مشاهده نسخه کامل
: قدرت cpu
سلام چند تا سوال داشتم می خواستم بدونم بین لپ تاپ gt628 و gx640 کدوم یکی cpu قوی تری داره (intel core 2 quad و intel i5 430m) لطفا بگین هر کدوم چند هسته داره، سرعت پردازش ، حداکثر ظرفیت مثلا 8 gig و کدوم در اجرای بازی قوی تره و کم نمی یاره.
متشکرم:13:
اولی 2 هسته و دومی 4 هسته هست
اسنم بررسی CPU نوت بوک ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
H@mid-Vista
22-03-2010, 10:56
سلام چند تا سوال داشتم می خواستم بدونم بین لپ تاپ gt628 و gx640 کدوم یکی cpu قوی تری داره (intel core 2 quad و intel i5 430m) لطفا بگین هر کدوم چند هسته داره، سرعت پردازش ، حداکثر ظرفیت مثلا 8 gig و کدوم در اجرای بازی قوی تره و کم نمی یاره.
اولی 2 هسته و دومی 4 هسته هست
اسنم بررسی CPU نوت بوک ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برخلاف تصور عموم core i3 و core i5 دو هسته ای هستن اما در قیاس با تکنولوژی core2dou بهترن
هر دو مدل یاد شده توسط شما دو هسته ای با قابلیت ۴ عملیات موازی هستند و توان مشابهی دارند اما تکنولوژی corei5 جدیدتر و بی نقص تر هست.
در حال حاضر corei7فقط ۴ هسته ای واقعی هست
برخلاف تصور عموم core i3 و core i5 دو هسته ای هستن اما در قیاس با تکنولوژی core2dou بهترن
هر دو مدل یاد شده توسط شما دو هسته ای با قابلیت ۴ عملیات موازی هستند و توان مشابهی دارند اما تکنولوژی corei5 جدیدتر و بی نقص تر هست.
در حال حاضر corei7فقط ۴ هسته ای واقعی هست
از کمکتون متشکرم اما منظور من core 2 quad بود. نه core 2 duo
H@mid-Vista
22-03-2010, 19:37
از کمکتون متشکرم اما منظور من core 2 quad بود. نه core 2 duo
core 2 quad ها واقعا ۴ هسته ای هستند و در مقایسه با core i7 معنا پیدا می کنن
در قیاس این دو تکنولوژی core i7 بهتره و توان مصرفی کمتری داره ظاهرا
اما در حال حاضر قیمت انها در توان برابر بیشتره
چون تازه عرضه شده اند
اگه منظورت 4 هسته ایهای قدیم Core2 quad مثلا q9000 و اینا هست که اصلا با core i5 نباید مقایسشون کنی.i5 بهتر و قویتر است و از DDR3 هم پشتیبانی میکنه و مصرفشم کمتره.چون از Intel® Hyper-Threading هم پشتیبانی میکنند
پس 4 رشته را همزمان پردازش میکند مثل یک 4هسته ایه واقعی
اگه منظورت 4 هسته ایهای قدیم Core2 quad مثلا q9000 و اینا هست که اصلا با core i5 نباید مقایسشون کنی.i5 بهتر و قویتر است و از DDR3 هم پشتیبانی میکنه و مصرفشم کمتره.چون از Intel® Hyper-Threading هم پشتیبانی میکنند
یعنی i5-430m خیلی از core 2 quad q9000 بهتره ؟ اما دوستتون یه چیز دیگه میگه
H@mid-Vista
23-03-2010, 21:00
core 2 quad ها واقعا ۴ هسته ای هستند و در مقایسه با core i7 معنا پیدا می کنن
در قیاس این دو تکنولوژی core i7 بهتره و توان مصرفی کمتری داره ظاهرا
اما در حال حاضر قیمت انها در توان برابر بیشتره
چون تازه عرضه شده اند
یعنی i5-430m خیلی از core 2 quad q9000 بهتره ؟ اما دوستتون یه چیز دیگه میگه
دوست عزیز من با توجه به قیمتش میگم
اما در بنچ ماركها4 هسته ایهای واقعی از دو هسته ایهای 4 عملیاتی بهترن
اما نظر دوستمون رو هم تایید می كنم
چون تكنولوژی ساخت و توان مصرفی كور ای 5 به روزتره
اگه دنبال 4 هسته ای هستید من نظرم روی كور ای 7 هست اول
اگه نشد روی كور ای 5 و كور ای 3 حساب كنین
چون كور ای 7 هم 4 هسته ای هست هم 4 عملیاتی
دوست عزیز من با توجه به قیمتش میگم
اما در بنچ ماركها4 هسته ایهای واقعی از دو هسته ایهای 4 عملیاتی بهترن
اما نظر دوستمون رو هم تایید می كنم
چون تكنولوژی ساخت و توان مصرفی كور ای 5 به روزتره
اگه دنبال 4 هسته ای هستید من نظرم روی كور ای 7 هست اول
اگه نشد روی كور ای 5 و كور ای 3 حساب كنین
چون كور ای 7 هم 4 هسته ای هست هم 4 عملیاتی
ممنون ولی من می خوام بین gt628 و gx640 یکی رو انتخاب کنم که یکی core 2 quad q9000 داره و دیگری core i5-430m. می خواستم بدونم کدوم یکی cpu بهترداره و کم نمی یاره تا بعدن پشیمون نشم.(لپ تاپ رو برای گیم می خوام)
H@mid-Vista
24-03-2010, 09:59
ممنون ولی من می خوام بین gt628 و gx640 یکی رو انتخاب کنم که یکی core 2 quad q9000 داره و دیگری core i5-430m. می خواستم بدونم کدوم یکی cpu بهترداره و کم نمی یاره تا بعدن پشیمون نشم.(لپ تاپ رو برای گیم می خوام)
روی نوت بوك شك نكن كه Corei5 بهتره
از همگی که وقتشون را گذاشتن متشکرم.:20:
mono1364
12-07-2011, 02:01
سلام
سوال داشتم . .
میخواستم بدونم که ترجیح خرید برای
Core i7, 2.0 GHz, 6 Mb و با گرافیک AMD Radeon HD 6490M Graphics Card / Intel HD Graphics (Automatic Switching)
بیشتره (مک بوک 721 )
یا اینکه
Core i5 ,2.90 GHz, 3 MB ,و با گرافیک Radeon HD 6490 DDR5,512 MB
( وایو sb11fc )
و اینکه مک های 13 اینج با cpu core i7 جطور هستن ؟؟ چون گرافیک share دارند پردازش اونها خیلی پایین هست ؟؟
و اصلا موضوعه cpu با حالته quad جسی هست ؟؟ موضوعه قابله توخهیه یا اینکه اپل برای بزرگنمایی مطرح کرده ؟؟ چون شرکت دیگه ای این رو نمیگه و به crei7 یا core i5 بسنده میکنن . .
تشکر . .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.