ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در حذف تروجان

sia1
19-03-2010, 13:28
سیستمم به یک تروجان مبتلا شده.. متاسفانه همه آنتی ویروس هام واسه 2009 هست و قادر به شناسایی نیستن..
این تروجان امنیت سیستم منو به شدت پایین آورده و مصرف اینترنتم به حداکثر رسیده. و همین طور از dial up استفاده میکنم و قادر به آپدیت آنتی ویروس نیستم. از آنجایی که autorun هست با نصب مجدد ویندوز باز خواهد گشت. قصد fdisk هم ندارم.
دوستان اگه بتونن روش حذف دستی رو به من معرفی کنن... لطف میکنن.

نمودنم چرا نمیتونم فایل رو ضمیمه کنم.

این اطلاعاتی هست که سایت چک کننده از نظر ویروس هست و نتیجه این بود. نام یکی از فایلهای آلوده سیستمم در خط اول نتیجه نوشته شده. fipv.exe و در پایینتر آنتی ویروسهایی که شناساییش میکنن و نامی که برای این ویروس قرار دادن رو معرفی کردن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سایت معرفی ویروس به زبان فارسی

Dr Hannibal
19-03-2010, 21:03
شما برای ادامه این مشکل به این تاپیک مراجعه کنید.

اما بهترین راه حل برای شما اینه که به یک کافی نت بروید و از اونجا انتی ویروس کسپرسکی 2010 و فایل اپدیت آفلاین رو از سایت زیر دانلود کنید

و بعد روی یک cd بریزید و نصب کنید.

روی cd باشه بهتره که ویروس خرابش نکنه :46:

far2009
19-03-2010, 21:47
از Safemode برو ببین باز همین مشکل را داری ؟ اگر توانستی وارد شوی فایل را جستجو کن و از بین ببر

موفق باشی

sia1
20-03-2010, 00:13
من هنوز راه حذف تروجان رو نميدونم و نميدونم چه كليد رجيستري رو بايد اديت كنم. تروجان رو از يك سايت آلوده گرفتم و بر روي فايلهاي سيستمي نيز قرار گرفته شده. و تنها با حذف فايل ويروسي مشكل مطمعنا بر طرف نخواهد شد.

Dr Hannibal
20-03-2010, 00:30
من هنوز راه حذف تروجان رو نميدونم و نميدونم چه كليد رجيستري رو بايد اديت كنم. تروجان رو از يك سايت آلوده گرفتم و بر روي فايلهاي سيستمي نيز قرار گرفته شده. و تنها با حذف فايل ويروسي مشكل مطمعنا بر طرف نخواهد شد.

خیر شما ویروس رو حذف کنید بر طرف خواهد شد.

اگر هم خواستید میتونید از برنامه های پاکسازی ریجیستری مثل تون آپ در اخر استفاده کنید. که البته لازم نیست.

قدم اول حذف ویروس

sia1
20-03-2010, 19:26
دوست عزيز شما متوجه بحراني بودن قضيه نشديد. فايلهاي آلوده متعدد هستند. اين كرم اينترنتي بر روي پروسسهايي مانند svchost قرار گرفته، اينو چيكار كنم؟
از كسپراسكاي استفاده كردم ولي كارامد نبود. تنها چند فايل رو گارانته كرده، ولي نميتونست جلوي پروسسهاي فعال رو بگيره. البته فكر كنم آخرين ورژنش نبود.
فكر ميكنم تنها راه ممكن روش رجيستري باشه كه متاسفانه كسي آگاهي نداره.

Dr Hannibal
20-03-2010, 21:56
دوست عزيز شما متوجه بحراني بودن قضيه نشديد. فايلهاي آلوده متعدد هستند. اين كرم اينترنتي بر روي پروسسهايي مانند svchost قرار گرفته، اينو چيكار كنم؟
از كسپراسكاي استفاده كردم ولي كارامد نبود. تنها چند فايل رو گارانته كرده، ولي نميتونست جلوي پروسسهاي فعال رو بگيره. البته فكر كنم آخرين ورژنش نبود.
فكر ميكنم تنها راه ممكن روش رجيستري باشه كه متاسفانه كسي آگاهي نداره.

خیر جناب sia1

شما یک مقدار در طرز فکر اشتباه میکنید. باید یکم براتون این مسئله روشن تر کنم تا خیال راحت تری داشته باشید.

تنظیمات ویندوزی و ریجیستری تا زمانی که ویروس توی سیستم باشه فایده نداره چون در جا به حالت قبل بر میگرده. مثلا برید توی ریجیستری و کلید فولدر اپشن رو درست کنید !!! تا ادیت کنید در جا برمیگرده.

پس لطفا بجای اینکه دنبال ادیت کردن کی های ریجیستری بی مورد باشید به دنبال حذف ویروس باشید.

سپس اگر موردی ریجیستری براتون موند بعد از حذف ویروس اعلام کنید من بهتون بگم کدوم کلید رو تعمیر کنید الان فایده ای نداره.

خب حالا

با توجه به اینکه گفتید انتی ویروس نصب کردین و امتحان کردین نتیجه میشه گرفت که سیستم در شرایط خیلی بدی قرار نداره و ویروس اجازه نصب رو میده.

حالا شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که انتی ویروس کسپرسکی که گفتید ورژن 2010 رو نصب کنید کاملا اپدیت کنید به روزه به روز کنید سپس یک بار سیستم رو ریست کنید و بعد یک فول اسکن انجام بدین غیر ممکنه که نتیجه نده !!! (البته اگر به روز نکنید فایده ای نداره اصلا :41:)

راه دانلود انتی ویروس و فایل اپدیت افلاین رو در پست قبل گفتم اگر مشکل اینترنت دایال اپ دارید.

شما اصلا لازم نیست از چیزی بترسید پروسس svchost رو حتی ویروس ساده autorun.inf هم الوده میکنه. اصلا چیزه خاصی نیست. به راحتی پاکسازی میکنه.

بعد از پاکسازی مشکل ریجیستری رو اعلام کنید که به احتمال 90 درصد خود انتی ویروس حلش میکنه و نیازی نمیشه.

یک روش دیگر:

دیسک نجات یک انتی ویروس را دانلود کنید روی سی دی بوت ایبل کنید و سیستم رو با اون بوت کنید اگر به روز باشه به راحتی ( آب خوردن :46:) مشکل رو حل میکنه.

dariushiraz
20-03-2010, 23:57
در کنار هر نرم افزار امنیتی که استفاده می کنید باید یک نرم افزار شناسایی تروجان هم استفاده کنید .

2 تا از بهترین این نرم افزار ها را برای دانلود با لینک مستقیم برایتان می گذارم:

1- TrojanHunter 5.3 Build 994 Final

لینک دانلود :

2- Trojan Remover 681 Build 2594

لینک دانلود :

sia1
01-04-2010, 08:48
با تشکر از دوستانی که قصد کمک به من را داشتن. مشکلم با برنامه trojan remover v6.7.2 برطرف شد و امنیت سیستمم به حالت عادی بازگشت. فقط گاهی پروسسهایی وجود دارند که منو نگران میکنه مثل vsmon.exe و یه پروسس دیگه که الان نیست.. اسمش نزدیک به drdfg است.
برنامه های بالا رو نتونسم دانلود کنم و به این دلیل که:
1. فایل offlin mod حدود 73 مگابایت بود که دانلود منجر من نوید 10 ساعت بعد رو به من داده بود. و حتی اگه از کافی نت میرفتم میگرفتم بایستی به ازای هر 1 کگابایت 50 تومن پول بدم که سر جمع حداقل 3500 پولش بود.( cd بخرم بهتره)
2. غیر از این بایستی خود کسپر اسکای رو dl میکردم.. که حجم قابل توجهی هم اون داشت.

البته از تروجان ریموور هایی که تو پست قبلی هست استفاده نکردم.. که مطمعنم اونها هم جواب میدن و همچنین حجم کمی دارن. مرسی از همراهیتون

تشکر میکنم از drhaniball که با من همراه بودن. ولی دوستان به همه جوانب توجه نمیکنن. به خصوص سرعت کم اینترنت در مورد سیستمهای ویروسی. من انتظار اضافی ندام، هر کسی در حد توانش میتونه کمک کنه. این مورد فکر میکنم یک تجربه برای راهنمایی های بعدی باشه. با تشکر از همه.. bye