مشاهده نسخه کامل
: درخواست: چند مقاله درباره شبکه
atre_hayer60
22-03-2010, 17:11
با عرض سلام و ادب
من چند مقاله درباره موضوعات شبکه در قالب پاورپوینت (اگه نبود عیبی نداره) در 35 اسلاید می خواستم با موضوعات زیر:
1. Lx و Tx ها (سیستمهای مخابراتی)
2. طراحی یک شبکه بر اساس مقررات IEEE
3. شبکه های mtn ایرانسل
4. ارتباط pop و wap
5. DSL
6. شبکه های هوشمند ISDN
7. IP7 و IP6
8. -- کردن با استفاده از IP
9. GIS و LPS
10. کنترل یک ماشین توسط TCP/IP
11. بررسی امواج رادیویی و ارتباط آن با شبکه
خیلی از لطف شما تشکر می کنم
***Spring***
22-03-2010, 22:48
سلام ...
شبکههای کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ==> 85 صفحه
آموزش و توضیح نرمافزاری و سختافزاری اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ==> 75 صفحه
آموزش و توضیح نرمافزاری و سختافزاری شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مديريت شبكه در لينوكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب آموزشی 350 صفحه ای شبکه به زبان پارسی با حجمه 170 مگ ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش شبکه های کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرح کامل شبکه های محلی مجازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همه چیز دربارهی ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ==> و 112 صفحه
آشنايي با مفاهيم Nat -- موضوع: شبكه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع مفاهيم شبكه هاي كامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آشنايي با انواع خطوط اتصال به اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه پروتکلهای مرتبط با E-mail ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
>>WiMAX چيست؟<< ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حفاظت از اطلاعات در شبکه هاي کامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مفاهیم امنیت شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استراتژی طراحی شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
atre_hayer60
25-03-2010, 20:45
spring عزیز سلام!
واقعاً ازت تشکر می کنم بابت زحمتی که کشیدی اما اینها خیلی کمه!!! یعنی من طوری می خوام که بتونم 35 اسلاید پاورپوینت بسازم...
ممنونم
***Spring***
25-03-2010, 23:29
سلام ...
خواهش میکنم ... اگه مطلب بیشتری لازم دارید ، به تالار و تاپیک های پایین هم سر بزنید ... دوستان زیادی اونجا هستند زودتر به نتیجه میرسید ... موفق باشید ...
اینترنت و شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپيك جامع مقالات آموزشي " اينترنت و شبكه " ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنماي جامع خريد ، نصب و راه اندازي اينترنت پرسرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرويس اينترنت پرسرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شبكه هاي كامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بحث و بررسي سرويس وايمكس ايرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن (آموزش جدید در پست دوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
atre_hayer60
11-04-2010, 17:10
سلام
بچه ها خواهشاً کمک کنید چون دیگه فرصتی ندارم!!! بعدش هم اینها کوتاه هستند و چندان با موضوعات مطرح شده تطابق ندارند...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.