ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مکس 2010

MB3d
22-03-2010, 17:37
سلام
آقا من مکسم یه مرضی گرفته وقتی رو آیکونش کلیک می کنی اینپنجره که برنامه رو لود می کنه میاد همه پلاگینا رم می نویسه که لود کرده بعد که باید برنامه رو باز کنه هیچی نمیاد ... یه بارم آنستال کردم نشد همینجوری موند ... یه باز دیگه هم از یه جای دیگه دانلودش کردم باز همینجوریه .... چی کارش کنم .... راهی هست که برنامه از بیخ آنستال بشه ؟؟؟

frud
22-03-2010, 17:48
اره ویندوز رو عوض کن

MB3d
22-03-2010, 18:11
نهههه دو میلیارد تا برنامه روشه حتی اگه مجبور شم دو تا ویندوز 64 بیت داشته باشم اینو پاک نمی کنم

N O V A L I S
22-03-2010, 18:36
منم قبلا به مشکلی مثل این برخوردم.. اینجا (هر چند جوابی بهم ندادن!) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببین بعد از نصب یه بار سیستم رو ری استارت کن، سرویس پک و هات فیکس ها رو هم نصب کن..
ولی حدس می زنم از این مشکلا باشه که یه فایلی چیزی کم داره و باید کپی کنی.. (دی وی دی برنامه رو خریدی یا دانلود کردی؟)
یه سری برنامه هم هستن برای تر و تمیز کردن رجیستری برنامه ها که اونم می تونه کمک کنه.. (من خودم باید برای برطرف کردن مشکلی که تو تاپیک پائین این تاپیک زدم چکش کنم..)

hadi665
22-03-2010, 20:07
اگه ویندوزت ویستا یا سونه ، run as administrator کنش
روی آیکن کلیک راست کن

ببین میشه یا نه

MB3d
22-03-2010, 21:55
نه ویندوز xp یه ... منظورت از run as administrator چیه ؟

hadi665
22-03-2010, 22:01
هیچی توی ویندوز ویستا ، وقتی روی فایل کلیک راست میکنی اون پایین open یه همچین چیزی داره
که برنامه رو یه جوره دیگه وا میکنه با تنظیمات ادمین

اکس پی هم داره اما فکر نکنم توی اکس پی تفاوتی داشته باشه
توی ویستا و سون بعضی برنامه ها اینطوری اجرا میشن

MB3d
22-03-2010, 22:04
منم قبلا به مشکلی مثل این برخوردم.. اینجا (هر چند جوابی بهم ندادن!) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببین بعد از نصب یه بار سیستم رو ری استارت کن، سرویس پک و هات فیکس ها رو هم نصب کن..
ولی حدس می زنم از این مشکلا باشه که یه فایلی چیزی کم داره و باید کپی کنی.. (دی وی دی برنامه رو خریدی یا دانلود کردی؟)
یه سری برنامه هم هستن برای تر و تمیز کردن رجیستری برنامه ها که اونم می تونه کمک کنه.. (من خودم باید برای برطرف کردن مشکلی که تو تاپیک پائین این تاپیک زدم چکش کنم..)

مرسی
اسم برنامه ای می شناسی برای همین تمیز کردن ریجیستر برنامه ها

N O V A L I S
22-03-2010, 22:41
من تا حالا این کار رو نکردم (نه.. فکر کنم خیلی وقت پیش یکی دوبار کردم..) ولی می دونم بیشتر وقتا خیلی جواب میده.. مثلا یکیش اینه : Registry Mechanic
دقت کن و از انجمن های مربوط بپرس تا برنامه ی مناسبی رو استفاده کنی که به باقی برنامه هات آسیب نزنه..