ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از فايل هاي فلش داخل اديوس

sam25
18-03-2010, 19:13
چگونه مي شود از فايل هاي فلش داخل اديوس استفاده كرد اصلا ميشه يه هاله نور در فتوشاپ ساخت ودر فلش متحرك كرد تا در اديوس استفاده كنيم:46:

Mr Andersson
20-03-2010, 05:23
درود;

در حالت عادی شما باید بتونید فایلهای SWF رو وارد کنید در غیر اینصورت کوئیک تایم 6.5 رو نصب کنید.

.......

sam25
20-03-2010, 13:18
.................................................. .................
دست شما درد نكنه

javad.msh
16-04-2010, 16:56
سلام منم با فایلهای فلش مشکل دارم quick time 6.5 رو هم نصب کردم ولی نشد چی کار کنم؟

علي طهماسبي
16-04-2010, 20:28
دوستان عزيز كوئيك تايمي از MRT تو بازار هست كه بعد از نصب تمام فايلهاي فلش رو داخل اديوس مياره ورژنش هم 7.2 هستش موفق باشيد

ma4nafar
17-04-2010, 17:07
دوستان عزيز كوئيك تايمي از MRT تو بازار هست كه بعد از نصب تمام فايلهاي فلش رو داخل اديوس مياره ورژنش هم 7.2 هستش موفق باشيد

دوست عزیز من ورژن 7.6.6 این نرم افزار را دارم همینطور برنامه k-lite codec pack ورژن 10 همانطور که در تصویر میبینی فایل swf را ادیوس من نداره . فقط یک سوال اینکه چرا من باید هر چند وقت یکبار adobe flash player را نصب کنم چون میپره آیا ربطی به اینترنت سکوریتی و آنتی ویروس داره یا نه ؟ هر چند من نر افزار کامل شرکتadobe یعنی Adobe Creative Suite 4 Master Collection را اورجینال دارم ..

حالا چرا این فلاش روی ادیوس سوار نمیشه نمیدونم چه داستانیه :13:

این هم تصویر ادیوس من

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr Andersson
18-04-2010, 01:37
درود;

بعضی نسخه های کوئیک تایم کامل نیستند و شما باید اون کدک مخصوص رو جدا بخری اما تو بعضی از ورژن هاش همه کدک هاش موجودند...

چرا من باید هر چند وقت یکبار adobe flash player را نصب کنم چون میپره
از کجا میفهمین میپره؟ ویندوزت چیه؟ آنتی ویروس در موردش آلارم میده؟

.......

ma4nafar
18-04-2010, 11:43
درود;

بعضی نسخه های کوئیک تایم کامل نیستند و شما باید اون کدک مخصوص رو جدا بخری اما تو بعضی از ورژن هاش همه کدک هاش موجودند...

از کجا میفهمین میپره؟ ویندوزت چیه؟ آنتی ویروس در موردش آلارم میده؟

.......

در ابتدا از پاسخ شما ممنون

از کجا میتونم کوئیک تایم کامل دانلود کنم شما لینکی براش داری ؟

از اونجایی که هر چند وقت یکبار که میرم تو سایت یوتوب برای دیدم فیلمها باید فلاش پلایر نصب کنم تا یک مدتی هست اما دوباره بعد از چند روز تا نصب نشه فیلم از یوتوب نمیتونم ببینم . حالا ربطی داره یا نه واقعا نمیدونم .:41:

ویندوزم XP PRO سرویس پک 3 هست اورجینال و آنتی ویروسم هم kaspersky internet security 2010 که هر دو را اورجینال خریدم .

علي طهماسبي
18-04-2010, 19:07
دوستان اوني كه گفتم رو پيدا و نصب كنيد مثل من

ma4nafar
18-04-2010, 21:01
دوستان اوني كه گفتم رو پيدا و نصب كنيد مثل من

دوست عزیز اگر دقت کنی در تصویر من فایلهای divx هم موجود نبود که با نصب divx اونها را فعال کردم اما همچنان دنبال QuickTime 7 Pro میگردم .

البته Adobe Shockwave Player را هم نصب کردم اما هیچ اتفاقی نیافتاد ....

QuickTime 7 Pro را هم خریدم نصب کردم باز هم نشد

دیگه دارم دیوونه میشم

Mr Andersson
20-04-2010, 21:55
درود;

قبلا هم گفته بودم 6.5 نصب کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.......

Mr Andersson
20-04-2010, 22:04
درود;

یه جا خوندم تو بخش Advanced tab تو setting یه بخش مربوط به فعال کردن فلاش اضافه شده که غیر فعاله و اونجا میشه این حالت رو آورد البته بخاطر یه مشکل امنیتی برداشته بودنش.. Restart و ....
تست کنید خبر بدین.

مشکل فلاش پلیر شما حل شد؟؟؟

.......

ma4nafar
21-04-2010, 00:53
درود;

قبلا هم گفته بودم 6.5 نصب کنید:

.......
حق با شما بود درست شد بیخودی ورژن 7 را خریدم . خوب حالا کاریه که شده :13: اما یک مشکل تازه پیدا کردم و اون اینکه فایل فلاش را می شناسه اما وقتی میخواد اون را توی تایم لاین بیاره ادیوس یک اررور میده و میپره و باید یکبار ریستارت کنم و دوباره همونطور میشه . ایندفعه مشکل چیه ؟

علي طهماسبي
21-04-2010, 09:20
فكر كنم مال اينه كه هم 4 و هم 5 روي سيستمت داري

ma4nafar
21-04-2010, 15:15
فكر كنم مال اينه كه هم 4 و هم 5 روي سيستمت داري

خوب اگر 4 را پاک کنم دیگه نمیتونم از dvstorm استفاده کنم . درسته ؟

علي طهماسبي
21-04-2010, 15:48
خوب اگر 4 را پاک کنم دیگه نمیتونم از dvstorm استفاده کنم . درسته ؟
يه روشي ديگه هست اونم اينه كه از فايل زير استفاده كني
اديوس 4رو حذف كن يعني طوري باشه كه فقط اديوس 5 رو داشته باشي فايل زير رو نصب كن و درايور كارت ميكست رو نصب كن اديوس 5 رو اجرا كنو لذتش رو ببر

ma4nafar
21-04-2010, 21:11
يه روشي ديگه هست اونم اينه كه از فايل زير استفاده كني
اديوس 4رو حذف كن يعني طوري باشه كه فقط اديوس 5 رو داشته باشي فايل زير رو نصب كن و درايور كارت ميكست رو نصب كن اديوس 5 رو اجرا كنو لذتش رو ببر

علی جون تا اینجا خیلی زحمت بهت دادم شرمنده .. :11:

کارهایی که گفتی را انجام دادم یعنی ادیوس 4 را پاک کردم درایور کارت را نصب کردم اما ادیوس 5 اجرا نشد تا لذتشو ببرم :41:

با این پیغام روبرو شده

فقط یک سوال بعد از پاک کردن ادیوس 4 من فایلی که شما گذاشته بودید را از زیپ خارج کردم و 2 بار روش کلیک کردم و بعد با 2 بار پیغام ok ریجیستر شد . میخواستم ببینم درست انجام دادم یا نه ؟

علي طهماسبي
22-04-2010, 10:32
علی جون تا اینجا خیلی زحمت بهت دادم شرمنده .. :11:

کارهایی که گفتی را انجام دادم یعنی ادیوس 4 را پاک کردم درایور کارت را نصب کردم اما ادیوس 5 اجرا نشد تا لذتشو ببرم :41:

با این پیغام روبرو شده

فقط یک سوال بعد از پاک کردن ادیوس 4 من فایلی که شما گذاشته بودید را از زیپ خارج کردم و 2 بار روش کلیک کردم و بعد با 2 بار پیغام ok ریجیستر شد . میخواستم ببینم درست انجام دادم یا نه ؟
با سلام
دوست عزيز هركاري انجام دادم وظيفه است
براي رفع اون مشكل هم اديوس 5رو حذف و دوباره نصب كن
فايل رو همون جوري كه نصب كردي نصب كن و بقيه كارها درايور كارت و ....
موفق باشي

ma4nafar
22-04-2010, 13:45
علی جون نشد که نشد :41:

ادیوس را 2 بار کامل پاک کردم و اینستال کردم اما به محض ورود فلاش توی ادیوس این پیغام را میگیرم .

علي طهماسبي
22-04-2010, 14:10
با سلام شما الان اديوس 4 رو نداريد ديگه و فقط از اديوس 5 استفاده مي كنيد و مشكلي هم با كارتت نداري و فقط مي مونه استفاده از فايلهاي فلش كه وقتي استفاده مي كني اين پيغام رو مي ده درسته ديگه
نمي دونم چي بگم من اين مشكل رو ندارم شايد مال كوئيك تايمت باشه من چندين مدل كوئيك تايم امتحان كردم حتي فايلهاي فلش رو مي اورد داخل اديوس و لي مشكي نشون مي داد و يه كم باهاش كه ور مي رفتم ارو و مجبور به ريستارت مي شدم

Mr Andersson
23-04-2010, 23:36
درود;

دوستان یه لطفی کنید و یه فلاش پلیر قدیمی نصب کنید (فلاش پلیر جدید حتما پاک بشه) ببینید جواب میگیرید..

موفق باشید..