مشاهده نسخه کامل
: سرعت پایین فروم
XaniaR_paliz
22-03-2010, 12:26
سلام
فروم سایت بر خلاف خود سایت سرعت بسیار پایینی داره
میخواستم ببینم دلیل چیه
من هم این مشکل رو خیلی وقته دارم.
فروم انقدر دیر باز می شه که آدم رو از سر زدن به انجمن پشیمون می کنه.
صفحاتش هم خیلی دیر باز میشه. در کل وضعیتش خیلی خرابه. :41:
خواهشاً رسیدگی کنید. دیگه خیلی غیرقابل تحمله.
farzad02
22-03-2010, 14:34
پایین که چه عرض کنم 30 ثانیه طول میکشه هر صفحه باز بشه. فکر نکنم دایال آپی ها اصلا بتونن فروم رو باز کنن
جالبه که الان تو عید اکثر سایتهای ایرانی به شدت سرعت بالایی داره
منم 2 روزه این مشکل رو دارم یا اصلا پریروز کلا باز نمیکرد دیروز هم همش ارور میداد network error یا به سختی باز میکرد !
من تاپیک هم زدم فقط هم با اینجا این مشکل رو دارم !!!ولی سینا جان گفتن مشکلی از سایت نیست ... نمیدونم ...
مشکل نصفش مربوط به فرومه
نصف دیگه مربوط به نت ایران هست
من که مشکلی ندارم.
به نظرم سرعتش خوبه.
صفحه ها در عرض 2 ثانیه باز میشن:20:
سرعت لود فروم که خوبه ...
mohsenfhm
22-03-2010, 16:16
اتفاقا سرعت فروم خيلي پايينه . البته سرعت خود سايت بالاست :41:
وقتی دکمه " ارسال جواب سریع" رو میزنی تا وقتی صفحه رو لود نکنی نمیتونی پستو ببینی
خیلی بده !
XaniaR_paliz
22-03-2010, 17:10
فروم شدیدا سرعتش پایینه. دوستان میگفتن سرور فروم ضعیفه یا مشکل داره، ولی خود سایت پی سی ورلد مشکل نداره.
من دیشب با دی اس ال مشکل پیدا کردم با دیال آپ اومدم و یک تا دو دقیقه طول میکشید که صفحه ای باز بشه
Amin.P30
22-03-2010, 17:14
اره سرعت نسبت به دیگر سایت ها خیلی پایینه و خیلی نوسان داره....صبح ها فروم خیلی مشکل داره...
البته مدیر ها حتما جوابی دارن و اونم اینه که حجم اطلاعات وپست های سایت بالا هستش....
XaniaR_paliz
22-03-2010, 17:47
اره سرعت نسبت به دیگر سایت ها خیلی پایینه و خیلی نوسان داره....صبح ها فروم خیلی مشکل داره...
البته مدیر ها حتما جوابی دارن و اونم اینه که حجم اطلاعات وپست های سایت بالا هستش....
این جواب قانع کننده ای نیست. به قول خود دوستان اینجا بزرگترین انجمن فارسی زبانان جهان هست و ماشاله درآمد خوبی هم داره و این وضع سرعت فروم اونم توی این کشور واقعا فجیعه.
sepid12ir
22-03-2010, 19:03
صفحه ها در عرض 2 ثانیه باز میشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بعد از یک شب بیای فورم متوجه سرعت به شدت پایین فورم میشین...
این سرعت پایین و گاها لود نشدن فورم بخصوص از یک شب به بعد جدا آزار دهنده است... امیدوارم مدیرهای سایت یکاری بکنن براش :10:
شما بعد از یک شب بیای فورم متوجه سرعت به شدت پایین فورم میشین...
این سرعت پایین و گاها لود نشدن فورم بخصوص از یک شب به بعد جدا آزار دهنده است... امیدوارم مدیرهای سایت یکاری بکنن براش :10:
اون موقع زمان پشتیبان گیری از اطلاعات هست و برای همین سرعت خیلی پایین میاد : دی
M A X I M U M
22-03-2010, 19:26
سرعت خوبه و مشكلي نداره البته در ساعات دير شب اين مشكل هست كه طبق گفته مديريت بخاطر عمليات پشتيبان گيريه
Golbarg01
22-03-2010, 20:27
سرعت واسه من که خوبه البته در همه ساعات امتحان نکردم.
ضمنا یه چند وقتی سرور سایت خراب شده بود و سایت در روز همش داون میشد که مدیران مشکل رو برطرف کردند و چند روزیه که این مشکل برطرف شده.خواستم از این بابت تشکر کنم.
فروم مشکلی نداره و سرعتش به نظرم خوبه
الان هم فروم به تنهایی روی یک سرور قدرتمند با 12 گیگ رم قرار داره !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید مربوط به اینترنت شما باشه ( بنده با دو adsl مختلف چک کردم هیچ مشکلی مشاهده نشد و سرعت خوب میباشد :) )
واسه منم مشکل داره ..
از آی اس پی و اینترنت نیست .. دوستان با آی اس پی ها و اینترنت های مختلف این مشکل رو توی ساعات اولیه صبح دارن ..
الان که عالیه ..
اما 1 یا 2 به بعد خیلی کم میشه ..
ممکنه یه صفحه رو 7 یا 8 دیقه طول بکشه تا لود کنه ! ..
به هر حال یه مشکلی این وسط هست .. : )
ممنون از مدیریت بابت رسیدگی ..
خسته نباشید ..
farzad02
22-03-2010, 23:33
اون موقع زمان پشتیبان گیری از اطلاعات هست و برای همین سرعت خیلی پایین میاد : دی
دوست عزیز بک آپ گیری از دیتابیس مگه چقدر طول میشکه؟ یکی دوبار من یادمه بیش از 1 ساعت انجمن کند شده بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید مربوط به اینترنت شما باشه ( بنده با دو adsl مختلف چک کردم هیچ مشکلی مشاهده نشد و سرعت خوب میباشد :) )
دفعه بعدی که کند شد بنده هم لینک شر از این سایت خدمتتون میدم هم ping و هم tracert
در همون زمان برای هر سایت دیگه هم بگید همین اعمال رو انجام میدم تا مطمئن بشید اشکال از طرف ما نیست
XaniaR_paliz
22-03-2010, 23:37
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاید مربوط به اینترنت شما باشه ( بنده با دو adsl مختلف چک کردم هیچ مشکلی مشاهده نشد و سرعت خوب میباشد :) )
tnx
درسته ولی دیشب ADSL من مشکل خورد مجبور شدم که با دیال آپ وصل بشم. چشتون روز بد نبینه داشتم دق میکردم. در صورتی که سایتهای دیگه این مشکلات رو ندارند.
Dreamland
23-03-2010, 00:12
اینترنت من با همهء سایتا مشکل داره
Zizzigolo
23-03-2010, 00:14
ساعت 2 شب به بعد فوروم باز نمیشه معمولا
سرعت خیلی افتضاح هست.
یک نکته هم این بک اپ گیری هست که میندازن گردن بک آپ گیری مگه چقدر بک آپ میگیرن یعنی حجم اطلاعات شما از سایت کلوب بیشتره؟ من خودم ندیدم کلوب بد کار کنه.
از ساعت 12-1 سرعت داغون میشه تا خود صبح....
Big-travian
23-03-2010, 01:37
سرعت فروم متغیره!
تمام فروم های ایرانی این مشکل رو دارند!
ولی در کل پی سی ورد بهترین سرعت رو داره!
کلا عملیات بک آپ گیری فروم 4 ساعت طول میکشه
از 2 بامداد شروع میشه تا ساعت 6 صبح که در این مدت هم فروم در دسترس هست فقط یک مقدار ، سرور دیر جواب میده
در سایر ساعات هیچ مشکلی وجود نداره ...
هر سایتی وضعیت خودش رو داره
شاید بعضی سایت ها اصلا عملیات بهینه سازی ؛ نگهداری ، بک اپ و .. نداشته باشند یا بصورت هفتگی یا ماهانه انجام میدن ...
شـیـفــو
23-03-2010, 05:58
من در اكثر ساعات در شبانه روز با رد به فروم مشكل دارم كه هـيـچ ! در هربار ورود يا بهتر بگم در هر ساعت بيشتر از 5-6 صفحه رو نميتونم ببينم بعدش ديگه هيچي بالا نمياد .
چند زو پيشم دامنه Net. هم منقضـــي شده بود انگار .
دوستانی که احیانا مشکلی دارن ، لطفا موضوع رو در ارایه پیشنهاد و انتقادات مطرح کنن تا بصورت دقیقتر بررسی بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.