ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Transcend 32GIG

Master89
24-03-2010, 13:23
دوستان سلام
چند روز پیش از قشم یک Flash memory -Transcend 32gig خریدم.بدون گارانتی.
وقتی وصل میکنم خیلی زود بالا میاد. راحت اطلاعات رو داخلش کپی میکنم.
اما وقتی میکشمش و دوباره وصل میکنم اطلاعات Hide میشن. یعنی حجمش اشغال شده اما فایلی موجود نیست.
قبلا ویروسی بود که اینکارو میکرد.اما با نرم افزار Nero قابل رویت بود. به نظر شما مشکلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jax2
24-03-2010, 13:36
فلش شما تقلبیه
اگه بتونین بازش کنید و ببینید که روی برد اون یه چیزی مثل قیر هست(آی سی قیری)مطمئن باشید که فلش شما تقلبی هست و ظرفیتش اسمی هست
با هیچ کاری هم درست نمیشه:41:

amins2007
24-03-2010, 13:54
برای اطمینان میتونین برین سایت خود ترانسند اونجا سریالو وارد کنین.
میگه تقلبیه یا نه.
اگه اصل بود یه نرم افزار واسه فرمت داره که با اون به احتمال زباد درست میشه.
تقلبی رو باید بندازی دور
من 3-4 تا دیدم درست نشد، حتی یکیش 500 گیگ بود!

amirpcp30
24-03-2010, 14:22
من هم از همین ها از قشم گرفتم :31:
اما داره درست کار می کنه
فقط دیروز به یک سیستم ویروسی وصلش کردم چند تا ویروس داخلشه که ویروس هاش پاک شدن 5-6 تا فایل مونده که ویروس نیستن و حجم هم نگرفتم فقط اونجا رو شلوغ کردن همین و داره درست کار می کنه
البته یکی از بچه ها داشت فرمت کرد سوخت اینو بگم که اصلا فرمت نکن

amirpcp30
24-03-2010, 14:27
فلش شما تقلبیه
اگه بتونین بازش کنید و ببینید که روی برد اون یه چیزی مثل قیر هست(آی سی قیری)مطمئن باشید که فلش شما تقلبی هست و ظرفیتش اسمی هست
با هیچ کاری هم درست نمیشه:41:

بله از من قیری هست :31:
:40:

siavash66
24-03-2010, 20:48
از این نرم افزار هم میتونید استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نمونه فلش های اصلی

Master89
25-03-2010, 12:06
سلام اون نرم افزاری که داده بودید ، خسلس طول میکشید. بیخیال شدم. در مورد عکس هایی هم که گذاشته بودید چیزی دستگیرم نشد.
این عکس ها رو از فلش خودم میزارم تا راحت تر بشه قضاوت کرد.

masud-000000
25-03-2010, 12:34
به احتمال زیاد این برنامه online recovery بتونه واستون کاری بکنه....(مال خود transcend هست)
نرافزار online recovery رو از سایت زیر دانلود کن:

siavash66
25-03-2010, 16:02
سلام اون نرم افزاری که داده بودید ، خسلس طول میکشید. بیخیال شدم. در مورد عکس هایی هم که گذاشته بودید چیزی دستگیرم نشد.
این عکس ها رو از فلش خودم میزارم تا راحت تر بشه قضاوت کرد.

اون ic که روش رنگ سبز خورده is nand هست اگه شما اون رو بتونید بخونید اینجا ببزارید

یا تو گوگل سرچ کنید ظرفیت واقعی فلش شما مشخص میشه

مثلا samsung k9k2g08u0m ظرفیتش 256 مگابایت هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه شماره ic nand رو بزارید بتون میگم حجم واقعیش چقدر هست

Master89
25-03-2010, 19:22
حالا ضرفیت واقعی به چه دردی میخوره؟ مشکل این فلش که متوجه شدید چی هست؟
اینم هر چی که زیر لاک سبز نوشته شده بود:
MX 71920
29LV160C TTC-70G
2U513600
TAIWAN

siavash66
25-03-2010, 23:47
حالا ضرفیت واقعی به چه دردی میخوره؟ مشکل این فلش که متوجه شدید چی هست؟
اینم هر چی که زیر لاک سبز نوشته شده بود:
MX 71920
29LV160C TTC-70G
2U513600
TAIWAN

اگه مثل همین مدل هست

از این مدل ic برای فلش دستگاهای ----- استفاده میشه ظرفیت واقعیشم 2 مگا بایت هست
بندازید دور خودتونو خسته نکنید 2 مگابایت کجا 32گیگ کجا عجب بیشرفهایی پیدا میشه

Macronix 29LV160CBTC-70G = 2 MB FLASH

Master89
26-03-2010, 11:25
درسته ، تقریبا همینه ! اما اگه 2 مگابایته پس چرا میتونم توش 22 گیگا فایل بریزم؟ بعد از اینکه جدا میکنم و دوباره وصل میکنم.حجم فایل رو همون 22 گیگا نشون میده. اما فایل مخفی شدس انگار..

siavash66
26-03-2010, 12:44
درسته ، تقریبا همینه ! اما اگه 2 مگابایته پس چرا میتونم توش 22 گیگا فایل بریزم؟ بعد از اینکه جدا میکنم و دوباره وصل میکنم.حجم فایل رو همون 22 گیگا نشون میده. اما فایل مخفی شدس انگار..

در واقع سر ویندوز رو کلاه میزارن هیچ عمل کپی انجام نمیشه فقط آدرسها ذخیره میشن بعد شما فکر

میکنید کپی شده

کاری نداره شما در ویندوز 7 با فرمت ext فرمت کنید بعر 100 مگابایت توش فایل بریزید بعد دباره روی هارد کپی کنید

ebicross
26-03-2010, 12:45
اقا راحتت کنم.
توی اینکه فلشت تقلبیه شکی نیست. من 120 گیگ؛ 32 و 65 و بالاترش رو هم دیدم که 5 هزار تومنه.
شاید جایی چیزی رو ارزون بدن ولی زیر قیمت کارخونه ی اصلی که نمیدن. آخه کجای دنیا فلش 32 گیگ میده 5 دلار؟؟؟؟

یعنی سیستم شما توش 32 گیگ کپی میکنه ولی اصلا هیچ چیزی توش کپی نشده. بلکه یه حجم الکی از یک حجم الکیه دیگه کم میشه تا شما فکر کنی واقعا خبریه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز جالب دیگه که من دیدم این بود که برای شیره مالیدن توی ظرفیت گاف داده بودند و ظرفیت رو بر اساس SI حساب کرده بودند و ظرفیت فلش دقیقا همون مثلا 64 گیگابایت بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه میدونند که هارد و فلش و اینها چون هر گیگابایت رو 1000 مگابایت حساب میکنند و ویندوز 1024 مگابایت؛ به خاطر همین ظرفیت نمایش داده شده باید کمتر از ظرفیت واقعی باشه در صورتیکه توی بعضی از این فلشها اینها با هم برابرند!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل این فلش ها فقط به یک درد میخورند. که اگر روزی یک فلش اصلی خریدین و خواستین براش یک قاب یدک داشته باشید از این فلشها استفاده کند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seied-taher
03-04-2010, 11:40
سلام
من 50 تا فلش 500 گیگ ترانس گرفتم تو هر کدومشون اطلاعات میریزم وقتی فلشو میکشم بیرون دوباره میزنم فایلا دمیج شدست و بالا نمیاد....
500 هزار ضرر رکردم..... یکی کمک کنه لطفا......
با ویندوز xp مشکل داشتم چون فرمت exfat اجرا نمیکرد رفتم از ماکروسفت پچشو گرفتم الان تو ویندوز xp میتونم فایل بریزم داخلش و بردارم اما فایلا رو دمیج میکنه...
بازشم کردم... قیر نداره.... :دی

ebicross
03-04-2010, 11:46
سلام
من 50 تا فلش 500 گیگ ترانس گرفتم تو هر کدومشون اطلاعات میریزم وقتی فلشو میکشم بیرون دوباره میزنم فایلا دمیج شدست و بالا نمیاد....
500 هزار ضرر رکردم..... یکی کمک کنه لطفا......
با ویندوز xp مشکل داشتم چون فرمت exfat اجرا نمیکرد رفتم از ماکروسفت پچشو گرفتم الان تو ویندوز xp میتونم فایل بریزم داخلش و بردارم اما فایلا رو دمیج میکنه...
بازشم کردم... قیر نداره.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تمام فلشهاتون تقلبیه.
شک نکنید. داشتن IC قیری ملاک نیست.
اصلا فکر نمیکنم Trancsend فلش 500 گیگ داشته باشه.
برو سایت ترنس و سریال چند تا از فلشهاتو وارد کن ببین اصلیه یا نه.
ولی شک نکن تقلبیه.

seied-taher
07-04-2010, 17:26
تمام فلشهاتون تقلبیه.
شک نکنید. داشتن IC قیری ملاک نیست.
اصلا فکر نمیکنم Trancsend فلش 500 گیگ داشته باشه.
برو سایت ترنس و سریال چند تا از فلشهاتو وارد کن ببین اصلیه یا نه.
ولی شک نکن تقلبیه.

آره...تقلبی بودن....
سریالاشونو تست کردم.....
آقا فلش بالای 16 گیگ امکان تقلبی بودنش 60 درصده ... حواثتونو جمع کنید.

topgoal
08-04-2010, 09:53
سلام

من فلاش 32 گیگ transcend و sony گرفتم. کامپیوتر خوب می شناسدش فرمت هم میشه. عکس و موزیک و ... هم می ریزم مشکلی نداره و از داخل فلاش هم اجراش می کنه. اما ویدئو که توش میریزم اجرا نمی کنه.

مثلا یه ویدئویی که کامپیوتر به راتی باز می کنه، تو فلاش که میره دیگه باز نمیشه و ارور میده. ارورشم تو عکس زیر می تونید ببینید

همونو از فلاش دوباره میریزم تو کامپیوتر هم بازم باز نمی کنه. یعنی یه بار که میره تو فلاش و میاد بیرون دیگه کار نمی کنه.

ضمنا اینم بگم که فلاشهارو از بانه برام اوردن :31:

mjzaret
08-04-2010, 16:10
من هم یه فلش 8 گیگ سونی دارم که وقتی فایل می ریزی توش هیچ مشکلی نداره ولی هنگامی که اون در می آرم و به یه کامپیوتر دیگه وصلش می کنم می بینم که هیچی توش نیست. البته قبلاً نشون می داد.
چند تا از این فلشهای تقلبی هم به دستم رسید. بررسی شون که کردم دیدم شماره سریال هم ندارند.