مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن بازی
MILAD2799
24-03-2010, 17:58
درود به همه اهل فن ها
من یه مشکل دارم اگه میشه کمک کنید
من یه کارت گرافیک 9500 gt گرفتم ولی تو بازی بعد از یه مدت بازی هنگ میکه و یه صفحه ابی رنگ تحت داس میاد بالا و بعدش سیستم ریست میشه و وقتی وین میاد بالا یه خطا مبنی بر این یه فایل رو نمیتونه اجرا کنه میده نمیدونم چکار کنم در ضمن من وین 7 دارم و مادربرد فاکسکان که حدود 2-3 سال پیش گرفتمش و پاور 380 گرین و2 گیگ رم .
حالا باید چکار کنم؟
:19::19:
اینم از عکساش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی موقع ها این مشکل میتونه از ویندوز باشه از یه ویندوز دیگه استفاده کنید
و اسکن ویروس هم حتما انجام بشه و آخپرین ورژن درایو گرافیک رو نصب کنید اگه درست نشد سخت افزاریه
باول از همه جای رم رو عوض کنید و با یه رم سالم امتحان کنید ولتاژ رم رو زیاد کنید میتونه کمک کنه هاردو اسکن کنیذ با نرم افزار hdd regenerator میتونهخ از ضعیف بوذن پاور و نرسیذن ولتاژ کافی به قطعات به خصوص هارد باشه
A.M.D.D.E.V.I.L
25-03-2010, 17:30
آره من اين ويروسو تجربه كردم
ويروس بهت ميگه آنتي ويروست خرابه .بهت يك لينك ميده كه بري دانلود كني(خودش ميگه آ»تي ويروس مايكروسافت هست)
تو كه دانلود ميكني فكر ميكني داري آنتي ويروس دانلود ميكني ولي در واقع داري ويروس دانلود ميكني !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MILAD2799
28-03-2010, 20:11
با عوض کردن ویندوزم مشکل حل نشد
شاید مادربردم کارت رو ساپورت نمیکنه
این مشخصات سیستمم هست اگه مادربردم نمیکشه بگید :19:
MAINBOARD: FOXCON . K8T890M2AB
CPU: 4200 . 2.2 GHZ
RAM : 2 GIG 800 GHZ
VGA : 9500 GT
POWER : 380 WAT GREEN
لطفا بگید چطوره؟
نه این گرافیک ساپورت میشه مشکلی نداره
MILAD2799
30-03-2010, 11:53
پس این چه مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:18::18:
راستی بگم که پاورم 330 real هست
اگه نگید میرم ( b 4 3 ) میکنم ها :19::31:
همون چیزایی که تو پست قبلی گفتم انجام بده شاید جواب داد
هنگام ورود با بازی پیام not enough memory mide من 4گیگ رم دارم و کارتم هم ddr3 هست مشکل چیه؟
MILAD2799
31-03-2010, 07:32
درود به همه
من مشکل رو پیدا کردم . که اینه
On Sun 3/28/2010 4:52:54 AM your computer crashed
This was likely caused by the following module: nvlddmkm.sys ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bugcheck code: 0x116 (0x86067268, 0x8EF06A50, 0x0, 0x2)
Error: VIDEO_TDR_ERROR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dump file: C:\Windows\Minidump\032810-18969-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys
product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 197.13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,%20Version%20197.13)
company: NVIDIA Corporation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 197.13
که یکی از دوستانم این راهو بهم گفت تا درست شه که جا داره اینجا از اون تشکر کنم :10:
: دوست عزیز قبل از هر چیز آخرین درایور مربوط به کارت رو که ورژن 197 هست رو دانلود کن البته برای windows 7 32 بیت که فکر کنم قبلا این کارو کردی و نصب کردی مشکل اینجاست که وقتی درایو جدیدی نصب میکنید فایل nvlddmkm.sys قدیمی و نه جدید به فولدر windows/system32/drivers کپی میشود بنابراین درایور به جای دسترسی به فایل جدید به همان فایل قدیمی دسترسی پیدا میکند . برای حل مشکل برو به windows/system32/drivers و فایل nvlddmkm.sys را به nvlddmkm.sys.old تغییر نام بده . بعد به پوشه ای که فایلهای nvidia در آن است(منظورم همین درایور جدید هست) برو و فایل nvlddmkm.sy_ را پیدا کن و در windows/system32 سیستمت این فایل را کپی کن بعد باید این فایل رو از حالت فشرده خارج کنی که تو ویندوز 7 باید به روش زیر عمل کنی: باید تو قسمت استارت دنبال command prompt بگردی بعد روی اون راست کلیک کرده و run as administrator رو انتخاب کرده و بعد دستور زیر رو تایپ کنید expand.exe nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys که به این طریق فایل از حالت فشرده خارج شده و شما فایل جدید رو به فولدر درایورها که بالا توضیح دادم که در system32 قرار داره کپی کنید و سیستم رو یکبار ریست کرده و سیستم کاملا درست خواهد شد.
ولی من این کار رو هم کردم ولی باز تو بازی هنگ میکرد :18:. کسی راه حل دیگه ای در رابطه با این فایل داره ؟
اینم عکسی از صفحه مرگ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.