ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تصویر هنگام بازی کردن

vahidgame
18-03-2010, 16:55
من یک مشکلی دارم که توی همه بازی ها همچنین چیزی هستش.توضیحش شاید یکمی سخت باشه
وقتی توی بازی هستم یه جاهایی از تصویر انگار چشمک می زنه. یعنی مثلا یه جاهایی از لباس های آدم ها یه جوری میشه انگار داره چشمک میزنه. البته من الان دارم با این مشکل حدود یه ماه سر می کنم. خیلی مشکل جدی شاید نباشه و می تونم بازی کنم چون همه جاها شاید اینجوری نباشه و اونجوری نیست که نشه بازی کرد
ولی می خواستم بدونم مشکل از چی میتونه باشه؟ تا حالا کسی همچنین مشکلی داشته؟

EXTREME
18-03-2010, 17:37
میشه لطفا مشخصات سیستم واسم بازی که اینطوری میشه رو بگین؟

vahidgame
18-03-2010, 17:40
فکر نکنم به سیستم ربطی داشته باشه. چون همه بازی ها اینجوری هستش. حتی بازی های قدیمی. سیستم من خیلی پایین نیستش.

vahidgame
19-03-2010, 23:32
دوستان کسی نیست کمک کنه؟:13:
من کارت گرافیکم geforce 9400 gt هستش. می دونم شاید کارت گرافیک خیلی خوبی نیست ولی فعلا باهاش سر می کنیم:20: من می خوام بدونم که مشکل من سخت افزاری هستش یا نرم افزاری؟

AliSub
19-03-2010, 23:40
دوستان کسی نیست کمک کنه؟:13:
من کارت گرافیکم geforce 9400 gt هستش. می دونم شاید کارت گرافیک خیلی خوبی نیست ولی فعلا باهاش سر می کنیم:20: من می خوام بدونم که مشکل من سخت افزاری هستش یا نرم افزاری؟

اگه منظورت از چشمک زدن این باشه که یه جاهایی خالیه ( گفتنش خیلی سخته) / گرافیک از تو بازی بالا ببری درست میشه. این بیشتر تو بازی های گرافیک پایین مشاهده میشه.

vahidgame
19-03-2010, 23:51
اگه منظورت از چشمک زدن این باشه که یه جاهایی خالیه ( گفتنش خیلی سخته) / گرافیک از تو بازی بالا ببری درست میشه. این بیشتر تو بازی های گرافیک پایین مشاهده میشه.
اونجوری که فکر می کنید نیستش. توی همه بازی ها مثلا یه گوشه از لباس یا پله یا چیزای دیگه انگار یه خط روی اون ها به صورت واضح هستش که چشمک که در اصل نمی زنه ولی واضح هستش و یکمی هم تار هستش. البته خیلی تابلو نیستش ولی یکمی اذیت می کنه. بعد اینو بگم که همه بازیها تقریبا اینجوری هستش. اصلا فکر کنم به تنظیمات توی بازی ها ربطی نداشته باشه.

AliSub
19-03-2010, 23:57
اونجوری که فکر می کنید نیستش. توی همه بازی ها مثلا یه گوشه از لباس یا پله یا چیزای دیگه انگار یه خط روی اون ها به صورت واضح هستش که چشمک که در اصل نمی زنه ولی واضح هستش و یکمی هم تار هستش. البته خیلی تابلو نیستش ولی یکمی اذیت می کنه. بعد اینو بگم که همه بازیها تقریبا اینجوری هستش. اصلا فکر کنم به تنظیمات توی بازی ها ربطی نداشته باشه.

کاملا درسته منظورم همین بود.
ولی من وقتی گرافیک از تو بازی یالا میبرم کاملا رفع میشه.

vahidgame
20-03-2010, 00:08
کاملا درسته منظورم همین بود.
ولی من وقتی گرافیک از تو بازی یالا میبرم کاملا رفع میشه.
یعنی مشکل شما دقیقا همین بودش؟
من بیشتر بازی ها رو روی high میرم.
مشکلم ممکن هست چیز دیگه ای باشه. هر بازیی حتی بازیهای برای 5 سال پیش هم همین مشکل رو دارم.
شما کاری دیگه ای نکردی که مشکلت حل بشه.
آقا خواهشا کمک کنید:11:

vahidgame
22-03-2010, 23:14
دوستان پارسال که من جوابم رو نگرفتم اگه میشه امسال حداقل جواب بدید:20:
من توی بازی ها تنظیماتو چه روی بالاترین چه روی پایین ترین تنظیمات بذارم بازم این مشکلو دارم. به نظرتون چی کارکنم؟؟؟؟

AliSub
27-03-2010, 15:01
یعنی مشکل شما دقیقا همین بودش؟
من بیشتر بازی ها رو روی high میرم.
مشکلم ممکن هست چیز دیگه ای باشه. هر بازیی حتی بازیهای برای 5 سال پیش هم همین مشکل رو دارم.
شما کاری دیگه ای نکردی که مشکلت حل بشه.
آقا خواهشا کمک کنید:11:
ببخشید خیلی دیر جواب میدم.
من که مشکلم اینجوری حل میشه البته نه از روی High گذاشتن بلکه از بالا بردن سایز بازی. یعنی بیشتر از 1024*768

gandoulf
02-04-2010, 11:53
سلام
توی گوگل مشکل در تصویر بازی سرچ کردم من فرستاد پیش شما
مشکل در تصویر بازی هست وقتی که بازی شروع میکنم هیچ تصویری نمیاد
دلیلش چیه ؟