ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید دی وی دی رایتر

Golbarg01
22-03-2010, 23:33
سلام دوستان
من می خواستم یه دی وی دی رایتر بخرم که دی وی دی و سی دی رو پخش و رایت کنه همین طور سی دی ها و دی وی دی های rewritable و البته با قیمت مناسب البته تخصصی در این مورد ندارم تا حالا سی دی رایتر کمبو سونی داشتم که دی وی دی رو هم پخش می کنه SONY CD-RW CRX320EE هست می خوام دی وی دی رایتری که می خرم حداقل از نظر توانایی و کیفیت از این سی دی رایتری که دارم ضعیف تر نباشه.
یه سوالی هم داشتم با سی دی رایتر که سی دی رایت می کنیم مثلا سرعت رایت رو روی 12 میذارم حدود 4-5 دقیقه طول میکشه رایتش حالا با همین سرعت اگر دی وی دی رایت کنم با توجه به اینکه حجمش چندین برابر سی دی هست اونوقت چقدر طول می کشه؟مثلا نیم ساعت!؟
از نظر سرعت رایت هم می خوام خوب باشه
راستی نوع دی وی دی رایتر به سیستم هم بستگی داره که سازگاری داشته باشه؟
یعنی به مینبورد و هارد و سی پی یو و رم و غیره یا فرقی نمیکنه؟
در ضمن دی وی دی رایتر های معمول هم همه جور دی وی دی رو رایت و پخش می کنن؟
مثلا دو لایه یا 9 گیگی یا فقط 4.3 گیگی؟

راستی sata و ide چی هست؟کدوم بهتره؟
من سی دی رایترم الان با کابل یه مین بورد وصله این از چه نوعی میشه؟
مادربوردم از نوع asus5p5 هست کدوما رو ساپورت میکنه؟

shahramcat
23-03-2010, 09:52
سلام

بهترین رایتر با توجه به قیمت الان HP 1270i هست با قابلیت Light Scribe و سرعت 22x رابط ساتا قیمت 35 تومن ....

از خرید رایترهای Liteon جدا خودداری کنید چون سری جدید اصلا خوب نیست ....

رابط ساتا سرعت بالاتری داره و مادربرد شما هم ساپورت میکنه مشکلی نیست . همه نوع فرمت دی وی دی هم میخونه رایتر HP .

Golbarg01
23-03-2010, 13:06
سلام

بهترین رایتر با توجه به قیمت الان HP 1270i هست با قابلیت Light Scribe و سرعت 22x رابط ساتا قیمت 35 تومن ....

از خرید رایترهای Liteon جدا خودداری کنید چون سری جدید اصلا خوب نیست ....

رابط ساتا سرعت بالاتری داره و مادربرد شما هم ساپورت میکنه مشکلی نیست . همه نوع فرمت دی وی دی هم میخونه رایتر HP .

الان ارزونترین دی وی دی رایتری با این قابلیت ها یه؟
سونی چطوره؟

shahramcat
23-03-2010, 16:01
الان ارزونترین دی وی دی رایتری با این قابلیت ها یه؟
سونی چطوره؟

حالا فوقش 4 5 تومن ارزونتر هست شما برای این مبلغ کیفیت رو از بین نبر ! همین مدل رو بگیر . اما رایترهای سامسونگ هم با این مشخصات هست ارزونتر . سونی هم نگیری بهتره .....

Golbarg01
23-03-2010, 21:42
حالا فوقش 4 5 تومن ارزونتر هست شما برای این مبلغ کیفیت رو از بین نبر ! همین مدل رو بگیر . اما رایترهای سامسونگ هم با این مشخصات هست ارزونتر . سونی هم نگیری بهتره .....

از کجا دی وی دی رایتر می تونم تهیه کنم؟
hp از سامسونگ و سونی بهتره؟تو همین رنج قیمت ها تا حداکثر 40 تومن
چون نمی خوام به خاطر یکم ارزونتر بودن کیفیتش بد باشه
خود hp هم کدوم مدلاش بهتره؟همین 1270i?
کیسمم perfect هست مدلشو دقیقا نمی دونم ولی خیلی جدید نیست.نوع دی وی دی رایتر به کیس هم بستگی داره یعنی اندازش؟این مدلی که گفتید به کیس من میخوره؟
مادربوردمم asusp5p800-vm هست.chipset intel

shahramcat
24-03-2010, 11:05
از کجا دی وی دی رایتر می تونم تهیه کنم؟
hp از سامسونگ و سونی بهتره؟تو همین رنج قیمت ها تا حداکثر 40 تومن
چون نمی خوام به خاطر یکم ارزونتر بودن کیفیتش بد باشه
خود hp هم کدوم مدلاش بهتره؟همین 1270i?
کیسمم perfect هست مدلشو دقیقا نمی دونم ولی خیلی جدید نیست.نوع دی وی دی رایتر به کیس هم بستگی داره یعنی اندازش؟این مدلی که گفتید به کیس من میخوره؟
مادربوردمم asusp5p800-vm هست.chipset intel

شما همین مدل 1270i رو بگیر سرعت رایت 24X داره .... همین خوبه . به مدل کیس هم ربطی نداره کلا همشون استاندارد هستن فقط ببین با رنگ کیس همخونی داشته باشه که البته اونم زیاد مهم نیست .

مادربورد شما هم ساتا ساپورت میکنه مشکلی نداره .

Golbarg01
24-03-2010, 23:36
وقتی کامپیوترمو روشن می کنم و توی بایوس ست آپ میرم نوشته primary ide master:maxtor
یعنی الان به صورت ای دی ای هاردم وصل هست؟
و توی ide configuration نوشته support:s-ata
s-ata همون sata هست؟
ساتا و ای دی ای یه نوع اتصال به مادربورد هستن؟اگر الان ای دی ای هست چجوری می تونم اونو تبدیل به ساتا کنم؟

panther99
24-03-2010, 23:54
شما سیستمت رو کی جمع کردی ؟؟؟؟؟
ساتا و ای دی ای رابط اتصال به مین بورد هست کهIDE دیگه قدیمی شده .
شما باید DVD رایتری بگیری که ساتا رو پشتیبانی میکنه . تو بازار هم زیاد هست .
شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟؟ اینرو هم یادت باشه هر چی پول بدی همونقدر آش میخوری . الان dvd رایترها بین 28 تا 35 تومن هستن . همشون هم چینی هستن .
بهتر میخوای پایونیر یه مدل داره که حدودا 40 باید باشه . سامسونگ یه مدل داره که ساتا هست و قیمتش حدودا 30 هست که با کمک توشیبا !! تولید کرده . این میتونه گزینه خوبی باشه . مشکی رنگ هست .
این صفحه رو حتما ببین .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Golbarg01
25-03-2010, 15:24
شما سیستمت رو کی جمع کردی ؟؟؟؟؟
ساتا و ای دی ای رابط اتصال به مین بورد هست کهIDE دیگه قدیمی شده .
شما باید DVD رایتری بگیری که ساتا رو پشتیبانی میکنه . تو بازار هم زیاد هست .
شما چقدر میخوای هزینه کنی ؟؟؟؟ اینرو هم یادت باشه هر چی پول بدی همونقدر آش میخوری . الان dvd رایترها بین 28 تا 35 تومن هستن . همشون هم چینی هستن .
بهتر میخوای پایونیر یه مدل داره که حدودا 40 باید باشه . سامسونگ یه مدل داره که ساتا هست و قیمتش حدودا 30 هست که با کمک توشیبا !! تولید کرده . این میتونه گزینه خوبی باشه . مشکی رنگ هست .
این صفحه رو حتما ببین .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حدود سه چهار سال پیش خیلی هم قدیمی نیست.

panther99
25-03-2010, 15:28
برای شما بهترین انتخاب همون رایترهایی هست که تو لینک بالا گذاشتم .
اون 2 تا رایتر مشکی رنگ .

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

برای شما بهترین انتخاب همون رایترهایی هست که تو لینک بالا گذاشتم .
اون 2 تا رایتر مشکی رنگ .