مشاهده نسخه کامل
: بروبچ بیاین کمک
سلام دوستای عزیزم عید نوروز رو به همتون که خیلی گلید تبریک میگم
راستی دارم یه انیمیشن میسازم که یکم سنگین و مطمئنا سیستمم نمیکشه و میخوام دوباره سیستم رو ارتقاء بدم
ولی نمیدونم چیکار کنم آخه موندم باز cpu و ram رو ارتقاء بدم یا این ابزار جدید که مخصوص 3d کاراس رو بخرم
من الان سیستمم اینه
ram 4 Gig
cpu 5200 intel
میگم انا رو تا این حد ارتقاء بدم کارم را میوفته ؟
ram 24 Gig
Cpu هم 4 هسته ای
حالا من زیاد از سخت افزار حالیم نیست دوستای عزیز که متخصصین بگین چیکار کنم که کارم دیگه لنگ نشه
قیمتشم برام مهم نیست فقط یه چیزی باشه که کارمو را بندازه.
به شدت نیازمند کمکتونم لطفا سریع.
اینو تو انجمن سخت افزار بگو یه داشمون هست Ultra_Black
ختم کلومه .... آخرشه ....جوابتو می ده .....
N O V A L I S
19-03-2010, 14:03
همین چیزی که مهام گفت.. دوستمون "بابک".. می تونه بهت کمک کنه.. من سیستمم رو 4 ماه پیش به کمک بابک بستم.. (البته سایر دوستان هم هستن.)
24 گیگ رم فکر نمی کنم اصلا لازم باشه..
4 هسته ای هم عالیه..
گرافیکت رو هم اگه می تونی ارتقا بده.. (و به نظرم NVIDIA بگیر.. من الان ATI دارم.. ازشم راضی ام ولی NVIDIA سازگارتره با برنامه هائی که که کار می کنیم..)
لااقل 1 تومن بذار کنار برای ارتقا..
مبارکه.. :46:
siavash66
19-03-2010, 14:07
سلام دوستای عزیزم عید نوروز رو به همتون که خیلی گلید تبریک میگم
راستی دارم یه انیمیشن میسازم که یکم سنگین و مطمئنا سیستمم نمیکشه و میخوام دوباره سیستم رو ارتقاء بدم
ولی نمیدونم چیکار کنم آخه موندم باز cpu و ram رو ارتقاء بدم یا این ابزار جدید که مخصوص 3d کاراس رو بخرم
من الان سیستمم اینه
ram 4 Gig
cpu 5200 intel
میگم انا رو تا این حد ارتقاء بدم کارم را میوفته ؟
ram 24 Gig
Cpu هم 4 هسته ای
حالا من زیاد از سخت افزار حالیم نیست دوستای عزیز که متخصصین بگین چیکار کنم که کارم دیگه لنگ نشه
قیمتشم برام مهم نیست فقط یه چیزی باشه که کارمو را بندازه.
به شدت نیازمند کمکتونم لطفا سریع.
رم رو بیشتر فکر نکنم بتونید زیاد کنید ولی cpu رو میتونید ارتقا بدید خیلی از مشکلاتتون حل میشه E8600 اگر بتونید پیدا کنید خیلی عالی میشه از این قویتر هم باید به فکر core i7 باشید چون چهار هسته ها گرون درمیاد و مقرون به صرفه نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه آواتار مارو ف.ی.ل.ت.ر کرد که عکس سید حسن نصرالله بود و لی ماله شما فعاله ای زندگییییییییییییییییییی
اگه قیمت برات مهم نیست cpu رو حتما core i7 بگیر.گرافیک هم اگه بازی نمیکنی و فقط برای 3d میخوای کوادور بگیر.
همون طور که دوستان هم گفتن Ultra_Black خیلی میتونه کمکت کنه،قبلا خیلی کمکم کرد،خیلی قبولش دارم.
موفق باشی.
دوست عزیز یه Core i7 بگیر
اگه مادربرد جواب داد ram هم بکن 6 تا
ممنون بروبچ که خیلی لفط کردین و جواب دادین من قصد دارم تا 3 تومن برا سیستمم خرج کنم ولی به نظرتون اگه یه سیستم
تازه بخرم به صرفه نیست؟
اگه میخوای 3تومن خرج کنی،گرافیک رو حتما کوادور بردار(البته در صورتی که نخوای بازی کنی).
.سی پی یو رو هم حتما از سری Core i7 بردار(هر چی بالاتر باشه بهتره).
رم رو فعلا 6 بردار،بعدا اگه لازم داشتی بیشترش کن.
چون رندر سنگین باعث فشار بر روی cpu میشه و سیستم داغ میشه فن جدا هم ببند.
این سه تای اول رو که گفتم اصل کارته،باید مادربوردی برداری که بتونه با این قطعات مچ باشه ، Ultra_Black بیشتر میتونه کمکت کنه.
در مورد مارکشون هم با Ultra_Black صحبت کن.
Borhan72
19-03-2010, 22:57
بچه ها ايناییكه شما گفتيد خيلی خرج بر ميداره....
اگه بخوام يه سيستم پايين تر بگيرم چی؟؟؟
مثلآ از 300-400 تومن ديگه بيشتر نخوام خرج كنم....
برهان جان برای 400 تومن به نظر من بهترین کار زدن تایپیک تو بخش سخت افزاره،اینطوری بهتر بهت کمک میکنن.
بیشتر رو Ram،Cpu و کارت گرافیک تمرکز کن.
اینجا:
SevenART
19-03-2010, 23:39
برو بچ همگی سر بزنید به این تاپیک برای دریافت جوابها ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وه ه ه ه ه ه ه ه ه .... 300-400 میلیون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... برهان جان عزیز دل برادر اینقدر پولهاتو خرج نکن ... پس انداز کن پسرم توی بانک ... برای آیندت خوبه ها ... همگی باهم :دی
آقا من کمک خواستم شما دارین برهانو راهنمایی میکنین؟
واقعا که.............................................. .......
tatuy جان همون که خودم گفتم رو انجام بده،به تایپیک زیر برو و درخواستت رو بگو تا بهتر و تخصصی تر کمکت کنن:
مرسی دوست عزیز همین کارو کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.