PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داغ:ساده ترین را ه رفع مشکل Access is denied

citybent
20-03-2010, 14:47
ابتدا واردfolder option شوید تیک use same file sharing رابردارید سپس به قسمتی از فایل یا درایوتان که این خطا را میدهدراست کلیک کرده وpropertisوبعد secruity ودرتب group and user nameعبارت add رازده وبعد در آن systemتایپ کنید وok ودوباره add رازده واسم یوزر خود را تایپ کنید و ok
بعدش هم حالشوببرین
باتشکرجاسم کدخدایی:40:

RezaTaghizadeh
21-03-2010, 19:16
:10:با سلام و تبریک سال نو به همه.:10:
با نرم افزار فوق العاده قدرتمند Unlocker هم می تونید به سادگی این نوع مشکلات رو حل کنید. اینهم لینک دانلود نرم افزار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و سربلند باشید.

Chap-Dast
24-03-2010, 00:01
:10:با سلام و تبریک سال نو به همه.:10:
با نرم افزار فوق العاده قدرتمند Unlocker هم می تونید به سادگی این نوع مشکلات رو حل کنید. اینهم لینک دانلود نرم افزار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق و سربلند باشید.
سلام
لینک دانلود خرابه
بیشتر شبیه یه ویروسه

Chap-Dast
25-03-2010, 16:29
راه اولا من امتحان کردم جواب نداد ولی راه دوم جواب داد
البته نرم افزار را از یه جای دیگه دانلود کردم
ممنون از کمکتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 200 گیگ بهاش قفل کرده بودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

citybent
25-03-2010, 23:39
دوستان اضافه کنم اگر چنانچه موفق نشدید ابتدا که وارد secruityمی شویدو وارد advancedوبعد واردownerحالا یوزر خودرا انتخاب کرده replace بزنید وباز مراحلی که اولی گفتم تکرار کنید 100در100عملی است

RezaTaghizadeh
30-03-2010, 15:16
سلام.:11:
لینک های تصحیح شده: :46:

damavand2000
19-09-2010, 22:49
مرسي
مرسي
مرسي
مرسي
خيلي دمتون گرم
خيلي وقت بود اين مشكل رو داشتم و نمي دونستم چيكار كنم؟ شانسي توي اينترنت سرچ كردم و اومدم اينجا.
بازم مرسي

nikmaram
24-01-2011, 17:58
خدا خیرتون بده 28 گیگ رو نجات دادین!!

ace_ace
23-01-2012, 21:40
سلام من ابتدا واردfolder option شوید تیک use same file sharing رابردارید سپس به قسمتی از فایل یا درایوتان که این خطا را میدهدراست کلیک کرده وpropertisوبعد secruity ودرتب group and user nameعبارت add رازده وبعد در آن systemتایپ کنید وok ودوباره add رازده واسم یوزر خود را تایپ کنید و ok
رو که میخوام انجام بدم (وبعد secruity ودرتب group and user nameعبارت add رازده وبعد در آن systemتایپ کنید) این رو پیدا نمیکنم تو ویندوز 7.
تورو خدا کمکم کنید

jafarian
24-01-2012, 01:13
سلام من ابتدا واردfolder option شوید تیک use same file sharing رابردارید سپس به قسمتی از فایل یا درایوتان که این خطا را میدهدراست کلیک کرده وpropertisوبعد secruity ودرتب group and user nameعبارت add رازده وبعد در آن systemتایپ کنید وok ودوباره add رازده واسم یوزر خود را تایپ کنید و ok
رو که میخوام انجام بدم (وبعد secruity ودرتب group and user nameعبارت add رازده وبعد در آن systemتایپ کنید) این رو پیدا نمیکنم تو ویندوز 7.
تورو خدا کمکم کنید

شما سئوال خودتون تو انجمن 7 باید مطرح میکردین درهرصورت طبق سایت پایین برین یا که از برنامه Take Ownership استفاده کنید:20:

yesilsulduz
21-03-2012, 21:44
سلام و خسته نباشید
من این راهها رو تست کردم ولی مشکل من این نیست
من موقع باز کردن پوشه ها داخل درایو هارد اکسترنالم با پیغام زیر ماجه میشم :
L:/karga is not accessible
The file or directory is corrupted and unreadable

لطفا کمک کنید:41:

jafarian
22-03-2012, 12:05
سلام و خسته نباشید
من این راهها رو تست کردم ولی مشکل من این نیست
من موقع باز کردن پوشه ها داخل درایو هارد اکسترنالم با پیغام زیر ماجه میشم :
L:/karga is not accessible

لطفا کمک کنید:41:

برای سئوال خودتون یک تاپیک جدا میزدین روشی که سایت برای رفع این مشکل گذاشته به اینصورته که سرچ منوی استارت اجرا کنید اگر ویندوز 7 بعدشم داخلش دستور cmd رو تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم این دستور chkdsk/x با این chkdsk x:/f دستور تایپ اینتر کنید برای هرکدوم جدا بعدشم سیستم ریستارت کنید بجای x هم ایم درایو خودتون که این مشکل داره رو وارد کنید:20:

starplus
17-07-2013, 11:49
بسیار سپاسگزارم
داشت جونم بالا میومد
آخه کلی برنامه داشتم که راستی راستی داشت میپرید
ممنونم
با آرزوی موفقیت

hmd_wiseboy
29-07-2013, 17:21
دمتون گرم
12 گیگابایت عکس های دوران دانشجویی مو نجات دادید.
:n12:

hossein 2005
06-08-2013, 10:44
از اين برنامه ميشه براي رفع محدوديت حجم اينترت هم استفاده كرد . تو شركت اينترت ما حجمي است مثلا روزي 50 مگ بعد از 50 مگ پيغام مياد كه شما بيشتر از حجم استفاده كرديد و كانكشن ما قطع ميشه را هي هست اين محدوديت را برداشت يا دور زد فكر كنم اين محدوديت با نرم افزار سورف كنترل انجام ميشه
ممنون

ZAMHAREER
13-10-2013, 02:46
خدا خیرتون بده 96 گیگ رو نجات دادین!! :n20:

ابوالفضل115
05-11-2013, 21:40
واقعا ممنونم:n16:

reza rohi
29-11-2013, 14:12
سلام.:11:
لینک های تصحیح شده: :46:

برادر کلا همه فایلها با اینکه تو سایت اصلی گفته ویروس ندارن اما ویروس W32 داره :n13:

Super7
10-03-2014, 22:27
دوستان اضافه کنم اگر چنانچه موفق نشدید ابتدا که وارد secruityمی شویدو وارد advancedوبعد واردownerحالا یوزر خودرا انتخاب کرده replace بزنید وباز مراحلی که اولی گفتم تکرار کنید 100در100عملی است

فقط این راه جواب داد زنده باد پی سی ورلد و کاربرای عزیزش
100 گیگ نجات یافت.
دمتون گرم.همین:n01::n07:

art69
07-06-2014, 20:48
سلام و خسته نباشید
ویندوز من 8 چه طور میتونم این مشکلا بر طرف کنم ( The file or directory is corrupted and unreadable)
ابتدا واردfolder option میشم تیک use same file sharing پیدا نمیکنم
و بعدش که این مسیرا پیدا نمیکنم - به قسمتی از فایل یا درایوتان که این خطا را میدهدراست کلیک کرده وpropertisوبعد secruity ودرتب group and user nameعبارت add رازده وبعد در آن systemتایپ کنید وok ودوباره add رازده واسم یوزر خود را تایپ کنید و ok
امکان داره به خاطر ویندوز باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

art69
07-06-2014, 20:49
:12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::1 2::12:

gambaz
14-09-2014, 00:01
با سلام
من هم مشکل باز نشدن درایو رو با پیغام :

E:/ is not accessible
the file or directory is currepted and unreadabl
داشتم ک با دستور cmd خدارو شکر رفع شد.میخواستم بدونم دلیلش چیه و اینکه باید هارد رو دوباره پارتیشنبندی کنم؟
یا هارد دیگه مشکل داره باید عوض شه؟ میشه ب هارد اعتماد کرد؟

roya.rashidi
14-09-2014, 00:14
با سلام

داشتم ک با دستور cmd خدارو شکر رفع شد.میخواستم بدونم دلیلش چیه و اینکه باید هارد رو دوباره پارتیشنبندی کنم؟

در مورد اطمنیان که هر لحظه امکان داره یه چیزیش خراب بشه ولی قابل تعمیر هست و به احتمال زیاد اطلاعات از بین نره .
ولی همیشه یه بک اپ از عکس و فیلم های شخصی یا اطلاعات مهم داشته باشید.
اون پیغام هم احتمالا مشکل سخت افزاری داره هارد با hd tune از سلامتیش مطمعن شید.

numberone12
31-01-2015, 14:50
آقا یه دنیا ممنون
خیلی لطف کردی
160گیگ مستند روی فولدر هارد اکسترنال داشتم
داشتم دیوونه میشدم که نجاتم دادی
بازم ممنون دوست عزیز

osaco2247
01-04-2015, 12:46
برای سئوال خودتون یک تاپیک جدا میزدین روشی که سایت برای رفع این مشکل گذاشته به اینصورته که سرچ منوی استارت اجرا کنید اگر ویندوز 7 بعدشم داخلش دستور cmd رو تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم این دستور chkdsk/x با این chkdsk x:/f دستور تایپ اینتر کنید برای هرکدوم جدا بعدشم سیستم ریستارت کنید بجای x هم ایم درایو خودتون که این مشکل داره رو وارد کنید:20:

داداش دمت گرم درست شد

حسام عدالت
20-04-2015, 23:59
با سلام

هاردتون زمین نخورده بود و یا جای مرطوبی باشه ؟

taha59
12-07-2015, 17:48

سلام من این کارو انجام دادم ولی هارد اکسترنالم فرمت شد.تورو خدا کمک کنید

ali_mohandes
12-07-2015, 18:03
خوبه ولی دیر گفتی چون من یه فولدر داشتم بازش کردم...

taha59
12-07-2015, 18:10
سلام من این کارو انجام دادم ولی هارد اکسترنالم فرمت شد.تورو خدا کمک کنید .تمام زندگیم توش بود.همه عکسهای شخصیم فکر کنم فرمت شد.

ali_mohandes
12-07-2015, 18:18
سلام من این کارو انجام دادم ولی هارد اکسترنالم فرمت شد.تورو خدا کمک کنید .تمام زندگیم توش بود.همه عکسهای شخصیم فکر کنم فرمت شد.
هارد رو فرمت کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری؟؟؟؟؟اخه این اصلا ربطی نداره به فرمت چرا فرمت کردی؟؟؟؟/

taha59
12-07-2015, 18:22

taha59
12-07-2015, 18:44
من این کارو انجام دادم.بعد یه کاری رو زئی انجام داد.بعدش هاردم باز شد ولی خالیه.بعدش هم وقتی recycle bin باز میکنم این متنو میده.
the recycle bin on l:\is corrrupted.do you want empty the recycle binfor this drive?

taha59
12-07-2015, 18:48
من این کارو انجام دادم.بعد یه کاری رو cmd انجام داد.بعدش هاردم باز شد ولی خالیه.بعدش هم وقتی recycle bin باز میکنم این متنو میده.
the recycle bin on l:\is corrrupted.do you want empty the recycle binfor this drive?

ali_mohandes
12-07-2015, 22:19
اطلاعات رو فراموش کنید.....شاید بتونید بازگردونید بانرم افزارRecovery my filesفقط خیلی وقت گیره ولی میشه بازگردوند

taha59
13-07-2015, 10:01
میشه یه نرم افزار ریکاوری عالی معرفی کنید که هم فیلم و هم عکس هامو برگردونم؟

Amir rza
13-07-2015, 10:24
GetDataBack for NTFS
سلام. اینو امتحان کنید برای من خیلی خوب جواب داد...

soroosh_cz
13-07-2015, 10:34
میشه یه نرم افزار ریکاوری عالی معرفی کنید که هم فیلم و هم عکس هامو برگردونم؟
R-Studio هارد 2 ترای کاملا فرمت شده و پارتیشن پریده رو کامل باش ریکاوری کردم!:n12:

ali_mohandes
13-07-2015, 19:20
من اون نرم افزاری که گفتم رم فرمت شده وفایل های پاک شده را هم ریکاوری کردم هیچ مشکلی نداره بیسته بیسته عالی عکس فیلم اهنگ و...هرچی بخوای واست برمی گردونه

Setareh 2006
16-07-2015, 10:07
سلام
ویندوز من اکس پی سرویس پک 3 هست . برنامه ها رو روی درایوی که ویندوز نصب نیست نصب می کنم . چند روزه که وقتی می خوام پوشه های برنامه هایی که آن اینستال کردم رو دیلیت کنم ارور Access denied میده .
یک مشکل دیگه اینه که در درایوی که برنامه نصب می کنم پوشه جدید نمی تونم بگذارم ارور Unable create new folder و Access denied میده
چطوری این مشکل رو برطرف کنم ؟ خیلی ممنون میشم که سریع راهنمایی کنید .

mortezafox
27-09-2015, 07:46
سلام این فایل دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و روی هر پوشه که مشکا داشت
کلید راست و Take Ownership
بزنید

armin1990
01-11-2015, 15:01
سلام دوستان..من دستور cmd رومیزنم داخلش مینویسه c:/user ادامه این باید دستور chkdesk رو بزنم

- - - Updated - - -

سلام دوستان..من دستور cmd رومیزنم داخلش مینویسه c:/user ادامه این باید دستور chkdesk رو بزنم

armin1990
01-11-2015, 16:02
آقا ان شالله هر چی از خدا میخوای بهت بده..یعنی ظوری که الان خوشحالم هیچ وقت خوشحال نبودم...

_Arian_
10-01-2016, 23:52
دمت گرم jafarian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خدا خیرت بده زنگیمونا نجات دادی :n16::n12:

aliasghar1380
11-01-2016, 18:01
ببخشید با کدوم نرم افزار ؟؟؟؟؟؟؟؟:n05::n35:
لطفا جواب بدید

haser
07-04-2016, 07:20
واقعا ممنونتم استاد jafarian
حدود 500 گیگ اطلاعاتم ر نجات دادی.
واست تو حرم امام رضا ع حتما دعا میکنم

haser
07-04-2016, 07:26
واقعا ممنونتم

mohsen_z222
08-06-2016, 12:47
سلام من یه هارد 1 ترا وسترن دارم که 700 گیگ اطلاعات داخلش بود
20 گیگ دیگه اطلاعات اضافه کردم حالا پوشه های قبلی ارور The file or directory is corrupted and unreadable رو میده ولی پوشه های جدید کاملا سالم هستند
این دستور رو اجرا کردم chkdsk x:/f بعد پوشه ها تبدیل به فایل نامعلوم شد که وقتی کلیک میکنی میگه یه برنامه برای باز شدن آنها انتخاب کن
از برنامه parted majic هم استفاده کردم و لی اتفاقی نیافتاد لطفا کمک کنید

TimsarHossein
15-09-2016, 14:58
روشی که سایت برای رفع این مشکل گذاشته به اینصورته که سرچ منوی استارت اجرا کنید اگر ویندوز 7 بعدشم داخلش دستور cmd رو تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم این دستور chkdsk/x با این chkdsk x:/f دستور تایپ اینتر کنید برای هرکدوم جدا بعدشم سیستم ریستارت کنید بجای x هم ایم درایو خودتون که این مشکل داره رو وارد کنید:20:

سلام مشکل من یا این کار حل نشد :n03:پیام زیر رو نشون میده:n13:

C:\Documents and Settings\TIMSAR2>chkdsk S:
The type of the file system is NTFS.
Unable to determine volume version and state. CHKDSK aborted.
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n36: با تشکررر

TimsarHossein
16-09-2016, 12:44
من موقع باز کردن یکی از درایوهای هارد اکسترنالم با پیغام زیر مواجه میشم :
S:/ is not accessible

توی CMD مسیر زیر رو رفتم . ولی بازم ارور داد...

C:\Documents and Settings\TIMSAR2>chkdsk S:
The type of the file system is NTFS.
Unable to determine volume version and state. CHKDSK aborted.
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n36: با تشکررر

اینم شماره همراه منه: 09196229379

لطفا جواب بدییییییییییییییییییییین

TimsarHossein
22-09-2016, 17:48
سلامخدمت همه دوستان

ALIREZA 1980
27-02-2017, 23:32
سلام دوستان من این مشکل رو دارم و ویندوز 10 دارم میشه راهنماییم کنید
Access is denied

مشکلم اینه که هارد اکسترنال رو که به لپ تاپ وصل میکنم ارور زیر رو میده و مدلش مای پاسپورت الترا هستش و ممنون میشم راهنماییم کنیدAccess is denied

rbayat1805
10-06-2018, 10:32
برای باز کردن درایو این کارها را بترتیب انجام دهید حتما ok میشود
راست کلیک روی درایو غیر فعال
انتخاب
Properties
انتخاب security و سپس edit
کلیک کنید add را
یک یوزر با نام ‘Authenticated User’ اضافه کنید .
دوباره add
یوزر سیستم خودتون اگر نیست را هم اضافه کنید .
یه عالمه کانتینیو داره ( بسته به تعداد فولدر های داخل درایو )
تمام

- - - Updated - - -

برای باز کردن درایو این کارها را بترتیب انجام دهید حتما ok میشود
راست کلیک روی درایو غیر فعال
انتخاب
Properties

انتخاب security و سپس edit
کلیک کنید add را
یک یوزر با نام ‘Authenticated User’ اضافه کنید .
دوباره add
یوزر سیستم خودتون اگر نیست را هم اضافه کنید .
یه عالمه کانتینیو داره ( بسته به تعداد فولدر های داخل درایو )
تمام