مشاهده نسخه کامل
: صدا و تصویر هماهنگ نیست
سلام
یک فیلمی دارم که صدا و تصویرش همواهنگ نیست یعنی مثلا یک نفر میگه سلام و صدا تموم میشه بعد تازه دهان اون آدم تکون میخوره میخوام بدونم نرم افزاری هست که این مشکل رو حل کنه .؟؟؟؟؟
Mr Andersson
22-03-2010, 05:03
درود;
قطعا.. چند نمونه: پریمر-ادیوس-پیناکل-اوید-ویگاس-یولید....
شما یکی رو انتخاب کن (کدومشو دم دست داری نصب کن) یا بتونیم راهنماییتون کنیم.
سال نو مبارک.
اینو دارم اگه با این میشه بگو روشش رو : Ulead Video Studio10
ممنون میشم کامل راهنماییم کنی مشکلم برطرف بشه
اگه کرک یا سریال نامبر این رو هم داری بگو . من ندارمش 30 روزه یه
سلام دادا
هیچ نیازی به نرم افزار میکس و مونتاژ نیست. اگه KM.Player داری، فیلمو اجرا کن و روی تصویر راست کلیک کن و به آدرس :
Playback==>Audio Resync برو. بعدش خودت ببین که صدا باید بیاد جلو یا عقب. برای این کار از کرنومتر گوشیت استفاده کن. به اینصورت که وقتی یارو میگه Hello، شما استارت رو بزن، وقتی یارو لب زد، استاپ کن. حالا به اندازه اون عدد، صدا رو بیار جلو.
البت در آخر این رو هم بگم که این کار برای پلی کردنه و روی سورس فیلم، تأثیری نداره.
یا هوووووووووووووو
ممنون از این روشتون ولی من میخوام که بتونم با صدای درست ذخیره کنم و درون CD بریزم
Mr Andersson
26-03-2010, 23:21
درود;
شما بفرما اولش خوبه و در اواسط فیلم این مشکل پیش میاد یا نه کامل این مشکل رو داره؟
اگه کلا این مشکل رو داره:
>برنامه یولید رو باز کن و فیلمت رو وارد کن.
>بیارش رو تایم لاین روش کلیک راست کن و Spilt Audio رو بزن.
>حالا صدا رو کمی جلوتر بیار تا هماهنگ شه.
>رو Share کلیک کن و Same as first video clip خروجی بگیر.
اگه این مشکل اواسط کار مشخص میشه:
>روی تصویرت کلیک راست کن و Playback Speed رو بزن سرعتش رو کمی زیادتر کن تا با صدا هماهنگ بشه.
.......
داداش این دکمه ی Spilt Audio که کار نمیکنه چرا فقط اینPlayback Speed کار میکنه که هر چی بالا ببری فقط صدا سریع تر میشه و کلا تغییری نمیکنه
Mr Andersson
27-03-2010, 01:04
درود;
یکم دقت کن.... اگه فیلم صدا داره و اونجا Split Audio رو بزنی صدا و تصویرت جدا میشه و صدا رو باید چند لایه پائین تر تو تایم لاین ببینی...
.......
داداش این کار رو کردم با این نرم افزار خیلی سخته کار باهاش برای من یک راه راحت تر نیست با یک نرم افزار دیگه ؟؟
داداش این کار رو کردم با این نرم افزار خیلی سخته کار باهاش برای من یک راه راحت تر نیست با یک نرم افزار دیگه ؟؟
سلام
خدا رحمت کنه مایکل جکسونو. :37:
با یولید آماتور ترین نرم افزار میکس و مونتاژه. یه کم باهاش کار کنی مثل موم تو دستت نرم میشه.
یا هوووووووووووووووو
من هر کاری میکنم نمیتونم درست در بیارم صدا و تصویر رو .
شاید این از خنگی من باشه ولی راه دیگه ای نیست؟؟؟
من هر کاری میکنم نمیتونم درست در بیارم صدا و تصویر رو .
ز کرنومتر استفاده کن دادا
یا هوووووووووو
ز کرنومتر استفاده کن دادا
یا هوووووووووو
کجا باید برم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا باید برم ؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا که برات توضیح دادم. از کرنومتر گوشیت استفاده کن. بعد به همون اندازه ای که کرنومتر نشون میده، صدات رو جلو یا عقب کن تا درست بشه.
یا هووووووووووووووووووو
آخه اونجا که یک عددی نوشته 100 من مثلا اگه 3 ثانیه میخوام بیارم صدا رو عقب بکنمش 97 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mr Andersson
31-03-2010, 00:12
درود;
شما به نوشته های من توجه نکردی:
>حالا صدا رو کمی جلوتر بیار تا هماهنگ شه.
اصلا نیازی به رفتن به اون قسمت نیست.. شما فقط باید کمی صدا رو جلو بکشی یا تصویر رو عقبتر تا هماهنگ شند..
.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.