ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Opera Mini 5 Final ه

Mahdi.p30
24-03-2010, 12:35
دیدم کسی تا حالا براش تایپیک نزده ، خودم دست به کار شدم!:19:

نسخه جدید و نهایی Opera Mini 5

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Features

Your data, wherever you need it
Backup your bookmarks, Speed Dials, and search engines to My Opera, and keep them synchronized between different phones,or with Opera - on your desktop computers or laptops. With Opera Link, you can take your favorite Web sites with you wherever you go.

Manage your downloads
Opera's Downloads feature is the most advanced download manager available for mobile phone, built right in to the browser. Start downloading files and keep track of their progress from Downloads. You can pause downloads, when necessary, and resume them when it is convenient.

Great access to your bookmarks
Save, edit and organize bookmarks into folders. Sophisticated bookmark management allows you to keep track of a large number of your favorite sites. Turning on Opera Link even allows you to keep your bookmarks synchronized across Opera on your other connected devices, like your computer, so you always have your links when you need them.

Read a page any time, from anywhere
When you find a page that you would like to keep, use Opera’s Save Page feature, and you can access it any time, without having to wait for it to download - even with no Internet connection.

See what you are looking for
Finding what you are looking for in text-heavy pages on your phone has never been as easy. As you type, Opera finds your search term and highlights all occurrences in the page, allowing you to cycle through them.

Go back in time
With Opera’s history feature, you can find pages you visited before. Visited pages in your history are grouped by date, so you can easily find a site by the day you have viewed it.

لینک دانلود نسخه فارسی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نسخه International:

ali_agha1981
26-03-2010, 11:01
سلام من نخسه ی opera mini 10 beta Java رو دارم الان این جدیدتره یا نه ...؟ اینی که الان دارم خیلی عالیه ..:20:

Mahdi.p30
26-03-2010, 11:19
سلام من نخسه ی opera mini 10 beta Java رو دارم الان این جدیدتره یا نه ...؟ اینی که الان دارم خیلی عالیه ..:20:
اون احتمالا برای سیمبین یا ویندوز موبایل هست نه جاوا!
آخرین نسخه اپرا مینی جاوا ، همینی هست که توی این تایپیک معرفی شده:19:

Mahdi.p30
29-03-2010, 13:48
این نسخه ، طبق معمول ، فارسیش مشکل داره ، ولی ایندفعه حتی با اون نرم افزار PatchFontMe هم قابل اصلاح نیست و بدتر میشه!
کسی راه حلی نداره؟؟

jkazemi
06-04-2010, 20:16
این نسخه ، طبق معمول ، فارسیش مشکل داره ، ولی ایندفعه حتی با اون نرم افزار PatchFontMe هم قابل اصلاح نیست و بدتر میشه!
کسی راه حلی نداره؟؟

تایید میشه.
کسی اگه ایمیل سازنده اون نرم افزار پچ کننده رو داره، بهش بگه، شاید بتونه اصلاح کنش

ali gamma
10-04-2010, 08:29
با این چه طور میشه صفحه های اینترنتی رو تو موبایل ذخیره کرد ؟

jkazemi
01-05-2010, 16:18
کسی راه حلی نداره؟؟

تایید میشه.
کسی اگه ایمیل سازنده اون نرم افزار پچ کننده رو داره، بهش بگه، شاید بتونه اصلاح کنش

کسی نیست جواب مارو بده؟

Hadi King
01-05-2010, 17:06
کسی نیست جواب مارو بده؟
دوست عزيز اگه كسي ايميلش رو داشــت اينكارو ميكرد و سوال شما جوابي نميخواســت كه :20:
موفق باشيد!:40:

pooriya_hp
01-05-2010, 21:34
هزینه مصرف اش چقدره؟
من شنیده بودم اپرا زیاد مصرف میکنه

total_overdose
02-05-2010, 13:38
هزینه مصرف اش چقدره؟
من شنیده بودم اپرا زیاد مصرف میکنه
سلام
نه دوست عزیز اتفاقا برعکسه.
بخاطر سبک بودن صفحات و کمتر کردن کیفیت عکس ها هزینه مصرفی خیلی کمتره.

Hadi King
06-05-2010, 13:19

Opera Mini is a fast and tiny Web browser, that allows you to access the full Internet on your phone.
Opera Mini enables you to take your full Web experience to your mobile phone. Stay in touch with your friends on Facebook, search with Google, get your e-mail on the go, do your online banking. There are no limits - Opera Mini is the quick, easy and secure way to get any Web page you want.
Whats New
In this second beta release, Opera Mini users can now enjoy popular desktop features, such as Opera Link and the Download Manager, from their mobile phones.
With Opera Link, users can synchronize personal browser settings with their Opera desktop browser, as well as all their connected devices, ensuring that their bookmarks, Speed Dial and search engines are always accessible. The Download Manager gives users a better way to control and speed up downloads to mobile phones.
Opera continues its mission to unify its browser products, and this beta release is no exception. Features further polished in the second beta release are the unified look and feel across Operas browser products, the visual bookmarks known as Speed Dial, and tabbed browsing, one of the most popular innovations in browsing hist
يه تستي كنيد اينو هم نوشته بودن :31:
نکته جالب این ورژن دیگه با زبان فارسی مشکلی نداره !!!

Mahdi.p30
06-05-2010, 14:55
يه تستي كنيد اينو هم نوشته بودن :31:
نکته جالب این ورژن دیگه با زبان فارسی مشکلی نداره !!!
موفق باشيد!:40:[/CENTER]
تایید میشه
با برنامه patch font me مشکل فارسی این نسخه برای سونی اریکسون ، حل میشه
البته اینطوری که شما نوشتی ، من فکر کردم کلا مشکلش حل شده:19:

Hadi King
06-05-2010, 14:58
تایید میشه
با برنامه patch font me مشکل فارسی این نسخه برای سونی اریکسون ، حل میشه
البته اینطوری که شما نوشتی ، من فکر کردم کلا مشکلش حل شده:19:
دوســـت عزيز اين نوشته رو تو سايت هاي ديگه نوشته بودن !
من خودم تست نكرده بــودم چون از اينترنت گوشي استفاده نميكنم :31:

atabie
08-05-2010, 20:25
یکی لطف کنه بگه تنظیم هاش چطوری برای من

وقتی وصل میشه ومیخواد مثلا بره توی سایت گوگل

یا هر سایت دیگه میگه تنظیمات دیتا رو کنترل کنید

با اینکه وقتی با مرورگر خود موبایل امتحان میکنم

مشکلی نداره؟؟:19::19::41::41:

Lord007
13-05-2010, 15:46
روی 8910 جواب میده؟

Lord007
13-05-2010, 21:39
تست شد و جواب داد.مرسی

salambarto
30-05-2010, 16:37
جدیدترین ورژن مرورگرمحبوب وکم حجم موبایل بافرمت جاوا opera mini 5.0.19693 به زبان فارسی منتشر شد.

armin_software
08-07-2010, 17:34
سلام
دوستان من وقتی می خوام با اپرا گوگل یا هر سایت دیگه رو باز کنم میگه تنظیمات رو چک کنید
واسه چیه؟
نمی تونم تو هیچ سایتی برم

Mahdi.p30
08-07-2010, 19:04
سلام
دوستان من وقتی می خوام با اپرا گوگل یا هر سایت دیگه رو باز کنم میگه تنظیمات رو چک کنید
واسه چیه؟
نمی تونم تو هیچ سایتی برم
1. تاریخ گوشیتون رو اگه اشتباهه ، درستش کنید

2. از بخش تنظیمات و سپس advanced ، پروتکل رو از socket به http تغییر بدید

3. تنظیماتتون رو بررسی کنید

hamidras
08-07-2010, 19:44
کلا با اپرا 5 حال نمیکنم همون 4 خیلی را دست تره :دی

armin_software
09-07-2010, 13:29
1. تاریخ گوشیتون رو اگه اشتباهه ، درستش کنید

2. از بخش تنظیمات و سپس advanced ، پروتکل رو از socket به http تغییر بدید

3. تنظیماتتون رو بررسی کنید
درست شد
خیلی لطف کردی

راستی میگم اپرا چرا روی گوشی های سونی اریکسون زبان فارسی مشکل داره؟
البته من خودم نوکیا دارم و مشکلی نداشت

Sakhaey
09-07-2010, 20:13
جديدترين نسخه برنامه اپرا مينى ورژن 5.1

من هميشه با اپرامينى البته با بسته هاى GPRS ايرانسل توى اينترنت مى چرخم
به نظر من اپرامينى بهترين مرورگر جاواست و از رقباش UcWeb و Bolt بهتره
در اين نسخه ايرادهاى مختصر نسخه 5 برطرف شده
در جواب دوستى كه گفتن اپرا4.2 بهتره مىگم اپرا4.2 نميتونه چندين سايت را در پنجره هاى مختلف باهم باز كنه البته يه ايرادهاى كوچك هم داره كه اپرا 4.2 نداشت مثل نداشتن موتور جستجوگرهاى مختلف كه حتما در نسخه هاى بعد برطرف ميشه
فك مىكنم اين نسخه مشكل چپه نشون دادن متن فارسى را نداشته باشه و نياز به patchFontME نداشته باشه
گوشى من نياز به اون برنامه نداره اگه دوستان ديدن توى گوشيشون اين مشكلو داره بگن براشون پچ كنم يا يه نفر زحمتشو بكشه
دانلود فايل jad

دانلود فايل jar

بانصب فايل jad در گوشيهاى سونى اريكسون مدل پايين و همچنين نوكيا سرى 40، نياز به تأييد مكرر خواندن ديتا براى دانلود فايل و ذخيره صفهات نداره.
هر سوالى در مورد اين برنامه داشتيد ما در خدمتيم

j-f
16-08-2010, 19:22
اپرا مینی بصورت فول اسکرین و پچ شده که می تواند سایت های فارسی را صحیح نشان دهد؛ (برای گوشی هایی نظیر سامسونگ استار و ...)

اپرا مینی 5.1 پچ شده منوی فارسی فول اسکرین:
HTML کد:

اپرا مینی 5.1 پچ شده منوی انگلیسی فول اسکرین:
HTML کد:

این هم اپرا مینی 4.2 پچ شده منوی انگلیسی غیر فول اسکرین:
HTML کد:

a@m@i@n
17-08-2010, 13:04
یکی لطف کنه بگه تنظیم هاش چطوری برای من

وقتی وصل میشه ومیخواد مثلا بره توی سایت گوگل

یا هر سایت دیگه میگه تنظیمات دیتا رو کنترل کنید

با اینکه وقتی با مرورگر خود موبایل امتحان میکنم

مشکلی نداره؟؟:19::19::41::41:

سما تاریخ موبایلتون رو به میلادی اپدیت کنید درست می شه:20:

zand.morteza
12-09-2010, 12:25
من یه گوشی 5220 فارسی دارم
وقتی که اپرا رو می ریزیم همون اول که می خواد به اینترنت وصل بشه ارور می ده که اتصال با اینترنت برقرار نشد
البته قبلش چند بار سوال می کنه که به برنامه اجازه می دهید که به اینترنت وصل شود که من بله را می زنم ولی باز هم وصل نمی شه
البته تو هر برنامه ی دیگری هم که قراره به اینترنت وصل بشه همین حالت پیش میاد

GHOST RECON
21-10-2010, 14:00
دوستان من اين نسخه پچ شده اپرا رو دانلود كردم ولي موقع نصب مينويسه invalid jar گوشيم nokia n78 هست

g550
16-11-2010, 02:01
واسه من هزینش مهم نیست چون من هر ماه
اینترنتمو تمدید میکنم (ایرانسل)(K750)
برای من سرعت مهمتر ازهمچیه

hatef_motahhary
26-11-2010, 17:27
اگه خطا میده تاریخ و ساعت موبایلتو چک کن.حتما درست میشه

gog2000
02-12-2010, 18:38
اپرا مینی بصورت فول اسکرین و پچ شده که می تواند سایت های فارسی را صحیح نشان دهد؛ (برای گوشی هایی نظیر سامسونگ استار و ...)

اپرا مینی 5.1 پچ شده منوی فارسی فول اسکرین:
HTML کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداپرا مینی 5.1 پچ شده منوی انگلیسی فول اسکرین:
HTML کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم اپرا مینی 4.2 پچ شده منوی انگلیسی غیر فول اسکرین:
HTML کد:

این پچ شدش کار نمیکنه
من خودمم با نرم افزار پچ کردم کار نکرد
گویا این نرم افزار پچ با همون نسخه 4 خوب کار میکنه و برای نسخه 5 جواب نمیده
گوشی من سونی اریکسون w810i هست حالا اگه کسی نسخه 5 پچ شده را روش نصب کرده خبر بده

Mortezi
12-12-2010, 00:51
من نسخه بچ شده فارسیشو ریختم رو گوشی خیلی عالی جواب داد.
سامسونگ s5233a

Air Born
15-12-2010, 22:13
پچ فارسی کار کرد ولی چجوری میشه فارسی تایپ کرد؟
در ضمن چجوری میشه بزرگنمایی صفحه رو کنترل کرد؟

reza2pars
29-12-2010, 20:05
چه جوری میشه لینکها رو کپی کرد و چرا نمیشه از سایتی مثل رپیدشیر دانلود کرد؟

Mahdi.p30
01-01-2011, 00:58
پچ فارسی کار کرد ولی چجوری میشه فارسی تایپ کرد؟
در ضمن چجوری میشه بزرگنمایی صفحه رو کنترل کرد؟
بزرگنمايي رو كه نميشه كنترل كرد
براي تايپ فارسي هم بايد گزينه fullscreen edit رو بزنيد

چه جوری میشه لینکها رو کپی کرد و چرا نمیشه از سایتی مثل رپیدشیر دانلود کرد؟
اپراميني از جاوا اسكريپ پشتيباني نميكنه و در حالت عادي نميشه از رپيد دانلود كرد

reza2pars
14-01-2011, 09:09
اپراميني از جاوا اسكريپ پشتيباني نميكنه و در حالت عادي نميشه از رپيد دانلود كرد

منظور از حالت عادی چیه ؟ در چه حالتی میشه دانلود کرد؟ ضمنا چه جوری میشه فیلمای سایت یوتوب رو نگاه کرد؟ باید نرم افزار خاصی دانلود کنم؟

psingal
31-01-2011, 21:47
درود
واقعا برنامه خوبيه
دستتون درد نكنه!

reza2pars
09-02-2011, 23:37
جواب سوالای قبلی رو که ندادین یکی بگه چه جوری میشه فیلمهای یوتوپ رو با اپرامینی نگاه کرد یا دانلود کرد؟

Mahdi.p30
09-02-2011, 23:52
جواب سوالای قبلی رو که ندادین یکی بگه چه جوری میشه فیلمهای یوتوپ رو با اپرامینی نگاه کرد یا دانلود کرد؟
اپرا ميني كه اين قابليت رو نداره و موقع پخش از مرورگر اصلي گوشي استفاده ميكنه

ولي فكر ميكنم مرورگر bolt قابليت پخش ويدئو رو داشته باشه

shahramcat
11-02-2011, 21:37
سلام

گوشی من s525 سامسونگ هست ... وقتی اپرا مینی رو اینستال میکنم و اجرا میشه بعدش که میام بیرون هیچ آیکونی از این برنامه تو لیست نیست و من باید دوباره از رو فایل jar اینستال کنم تا برنامه رو اجرا کنم .

هیچ آیکونی نمیاد براش که روش کلیک کنم بره توش ..... چه کار کنم ؟ کار خاصی باید انجام داد ؟

ممنون

shahramcat
17-02-2011, 12:00
سلام

گوشی من s525 سامسونگ هست ... وقتی اپرا مینی رو اینستال میکنم و اجرا میشه بعدش که میام بیرون هیچ آیکونی از این برنامه تو لیست نیست و من باید دوباره از رو فایل jar اینستال کنم تا برنامه رو اجرا کنم .

هیچ آیکونی نمیاد براش که روش کلیک کنم بره توش ..... چه کار کنم ؟ کار خاصی باید انجام داد ؟

ممنون

کسی از دوستان نمیتونه کمکی بکنه ؟!

ممنون

hooman 98
19-03-2011, 10:11
من جدیدترین ورژن اپرامینی رو نصب کردم و مشکلی باهاش ندارم. فقط نمی دونم چجوری میشه توی این برنامه صفحه کلید رو فارسی کرد. گوشی من 6260 اسلاید هست و توی اس ام اس و مرورگر موبایل میشه صفحه کلید رو فارسی کرد ولی من توی اپرا نتونستم. لطفا کسی کمکم کنه :19:

reza2pars
27-03-2011, 16:44
لینک دانلود آخرین ورژنش رو لطف کنید

Ehsanpark
29-03-2011, 14:08
من نصب می کنم ولی میگه نمیتونه به اینترنت وصل بشه در صورتی که با مرورگر خود گوشی میرم و راحت صفحه باز می کنه

romantic
29-03-2011, 15:23
من نصب می کنم ولی میگه نمیتونه به اینترنت وصل بشه در صورتی که با مرورگر خود گوشی میرم و راحت صفحه باز می کنه
متاسفانه سرورهای اپرامینی از طرف سرویس دهنده های نه چندان محترم تلفن همراه کشور بلوک شده. تو بعضی از سایتها نسخه های دستکاری شده با سرورهایی که هنوز کار میکنن ارایه شده. البته من هیچکدوم رو امتحان نکردم. خودتون بگردید ببینید چی پیدا میکنید.

Ehsanpark
29-03-2011, 18:28
متاسفانه سرورهای اپرامینی از طرف سرویس دهنده های نه چندان محترم تلفن همراه کشور بلوک شده. تو بعضی از سایتها نسخه های دستکاری شده با سرورهایی که هنوز کار میکنن ارایه شده. البته من هیچکدوم رو امتحان نکردم. خودتون بگردید ببینید چی پیدا میکنید.
دنبال چی بگردم دقیق؟
من میخوام بتونم با گوشیم برم فیس بوک که شنیدم با اپرا فقط باز میشه

romantic
30-03-2011, 00:32
دنبال چی بگردم دقیق؟
من میخوام بتونم با گوشیم برم فیس بوک که شنیدم با اپرا فقط باز میشه
شما باید تو سایتهای تخصصی تر موبایل ایرانی بگردی دنبال تاپیکهای دانلود اپرا مینی. تو اونا نسخه های دستکاری شده میزارن که واسه یه مدت کار میکنه.

برای رفتن به فیسبوک میتونی از Snaptu استفاده کنی. خیلی کارت رو راه میندازه. واسه گرفتنش با اینترنت گوشی برو به m.snaptu.com و از اونجا خودش نسخه مخصوص گوشیت رو دانلود و نصب میکنه.