مشاهده نسخه کامل
: دوره تخصص رشته پزشکی چند سال هست؟
saeedsamiri
21-03-2010, 13:18
سلام.سال نو همگی مبارک.
من داوطلب کنکور تجربی 88 هستم وعلاقه زیادی به رشته پزشکی دارم
سوالم اینه که دوره تخصص رشته پزشکی چند ساله؟یعنی بعد از 7 سال خواندن عمومی برای گرفتن تخصص در شاخه ای خاص باید چند سال دیگر درس خواند؟
آیا زمان دوره تخصص شاخه های مختلف متفاوته یا همگی یک زمان مشخص هست؟
اگه کسی میدونه یا سایتی را می شناسه که در اون سایت دوره تخصص شاخه های مختلف پزشکی که چند ساله نوشته باشه یه زحمتی بکشه واسم سایت رو بگه.
سال خوبی داشته باشید.
دوست عزیز بستگی به رشته ای که میخوای تخصص بگیری داره
از 5 ساله احتمالا داره تا 3 ساله
قلب باشه یا رادیولوژی ! یا داخلی و اطفال و ........
saeedsamiri
21-03-2010, 23:30
یعنی نهایتا بیشترین دوره 5 ساله هست دیگه؟؟درسته؟
آره اینطوری که من شنیدم اینطوری هست نهایتا 5 ساله هست
ebi66_boukan
22-03-2010, 00:32
ولی من شنیدم که 4 ساله.البته اینم شنیدم که مغز و اعصاب 8 ساله.الله اعلم
Alamate Soal
03-04-2010, 17:07
ولی من شنیدم که 4 ساله.البته اینم شنیدم که مغز و اعصاب 8 ساله.الله اعلم
تخصص مغز و اعصاب خودش فكر ميكنم 5.5 سال هست نه 8 سال !!!!!!! ولي تخصص جراحي مغز و اعصاب و ستون فقرات 5 سال هست .
سلام.سال نو همگی مبارک.
من داوطلب کنکور تجربی 88 هستم وعلاقه زیادی به رشته پزشکی دارم
سوالم اینه که دوره تخصص رشته پزشکی چند ساله؟یعنی بعد از 7 سال خواندن عمومی برای گرفتن تخصص در شاخه ای خاص باید چند سال دیگر درس خواند؟
آیا زمان دوره تخصص شاخه های مختلف متفاوته یا همگی یک زمان مشخص هست؟
اگه کسی میدونه یا سایتی را می شناسه که در اون سایت دوره تخصص شاخه های مختلف پزشکی که چند ساله نوشته باشه یه زحمتی بکشه واسم سایت رو بگه.
سال خوبی داشته باشید.
اولا بلافاصله بعد از اين 7 سال نميرين تو دوره تخصص ! چون هنوز 2 سال طرح و كارهاي نظام وظيفه دارين . بعد از اون ميتونين تو آزمون دستياري شركت كنين .
در مورد رشته ها هم اين ها رو ميدونم :
بورد تخصصي قلب - اطفال - زنان زايمان - راديولوژي - داخلي - گوش و حلق و بيني - روانپزشكي و ارتوپدي بين 3 تا 4 سال هستن
جراحي عمومي هم 4 سال هست .
براي رشته هاي جراحي ( قلب - قفسه سينه - دستگاه گوارش - پلاستيك ) هم بايد علاوه بر دوره جراحي عمومي دوره فوق تخصص اونها رو سپري كرد كه طول دوره هاشون بين 2 تا 4 سال هست .
البته معمولا كسي بخواد اين رشته ها رو فوق تخصص بگيره ميره خارج از كشور .
kamyab11
26-02-2015, 09:48
سلام ببخشید من میخواستم بدونم قبل از گرفتن مدرک تخصص میشه مدرک جراحی گرفت
میخواستم بدونم دوره های جراحی چند سال طول می کشد؟
Alireza SM
26-02-2015, 22:19
سلام ببخشید من میخواستم بدونم قبل از گرفتن مدرک تخصص میشه مدرک جراحی گرفت
میخواستم بدونم دوره های جراحی چند سال طول می کشد؟
مدرک جراحی و مدرک تخصص فرقی ندارن که. شما دوره تخصص جراحی رو تموم کنین میشین متخصص جراحی عمومی.
جراحی عمومی حدود 4 سال جراحی مغزواعصاب بیش از 5 سال حراحی ارتوپدی و جراحی گوش حلق بینی هم حدود 4 سال
kamyab11
28-02-2015, 15:34
یعنی قبل از گرفتن مدرک جراحی نمی خواد تخصص گرفت
یعنی اول باید جراحی عمومی بخونیم وبعد ادامش بدیم به مغزواعصاب یا.........................
Alireza SM
01-03-2015, 01:15
یعنی قبل از گرفتن مدرک جراحی نمی خواد تخصص گرفت
یعنی اول باید جراحی عمومی بخونیم وبعد ادامش بدیم به مغزواعصاب یا.........................
عزیز شما مدرک جراحی رو یه بار تعریف کن ببینیم چی هست منظورتون ؟؟
شما پزشکی عمومی رو تموم میکنی و 4 سال هم جراحی عمومی میخونی و بهت مدرک تخصص جراحی عمومی رو میدن. اگه فوق تخصص بخوای هم میری فوق تخصص میخونی و بهت مدرک فوق تخصص میدن.
جراحی مغزواعصاب هم فوق تخصص جراحی عمومی نیست بلکه کاملا جداست و براش باید از همون تخصص جراحی مغز و اعصاب خوند.
اگه میخواین وارد رشته پزشکی بشین و از الان به فوق تخصص جراحی فکر میکنین بهتره همین الان از سرتون بریزینش دور. فوق تخصص های جراحی مفت نمیارزن. در مهر سال 92 تا آبان سال 93 فقط 2 نفر در کشور درخواست فوق تخصص جراحی قلب دادن. ولی در عوض 150 نفر درخواست دادن که هرکسیو هم قبول نمیکنن. کلا جراحی ها طوری هستن که شهرهای بزرگ همشون چندتا جراح معروف دارن که با باندبازی و کلی نفوذ در محافل پزشکی تونستن همه مریض ها رو به خودشون اختصاص بدن و تازه کارها هیچ جایی تو شهرهای بزرگ ندارن. شهرهای کوچیک هم که امکانات جراحی و ICU ندارن اگه داشته باشن هم کسی توی شهرهای کوچیک به حراج ها اعتماد نمیکنه.
اگه تجربی هستی به فکر دارو و دندون باش که نونشون تو روغنه.
Rohan572
27-01-2017, 06:42
با سلام من تحصیلات دانشگاهی تو یکی از دانشگاه های دولتی دارم در یک رشته ی مهندسی فقط برام جای تعجب بسیار وجود داره که دختر همسایمان چطور با 26 سال سن جراح عمومی شده و در یک بیمارستان خصوصی کار می کند من بی سواد نیستم که از روال تحصیل در دانشگاه بی خبر باشم اما می بینم طرف 26 سالش است و جراح عمومیست رفتم تو اینترنت اسمش را در سایت آن بیمارستان خصوصی که کار می کند دیده ام از طرفی برگه ی شناسنامه اش را هم دیده ام که 26 سال دارد خدا چی داره تو این مملکت می گذره 5 سال پزشکی برفرض 4 سال جراحی عمومی 9 سال می شود، این خانم مگه چند سالگی کنکور دادن ؟
اما و اگر های زیادی این وسط مطرح میشه از جمله اینکه یه نفر دلش بخواد تاریخ تولد شناسنامه اش رو به هر دلیلی تغییر بده ولی نکته جالب توجه در اینجا شما هستین که دخالت خودتون رو تو زندگی یکی دیگه در حد چک کردن شناسنامه ی دختر همسایه و سایت بیمارستانی که توش کار میکنه رو اصلا کار اشتباهی تلقی نمیکنین.
کار ایشون هرچقدر اشتباه و غیرقانونی باشه کار جالب توجه شما رو توجیه نمیکنه.
After4Ever
28-01-2017, 11:25
با سلام من تحصیلات دانشگاهی تو یکی از دانشگاه های دولتی دارم در یک رشته ی مهندسی فقط برام جای تعجب بسیار وجود داره که دختر همسایمان چطور با 26 سال سن جراح عمومی شده و در یک بیمارستان خصوصی کار می کند من بی سواد نیستم که از روال تحصیل در دانشگاه بی خبر باشم اما می بینم طرف 26 سالش است و جراح عمومیست رفتم تو اینترنت اسمش را در سایت آن بیمارستان خصوصی که کار می کند دیده ام از طرفی برگه ی شناسنامه اش را هم دیده ام که 26 سال دارد خدا چی داره تو این مملکت می گذره 5 سال پزشکی برفرض 4 سال جراحی عمومی 9 سال می شود، این خانم مگه چند سالگی کنکور دادن ؟
احتمالاً دو سال جهشی خونده
Alireza SM
19-06-2017, 10:41
26 سال جراح عمومی نداریم اگر از آسمون هم نازل شده باشه بهش پروانه مطب نمیدن چه برسه تخت بیمارستان خصوصی
sadra rf
19-09-2017, 14:35
سلام
میخاستم بپرسم برای فوق تخصص زیبای و پلاستیک چند سال باید بعد از عمومی درس خوند؟
(بدون طرح و سربازی)
امیرحسین دلیر
07-12-2017, 08:46
دوست من دکتر نصرتی 26 سالش و بافلوشیپ داره جراحی لیپو ست و... زیبایی میکن چطوری امکان نداره تو مرکز جراحی گلبرگ تهران پارس فلک اولش
؟؟؟؟
امیرحسین دلیر
07-12-2017, 10:09
لطفا ببین الان دوست من 25 سالگی مدرک فلوشیپ گرفت و پروانهی مطب نداره ولی داره جراحی زیبایی میکن تازه دو سال پشت کنکور مونده اخ چطوری ممکن ؟؟ مغزم داره میترک گفتنی میگ از ایران نگرفتم اسم شو خواستنی میگ از رموز :n34::n34::n13:
fatemeh roohbakhsh
06-01-2018, 21:02
سلام ببخشید من میخواستم دندون بخونم ولی تحقیق که کردم دیدم تا چند سال ایندع بازار کارش افت میکنه از دارو سازیم خوشم نمیاد از علوم ازمایشگاهیم چیزی نمیدونم ولی شیمی و دوس دارم تصمیم گرفتم قلب بخونم ولی یسریا میگن خوب نیست و اینکه چون ۱۲ سال طول میکشه دیگه تا بیام تخصص بگیرم پیر شدم برای استاد دانشگاهیم تحقیق کردم میگن همچین خوبم نیست موندم چی بخونم که هم مدتش کم باشه هم درامدش خوب باشه اگر میشه قلب بخونم یکم درموردش بهم توضیح بدید چون قلب و دوس دارم و اگر نفعش زیاد باشه حاضرم ۱۲ سالم بخونم فقط میخوام مطمئن شم
؟؟؟؟؟
سلام ببخشید من میخواستم دندون بخونم ولی تحقیق که کردم دیدم تا چند سال ایندع بازار کارش افت میکنه از دارو سازیم خوشم نمیاد از علوم ازمایشگاهیم چیزی نمیدونم ولی شیمی و دوس دارم تصمیم گرفتم قلب بخونم ولی یسریا میگن خوب نیست و اینکه چون ۱۲ سال طول میکشه دیگه تا بیام تخصص بگیرم پیر شدم برای استاد دانشگاهیم تحقیق کردم میگن همچین خوبم نیست موندم چی بخونم که هم مدتش کم باشه هم درامدش خوب باشه اگر میشه قلب بخونم یکم درموردش بهم توضیح بدید چون قلب و دوس دارم و اگر نفعش زیاد باشه حاضرم ۱۲ سالم بخونم فقط میخوام مطمئن شم
؟؟؟؟؟
سلام
یعنی میفرمایید که کسی که میخواد دندون بخونه باید بی خیالش شه ؟؟
Alireza SM
01-03-2018, 15:24
؟؟؟؟؟
دوستعزیز اولا چیزی بهتون بگم که شما در حال حاضر هیچ اطلاعاتی از رشته قلب نمیتونین به دست بیارین. مگر اینکه حداقل سال 5 پزشکی باشین و بخش قلب بیمارستان و متخصصین و اساتید و رزیدنت های قلب رو ببینین. به هیچ وجه در مورد تخصص پزشکی تصمیم نگیرین. فعلا به فکر درصد کنکور باشین بعدش میرین پزشکی دندون یا هرچی میخونین ایشابان.
در مورد دندون هم نه اتفاقا برعکس هست بازار کارش همیشه در ایران خوب خواهد بود به لطف برنامه تغذیه و سبک زندگی کودکان ایرانی در آینده بیماری های دندان خیلی پیشرفت خواهند کرد و بازار کار برای این رشته بهتر خواهد شد.
Alireza SM
01-03-2018, 15:26
لطفا ببین الان دوست من 25 سالگی مدرک فلوشیپ گرفت و پروانهی مطب نداره ولی داره جراحی زیبایی میکن تازه دو سال پشت کنکور مونده اخ چطوری ممکن ؟؟ مغزم داره میترک گفتنی میگ از ایران نگرفتم اسم شو خواستنی میگ از رموز :n34::n34::n13:
مدرک فلوشیپ رو در بهترین حالت میشه 34.35 سالگی گرفت یا فوق فوقش با دور زدن طرح و خدمت نرفتن و ... در 30 سالگی. 25 سالگی پزشکی عمومیم نمیشه تموم کرد
Alireza SM
01-03-2018, 15:28
سلام
میخاستم بپرسم برای فوق تخصص زیبای و پلاستیک چند سال باید بعد از عمومی درس خوند؟
(بدون طرح و سربازی)
7 سال پزشکی عمومی + 2 سال طرح + 4 سال جراحی عمومی + 4 سال طرح تخصص + 2 سال دوره فوق تخصص جراحی پلاستیک
قبول شدن فوق تخصص جراحی پلاستیک هم تقریبا سخت ترین کار ممکن در کشور هست.
دوستعزیز اولا چیزی بهتون بگم که شما در حال حاضر هیچ اطلاعاتی از رشته قلب نمیتونین به دست بیارین. مگر اینکه حداقل سال 5 پزشکی باشین و بخش قلب بیمارستان و متخصصین و اساتید و رزیدنت های قلب رو ببینین. به هیچ وجه در مورد تخصص پزشکی تصمیم نگیرین. فعلا به فکر درصد کنکور باشین بعدش میرین پزشکی دندون یا هرچی میخونین ایشابان.
در مورد دندون هم نه اتفاقا برعکس هست بازار کارش همیشه در ایران خوب خواهد بود به لطف برنامه تغذیه و سبک زندگی کودکان ایرانی در آینده بیماری های دندان خیلی پیشرفت خواهند کرد و بازار کار برای این رشته بهتر خواهد شد.
خیلی ممنون بابت راهنمایی و پاسختون.:n12:
amirassariemail
11-05-2018, 21:12
يكيازملاكهايداوطلبانآزمون دستياريبرايانتخابرشتهنمرا تآخرينفردپذيرفتهشدهدرساله ايقبلاست. اينكهپيشازنتايجحدسبزنيمدر چهرشتهايشانسقبوليداريمامر يجذاباست. نمراتافرادقبولشدهبهصورتپر اكندهوازاطلاعاتيكهخودداوط لبانميدهندبهدستميآيد. ايندرحاليستكهآخريننمراتيك هبهصورترسميتوسطوزارتبهداش تاعلامشدمربوطبهدوره٣٩ميبا شد. امابراياينكهبتوانيدشانسقب وليخودرابااحتمالبالاييحدس بزنيدپيشنهادميكنم
اينمطلب
رابخوانيد.
#[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان من این تاپیک رو خوندم برام چند سوالی پیش اومد ...
7 سال پزشکی عمومی طول میکشه که تقریبا نیاز نیست از کسی پرسید و بدیهی هست...
اما بعدش...
مثلا جراحی عمومی با توجه به اینکه گفتید نمیتونه مثلا جراحی قلب کنه و باید تخصص بگیره... پس جراح عمومی اصولا چه جراحی هایی میتونه انجام بده ؟
از طرفی من حساب کردم دیدم مثلا یه طرف بخواد تا گرفتن فوق تخصص بره چیزی حدود 20 سال باید درس بخونه که ... مساله اینجا هست که طرف در بازه های زمانی مختلف این دوره ها رو طی میکنه مثلا فرض کنید تا 25 سالگی عمومی میخونه... بعد میفته دنبال طرح و خدمت سربازی و بعد هم میخواد بره سر کاری تا دستش تو جیب خودش باشه و ... خب در بهترین حالت ممکن یه شخص متخصص و فوق تخصص که باید 50 سال سن داشته باشه تا فارغ التحصیل شه که ! ... طرف توی 50 سالگی اون تمرکز رو داره که بخواد عمل قلب و مغز انجام بده یا نه ؟
به هر حال من سوال اصلیم اینه ...
یه شخص بخواد بخونه تا جایی که بتونه مثلا جراح قلب بشه... این از زمان ورودش به دانشگاه چند سال باید درس بخونه ؟
ممنونم.
Alireza SM
06-06-2018, 17:57
سلام.
دوستان من این تاپیک رو خوندم برام چند سوالی پیش اومد ...
7 سال پزشکی عمومی طول میکشه که تقریبا نیاز نیست از کسی پرسید و بدیهی هست...
اما بعدش...
مثلا جراحی عمومی با توجه به اینکه گفتید نمیتونه مثلا جراحی قلب کنه و باید تخصص بگیره... پس جراح عمومی اصولا چه جراحی هایی میتونه انجام بده ؟
از طرفی من حساب کردم دیدم مثلا یه طرف بخواد تا گرفتن فوق تخصص بره چیزی حدود 20 سال باید درس بخونه که ... مساله اینجا هست که طرف در بازه های زمانی مختلف این دوره ها رو طی میکنه مثلا فرض کنید تا 25 سالگی عمومی میخونه... بعد میفته دنبال طرح و خدمت سربازی و بعد هم میخواد بره سر کاری تا دستش تو جیب خودش باشه و ... خب در بهترین حالت ممکن یه شخص متخصص و فوق تخصص که باید 50 سال سن داشته باشه تا فارغ التحصیل شه که ! ... طرف توی 50 سالگی اون تمرکز رو داره که بخواد عمل قلب و مغز انجام بده یا نه ؟
به هر حال من سوال اصلیم اینه ...
یه شخص بخواد بخونه تا جایی که بتونه مثلا جراح قلب بشه... این از زمان ورودش به دانشگاه چند سال باید درس بخونه ؟
ممنونم.
جراح عمومی جراحی اندام های داخل شکم و مری رو میتونه انجام بده مثل معده و روده که اغلب جراحی ها رو شامل میشن. البته همین اندام ها هم جراحی های فوق تخصصی خودشونو دارن.
کاملا درست فرمودین. تازه اون فرد 40-50 ساله باید آماده بشه با کسایی که شهرت و تجربه بیشتر دارن رقابت کنه... در کل پزشکی در ایران آینده ای نداره مگر اینکه در شهرستان های کوچک در حال رشد جمعیت بخوایی کار کنی.
والا ما گفتیم حقوق خوبه دیدیم نه ...
رفتم دنبال عشق و ادب...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.