ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مگان - اوانته - جنتو

saeedddd
21-03-2010, 13:56
سلام
به نظر شما کدوم یک بهتره ممنون میشم اگه جوابمو بدید
مگان - اوانته - جنتو
اگه میشه قیمتاشون هم بگید(قیمت روز)
ماشین خانوادگی باشه
اصلا خانوادگی هم نباشه مشکلی نیست فقط بگین کدوم بهتره + قیمت
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــمـــــــــــــــ ــــــــــــــنــــــــــ ـــــــــــــــــــون

ess_1362
21-03-2010, 18:27
به نظر شخص بنده آوانته و مگان 2000 کلا یک کلاس از جنتو بالاتر هستند

قیمت آوانته حدود 25 هست و قیمت مگان 2000 حدود 30

اگر منظور شما مگان 1600 باشه که خوب قضیه کاملا عوض میشه بدین ترتیب

اول آوانته که از لحاظ عملکرد فنی از دو مدل دیگه سر تره

بعدش جن 2 که از آوانته از لحاظ فنی ضعیفتره قیمتش هم حدود 23 هست

در پایان هم مگان 1600 با حدود قیمت 26

بصورت کلی می تونم بگم آوانته ماشین کاملی هست اگر با طراحی داخلش کنار بیای

kooshai
21-03-2010, 20:54
به ترتیب :
1-مگان 2000 (اگه ثبت نام کنی حدودآ30 و اگه از بازار بخری 31 تا 32 )
2-اوانته ( حدودآ 28)
3- جنتو ( هر قیمتیم داشت بی خیالش شو.. من 1 ماه دستم بود واقعآ میتونم بگم افتضاحه.. ماشین مالزی دیگه معلومه چیه..)
از بین مگان و اوانته هم 100% شک نکن که مگان.. من نمیدونم بعضیا چه جوری با طراحی داخل و خارج اوانته کنار میان!!

rami_hemi
21-03-2010, 21:23
همونطوری که شما از جنتو بدتون اومده کاملا سلیقه ای .
در کل با رده بندی که شما کردین بیشتر نظر شما انگار مگان 1600 بوده انگار ؟
اگه شما واقعا یه ماشین خوب از نظر فنی با قیمت معقول میخواین آوانته بهترین انتخاب میتونه باشه ولی در کل قیافه و طراحی داخلی و خارجی دلچسبی نداره (همونطوری که دسوتان گفتن)
مگان با اینکه نسل جدیدش در راه هستش و امسال کم کم وارد بازار اروپا میشه باز هم زیبایی خاصی داره مدل 2000 با تمام امکاناتش ماشین بسیار خوبی هستش در حالی که نمونه 1600 مونتاژ ایران واقعا یک آبرو ریزی تو رده قیمتی بالای 20 میلیون هستش یک سری امکانات ساده اون به صورت ناشیانه ای حذف شدن .
جن 2 در واقع یک شاهکار از مالزی هستش که مورد کم لطفی قرار گرفته به خاطر چی ؟به خاطر قیمت گذاری فاجعه بارش
جن 2 میتونست رقیب سر سختی تو رده ماشینهای 15-20 میلیونی باشه چون طراحی جمع و جور موترو پر تحرکش که دست پخت مهندسان لوتوس انگلستان هستش فضای نسبتا خوب و طراحی جوان پسند که گزینه ای خوبی برای کسانی که از 206 فراری هستن میتونست باشه ولی حیف در بین رقبای قدری افتاد که همشون سدانهای متوسط و اقتصادی بودن نه هاچبکهای اسپرت

AmiRreZA_RAcEr
22-03-2010, 23:10
از نظر بهتر بودن به نظر من آوانته بهتره و همچنین زشت تره از بقیه
من خودم چون قیافه ماشین واسم مهمه هیچوقت طرف اوانته نمیرم اما واقعا ماشین خیلی خوبیه
مگان رو هم دوست ندارم باز هم چون طراحیشو دوست ندارم اما ماشین با کلاسیه و اغلب همه دوستش دارند ( مگان 2000 منظورمه ، مگان 1600 خیلی بده )
جنتو رو هم ظاهرشو دوست دارم هم امکاناتشو ولی قیمتش یکم بالاست اما به نظر من میارزه ...

றД ĵ ĭ Đ
22-03-2010, 23:20
3- جنتو ( هر قیمتیم داشت بی خیالش شو.. من 1 ماه دستم بود واقعآ میتونم بگم افتضاحه.. ماشین مالزی دیگه معلومه چیه..)

دوستان طرفدار جنتو تحویل بگیرید !!

به نظر منم اول مگان بعد آوانته

rami_hemi
24-03-2010, 17:55
ماسله اینجاس که اصلا جنتو به قیمتی که فروخته میشه نمی ارزه .باز هم اگه واقعا ماشینی برای رانندگی خوب و راحت با این قیمت یعنی نزدیک 25 میلیون آوانته با تمام کم و کاستی هاش خوب هستش عالی نیستش خوب هستش فقط .

smartexploit
24-03-2010, 18:08
به نظر من هم مگان بهتره

payamf1
02-05-2010, 10:27
میشه بگید که چرا مگان 1600 اینقدر در موردش بد میگید؟ مگه چه آپشنهایی ازش حذف شده (نسبت به 2000 )

poria_mc
02-05-2010, 12:05
جنتو ( هر قیمتیم داشت بی خیالش شو.. من 1 ماه دستم بود واقعآ میتونم بگم افتضاحه.. ماشین مالزی دیگه معلومه چیه..)
اتفاقا ماشین مالزی الان خیلی بهتر از ماشین فرانسوی مونتاژ ایرانه! اگه جنتو داشیتد باید اینو بهتر از منی که 2-3 بار سوار جنتو شدم بدونید! این ماشین هیچ عیب و ایراد بزرگی نداره فقط یکی دو تا مشکل کوچیک داشت! دنده هاش زیاد قدرت نداشت مخصوصا 1! کیفیت رنگ دسته دنده و ترمز دستی زیاد جالب نبود(که براحتی قابل حل بود!) الان هم فقط یه مشکل داره! اونم نداشتن پشتیبانی فنی هستش که اکثرا تعمیرکاراش همه جا هستن! قطعاتش هم مشترک با تیپ 5 206 هستش!

میشه بگید که چرا مگان 1600 اینقدر در موردش بد میگید؟ مگه چه آپشنهایی ازش حذف شده (نسبت به 2000 )
آپشنهایی که به ذهنم میرسه!
شیشه های عقب! آیینه برقی- مه شکن جلو- پخش سی دی! تهویه مطبوع اتوماتیک دیجیتال!پشت سری صندلی های عقب!تریم داخلی دو رنگ! آیینه همرنگ بدنه!قطعات دکوراتیو بدنه به رنگ طوسی!(تو 1600 ها مشکیه که بدجوری تو ذوق میزنه!)