ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید از ایران یا چین؟ کانن 300،000 تومان؟

hob5731
24-03-2010, 01:15
سلام
سال نو مبارک !
اگه میشه راجع به این سوالام راهنماییم کنین :
به نظرتون تهران و با گارانتی، دوربین عکاسی بخرم یا از چین و در نتیجه بدون گارانتی؟یعنی اگه دوربینم گارانتی نداشته باشه خیلی به ضررم تموم میشه؟
آیا از تفاوت قیمت چین با تهران اطلاع دارین؟ یا اطلاع دارین که کدوم شهر چین برای خرید دوربین دیجیتال بهتره؟
من 250،000 تومان یا دیگه به زور 300،000 تومان میتونم هزینه کنم (چه تهران،چه چین). فقط هم میخوام canon باشه.مصرف حرفه ای ندارم چون بلد نیستم! اتوماتیک باشه کلاً برام خیلی بهتره. کیفیت عکاسی و فیلم برداریش و zoomاش هم خیلی مهمه برام. راستی میخوام از نوع شارژی باشه نه باطری قلمی! با گشتی که توی نت زدم حدس میزنم از سری های ixus خوب باشن واسه ام. نظر شما چیه؟ چی پیشنهاد می کنین؟ ممنون میشم اگه زودتر بهم جواب بدین.

mm45
24-03-2010, 09:46
سلام
سال نو مبارک !
اگه میشه راجع به این سوالام راهنماییم کنین :
به نظرتون تهران و با گارانتی، دوربین عکاسی بخرم یا از چین و در نتیجه بدون گارانتی؟یعنی اگه دوربینم گارانتی نداشته باشه خیلی به ضررم تموم میشه؟
آیا از تفاوت قیمت چین با تهران اطلاع دارین؟ یا اطلاع دارین که کدوم شهر چین برای خرید دوربین دیجیتال بهتره؟
من 250،000 تومان یا دیگه به زور 300،000 تومان میتونم هزینه کنم (چه تهران،چه چین). فقط هم میخوام canon باشه.مصرف حرفه ای ندارم چون بلد نیستم! اتوماتیک باشه کلاً برام خیلی بهتره. کیفیت عکاسی و فیلم برداریش و zoomاش هم خیلی مهمه برام. راستی میخوام از نوع شارژی باشه نه باطری قلمی! با گشتی که توی نت زدم حدس میزنم از سری های ixus خوب باشن واسه ام. نظر شما چیه؟ چی پیشنهاد می کنین؟ ممنون میشم اگه زودتر بهم جواب بدین.

سلام دوست عزیز

من قیمت بازار چین را ندارم ، اما به جرات می تونم بگم تفاوت زیادی نمی تونه داشته باشه !
هر چند گارانتی هیچ ارزشی نداره ! سعی کن دوربین را با بیمه نامه تهیه کنی ..

اگه زومش برات خیلی مهمه که باید قید سری ixus را بزنی و بری سراغ PowerShot ..
سری ایکسوز 100 زوم 3 برابر داره وقیمت 235 است . ایکسوز 110 زوم 4 برابر داره و قیمت 255 . ایکسوز 200 زوم 5 برابر و صفحه تاچ داره قیمت 330 . این قیمت دوربین های ساخت ژاپن است و چینی ان ارزون تر است !

اگه بتونی 330 هزینه کنی پرفروشترین دوربین کامپکت دنیا را میتونی بگیری ، SX200 منظورم است ! منو فارسی و انگلیسیش یه قیمت داره ! بپا بهت قالب نکنند !
فیلم برداری hd و 12 برابر زوم اپتیکال . یه لنز واید 28 ملی متری و لنز زوم 315 میلی متری (فکر کنم )فوق العاده داره !

اگه می تونی قید فیلم برداری hd را بزنی و به vga راضی بشی ! بهت sx120 پیشنهاد میکنم . راستی باطری قلمی می خوره !!!:46:

fade2amin
24-03-2010, 09:58
به نظرتون تهران و با گارانتی، دوربین عکاسی بخرم یا از چین و در نتیجه بدون گارانتی؟

100% تو ایران و با گارانتی آفومار ترجیحا .
پ.ن: ضمنا میتونستی تاپیک جدید نزنی، تو بخش راهنمایی میپرسیدی جواب میگرفتی عزیز .

hob5731
24-03-2010, 14:13
واقعاً ممنونم.
راجع به sx200 اطلاعات کسب کردم و عکسش رو هم دیدم.
خودم هم خوشم اومد اما از چند نفر شنیدم که چون فلاشش pop-up است، یه کم خطریه!! میگفتن کیفیت عکسش خیلی هم خوب نیست.اما به مشخصاتش نمی آد که کیفیتش خوب نباشه! ولی درمورد فلاشش می ترسم که حرفشون راست باشه!
فیلم برداریش خوب باشه خیلی خوبه، چون دوربین فیلم برداری جدا ندارم.
راستی sorry من تازه عضو شدم،ایندفعه سعی می کنم اضافه تاپیک نزنم:46:

mm45
24-03-2010, 17:04
100% تو ایران و با گارانتی آفومار ترجیحا .
پ.ن: ضمنا میتونستی تاپیک جدید نزنی، تو بخش راهنمایی میپرسیدی جواب میگرفتی عزیز .

سلام جناب fade2amin
اینکه نام شرکت آفومار را ذکر میکنید شاید به دلایل زیر باشه :
1- شاید تصور میکنید که این شرکت نمایندگی رسمی کانن در ایران است .
این شرکت تا چند سال قبل نماینده کانن بود اما از بعد تحریم ها نمایندگی نداره می تونید تو سایت شرکت چک کنید !
2- شاید بخاطر دفترچه ی راهنمای فارسیش است
خوب الحق نمی شه این مورد را نادیده گرفت
ولی شاید بشه به جرات گفت که یکی از گرون ترین گارانتی های موجود را داره / واگه بخوایید دوربین که میخرید بابتش پول اضافی بدید از این شرکت خرید کنید !

شرکت های بهتری هستند که پول گارانتی کمتری می گیرند و خدمات بهتری می دند .
خدایش این شرکت آفومار به خاطر پشتوانه شرکت کانولا خودش را خیلی بالا میبینه و خیلی مغرورند ! شرکت کانولا هم کوچیک نیست و سابقه زیادی داره ولی منظور بنده طرز برخورد مدیرانشونست !

کلام آخر : مهم نیست با چه گارانتی تهیه میکنی ! مهم اینکه حتما دارای بیمه نامه باشه .
البته بپرس چند درصد خسارت میده این بیمه نامه و کمتر از 90 درصد نباشه