلی نداره
بعد تو حالت ویندو مود وارد بازی شدم رفتم توی بازی یه قسمت رو رد کردم و بیرون اومدم بعد که دوباره رفتم سرش می رفتم تو لود رانتایم می خورد (موقع شروع بازی هم دو سه بار پشت سر هم رانتایم می خورد بعد میومد)
باز بازی رو از اول رفتم توی لوکشین حیاط وقتی دمه در اتاق وایسین می تونین بدون اینکه تکون بخورین به کل حیاط دسترسی داشته باشین مثلا از اون سر در قفس مرغ رو ببندین) راستش شوخی ها و معماهای بازی خیلیاش بی ربط و بی مزه بود که البته تخصص من بحث فنیشه و به گیم پلی به دید سلیقه ای نگاه می کنم ولی تو شرکت از گیم پلیش استقبال نشد راستش از مرحله حیاط به بعد هم جلوتر نرفتم چون هم نتونستم یه معما رو پیدا کنم که حتی توی دفترچه راهنما هم نبود و هم از باگ هاش خسته شده بودم
بعد یه ایراد دیگه این بود که توی دفرچه کلا فلسفه ی علی مردان از یه بازیگوش به یه فراموشکار تبدیل می شد توی بازی از قصد شیر آب رو باز می ذاشت ولی توی دفترچه نوشته بود یادش میره ببنده و از این دست مثال ها
نظرات کسایی که خریدن هم تقریبا همینه (کسانی که خریدن نه کسانی که نقد رو خوندن) تو سایت هایی مثل پردیس هست

در کل به نظرم نوشتن انجین واسه بازیهای دو بعدی بهتر از استفاده از انجین های آمادست ولی حتما تیم سازنده دلایل خودش رو داشته

به قول یکی از دوستان شاید من ورژن بتای علی مردان رو خریدم به حای اصلی

هاتسون جان شما وارد تر از منی به مسائل فنی منتظر جوابات هستم تا چیزی یاد بگیرم و امیدوارم قتل در کوچه های تهران بازی خوبی باشه

alisahaf70
20-10-2011, 22:06
من یکی تمام زورم گذاشتم روی بی باک.اما در مورد هسته جنگ قبول دارم که ایراد های زیادی داره.
راستش راستی علی جان هرکاری کردم بازیت نیومد بالا....

قبلش یه سری توضیحات راجع به دارک کیوب بدم
بازی ما یه پروژه ی دانش آموزی بود نه یه کار تجاری
درسته که این بازی شاید بازیه خفنی نباشه ولی بار فنی زیادی داشت
ما خودمون با استفاده از سیستم رندر OGRE و سیستم فیزیک و فیزکس و سیستم صدای OpenAL و سیستم رابط کاربری CEGUI و پارسرهای مختلف یه هسته ی ساخت بازی ساختیم توی سه ماه تابستون سال پیش که توی ماه های بعدش هم سیستم هایی مثل سریالایز و مالتی تردینگ و لول ادیتور و اینا به این هسته اضافه کردیم و تقریبا تبدیلش کردیم به موتور بازی سازی به اسم موتور علم و صنعت
دارک کیوب با استفاده از ورژن تابستونی ساخته شد و یه تست برای انجین بود ، کدی که برای دارک کیوب زده شده بیشتر از سه هزار خط بود چون فقط برای این بازی نبود و یه موتور بود در نوع خودش
به همین دلیل دارک کیوب بیشتر از اینکه یک بازی باشه یه تست برای موتور ما بود من خودم قبول دارم دارک کیوب بازی ساده ای بود ولی برای بازی بودن ساخته نشده بود و قرار هم نبود برای فروش جایی بره
فقط توی سایت سورس فورج قرار گرفت سورس بازی که حدود 400 دانلود از سراسر دنیا داشت (فقط 11 تا از ایران)
برای یه پروژه کوچیک توی سورس فورج این رقم دانلود یه کم زیاده و این واقعا نشون داد که بار فنی بازی بالاست

سر همین مسائل چون انجین مال خودمون بود مسلما باگ های زیادی دیده می شه ولی بازی اجرا می شه فقط کافیه یه درایور فیزکس داشته باشید و سخت افزار تون بکشه تا بازی اجرا شه که این اجرا با یه سری باگ ها تو قسمت های تلپورتش همراه بود ( به دلیل زیاد بودن قسمت ها هر کدوم یه نرم افزار برای اجرا می خواستن که من برای اینکه حجم رو کم کنم سی++ رانتایم و فیزیکس درایور رو توی ستاپ قرار ندادم با فرض اینکه کسی که بازی می کنه اینا رو داره)
این حرف ها رو زدم که بگم دارک کیوب برای دیباگش وقت زیادی صرف نشده بود و قبول دارم بازی نبود ولی از لحاظ فنی خیلی قوی بود و کار زیادی روش صورت گرفته بود و سر همین هم بهش واقعا به عنوان بهترین پروژه ی زندگیم نگاه می کنم و قدرت اون موتور در حد بازیهای ایرانی روز مثل گرشاسپ بود
من تمام ضعف های دارک کیوب رو می پذیرم فقط خواستم بگم در حد خودمو 4 تا دانشجوی سال صفر کامپیوتر خوب کار کردیم و وسعمون این بود شما هم اگه بازی ران نشد فایل OGRE.LOG رو به من بده تا مشکلو بررسی کنم
یه انتقاد به بازیهات پرویز جان
تکی نمی شه بازی ساخت هر چقدر تکی کار کنی درجا زدی بازیهایی که ازت دیدم سطحشون در حد دوم 1 از لحاظ فنی از لحاظ طراحی منو و ... هم خیلی مشکل داشت ، غلط های املایی و نگارشی هم داشتی که نشون می داد فقط خواستی یه متن بذاری که هر دفعه هم مجبور بودیم اونو ببینیم (اینا دیگه مشکل از محدودیت نیست یه ذره حوصله می خواد)
این که الان رفتی سراع بازیهای کوچیک فکری خیلی عالی تر از اون بازیهایی هست که توی مجموعه گذاشتی به همه ی بچه ها توصیه میکنم روی یه تخصص کار کنن و فقط به فکر ساخت بازی به هر قیمتی نباشن
وقتی تمام وقتتو سر همه ی قسمت ها بذاری نمی رسی تمام توانتو بذاری روی یه قسمت قوی ولی وقتی که رو یه قسمت کار کنی اونموقع بهترین میشی مسلما توی برتامه نویسی باید آدم قویی باشی پس به نظرم روی اون بیشتر کار کن

ما تخصص اون تیممون بازی سازی نبود پس دیگه حتی برای مجموعه ی سه با اینکه بازی آماده (با یک لول) داشتم در حد رایز آف نیشن ولی واقعا سعی هم نکردم اونجا بذارمش چون بازی نیست showcase موتوره
بزرگترین اشکال بازی قبلیمون هم این بود که بازی نبود و فک نمی کنم دارک کیوب ارزش رفتن به بازار رو داشت

راستی چند روز پیش واسه یه جا داشتم کارا رو نشون می دادم دارک کیوب رو از روی مجم.عه ریختم اجرا نشد بعد یادم افتاد که درایور فیزکس هم می خواد و نتونستم اونجا گیر بیارم درایور رو
این باعث شد خود من نتونم بازی رو روی یه ویندوز صفر بریزم چون دیدم هیچ جا نگفتم که فیزکس هم می خواد و یه ریدمی هم نذاشتم پس اشکال از منه که حتی یه ریدمی ننوشتم که بازی چی نیاز داره و اون کاربر بنده خدا چه جوری باید می فهمید این کم کاری من رو نشون می داد
وقتی دیدم این کار که یه کار واقعا ساده بود رو انجام ندادم گفتم خدا به داد برسه به کلی کار بزرگ تو مرحله دیباگ که انجام نشده و بازی پر از باگ رفته تو بازار

Prince_ of _Persia
21-10-2011, 12:57
دقیقاً منم برای همین قضیه بازیم رو چند مرحله ای کردم و امیدوارم بقیه هم خوب کار کنن.
در ضمن شما سخت بگیری بهتره فقط روی زمان خیلی وسواس به خرج نده لطفاً چون کیفیت میاد پایین.
الان بازی من و بازی که با محمد داریم میسازیم جفتشون به سر ماه نمیرسه تکمیل شدشون و چند روز دیگه وقت میخواد و به نظرم میاد بعضی های دیگه هم همینطور باشن

اشکال نداره وقتش تمدید می شه تا زمانی که بازیها همگی تکمیل و بدون باگ باشن . چند روز به جایی نمی خوره شما سعی کن بازیت خوب در بیاد اصلا نگران زمانش نباش.:10:

parvizamd
21-10-2011, 13:46
قبلش یه سری توضیحات راجع به دارک کیوب بدم
بازی ما یه پروژه ی دانش آموزی بود نه یه کار تجاری
درسته که این بازی شاید بازیه خفنی نباشه ولی بار فنی زیادی داشت
ما خودمون با استفاده از سیستم رندر OGRE و سیستم فیزیک و فیزکس و سیستم صدای OpenAL و سیستم رابط کاربری CEGUI و پارسرهای مختلف یه هسته ی ساخت بازی ساختیم توی سه ماه تابستون سال پیش که توی ماه های بعدش هم سیستم هایی مثل سریالایز و مالتی تردینگ و لول ادیتور و اینا به این هسته اضافه کردیم و تقریبا تبدیلش کردیم به موتور بازی سازی به اسم موتور علم و صنعت
دارک کیوب با استفاده از ورژن تابستونی ساخته شد و یه تست برای انجین بود ، کدی که برای دارک کیوب زده شده بیشتر از سه هزار خط بود چون فقط برای این بازی نبود و یه موتور بود در نوع خودش
به همین دلیل دارک کیوب بیشتر از اینکه یک بازی باشه یه تست برای موتور ما بود من خودم قبول دارم دارک کیوب بازی ساده ای بود ولی برای بازی بودن ساخته نشده بود و قرار هم نبود برای فروش جایی بره
فقط توی سایت سورس فورج قرار گرفت سورس بازی که حدود 400 دانلود از سراسر دنیا داشت (فقط 11 تا از ایران)
برای یه پروژه کوچیک توی سورس فورج این رقم دانلود یه کم زیاده و این واقعا نشون داد که بار فنی بازی بالاست

سر همین مسائل چون انجین مال خودمون بود مسلما باگ های زیادی دیده می شه ولی بازی اجرا می شه فقط کافیه یه درایور فیزکس داشته باشید و سخت افزار تون بکشه تا بازی اجرا شه که این اجرا با یه سری باگ ها تو قسمت های تلپورتش همراه بود ( به دلیل زیاد بودن قسمت ها هر کدوم یه نرم افزار برای اجرا می خواستن که من برای اینکه حجم رو کم کنم سی++ رانتایم و فیزیکس درایور رو توی ستاپ قرار ندادم با فرض اینکه کسی که بازی می کنه اینا رو داره)
این حرف ها رو زدم که بگم دارک کیوب برای دیباگش وقت زیادی صرف نشده بود و قبول دارم بازی نبود ولی از لحاظ فنی خیلی قوی بود و کار زیادی روش صورت گرفته بود و سر همین هم بهش واقعا به عنوان بهترین پروژه ی زندگیم نگاه می کنم و قدرت اون موتور در حد بازیهای ایرانی روز مثل گرشاسپ بود
من تمام ضعف های دارک کیوب رو می پذیرم فقط خواستم بگم در حد خودمو 4 تا دانشجوی سال صفر کامپیوتر خوب کار کردیم و وسعمون این بود شما هم اگه بازی ران نشد فایل OGRE.LOG رو به من بده تا مشکلو بررسی کنم
یه انتقاد به بازیهات پرویز جان
تکی نمی شه بازی ساخت هر چقدر تکی کار کنی درجا زدی بازیهایی که ازت دیدم سطحشون در حد دوم 1 از لحاظ فنی از لحاظ طراحی منو و ... هم خیلی مشکل داشت ، غلط های املایی و نگارشی هم داشتی که نشون می داد فقط خواستی یه متن بذاری که هر دفعه هم مجبور بودیم اونو ببینیم (اینا دیگه مشکل از محدودیت نیست یه ذره حوصله می خواد)
این که الان رفتی سراع بازیهای کوچیک فکری خیلی عالی تر از اون بازیهایی هست که توی مجموعه گذاشتی به همه ی بچه ها توصیه میکنم روی یه تخصص کار کنن و فقط به فکر ساخت بازی به هر قیمتی نباشن
وقتی تمام وقتتو سر همه ی قسمت ها بذاری نمی رسی تمام توانتو بذاری روی یه قسمت قوی ولی وقتی که رو یه قسمت کار کنی اونموقع بهترین میشی مسلما توی برتامه نویسی باید آدم قویی باشی پس به نظرم روی اون بیشتر کار کن

ما تخصص اون تیممون بازی سازی نبود پس دیگه حتی برای مجموعه ی سه با اینکه بازی آماده (با یک لول) داشتم در حد رایز آف نیشن ولی واقعا سعی هم نکردم اونجا بذارمش چون بازی نیست showcase موتوره
بزرگترین اشکال بازی قبلیمون هم این بود که بازی نبود و فک نمی کنم دارک کیوب ارزش رفتن به بازار رو داشت

راستی چند روز پیش واسه یه جا داشتم کارا رو نشون می دادم دارک کیوب رو از روی مجم.عه ریختم اجرا نشد بعد یادم افتاد که درایور فیزکس هم می خواد و نتونستم اونجا گیر بیارم درایور رو
این باعث شد خود من نتونم بازی رو روی یه ویندوز صفر بریزم چون دیدم هیچ جا نگفتم که فیزکس هم می خواد و یه ریدمی هم نذاشتم پس اشکال از منه که حتی یه ریدمی ننوشتم که بازی چی نیاز داره و اون کاربر بنده خدا چه جوری باید می فهمید این کم کاری من رو نشون می داد
وقتی دیدم این کار که یه کار واقعا ساده بود رو انجام ندادم گفتم خدا به داد برسه به کلی کار بزرگ تو مرحله دیباگ که انجام نشده و بازی پر از باگ رفته تو بازار

علی جون چرا می زنی ...:31:
فقط گفتم اجرا نشد.بگو چیکار کنم اجرا بشه.؟
مگرنه داغون تر از خودم تو انجمن نیست برای بازی سازی.
بعدشم علی جون به وقصدم توهین یا تمسخر نبود.

بییبن عزیز همه کارهای ما داری مشکل هست و باگ ولی همه مون داریم سعی می کنم بازی هامون بهتر کنیم.

Hotsun
21-10-2011, 17:22
@alisahaf70
پس همینه میگی آشغال ترین بازی عمرته.
ببین یه سری چیزا هست مثل دفترچه که توش کلی کنایه استفاده شده و بار ادبی داره شما متوجه نشدی.
مثلاً یه جا نوشته خروس رو تنبیه میکنیم چون به مرغ توجهی نکرده,بعد یکی میگه علیمردان از کجا میدونه توجه نکرده,خب اینا طنز و کنایه هستن دیگه,یا مثلاً اینکه گفته یادش رفته شیر آب رو ببنده بهونه هایی که بچه ها بعد از کار عمدی انجام میدن رو داره نشون میده که بعداً توی داستان به بچه ها یاد میده که این کار اشتباهه.
بگذریم,من خودم توی این بازی همکاری نداشتم ولی مطمئن باشید اگر بودم انجین Wintermute رو انتخاب نمیکردم چون سر رزولوشن مشکل داره.این یکی حق با شماست.
در مورد حیاط خودم به چنین مشکلی بر نخوردم ولی یه گذارش این شکلی دیدم.پس اینم قبول دارم ولی خیلی ها میگن آروم راه رفتن اذیتشون میکنه حالا شما میگی سرجاش همه چیز رو تکون میده بده :31:
از یه سری ایرادات نمیشه گذشت ولی فکر نمیکنم هیچ جای دنیا کسی از روی 2-3 تا ایراد بگه بدترین بازی عمر.
خیلی جاها خیلی ها اومدن گفتن آرت های بازی خیلی عالی کار شدن و شما اصلاً بهش توجه نکردین,من انتظار تعریف از شما رو ندارم ولی اینکه 2-3 تا ایراد رو بگیری گنده کنی و چیزای دیگه بازی رو اصلاً نبینی رفتار خوبی نیست.
یه موقع هست انتقاد میشه آدم میگیره استفاده میکنه ولی اینایی که دارین میگین با پچ اول بر طرف میشن(البته به جز رزولوشن که تقصیر سازنده های انجینه).پس خیالتون راحت که توی پروژه ای که من هستم نمیذارم اینجوری بشه چون بیشتر توی انجمن ها بودم و بیشتر از بقیه اعضای شرکت حساس هستم چون میدونم یکی یه ایراد ببینه میاد کل بازی رو میبره زیر سوال.
در ضمن بازی دارک کیوب شما هم قشنگ بود, من مدل 2بعدیش رو دیده بودم ولی 3بعدیش یه چیز دیگه هست مخصوصاً اگه برای گوشی بیاد :46:

هاتسون جان شما وارد تر از منی به مسائل فنی منتظر جوابات هستم تا چیزی یاد بگیرم و امیدوارم قتل در کوچه های تهران بازی خوبی باشه
واردتر و غیر وارد تر نداریم به هر حال شما هم یه چیزایی میدونی که من نمیدونم.
در مورد قتل هم راستش من بازی رو ندیدم و فقط رندرهاش رو دیدم که انقدر کیفیت دارن که به بعضی ها نشون دادم گفتن بهم این عکسه با دوربین گرفتی.
بازی خیلی بزرگتره و قطعاً هر چی وسعت بیشتر میشه ایرادات بیشتری توش دیده میشه ولی نسبت به بزرگی این ایرادات کمتر از اون چیزین که بخواد کسی کل بازی رو زیر سوال ببره.
مثلاً توی کرایسیس 2 من خودم بیش از 10 باگ و سوتی دیدم ولی در مقابل وسعت بالای بازی این تعداد چیز زیادی نیست و عادی محسوب میشه.
مشکل اینجاست که توی مجموعه مستقل بعضی مواقع از یه بازی کوچیک تعداد زیادی سوتی میشه گرفت حالا هرچقدر هم میخواد تعداد سازنده ها کم باشه.
به نظر من باید همه چیز کامل و دقیق باشه تا مجموعه رو بتونه خوب نشون بده.
وقتی از یه کار شرکتی (علیمردان)اینجور بد میگی انتظار داری مردم از مجموعه مستقل چجوری بگن.
مخصوصاً اینکه مردم عادی نمیدونن بار فنی چیه تا دارک کیوب رو ببینن میگن چه گرافیک ضایعی و خارج میشن :41:

alisahaf70
21-10-2011, 20:11
@alisahaf70
پس همینه میگی آشغال ترین بازی عمرته.
ببین یه سری چیزا هست مثل دفترچه که توش کلی کنایه استفاده شده و بار ادبی داره شما متوجه نشدی.
مثلاً یه جا نوشته خروس رو تنبیه میکنیم چون به مرغ توجهی نکرده,بعد یکی میگه علیمردان از کجا میدونه توجه نکرده,خب اینا طنز و کنایه هستن دیگه,یا مثلاً اینکه گفته یادش رفته شیر آب رو ببنده بهونه هایی که بچه ها بعد از کار عمدی انجام میدن رو داره نشون میده که بعداً توی داستان به بچه ها یاد میده که این کار اشتباهه.
بگذریم,من خودم توی این بازی همکاری نداشتم ولی مطمئن باشید اگر بودم انجین Wintermute رو انتخاب نمیکردم چون سر رزولوشن مشکل داره.این یکی حق با شماست.
در مورد حیاط خودم به چنین مشکلی بر نخوردم ولی یه گذارش این شکلی دیدم.پس اینم قبول دارم ولی خیلی ها میگن آروم راه رفتن اذیتشون میکنه حالا شما میگی سرجاش همه چیز رو تکون میده بده :31:
از یه سری ایرادات نمیشه گذشت ولی فکر نمیکنم هیچ جای دنیا کسی از روی 2-3 تا ایراد بگه بدترین بازی عمر.
خیلی جاها خیلی ها اومدن گفتن آرت های بازی خیلی عالی کار شدن و شما اصلاً بهش توجه نکردین,من انتظار تعریف از شما رو ندارم ولی اینکه 2-3 تا ایراد رو بگیری گنده کنی و چیزای دیگه بازی رو اصلاً نبینی رفتار خوبی نیست.
یه موقع هست انتقاد میشه آدم میگیره استفاده میکنه ولی اینایی که دارین میگین با پچ اول بر طرف میشن(البته به جز رزولوشن که تقصیر سازنده های انجینه).پس خیالتون راحت که توی پروژه ای که من هستم نمیذارم اینجوری بشه چون بیشتر توی انجمن ها بودم و بیشتر از بقیه اعضای شرکت حساس هستم چون میدونم یکی یه ایراد ببینه میاد کل بازی رو میبره زیر سوال.
در ضمن بازی دارک کیوب شما هم قشنگ بود, من مدل 2بعدیش رو دیده بودم ولی 3بعدیش یه چیز دیگه هست مخصوصاً اگه برای گوشی بیاد :46:

واردتر و غیر وارد تر نداریم به هر حال شما هم یه چیزایی میدونی که من نمیدونم.
در مورد قتل هم راستش من بازی رو ندیدم و فقط رندرهاش رو دیدم که انقدر کیفیت دارن که به بعضی ها نشون دادم گفتن بهم این عکسه با دوربین گرفتی.
بازی خیلی بزرگتره و قطعاً هر چی وسعت بیشتر میشه ایرادات بیشتری توش دیده میشه ولی نسبت به بزرگی این ایرادات کمتر از اون چیزین که بخواد کسی کل بازی رو زیر سوال ببره.
مثلاً توی کرایسیس 2 من خودم بیش از 10 باگ و سوتی دیدم ولی در مقابل وسعت بالای بازی این تعداد چیز زیادی نیست و عادی محسوب میشه.
مشکل اینجاست که توی مجموعه مستقل بعضی مواقع از یه بازی کوچیک تعداد زیادی سوتی میشه گرفت حالا هرچقدر هم میخواد تعداد سازنده ها کم باشه.
به نظر من باید همه چیز کامل و دقیق باشه تا مجموعه رو بتونه خوب نشون بده.
وقتی از یه کار شرکتی (علیمردان)اینجور بد میگی انتظار داری مردم از مجموعه مستقل چجوری بگن.
مخصوصاً اینکه مردم عادی نمیدونن بار فنی چیه تا دارک کیوب رو ببینن میگن چه گرافیک ضایعی و خارج میشن :41:
هاتسون جان من تو قسمت فنیش می تونستم نظر بدم سر همین بقیه قسمت ها رو نگفتم دارک کیوب هم ایدش هم حتی کپی بوده و به همین صورت سه بعدی توی بایونیک کماندو وجود داشته
آره ارت بازی قشنگه مخصوصا کاراکتر ننه قمر خوب طراحی شده بود
ولی اینا نظظر شخصیه مثلا مدیر تولیدمون گفت این چه دماغ زشتیه علیمردان داره در حالی که به نظر من بد نبود
ولی من به حدی توی بازی باگ دیدم که دیگه انگیزه ای نداشتم بگردم معما رو حل کنم و دیگه بیخیال بازی شدم
قبل از خریدش خیلی منتظرش بودم مخصوصا دموش عالی بود
ولی آنقدر از نظر فنی مشکل داشت و از نظر گیم پلی به نظر من شوخیهاش بی معنی بود (به نظر من) که لذتی نبردم و سر همین چیزا واقعا به نظر شخصیم بازیش واقعا ارزش بازی کردن نداشت و این نظر شخصیمه و قابل تعمیم به خود بازی نیست شایدم چون خیلی منتظرش بودم و بد اونجوری خورد تو ذوقم آنقدر ازش زده شدم

alisahaf70
21-10-2011, 20:20
علی جون چرا می زنی ...:31:
فقط گفتم اجرا نشد.بگو چیکار کنم اجرا بشه.؟
مگرنه داغون تر از خودم تو انجمن نیست برای بازی سازی.
بعدشم علی جون به وقصدم توهین یا تمسخر نبود.

بییبن عزیز همه کارهای ما داری مشکل هست و باگ ولی همه مون داریم سعی می کنم بازی هامون بهتر کنیم.

من نه قصد توهین نه تمسخر داشتم فقط سر این وارد این بحث شدم که واقعا توی انجمن پیشرفت خاصی بین بازیهامون ندیدم و به نظر من درجا زدیم از دومین مجموعه تا سومین
و مجموعه ی سوم هم تا جایی که من دیدم خیلی از بازیاش از خارج از پی سی ساخته شده بود و مال این انجمن نیود
به خاطر همین خاستم بگم با خوشبینی نمی شه درست کار کرد و باید از هم بدون رو در بایستی انتقاد کنیم

بازیهای که همه ی ما دوست داریم بسازیم یه بازی سه بعدی جذاب باحال با گرافیک بالاست
ولی این بازی رو نمی تونیم مستقل بسازیم این علم آنقدر گندست که نمی شه این جوری بازی ساخت پس باید روشمون رو عوض کنیم و بریم سراغ یه سبک دیگه
من خودم دیدم که بازیساز مستقل نمی تونم باشم تو این زمینه عرضه ی ساخت بازی ندارم دارک کیوب هم اگر بخواین نگاه کنید از نظر بازی بودن فاجعست مثل اکثر بازیهای مجکوعه مستقل
سر همین من دیگه مستقل کار نکردم و الانم یکی برای یه پروژه با بنیاد و یکی هم روی شبگرد کار می کنم چون باید قبول کرد نمی شه مستقل بازی قابل رقابت سخت مگر با ایده های جدید که خود پرویز یکی از اولین کسانی بود که بیخیال ساخت بازیهای بزرگ شد و رفت سراغ بازیهای خوب که بشه تکنفره ساخت و سر همین من لایک رو می دم
من کلا زیاد تو انجمن پست نمی دم یه نگاه به تاریخ عضویتم و تعداد پستام گواه این قضیست
من هدفم از این چند پستم این بود که بازیسازی مستقل رو به شیوه ی کنونی کاملا زیر سوال ببرم
اگر کسی از حرفام ناراحت شد معذرت می خوام ولی هدفم پیشرفت بچه های پیسیه

parvizamd
21-10-2011, 22:03
من نه قصد توهین نه تمسخر داشتم فقط سر این وارد این بحث شدم که واقعا توی انجمن پیشرفت خاصی بین بازیهامون ندیدم و به نظر من درجا زدیم از دومین مجموعه تا سومین
و مجموعه ی سوم هم تا جایی که من دیدم خیلی از بازیاش از خارج از پی سی ساخته شده بود و مال این انجمن نیود
به خاطر همین خاستم بگم با خوشبینی نمی شه درست کار کرد و باید از هم بدون رو در بایستی انتقاد کنیم

بازیهای که همه ی ما دوست داریم بسازیم یه بازی سه بعدی جذاب باحال با گرافیک بالاست
ولی این بازی رو نمی تونیم مستقل بسازیم این علم آنقدر گندست که نمی شه این جوری بازی ساخت پس باید روشمون رو عوض کنیم و بریم سراغ یه سبک دیگه
من خودم دیدم که بازیساز مستقل نمی تونم باشم تو این زمینه عرضه ی ساخت بازی ندارم دارک کیوب هم اگر بخواین نگاه کنید از نظر بازی بودن فاجعست مثل اکثر بازیهای مجکوعه مستقل
سر همین من دیگه مستقل کار نکردم و الانم یکی برای یه پروژه با بنیاد و یکی هم روی شبگرد کار می کنم چون باید قبول کرد نمی شه مستقل بازی قابل رقابت سخت مگر با ایده های جدید که خود پرویز یکی از اولین کسانی بود که بیخیال ساخت بازیهای بزرگ شد و رفت سراغ بازیهای خوب که بشه تکنفره ساخت و سر همین من لایک رو می دم
من کلا زیاد تو انجمن پست نمی دم یه نگاه به تاریخ عضویتم و تعداد پستام گواه این قضیست
من هدفم از این چند پستم این بود که بازیسازی مستقل رو به شیوه ی کنونی کاملا زیر سوال ببرم
اگر کسی از حرفام ناراحت شد معذرت می خوام ولی هدفم پیشرفت بچه های پیسیه

خوب علی جون حرف شما درست ولی خدایش تمام زورم تو بی باک زدم. خدایش دیگه تا تنواستم باگ شو گرفتم.
عوض اش امکانات بازی یه دهم پادشاه خیابان ها نیست.اما خوب گیم پلی بازی خیلی خیلی بهتره کردم.
اگه میشد لینکشو می دادم .

درسته هیچ کس نمی تونه به تنهایی GTA IV بسازه. اما قصدم ایجاد روزه کاری برای خودم هست .مگرنه خداییش شما بگید با پونصد تومن تو این ممکلت آدم می تونه چیکار کنه.....

alisahaf70
22-10-2011, 08:06
خوب علی جون حرف شما درست ولی خدایش تمام زورم تو بی باک زدم. خدایش دیگه تا تنواستم باگ شو گرفتم.
عوض اش امکانات بازی یه دهم پادشاه خیابان ها نیست.اما خوب گیم پلی بازی خیلی خیلی بهتره کردم.
اگه میشد لینکشو می دادم .

درسته هیچ کس نمی تونه به تنهایی GTA IV بسازه. اما قصدم ایجاد روزه کاری برای خودم هست .مگرنه خداییش شما بگید با پونصد تومن تو این ممکلت آدم می تونه چیکار کنه.....

پرویز جان من اصلا طرف حرفم تو نیستی کل بچه ها رو دارم می گم تو چون اولی اومدی دفاع کردی از مجموعه ایراداتو گفتم که خودت هم می دونی وگرنه منطقیه آدم با 500 هیچ کاری نمی تونه بکنه همین کاربم که کردی خیلی زیاده تصور اینکه بخوام خودم مدلم کنم و تکسچرم کنم و کدم بزنم اصلا محاله برا من ولی تو تونستی
من نمی گم بازیت بده ، بازیت برای یه نفر ساخته شدن عالیه ولی بازیکن کاری به این نداره چند نفر ساختن و کاری به این نداره چه تکنولوژی پشتشه و کاری به این نداره که بدون پول ساخته شده اون فقط به بازی کار داره که هیچ کدوم از بازیهای مجموعه این حس رو نمی تونست ارضا کنه

Prince_ of _Persia
23-10-2011, 13:44
پرویز جان من اصلا طرف حرفم تو نیستی کل بچه ها رو دارم می گم تو چون اولی اومدی دفاع کردی از مجموعه ایراداتو گفتم که خودت هم می دونی وگرنه منطقیه آدم با 500 هیچ کاری نمی تونه بکنه همین کاربم که کردی خیلی زیاده تصور اینکه بخوام خودم مدلم کنم و تکسچرم کنم و کدم بزنم اصلا محاله برا من ولی تو تونستی
من نمی گم بازیت بده ، بازیت برای یه نفر ساخته شدن عالیه ولی بازیکن کاری به این نداره چند نفر ساختن و کاری به این نداره چه تکنولوژی پشتشه و کاری به این نداره که بدون پول ساخته شده اون فقط به بازی کار داره که هیچ کدوم از بازیهای مجموعه این حس رو نمی تونست ارضا کنه

ای بابا علی جان داری سر چی بحث می کنی . من خودم به شخصه با بازیهای کوجکتر و مستقل ایرانی بیشتر حال کردم تا بازیهای مثلا بزرگ و شرکتی . کدوم یکی از این بازیهای بزرگ با بودجه های عظیم تونستند حس بازی رو منتقل کنند حتی گرشاسپ و میر مهنا هم این حس رو نمی توستند منتقل کنند به خاطر باگها و ایرداتشون در گیم پلی. من خودم از مجموعه قبل با بازیهای توپ توپ 2 و مدافع جهان و توپ و گل خیلی حال کردم و تونستند کامل حس بازی رو به من منتقل کنند طوری که هر دفعه که حوصله بازیهای بزرگ رو نداشتم یکی از اینا رو بازی می کردم. بازیهای مستقل و کوجک حداقل گیم پلی دارند و لی بازیهای بزرگ فقط روی آرت و کد نویسی و انیمیشن بازیهاشون کار می کنند در حالی که نتیحه دارای گیم پلی سرگرم کننده نیست و بیشتر به نرم افزاری شبیه سازی می مونه تا یک بازی رایانه ای .

در مورد مجموعه سوم هم باید بگم که من از تک تک بازیهای که در مجموعه سوم قرار گرفته راضی هستم و از بازیشون لذت بردم چون خلاقانه هستند و گیم پلی جالبی دارند و سرگرم کننده هستند و اصلی توشون به کار رفته که تو بازیهای شرکتی هنوز بهش توجه نشده و اون چیزی نیست جز نقش طراحی مراحل در سرگرم کننده بودن بازی و جذابیت اون. طوری که مطمئنم مجموعه سوم سرگرم کننده تر از بهترین بازی ایرانی خواهد بود و با توجه به اینکه قیمت یکسانی در حدود 3000 تومان خواهد داشت . پس منتظر باشید تا مجموعه سوم رو ببنید مجموعه قبل فقط یک استارت بود و برای اینکه متوجه بشیم چنین بازاری برای بازی های مستقل وجود داره یا خیر. حالا درسته که فروش مجموعه هنوز به رقم 5000 نرسیده و نصف اون فروشی که انتظار داشتیم رو داشت ولی برای استارت و جا باز کردن در بازار بازیهای ایرانی شروع خوبی بود.

siavash_rad
03-11-2011, 14:51
سلام به همگی

من نشستم با حوصله از اول پستای این تاپیکو خوندم.

به همتون تبریک میگم .

و همتون رو درک میکنم.

اگه ایده ای برای ساخت بازی دارید چه بزرگ چه کوچیک بنده خدمتتون هستم .

قابلیت ساخت بازی 3 بعدی و بزرگی مانند گرشاسب رو هم داره مجموعه ما.

قابلیت خرید ایده هاتون رو م داریم.

جایی هم اگه در پخش به مشکل خوردید بنده خدمتتون هستم.

ایشالا همتون موفق باشید.

Prince_ of _Persia
03-11-2011, 19:00
سلام به همگی

من نشستم با حوصله از اول پستای این تاپیکو خوندم.

به همتون تبریک میگم .

و همتون رو درک میکنم.

اگه ایده ای برای ساخت بازی دارید چه بزرگ چه کوچیک بنده خدمتتون هستم .

قابلیت ساخت بازی 3 بعدی و بزرگی مانند گرشاسب رو هم داره مجموعه ما.

قابلیت خرید ایده هاتون رو م داریم.

جایی هم اگه در پخش به مشکل خوردید بنده خدمتتون هستم.

ایشالا همتون موفق باشید.

سلام خدمت شما . ممنون بابت پشتیبانی تون و وقتی که برای این موضوع گذاشتید.
ولی شما خودتون رو معرفی نکردید و نفرمودید از چه شرکتی هستید تا دوستان با شما بیشتر آشنا بشن.

siavash_rad
03-11-2011, 19:17
شرمنده دوست گلم

بنده سیاوش هستم .

شرکتمون هم کاملا مستقل هست.

در حال حاضر روی یه بازی آن لاین کار میکنیم به اسم میراث.

اینقدر هم از این پله های بنیاد بالا و پایین رفتم تا حالا چشک بسه میتونم از شوش برم دفتر دکتر مینایی.:31:

طی مداکراتی که با ایشون داشتیم متوجه شدیم بنیاد در کمال حیرت میونه ای با بازی های انلاین نداره.

علت رو باید از خودشون جویا شد.

حالا به این کاری ندارم که ما به انها هزینه 120 میلیونی دادیم و شاهکار آقایون که با افتخار معرفیش کردند چه قدر خرج بر داشته همون اولین بازی ملی که کلا باگه .

و راجع به سیستم همکاری هم تیم ما دنبال ایده های جدید میگرده .

توانایی فنی هم بد نیست شکر خدا.

اما مهمترین چیز تو این پروسه بازگشت مالی هست . چون سرمایه گذار باید مطمئن باشه از کارش.

ما ایده های جدید رو بررسی میکنیم تو اتاق فکر بسز و گسترش میدیم و فاز بعدی ایه که ببینیم توانایی فنی اجرای اون رو داریم یا نه.

اگه این گزینه هم مثبت یود میریم سراغ طراحی بیزنس پلن و باقی قضایا.

100% صاحب این ایده جدید هم جایی داخل تیم خواهد داشت و میتونه از مزایای مالی و معنویش بهره مند بشه.

Prince_ of _Persia
29-11-2011, 21:03
شرمنده دوست گلم

بنده سیاوش هستم .

شرکتمون هم کاملا مستقل هست.

در حال حاضر روی یه بازی آن لاین کار میکنیم به اسم میراث.

اینقدر هم از این پله های بنیاد بالا و پایین رفتم تا حالا چشک بسه میتونم از شوش برم دفتر دکتر مینایی.

طی مداکراتی که با ایشون داشتیم متوجه شدیم بنیاد در کمال حیرت میونه ای با بازی های انلاین نداره.

علت رو باید از خودشون جویا شد.

حالا به این کاری ندارم که ما به انها هزینه 120 میلیونی دادیم و شاهکار آقایون که با افتخار معرفیش کردند چه قدر خرج بر داشته همون اولین بازی ملی که کلا باگه .

و راجع به سیستم همکاری هم تیم ما دنبال ایده های جدید میگرده .

توانایی فنی هم بد نیست شکر خدا.

اما مهمترین چیز تو این پروسه بازگشت مالی هست . چون سرمایه گذار باید مطمئن باشه از کارش.

ما ایده های جدید رو بررسی میکنیم تو اتاق فکر بسز و گسترش میدیم و فاز بعدی ایه که ببینیم توانایی فنی اجرای اون رو داریم یا نه.

اگه این گزینه هم مثبت یود میریم سراغ طراحی بیزنس پلن و باقی قضایا.

100% صاحب این ایده جدید هم جایی داخل تیم خواهد داشت و میتونه از مزایای مالی و معنویش بهره مند بشه

خوشبختم سیاوش جان. راستش شرمنده من اصلا پست چدید شما رو ندیده بودم .
بله متاسفانه بنیاد به بازیهای کوچک هم علاقه ای نداره و در پی ساخت بازیهای درچه اول و سبکهای سنگین و پرطرفدار هست.
خیلی خوشحالم که چنین امکانی رو برای دوستان فراهم کردید. امیدوارم دوستانی که ایده نو و جدید و طرحی دارن از این فرصت استفاده کنند.

----------------------------------------------------
دوستان طبق آخرین اخبار از شرکت مدرن که البته ماله تقریبا 2 هفته پیش هست که به علت درگیری در مجموعه سوم فراموش کردم اعلام کنم. فروش مجموعه به عدد 3800 رسیده و بعد از عدد 2500 نسخه سرعت فروش خیلی کم شده . طوری که انگار الان هر ماه 300 نسخه فقط به فروش می رسه . به هر حال تا 5000 نسخه که تکثیر شده و باید حتما فروش بره ولی طبق حدسی که قبلا می زدم دیگه 5000 نسخه بعدی که قرار بود تکثیر بشه به علت فروش نرفتن تکثیر نخواهد شد. و همانطور که اطلاع داشتید در صورت رسیدن تیراژ به 10000 نسخه من می تونستم به هر بازی مبلغ 500000 رو بین بازیسازا تقسیم کنم. که متاسفانه باید بگم این امر دیگه امکان پذیر نیست و مبلغ پرداخت شده در حد همین دو قسط پرداخت شده هست . خیلی شرمنده دوستان شدم بابت قولی که بهتون دادم ولی شما خودتون شاهد بودید که من طی یک سال اخیر تمامی تلاشم رو کردم . شرمنده که نا امید تون کردم . امیدوارم از من راضی باشید. :11:

با تشکر
مهدیار جهانگیری