مشاهده نسخه کامل
: مشکل با UVLayout
N O V A L I S
22-03-2010, 10:11
من اولین باره دارم از این برنامه استفاده می کنم.. فایل رو با فرمت OBJ اکسپورت می کنم و وارد برنامه می کنم، اما وقتی می خوام اج ها رو برای Split کردن انتخاب کنم (با نگه داشتن کلید C ) چیزی انتخاب نمیشه.. جریان چیه؟
اول باید دکمه Find رو بزنی بعد میتونی انتخاب کنی
N O V A L I S
22-03-2010, 13:56
زدم اما همچین اتفاقی نیفتاد!
شاید نرمافزار اشکال داره باید edge extend رو روی 10 گذاشت و بعد کلید find رو زد بعد میتونید یک edge از جسمتون رو انخاب کنید و دکمه c رو بزنید.
N O V A L I S
22-03-2010, 15:24
خوب منم همین کارارو می کنم.. این انتخاب اج چه جوره؟ مگر نباید موس رو گذاشت روی اج مورد نظر و کلید C رو زد؟
اون find می خوره مربوط به چیزی دیگه ای باشه ها! به اون Symmetry مثلا.. بعدم وقتی می زنم این توضیحات پائینش میاد که جز 2 تا گزینه ی آخر (Space و Enter)، کلیک چپ و وسط کار نمی کنه..
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
(خاک تو سرشون که هر چی آپلود سنتره عملی کردن!!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ورژن چنده این نرم افزاره؟
مگر نباید موس رو گذاشت روی اج مورد نظر و کلید C رو زد؟
اول باید روی اج مورد نظر کلیک کنید بعد دکمه C رو بزنید , find باعث میشه که تا ده مرحله اج هایی که به اج مورد نظر شما اتصال خوردن انتحاب بشن.
N O V A L I S
22-03-2010, 16:32
این ورژن چنده این نرم افزاره؟
Demo ی آخرین ورژن.. (با Demo هم باید جواب بده، هر چند با نسخه ی کامل قدیمی تر هم چک کردم.)
اول باید روی اج مورد نظر کلیک کنید بعد دکمه C رو بزنید
خوب اینم جواب نداد، هر چند همون نگه داشتن هم باید ظاهرا جواب بده.. مثل انتخاب فیس ها با دکمه ی G ..
find باعث میشه که تا ده مرحله اج هایی که به اج مورد نظر شما اتصال خوردن انتحاب بشن.
اینم فکر کنم با کلیک کردن روی 10 روبروی Untag Edges بشه..
ویرایش : من مشکل رو برطرف کردم اما.. با نصبش تو یه سیستم دیگه! (32 بیت)
سیستم خودم 64 بیته.. یه جا پرسیدم اما اگه شما هم چیزی به ذهنتون می رسه بگید..
نرم افزار من این همه گذینه نداره مثلا فقط کلید find رو برای انتخاب اج داره شاید بخاطر اینکه نسخه دموش هست کار نمیکنه
سیستم بنده هم 64 هست , از نسخه اصلیش استفاده میکنم درست کار میکنه چند روز دیگه هم قراره آموزش های این نرم افزار رو بزارم
به نظرم شما هم نسخه اصلی رو نصب کنید براتون اینجا آپلود کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
N O V A L I S
23-03-2010, 14:26
نرم افزار من این همه گذینه نداره مثلا فقط کلید find رو برای انتخاب اج داره شاید بخاطر اینکه نسخه دموش هست کار نمیکنه
سیستم بنده هم 64 هست , از نسخه اصلیش استفاده میکنم درست کار میکنه چند روز دیگه هم قراره آموزش های این نرم افزار رو بزارم
به نظرم شما هم نسخه اصلی رو نصب کنید براتون اینجا آپلود کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی..
من تو اون پست گفتم که :
Demo ی آخرین ورژن.. (با Demo هم باید جواب بده، هر چند با نسخه ی کامل قدیمی تر هم چک کردم.)
بعدم همین نسخه ی دمو رو توی 2 تا سیستم 32 بیت دیگه چک کردم کار کرد.. دیگه لبه ها رو که باید انتخاب کنه!
تو فروم خودش هم پرسیدم.. کلفتشون هم نفهمید ایراد از کجاست! :13:
N O V A L I S
23-03-2010, 15:56
مشکل ام از اینجا این بود :
It could be related to the display driver.
You can test this out by right clicking on the desktop background, select Properties, then open up the Settings tab, click on Advanced, then open up the troubleshoot tab. Move the "Hardware Acceleration" slider to "None", then run UVLayout and see what happens. It'll draw slower, but try the edge cutting and see if it works or not.
If it does work, then it means its a driver related problem, and that can be hard to fix. You wont want to run with the Hardware Acceleration turned off all the time because everything else will run really slowly, so a driver upgrade may be needed if one is available.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.