PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورکلاک 4870 از طریق بایوس

kourosh4
19-03-2010, 15:58
دوستان سلام.........
چند روز پیش گرافیک 4870 sapphire رو از دوستم خریدم .......
مشکل اینجاست که قبلا دوستم کارت رو برده بود پیش یک مغازه دار و اونم کارت رو از طریق بایوس اورکلاک کرده بود که مقدارش بالاست و کارت زیادی داغ میشه ..core 800........mem 1100
میخوام بدونم چه طوری میشه به حالت دیفالتش برگردوند.........
در ضمن یه مشکل دیگه هم داره اونم اینکه موقع نصب ویندوز 7 اخرش که مراحل به پایان میرسه و میخواد بیاد تو محیط ویندوز مانیتور خاموش مشه و کیس روشن میمونه و اصلا روی صفحه نمیاد و با یک کارت دیگه ویندوز رو نصب کردم و 4870 رو گزاشتم روش کاملا سالمه و مشکلی نداره ........
دلیلش هم اینه که موقع نصب ویندوز اصلا توی ویندوز درایوری برای این گرافیک در نظر گرفته نشده کسی میدونه دلیلش چیه..........
لطفا هر کی میدونه چه طوری بایوس رو به حالت اولش برگردونم راهنماییم کنه ممنون میشم...........

alborz_k
19-03-2010, 22:37
دوستان سلام.........
چند روز پیش گرافیک 4870 sapphire رو از دوستم خریدم .......
مشکل اینجاست که قبلا دوستم کارت رو برده بود پیش یک مغازه دار و اونم کارت رو از طریق بایوس اورکلاک کرده بود که مقدارش بالاست و کارت زیادی داغ میشه ..core 800........mem 1100
میخوام بدونم چه طوری میشه به حالت دیفالتش برگردوند.........
در ضمن یه مشکل دیگه هم داره اونم اینکه موقع نصب ویندوز 7 اخرش که مراحل به پایان میرسه و میخواد بیاد تو محیط ویندوز مانیتور خاموش مشه و کیس روشن میمونه و اصلا روی صفحه نمیاد و با یک کارت دیگه ویندوز رو نصب کردم و 4870 رو گزاشتم روش کاملا سالمه و مشکلی نداره ........
دلیلش هم اینه که موقع نصب ویندوز اصلا توی ویندوز درایوری برای این گرافیک در نظر گرفته نشده کسی میدونه دلیلش چیه..........
لطفا هر کی میدونه چه طوری بایوس رو به حالت اولش برگردونم راهنماییم کنه ممنون میشم...........
سلام. بهتره که این کار رو خودتون انجام ندین و اون رو به یک فرد وارد بسپرید ، چون کلأ دستکاری بایوس کارت گرافیک ( چه برای اورکلاک و چه برای کم کردن فرکانس ) کار خطرناکی هست و با کوچکترین مشکلی ممکنه که کلی دردسر پیدا کنید.
در کل اگه می خواین این کار رو انجام بدین ، می تونید از نرم افزار ati win flash استفاده کنید!

D3vil_A
20-03-2010, 00:45
سلام.....

همینطور که البرز جان توضیح دادند تغییر Bios کارت گرافیک یک مقدار ریسک بالایی داره.......مخصوصا استفاده از ATi Win Flash که گرافیک HD4890 بنده هم یک بار دچار مشکل کرد.......و بهترین راه هم برای Update Bios کارت استفاده از Dos هست....

شما برای حل این مشکل دو راه دارید...:

1-استفاده از Radeon Bios Editor که با استفاده از این برنامه که توسط خوده شرکت ATi و سایت TechpowerUp عرضه شده Bios فعلی خودتون رو تغییر فرکانس بدین و بعد آپدیت کنید...

2-راه دوم ههم اینه که Bios مورد نظر رو از سایت Sapphire یا TechpowerUp با توجه به نوع کارت Download کنید و بعد آپدیت کنید که من راه دوم رو به شما توصیه میکنم.....و برای Update کردن هم استفاده از Dos چون برنامه ATi Win Flash دارای مشکلات زیادی هست و ممکنه که سره هیچی دردسر براتون ایجاد کنه......

name
20-03-2010, 00:53
همونطور که دوستمون اشاره کردند شما میتونی ازati win flash استفاده کنی .
ولی پیشنهاد میکنم از داخل ویندوز این کار را انجام ندهید .
روش کار رو به انگلیسی قرار دادم اگر مشکلی بود من یا دیگر دوستان راهنمائی خواهیم کرد.

برنامه‌های زیر را دانلود کنید.
atiflash

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bios (بایوس کارت خود را از این آدرس دانلود کنید)

Usb Dos

روش انجام کار:
Setup USB Drive
* Select the drive you want to use
1. Open the USB DOS folder.
2. Run "Run This". Then change the format to FAT32
3. Then click quite format and the click create a dos start-up disk.
4. Then click "..." And go to then go to "BOOTFILES" folder. And click ok. (Check below for pic)
5. Then click start. Your done.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

After that, copy your ATIFlash 3.49 files to the usb drive. Then copy the video card bios over to the usb drive.

اگر از فلاش درایو استفاده نمیکنید میتونید به طریق زیر سی دی بوتیل درست کنید.
3. Making a Boot-Up CD

Make Your Own- You can use Nero, PowerIso, MagicIso and so on.
Open Nero Burning Rom, (Pull down tab) CD, Then click CD-ROM (BOOT)

Then go to the Burn tab, uncheck Finalize Burn

No copy ATIFLASH files over (just like below), In this step you can go ahead and copy the bios files.

Now make sure the Finalize Burn is UNCHECK. This will allow to add more bios files.

To add more files, you can. 1. Drag and Drop 2. Repeating the CD-Boot steps.

All you need to do is just copy the bios files over and restart. Just DON'T Finalize the disc. Then you won't be able to add more bios files.

Your CD should look like this in properties

After your restart you will see this

Then once you located the cd drive in dos, you will see this next

در انتها هم این دستور را در محیط داس اجرا کنید تا عمل فلاش انجام شود.

به جای biosname نام فایل بایوسی که دانلود کردید را بنویسید.

kourosh4
20-03-2010, 15:01
ممنون از دوستان..........
اما به نظرتون لازمه که بایوس رو ابدیت کنم یعنی به ریسکش میارزه چون تا الان این کار رو نکردم..........
من فقط میخوام فرکانسها به حالت اولشون برگرده همین.............
راستی من ویندوز سون رو نمیتونم نصب کنم باید اول با یک کارت دیگه نصب کنم بعد کارت خودم رو بزارم روش که فکر کنم به خاطر همین تغیرات بایوس باشه.........
فعلا همین نرم افزار ati win flash رو میگیرم ببینم میشه فرکانسها رو به حالت اولش دراورد یا نه ..........

kourosh4
20-03-2010, 19:17
دوستان نشد............................................
کسی نمیدونه چه طور میشه بایوس رو به حالت اول برگردوند البته یک راه ساده که ریسکش کمتر باشه............

name
21-03-2010, 19:05
دوست عزیز منظور شما از ریسک کمتر چیه؟
روشی که برای شما معرفی کردم جزء کم ریسکترین روشهاست.
خطری که تو این کار وجود داره اینه که برق قطع بشه که اونم قابل پیش بینی نیست.اینم در نظر داشته باشید که سیستم در حالت اورکلاک نباشه.
اگر مادر برد شما قابلیت بوت از طریق فلاش درایو رو ساپرت کنه ، کار آسونتره(دیگه نیاز به سی دی بوتیل نیست)
من از بایوس ATI 5870 برای 5850 گیگا استفاده میکنم تا الان هم مشکلی نبوده.
انجام این کار در محیط داس ریسک خیلی کمتری از استفاده ati win flash داره.

kourosh4
21-03-2010, 21:51
دوست من ممنون از کمکتون.........
پس اگه میشه فارسی بنویسید تا برم تو کارش........