مشاهده نسخه کامل
: مشکل cpu در بازی
دوستان سی پی یو من چند روزی هستش که تو بازیا خیلی اذیت میکنه! مثلا تو بازی یهو رو یه صحنه گیر میکنه! تا چند روز پیش اینجوری نبود... لطفا کمکم کنید خیلی فوریه!
سی پی یو چنده؟
ویندوزتون چنده؟
توی چه بازی هایی گیر میکنه؟
regedit021
24-03-2010, 12:17
يه ويندوز عوض كن حل ميشه!
sir payman
24-03-2010, 12:39
از کجا مطمئن هستید که مشکل از cpu هست؟
شاید از کارت گرافیک باشه.
cpu p4 3.2Ghz ویندوزم ۷ تازه عوض کردم. چند روز پیش که ایکس پی هم بود همینجوری بود! تو همه بازیا اینجوریه!
pes2010 رو عالی اجرا میکرد ولی الان خیلی ریپ میزنه... چیکار کنم؟!
MAGIDIYUM
24-03-2010, 14:32
دوست عزیز اگه مشکل فقط سر PES10 است باید بگم که این بازی به ویروسی بودن سیستم و کم یا نداشتن سیلیکون سی پی یو حساسه .پس یه خمیر سیلیکن عوض کن و با ناد 4 آپدیت اسکن که و اگه ویروس داشت پاک کن مشکل حله.
البته یه سیستم ری استور میتونی تا چند روز قبل بکنی ببینی مشکل حل میشه یا نه.شاید نرم افزاری باشه و اینجوری رفع بشه.
اون تعویض خمیر سیلیکن رو بزار آخر سر.
فقط رو pes نیست! همه بازیا همینه!
fsh_num7
24-03-2010, 16:36
شاید واسه گرمای زیادی
نه عزیز دماش رو ۶۵-۷۵ هستش. زیاد نیست. نمیدونم چشه؟!!!
دوستان کسی ذیگه نمیتونه کمکی کنه؟
سلام سیستم من از این قطعات تشکیل شده
MAIN GIGA UD3R -CPU INTEL 7400.2,8-GRAPHIC GIGA 9600 GT 1G. GDDR3 -HDD 500 SATA- RAM 2/KING MAX DDR2 .2G.BOS 1066- POWER 480 GREEN
با این اوصاف در هنگام بازی PES 2010 تصویر روی مانیتور ریپ میزنه یا حتی فکر میکنی تصویر گیر میکنه همچنین در هنگام اجرای بازی 75 درصدظرفیت CPU پر ه ضمنا رزولوشن تصویر 1440در 990 و با بالابردن فرکانس مانیتور مشکل بیشتر میشه
به نظر شما مشکل از چیه ؟
در بخش گرافیک کسی جواب من رو هم نداد حالا شدیم 2 نفر
سلام سیستم من از این قطعات تشکیل شده
MAIN GIGA UD3R -CPU INTEL 7400.2,8-GRAPHIC GIGA 9600 GT 1G. GDDR3 -HDD 500 SATA- RAM 2/KING MAX DDR2 .2G.BOS 1066- POWER 480 GREEN
با این اوصاف در هنگام بازی PES 2010 تصویر روی مانیتور ریپ میزنه یا حتی فکر میکنی تصویر گیر میکنه همچنین در هنگام اجرای بازی 75 درصدظرفیت CPU پر ه ضمنا رزولوشن تصویر 1440در 990 و با بالابردن فرکانس مانیتور مشکل بیشتر میشه
به نظر شما مشکل از چیه ؟
در بخش گرافیک کسی جواب من رو هم نداد حالا شدیم 2 نفر
سلام دوست عزیز تو محیط ویندوز چی؟ درصد استفاده ز سی پی یو چقدره؟ مال من بین ۸۰-۹۰ هستش. زیادم تو فولدرها میرم هنگ میکنه...
MAGIDIYUM
25-03-2010, 10:55
ویروسی بودن سیستم و کم یا نداشتن سیلیکون سی پی یو میتونه عامل باشه.پس یه خمیر سیلیکن عوض کن و با ناد 4 آپدیت اسکن کن و اگه ویروس داشت پاک کن مشکل حله.
البته یه سیستم ری استور میتونی تا چند روز قبل بکنی ببینی مشکل حل میشه یا نه.شاید نرم افزاری باشه و اینجوری رفع بشه.
اون تعویض خمیر سیلیکن رو بزار آخر سر.
دوستان کارهای بالا رو انجام دادید.
سیستم یکی از دوستان خودم هم همینجوری بود و با یکی از این راه ها کارش راه افتاد.
دوستان کارهای بالا رو انجام دادید.
سیستم یکی از دوستان خودم هم همینجوری بود و با یکی از این راه ها کارش راه افتاد.
سلام ببین من هم در ویندوز 7 وهم ایکس پی همین مشکلو دارم ز مانی که فرکانس مانیتور رو روی 75 هرتز می زارم ویا همراه بازی یه موزیک هم میزارم سی پی یو تا 80 .90 در صد بالامیره و حالا تیک میزنه
همین یه ساعت پیش هم ویندوزمو فرمت کردم یه ایکس پی ریختم ولی .....
سیستمو تازه جمع کردم سی پی یو هم اصلا گرم نمیشه سرعت فن هم نرماله . احساس نمیشه
MAGIDIYUM
25-03-2010, 14:44
حدود 70% این نوع مشکل بر میگرده به ویروسی بودن سیستم که یه نوع ویروس رایج است که باعث میشه از کش سی پی یو بیهوده کا کشیده بشه و این بخاطر اینکه اون ویروس در حال اجرا است و کش سی پی یو رو مشغول میکنه و مشکل ایجاد میشه.حتما با یه ناد 32 ورژن 4 که آپ هم باشه یه اسکن بکن تا مطمئن بشی.
به سیتینگ PES 2010 برو.اگه دقت کرده باشی یه قسمت است که به سی پی یو و رم و گرافیک و....نمره داده و مثلا سی یی یو رو زده GOOD و رنگ بندی هم کرده و مثلا آبی بهترین وضعیت و سبز مناسب و زرد مرز است و قرمز یعنی او نقطعه مناسب نیست.اگه سی پی یو یا اجزای دیگه رو زرد یا قرمز زده باشه و هر بار داخل سیتینگ میشی دوباره حالت نمره دادن عوض میشه و یه چیز دیگه میزنه 100% ویروسیه.
کلا حساس ترین بازی در ویروسی بودن سیستم همین PES10 است که آدم رو هشیار میکنه.در بازی های دیگه هم این ویروس خودشو آشکار میکنه ولی در PES بیشتره و تاثیرش هم همون لگ دادن در بازی است.
حدود 70% این نوع مشکل بر میگرده به ویروسی بودن سیستم که یه نوع ویروس رایج است که باعث میشه از کش سی پی یو بیهوده کا کشیده بشه و این بخاطر اینکه اون ویروس در حال اجرا است و کش سی پی یو رو مشغول میکنه و مشکل ایجاد میشه.حتما با یه ناد 32 ورژن 4 که آپ هم باشه یه اسکن بکن تا مطمئن بشی.
به سیتینگ PES 2010 برو.اگه دقت کرده باشی یه قسمت است که به سی پی یو و رم و گرافیک و....نمره داده و مثلا سی یی یو رو زده GOOD و رنگ بندی هم کرده و مثلا آبی بهترین وضعیت و سبز مناسب و زرد مرز است و قرمز یعنی او نقطعه مناسب نیست.اگه سی پی یو یا اجزای دیگه رو زرد یا قرمز زده باشه و هر بار داخل سیتینگ میشی دوباره حالت نمره دادن عوض میشه و یه چیز دیگه میزنه 100% ویروسیه.
کلا حساس ترین بازی در ویروسی بودن سیستم همین PES10 است که آدم رو هشیار میکنه.در بازی های دیگه هم این ویروس خودشو آشکار میکنه ولی در PES بیشتره و تاثیرش هم همون لگ دادن در بازی است.
از اینکه به من لطف کردی و جواب میدی ممنونم
در هر حالت تمام قسمتها به رنگ آبیست
من وقتی وارد بازی میشم سی پی یو میکشه بالا
ضمنا با باز کردن فایلهای هیدن در فولدر ابشن در داخل درایوها هیچ فایل مخفی یا ویروسی ندارم
MAGIDIYUM
25-03-2010, 17:31
ویروسی که من میگم اصلا به عنوان فایل هیدن بالا نمیاد و تو خود سیستم نفوذ میکنه و کارش رو در قسمت تسک منیجر انجام میده و تا یه آنتی ویروس قوی که آنتی اسپایور داشته باشه پیدا نکنی نمیتونی این ویروس یا امسال این ویروس ها رو پاک کنی و کلا ویروس شریه.
ویروسی که من میگم اصلا به عنوان فایل هیدن بالا نمیاد و تو خود سیستم نفوذ میکنه و کارش رو در قسمت تسک منیجر انجام میده و تا یه آنتی ویروس قوی که آنتی اسپایور داشته باشه پیدا نکنی نمیتونی این ویروس یا امسال این ویروس ها رو پاک کنی و کلا ویروس شریه.
ممنون
خوب کلا در این بازی به طور میانگین چند درصد سی پی یو با ید اشغال بشه
و دوم مگه با نصب ویندوز جدید از طریق بوت نباید این ویروس حزف بشه
Mahdi.p30
25-03-2010, 23:46
بالاخره چند نفر پیدا شدن که مشکل منو داشته باشن
آقا من این بازی رو اجرا میکنم ، 3 4 تا بازی که انجام میدم ، مشکلی نداره و کاملا روونه ولی بعد از اون تیک های شدید شروع میشه
فقط هم باید سیستم رو ری استارت کنم تا مشکل حل بشه
گرافیکم آنبورده ، ولی اگه کمه چرا روی چند تا بازی مشکل نداره؟
ضمنا اگه مثلا نیم ساعت بعد از بالا اومدن ویندوز ، بازی رو اجرا کنم ، تیکاش از همون بازی اول یا دوم شروع میشه
روی ویندوز 7 و XP هم امتحان کردم ، 4 5 بار هم ویندوز عوض کردم
قبل از نصب هرگونه نرم افزاری ، PES رو نصب کردم ، ولی بازم فایده نداره
قبلا PES 2008 رو که نصب میکردم ، بعد از نصب ، بدون اینکه بازی رو اجرا کنم و یا برنامه ای اجرا بشه ، دمای سی پی یو میرفت روی 60 و استفاده روی 60 70 درصد!
حوصله آنتی ویروس هم ندارم ، چون هر موقع نصب کردم ، آیکون برنامه های دسکتاپ میپره!:31:
MAGIDIYUM
26-03-2010, 18:44
ممنون
خوب کلا در این بازی به طور میانگین چند درصد سی پی یو با ید اشغال بشه
و دوم مگه با نصب ویندوز جدید از طریق بوت نباید این ویروس حزف بشه
این ویروس موقع بوت شدن یه بک آپ از خودش داخل یه درایو میریزه و بعد از اتمام نصب ویندوز دوباره از درایو میپره تو تسک منیجر و یه جورایی خودشو کات میکنه و به محض باز کردن مای کامپیوتر یا یه برنامه که شیر کنه دوباره کارشو شروع میکنه و فعال میشه.تنها راهش آنتی ویروس با قابلیتی که من گفتم هست چون همه گیر هم هست و این مشکل برای خیلی ها پیش میاد.
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
این بازی اصلا به سی پی یوی بالا احتیاج نداره و با یه دوآل کر 2.0 گیگاهرتزی هم کار میکنه و در برابر ویروس فقط خیلی حساسه .ببین چقدر این ویروس از سی پی یو شیر میکنه که اینجوری میشه.هر آنتی ویروسی برای این ویروس ها مناسب نیست و اصلا پیداش نمیکنه و ممکنه عمل معکوس رو انجام بده و بد تر سیستم رو سنگین کنه و قبل از تعویض ویندوز باید این ویروس رو پاک کنه و بعد از اون فایده ای نداره.
Mahdi.p30
26-03-2010, 18:50
این ویروس موقع بوت شدن یه بک آپ از خودش داخل یه درایو میریزه و بعد از اتمام نصب ویندوز دوباره از درایو میپره تو تسک منیجر و یه جورایی خودشو کات میکنه و به محض باز کردن مای کامپیوتر یا یه برنامه که شیر کنه دوباره کارشو شروع میکنه و فعال میشه.تنها راهش آنتی ویروس با قابلیتی که من گفتم هست چون همه گیر هم هست و این مشکل برای خیلی ها پیش میاد.
من NOD32 رو نصب کردم ولی خیلی گیره ، اکثر برنامه ها رو غیرفعال کرد
ولی PES بهتر شد
ضمنا نمیفهمم اگه تو درایوها هست ، پس چرا دیده نمیشه؟
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
این بازی اصلا به سی پی یوی بالا احتیاج نداره و با یه دوآل کر 2.0 گیگاهرتزی هم کار میکنه و در برابر ویروس فقط خیلی حساسه .ببین چقدر این ویروس از سی پی یو شیر میکنه که اینجوری میشه.هر آنتی ویروسی برای این ویروس ها مناسب نیست و اصلا پیداش نمیکنه و ممکنه عمل معکوس رو انجام بده و بد تر سیستم رو سنگین کنه و قبل از تعویض ویندوز باید این ویروس رو پاک کنه و بعد از اون فایده ای نداره.
باز هم ممنون
خوب من با نورتونیکه روی cdمین بردم بود در محیط ایس پی قبلی یه اسکن زدم یه چیزایی رو قرنطینه کرد
بعد دوباره 7 ریختم با همون نورتون دوباره اسکن کردم و چیزی رو پیدا نکرد اون قابلیتی رو هم که گفتی داره
سی دی 7 وpes هر دو کپی اند نکنه ویروس داخل یکی از این سی دی هاست وبعد از نصب بابالا اومدن pes فعال میشه
ضمنا cpuدر حالت عادی روی 5 تا10 در صده چطور فقط موقع بازی و اون هم در حین بازی بالا میره وقتی بازی رو نگه میدارم cpu میاد پایین
حوصلتو سر بردم ببخشید
میخواستم یه عکس برات بزارم ولی طریقه ادرس دادنو بلد نیستم
دوستان من با نود۴ آپدیت روز اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکرد! من تو تمام بازیا مشکل دارم در صورتی که قبلا نداشتم...
cpu usage رو 80-100% هستش تو محیط ویندوز! ولی دماش ۵۳! میگید چیکار کنم؟ هر کاری میکنم این مشکل حل نمیشه حتی با عوض کردن ویندوز...
حالا دیگه تو محیط ویندوزم که کم میاره کلا صفحه میره و طوسی میشه یا آبی! دیگه کم آوردم. باید سی پی یو عوض کنم؟
دوستان من با نود۴ آپدیت روز اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکرد! من تو تمام بازیا مشکل دارم در صورتی که قبلا نداشتم...
cpu usage رو 80-100% هستش تو محیط ویندوز! ولی دماش ۵۳! میگید چیکار کنم؟ هر کاری میکنم این مشکل حل نمیشه حتی با عوض کردن ویندوز...
تادلیل محکم به دست نیاوردی cpu رو عوض نکن برای نصف روز cpu رو با یه cpu سیستم دیگه از دوستانت عوض کن
7400 من با این عیب اصلا داغ نمی کنه
تادلیل محکم به دست نیاوردی cpu رو عوض نکن برای نصف روز cpu رو با یه cpu سیستم دیگه از دوستانت عوض کن
7400 من با این عیب اصلا داغ نمی کنه
دوست عزیز مال منم داغ نمیکنه. ولی از همون لحضه ای که ویندوز بالا میاد داره ۱۰۰% کار میکنه! تو task manager قسمت process یه فا یل هست به اسم svchost.exe که درصد استفادش از cpu خیلی زیاده و دائما نوسان داره! و system idle...
Mahdi.p30
27-03-2010, 15:34
دوست عزیز مال منم داغ نمیکنه. ولی از همون لحضه ای که ویندوز بالا میاد داره ۱۰۰% کار میکنه! تو task manager قسمت process یه فا یل هست به اسم svchost.exe که درصد استفادش از cpu خیلی زیاده و دائما نوسان داره! و system idle...
جالبه من مشکلم با NOD32 حل شد ولی شما نه!
حدودا 700 800 تا ویروس پیدا کرد
همه رو پاک کرد ، بدون اینکه آسیبی به برنامه ها برسه
بعد از این کار ، دمای سی پی یو من در حالت عادی روی 47 48 میره (سی پی یو AMD)
منم خیلی به سیستمم اطمینان داشتم که ویروسی نیست ، ولی مثل اینکه اشتباه میکردم
ضمنا فایل اصلی این ویروس همین svchost.exe هست
خودشو به همه فایلهای exe سیستم میچسبونه
ولی شما میگید NOD چیزی پیدا نکرد!
جالبه من مشکلم با NOD32 حل شد ولی شما نه!
حدودا 700 800 تا ویروس پیدا کرد
همه رو پاک کرد ، بدون اینکه آسیبی به برنامه ها برسه
بعد از این کار ، دمای سی پی یو من در حالت عادی روی 47 48 میره (سی پی یو AMD)
منم خیلی به سیستمم اطمینان داشتم که ویروسی نیست ، ولی مثل اینکه اشتباه میکردم
ضمنا فایل اصلی این ویروس همین svchost.exe هست
خودشو به همه فایلهای exe سیستم میچسبونه
ولی شما میگید NOD چیزی پیدا نکرد!
دوست من شما ورژن دیتابیس آنتی ویروست چنده؟ مال من ۴۲۲۰
Mahdi.p30
27-03-2010, 18:39
آخرین آپدیت من برای دیروزه!
ورژنش هم 4.2.35.0 هست ، همین پریروز دانلود کردم
ولی اون ویروس برای 4 5 سال پیشه!
نشونه هاش هم اینه که توی مسیر C:\Windows ، فایل svchost.exe وجود داره که ویروسه
همچنین صفحه welcome ویندوز رو تغییر میده ، لود سی پی یو رو هم بدون استفاده از هیچ برنامه ای به 50 60 درصد میرسونه!
Mahdi.p30
27-03-2010, 19:30
welcome تغییری نکرده
زمان انتشار اون ويروسي كه من گفتم ،براي 4 5 سال پيشه، در نتيجه اگه با نود اسكن كردي ،بايد پيدا ميكرد
بايد دنبال مشكل جاي ديگه بگردي
داخلtask manager من هم این برنامه 95 تا99 در صد فعاله
system idle p
Description=percenta
این چیه؟
نمیدونم دوست عزیز ولی انگار مشکل نا از همین فایله!
دوستان راهی پیدا نکردید که مارو از این وضع نجات بدید؟
من تصمیم گرفتم cpu رو عوض کنم و یه core 2 duo 2.9 e7500 بزارم
من تصمیم گرفتم cpu رو عوض کنم و یه core 2 duo 2.9 e7500 بزارم
اگه تاثیری داشتی حتما اعلام کن
ضمنا با در صد cpu
V i r u s e r
01-04-2010, 23:19
صبر کن بابا
اصلا می دونی system idle چیه؟
الکی چرا CPU عوض می کنی اخه
System idle به شما نشون می ده که چن درصد CPU در حال استفاده نیست
نه اینکه داره CPU رو می خوره
چزا م گید مشکل از CPU هست؟
کات گرافیکتون چیه؟
درایورشو اپ کنید ببینید شاید درست شه
دوستان من cpu عوض کردم و مشکلم حل شد با تشکر.
اینو گذاشتم: cpu amd athlon x4 620
به نظر من شاید مشکل از گرافیک یا پاورت باشه وحتما از سی پی یو نیست حالا تو یه تستی از گرافیکت بکن ببین چی میشه
khaniyan
17-04-2010, 21:43
دوستان من cpu عوض کردم و مشکلم حل شد با تشکر.
اینو گذاشتم: cpu amd athlon x4 620
شما بخاطر cpu مین بورد رو هم عوض کردین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.