PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی میتونه به طور متناوب نوت بوک سفارشی بیاره؟(با قیمت آمریکا **Delete**

mazda_dalvandi
19-03-2010, 00:07
سلام . من دنبال کسی هستم که بتونه از سایتهای آمریکایی نوت بوک به صورت کاستوم (سفارشی) برای مشتریهای من بیاره . نحوه قرارداد هم به صورت توافقی . من مشتریهای زیادی در این زمینه دارم . دنبال کسی میگردم که بتونه در این زمینه کمک کنه . اگر کسی میتونه یا شرکت یا شخص معتبری رو در این زمینه میشناسع یک زنگ یا ایمیل یبا پیام بزاره ممنون میشم.

09126780674

mazda_dalvandi@yahoo.com

UltraForce
19-03-2010, 02:33
اول این که فکر نکنم گذاشتن شماره تلفن درست باشه
بعد این که چرا سایت آمریکایی؟
منظورت اینه که می خوای ارزون تموم بشه ؟
تو این دنیا ارزون ترین لپ تاپ ها نسبت به کارایشون شرق آسیا هست!!
یک لپ تاپ 300 هزار تومنی تو اونجا ، برابر با 1800 تو ایران هست ولی قیمت آمریکا با ایران خیلی فرق نمی کنه منظورم اینه که ارزش دردسرش رو نداره
با حساب گمرک و دوندگیش چیزی ته دیگ نمی مونه!!

UltraForce
19-03-2010, 02:33
یک لپ تاپ 300 هزار تومنی تو اونجا ، برابر با 1800 تو ایران هست ولی قیمت آمریکا با ایران خیلی فرق نمی کنه منظورم اینه که ارزش دردسرش رو نداره

mazda_dalvandi
20-03-2010, 00:42

اولا بنده دختر دم بخت نیستم که از شماره گزاشتن مشکلی پیش بیاد این شماره کاری بنده است . ثانیا من دنبال کاستوم کردن برندهایی مثل دل هستم. منظورت هم از ارزون و شرق آسیا برام قابل درک نیست . ثالثا ارزون ترین نوت بوک دنیا طبق آمار و با توجه به سیاست اقتصادی آمریکا در خود آمریکا ست و هر کسی که میخواد به صورت عمده سود کنه از آمریکا reseller ها براشون میارن رابعا پس سایتهایی مثل original...... دارن ضرر میکنند که مشتری نوت بوک کاستومی دارن !!!!! . من دنبال کسی میگردم که بتونه این کارو برام انجام بده و خودش هم سود کنه من لابد مشتریش دارم که این کارو میخوام انجام بدم. سادسا چرا ما وقتی اطلاعاتمون ضعیفه باید حتما یک حرفی بزنیم تا شاید یک چیزی گفته باشیم . من ده تا دلال مشناسم که متاسفانه هیچکدام از آمریکا جنس نمیارن بلکه با قیمت اروپا نوت بوک میارن . مثل زیگورات ایران لپ تاپ آریس ...... و من اگر کسی رو میشناختم که از آمیکا میتونست یک همچنین کاری کنه عالی میشد .حالا باز اگر دلیلی داری که حرف منو نقض کنه قیمت سایت دل آمریکا با انگلیس و آلمان رو مقایسه کن .