ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب کردن ویندوز xp کنار ویندوز 7 روی acer 5738

mehdi_08
19-03-2010, 11:02
سلام به همگی
می خوام رو لپ تابم که خودم ویندوز 7 روش نصب کرده بودم ویندوز xp نصب کنم
خوب رو سیستم سه تا درایو C D E هست اومدم با خود ویندوز 7 از درایو D یه درایو جدید با حجم 16 گیگ درست کردم اسمش هم A
خوب موقع نصب xp وقتی می خوام محل نصب ویندوز رو انتخاب کنم اون درایو جدید اثری ازش نیست:41: به جاش 16 گیگ فضای استفاده نشده هست (هیچ اسمی نداره فرمتش هم نشون نمی ده ) موقع انتخاب کردن این 16 گیگ برای فرمت کردن پیغام می ده که سقف مجاز درایو ها پر شده لطفا یه درایو دیگه رو انتخاب کنین چیکارش کنم؟:19::19:
یه سوال دیگه
این سوال هم که یکی از بچه ها پرسیده نظرم رو جلب کرد راه درمانش چیه

با سلام.
من ويندوز xp را بعد از ويستا بر روي لپ‌تاپ acer نصب كردم و مراحل بوت ويندوز را هم انجام دادم و ويندوز به راحتي بالا مي‌آيد و هيچ مشكلي ندارد. ويستا هم همين طور. تنها مشكلي وجود دارد اين است كه براي اينكه هم كدام از ويندوزها بالا بيايد بايد در setup نوع هارد را تغيير بدهم. يعني در حالت AHCI ويندوز xp بالا نمي‌ايد و در حالت IDE ويندوز ويستا بالا نمي‌ايد. بايد چكار كنم كه بدون هيچ تغييري به صورت اتوماتيك هارد را شناسايي كند. :41:لطفاً اگر اطلاعاتي داريد بفرماييد.
ممنون

saman3230
19-03-2010, 16:18
سلام به همگی
می خوام رو لپ تابم که خودم ویندوز 7 روش نصب کرده بودم ویندوز xp نصب کنم
خوب رو سیستم سه تا درایو C D E هست اومدم با خود ویندوز 7 از درایو D یه درایو جدید با حجم 16 گیگ درست کردم اسمش هم A
خوب موقع نصب xp وقتی می خوام محل نصب ویندوز رو انتخاب کنم اون درایو جدید اثری ازش نیست:41: به جاش 16 گیگ فضای استفاده نشده هست (هیچ اسمی نداره فرمتش هم نشون نمی ده ) موقع انتخاب کردن این 16 گیگ برای فرمت کردن پیغام می ده که سقف مجاز درایو ها پر شده لطفا یه درایو دیگه رو انتخاب کنین چیکارش کنم؟:19::19:
یه سوال دیگه
این سوال هم که یکی از بچه ها پرسیده نظرم رو جلب کرد راه درمانش چیه

ممنون

سلام دوست من شما این درایور A که ساختیو باید فرمت از نوع فول کنید و اسم درایو رو بعد از آخرین درایور نام گذاری کتید مثلا اگر 2 تا درایو دارید با یه دی وی که میشه C D E شما باید اینرو F بگذارید

در مورد سئوال دوم این ایراد بخاطر این پیش میاد این دوستمون ویندوز xp رو در حالت IDE نصب کرده که این کار یه جورایی درست نیست چون هم سرعت پردازش هارد رو کمتر می کنه هم اینکه برای سوئیج ویندوز باید حالت هارد عوض کنید یا اینکه ویندوز 7 هم دوباره نصب کنید !! و در حالتIDE اما اینکار توصیه نمی کنم

شما بهتر ویندوز XP سفارشی بسازید که این مشکل پیش نیاد !!

mehdi_08
19-03-2010, 21:37
سلام دوست من شما این درایور A که ساختیو باید فرمت از نوع فول کنید و اسم درایو رو بعد از آخرین درایور نام گذاری کتید مثلا اگر 2 تا درایو دارید با یه دی وی که میشه C D E شما باید اینرو F بگذارید

در مورد سئوال دوم این ایراد بخاطر این پیش میاد این دوستمون ویندوز xp رو در حالت IDE نصب کرده که این کار یه جورایی درست نیست چون هم سرعت پردازش هارد رو کمتر می کنه هم اینکه برای سوئیج ویندوز باید حالت هارد عوض کنید یا اینکه ویندوز 7 هم دوباره نصب کنید !! و در حالتIDE اما اینکار توصیه نمی کنم

شما بهتر ویندوز XP سفارشی بسازید که این مشکل پیش نیاد !!

ممنون
مورد اول رو چک می کنم نتیجه رو می گم

H@mid-Vista
20-03-2010, 12:14
سلام
مهدی جان یك زحمت بكش برو داخل دیسك منیجمنت و یك عكس از وضعیت پارتیشنها بگذار

مثل این:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_08
26-03-2010, 13:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید جان اینم عکس چیکارش کنم اون درایو 16 گیگی رو می گم:31:

H@mid-Vista
26-03-2010, 15:18
مشكل اینه كه درایوهات دینامیك هستن
باید از حالت Dynamic به Basic تبدیل بشن

mehdi_08
26-03-2010, 17:22
مشكل اینه كه درایوهات دینامیك هستن
باید از حالت Dynamic به Basic تبدیل بشن

خوب حمید جان راه علاجش چیه
با نرم افزار خود ویندوز می شه یا نه؟

H@mid-Vista
27-03-2010, 15:22
خوب حمید جان راه علاجش چیه
با نرم افزار خود ویندوز می شه یا نه؟

فكر كنم پاراگون می تونسنت انجام بده اما پاراگون با ویندوز 7 مشكل داره
اكرونیس خوبه كه نمی تونه
باید از نو با خود ویندوز پارتیشن بسازی

mehdi_08
27-03-2010, 20:23
فكر كنم پاراگون می تونسنت انجام بده اما پاراگون با ویندوز 7 مشكل داره
اكرونیس خوبه كه نمی تونه
باید از نو با خود ویندوز پارتیشن بسازی

ای بابا:19::41:
خوب چرا موقع پارتیشن بندی گزینهای برای این کارنبود رو سیستم 200 گیگ اطلاعات مهم دارم هاردم ندارم بریزم روش
چی کارش کنم حمید جان من که سررشته ای ندارم بگرد ببین نرمافزار دیگه ای گیر میاد:41:

H@mid-Vista
28-03-2010, 10:42
ای بابا:19::41:
خوب چرا موقع پارتیشن بندی گزینهای برای این کارنبود رو سیستم 200 گیگ اطلاعات مهم دارم هاردم ندارم بریزم روش
چی کارش کنم حمید جان من که سررشته ای ندارم بگرد ببین نرمافزار دیگه ای گیر میاد:41:

خوب برو بریز روی یك هارد اكسترنال دوباره بعد برگردون
ضمنا همیشه سعی كن یك بك آپ روی هارد اكسترنال داشته باشی

mehdi_08
28-03-2010, 18:17
خوب برو بریز روی یك هارد اكسترنال دوباره بعد برگردون
ضمنا همیشه سعی كن یك بك آپ روی هارد اكسترنال داشته باشی

ممنون پس باید به فکر یه هارد باشم
اگه روشی چیزی در اینده گیرت اومد مارو بی خبر نزاری