مشاهده نسخه کامل
: سال نو مبارک کول دیسک ویروس گرفته پاک نمیشه لطفا راهنمایی کنید
saeid 22
21-03-2010, 14:49
سلام
یک مدتی هستش کول دیسک 2 گیگ کینگستون و 16 گیگ کینگ مکس را ویروس گرفته هر کاری میکنم اصلا خذف نمی شه با آنتی ویروس nod32 آپدیت شده این کار را آنجام دادم با نرم افزار Autorun remover 2.3 و Great USB Anti Body و MSH Kill و Hijack This باز هم نشد پاک میشه ولی از دوباره تکثیر میکنه و میاد سر جاش حالا من از شما خواهش میکنم اگه راه حلی به نظر شما میرسه به من بگین تا آنجامش بدم و از شر این ویروس خلاص بشم.با تشکر
این هم عکس از ویروس لطفا نگاه کنید
عکس اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid 22
22-03-2010, 16:01
کسی نبود.........
مطالب دیگه سایت را خوندم و آنجام دادم بازم پاک نشد
M E H R A N
22-03-2010, 16:14
کسپرسکی نسخه 9.0.0.736 را امتحان کردی؟ اگر امتحان نکردی از لینک زیر دانلودش کن. دفعه اول میتونی تا 30 روز آزمایشی ازش استفاده کنی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از آپدیت کردنش باهاش فول اسکن کن.
فایلهای اصلیتون رو منتقل کنید به pc بعد فلش رو forma tکنید و دوباره منتقلشون به فلش
saeid 22
22-03-2010, 16:32
فایلهای اصلیتون رو منتقل کنید به pc بعد فلش رو forma tکنید و دوباره منتقلشون به فلش
دیگه اونقدر هم ناشی نیستم تا دلت بخواد فرمت کردم یک عالمه نرم افزار و آنتی ویروس نصب کردم نشد که نشد
M E H R A N
22-03-2010, 16:52
دیگه اونقدر هم ناشی نیستم تا دلت بخواد فرمت کردم یک عالمه نرم افزار و آنتی ویروس نصب کردم نشد که نشد
این احتمال را در نظر بگیر که کول دیسک شما بعد از وصل کردن به کامپیوتر آلوده میشه. پس وقتی خواستی توسط هر آنتی ویروسی اسکن بکنی باید همه هارد رو فول اسکن کنی. یعنی هارد+ کول دیسک+ فلش مموری اگر داری.
بعد از اسکن روی درایو ها نباید دابل کلیک کنی. باید از طریق کلیک راست بازشون کنی و اگر فایل مشکوکی مانند autorun دیدی دستی پاکش کنی.
چون این کرم طوری عمل میکنه که با هر بار دابل کلیک کردن دوباره ساخته میشه.
سلام
سال نو مبارک
دوست عزیز برای اینکه یکاری کنی که دیگه فایل اتوران تو همه ی درایوهات کپی نشه این کارو بکن
نوت پدو باز کن بعد متن زیرو داخلش بنویس:
for %%i in ( A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ) do del /f /a %%i:\autorun.inf
for %%i in ( A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ) do md %%i:\autorun.inf
for %%i in ( A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ) do md %%i:\autorun.inf\.\prn\
بعد فایل و با فرمت bat ذخیره کن و اجراش کن
بعد از این کار آنتی ویروس کسپرسکای 9.0.0.736 رو نصب کن و آپدیتش کن و سیستمتو فول اسکن کن
شما میتونی از دیسک نجات آپدیت شده ی کسپر هم استفاده کنید
موفق باشید
:20::20::10::10:
هشت بهشت
26-03-2010, 16:58
نرم افزار USB Disk Security را هم نصب کنی خوبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.