ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوب Samsung b7320 Omnia Pro

pulp_152
18-03-2010, 16:40
مشخصات کلی :

1- در ابعاد 111.8x 59.6 x 12.6 mm

2-صفحه نمایش با ابعاد 2.4 اینچ از نوع TFT با قابلیت ساپورت 65000 سلول رنگی و رزولوشن 320*240

3-کیبورد کامل ثابت

4-با حافظه داخلی 100 مگابایت و قابلیت ساپورت تا 16 گیاگا بایت توسط کارتهای حافظه

5-امکانات ارتباطی از قبیل wi-fi .. gps ..

6- دوربین 3.2 مگاپیکسلی با قابلیت اتوفوکوس و قابلیت فیلمبرداری

7-وین موبایل 6.5

8-دارای پردازنده Qualcomm MSM 7201A 528 MHz

9-باتری با ظرفیت 1480 امپر با قابلیت 590 ساعت حالت اماده به کار و 10 ساعت در حالت مکالمه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pulp_152
18-03-2010, 16:54
بررسی تخصصی نصف و نیمه از این گوشی

گوشی تلفن همراه سامسونگ B7320 OmaniaPRO را می توان برادر کوچکتر Samsung B7610 OmniaPRO در نظر گرفت که در ژوئن سال ۲۰۰۹ به بازار آمد. این مدل از گوشی سامسونگ را شاید بتوان یک PDA یا کامپیوتر جیبی به حساب آورد چرا که دارای یک صفحه کلید بزرگ و استاندارد QWERTY و یک صفحه نمایش نسبتا بزرگ و باکیفیت است، که برای شما استفاده ی راحت و سریع از مسیجینگ و نیز مرورگری اینترنت و استفاده از سیستم عامل ویندوز موبایل آن را به ارمغان می آورد.

گوشی تلفن همراه سامسونگ B7320 OmaniaPRO را می توان برادر کوچکتر Samsung B7610 OmniaPRO در نظر گرفت که در ژوئن سال ۲۰۰۹ به بازار آمد. این مدل از گوشی سامسونگ را شاید بتوان یک PDA یا کامپیوتر جیبی به حساب آورد چرا که دارای یک صفحه کلید بزرگ و استاندارد QWERTY و یک صفحه نمایش نسبتا بزرگ و باکیفیت است، که برای شما استفاده ی راحت و سریع از مسیجینگ و نیز مرورگری اینترنت و استفاده از سیستم عامل ویندوز موبایل آن را به ارمغان می آورد.
B7320 که قابلیت پشتیبانی شبکه ی ۳G را دارد ۱۰۲٫۱ گرم وزن دارد و در ابعاد ۱۱۷ x 61 x 12.7 میلیمتر ساخته شده است. صفحه ی نمایش TFT ، ۲٫۴ اینچی آن قابلیت نمایش ۶۵۰۰۰ رنگ را دارد. رزولوشن صفحه ی نمایش آن ۳۲۰X240 است و به مانند گوشی های black berry یک صفحه کلید بزرگ استاندارد QWERTY در جلوی آن قرار دارد. B7320 omania از یک باتری استاندارد لیتیوم-یون استفاده می کند که ۷ ساعت در زمان مکالمه و ۲۸۸ ساعت در حالت انتظار شارژ می دهد. B7320 از ویندوز موبایل نسخه ی ۶٫۱ استفاده می کند که به زودی با نسخه ی ۶٫۵ آن تعویض خواهد شد. قدرت پردازنده ی آن به عدد شگفت انگیز ۵۲۸ مگاهرتز می رسد و دارای ۲۵۶ مگابایت رم و نیز ۲۵۶ مگابایت حافظه ی رام است، که این گوشی را عملا به یک PDA تبدیل کرده است. اگر که باز هم برای ذخیره کردن فایل های موسیقی خود به فضای بیشتری احتیاج داشته باشید می توانید از کارت حافظه ی MicroSD استفاده کنید چرا که این گوشی تا ۱۶ گیگابایت را پشتیبانی می کند.
بر روی گوشی B7320 omania برنامه های بسیار خوبی نصب شده است. برای مثال شما می توانید در هر کجا که باشید به پروفایل خود در facebook و MySpace سر بزنید و آن را به روز کنید. همچنین می توانید با استفاده از MSN messenger، Windows live messenger، Yahoo messenger و AOL messenger با دوستان خود در سراسر جهان چت کنید. برای چک کردن ایمیل خود و یا ارسال ایمیل شما می توانید از Microsoft outlook که بر روی آن نصب است بهره ببرید. اگر به شبکه ی Wi-Fi دسترسی دارید می توانید برای اتصال با سرعت بالا به شبکه ی اینترنت از Wi-Fi استفاده کنید. این گوشی دارای بلوتوث نسخه ی ۲ نیز می باشد.
چیز زیادی هم برای گفتن درباره ی دوربین آن وجود ندارد به جز اینکه این گوشی دارای دوربین ۳٫۱ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار است. کیفیت تصاویر گرفته شده ۲۰۴۸ X 1536 پیکسل است. یک دوربین دوم هم دارد که کیفیت آن VGA است و برای مکالمه ی تصویری به کار می رود. این گوشی دارای GPS داخلی نیز می باشد.
مرورگر اینترنت آن نیز از HTLM و XHTML پشتیبانی می کند، بنابراین شما به راحتی امکان دسترسی کامل به وب سایتی همانند facebook را خواهید داشت. بر روی این گوشی windows mediaplayer 10 نیز نصب شده است. انگار که داریم درباره ی یک کامپیوتر خانگی توضیحات می دهیم چرا که امکانات این گوشی بسیار به کامپیوترهای خانگی نزدیک است. بهتر است این را هم بدانید که اگر از جمله ی افرادی هستید که دوست دارید در هر کجا که باشید به رادیو FM گوش بدهید بهتر است بروید یکی بخرید!، زیرا که B7320 رادیو ندارد!. ولی اگر از طرفداران ویدیوهای youtube هستید می توانید به راحتی به آن ها دسترسی پیدا کنید. اگر زیاد با برنامه ی های Microsoft office کار می کنید، تمام آن ها از جمله Word، Excel و Powerpoint را علاوه بر خواندن فایل های PDF پشتیبانی می کند.
در کل می توان گفت که این گوشی از مواد مرغوب ساخته شده و کیفیت ساخت مطلوبی دارد و برای کسانی که علاقه مند به استفاده از فناوری روز و استفاده شبکه ی اینترنت هستند و از گوشی تلفن همراه خود انتظارات بالایی از نظر پشتیبانی کردن برنامه های مختلف دارند بسیار مناسب می باشد.
نقاط قوت:
• پردازنده ی قوی ۵۲۸ مگاهرتزی
• دارای سیستم عامل ویندوز موبایل نسخه ی ۶٫5
• پشتیبانی برنامه های Office و PDF
• امکانات خوب اتصال به شبکه
• قابلیت های خوب در مرورگری از جمله پشتیبانی HTML و XHTML
• دارا بودن Wi-Fi
• دوربین ۳٫۱ مگاپیکسلی به همراه فوکوس خودکار
• دوربین دوم VGA
• تجهیز گوشی به GPS داخلی
• تجهیز گوشی به صفحه کلید QWERTY
نقاط ضعف:
• نداشتن رادیو FM
• نداشتن فلاش دوربین

reza_r
18-03-2010, 23:30
من که دارم به وین 6.5 هم اپدیت کردم عالیه!ولی دکمه space رو باید با فشار بزنم .........
مال بقیه دوستان هم اینطوریه؟

pulp_152
18-03-2010, 23:36
سلام اقا رضا مبارک باشه چند خریدی؟

reza_r
19-03-2010, 01:27
سلام پاول عزیز
من 278 با گارانتی اصلی گرفتم همه چیزش خوب و عالی کار میکنه!
بدون گارانتی ها بیشتر مشکل باتری دارن!

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------

اونیم گه میگفتن تو نور شدید دیده نمیشه باور کنین کامل دیده میشه!باید خودتون تست کنین!
بازم سوالی بود در خدمتم!
راستی مدل 7330 رو نگرفتم چو کامل شبیه e63 بود و اصلا برام جالب نبود!این قیافش خیلی خوشگله:31:

yee_pesare
19-03-2010, 14:08
سلام دوست عزیز مبارکت باشه
میشه بگی سرعت گوشی چطوره ؟ گوشی خوشدست هست ؟ کیفیت ساختش به نظر خودت چطوره ؟
البته میدونم که نباید از یه پاکت پیسی انتظار داشت ولی کیفیت عکسو صداش خوبه کارو را میندازه ؟

reza_r
19-03-2010, 19:12
دوست عزیز منم خیلی گ.شی داشتم اما میگم مطمعا باش سرعتش عالیه!lcd با کیفیت!منی که میترسیدم 16m نست بد باشه اشتباه میکردم!موریکش در حد خوب اما به سونی اریکشونا نمیرسه!ار نوکیا e71 بهتره!
دوربینش بدون فلشه اما خیلی عالی میگیره!
کیفیت بدنشم درست مثل سری e نوکیا بدون هیچ مشکلی!:10:

salavat252
21-03-2010, 17:01
سلام
دوستان من هرچی نرم افزار بری فارسی کردن تو فروم بوده رو امتحان کردم ولی error میده
یعنی اصلا نصب نمیشه که کار نکنه!

لطفا راهنمایین کنین
ممنون

AryanLand
22-03-2010, 00:59
سلام
دوستان من هرچی نرم افزار بری فارسی کردن تو فروم بوده رو امتحان کردم ولی error میده
یعنی اصلا نصب نمیشه که کار نکنه!

لطفا راهنمایین کنین
ممنون

سلام.

چه جوری نصب میکنید و اروری که میده چیه؟:11:

پینوشت: شما گوشیتون چیه؟ تو هر تاپیکی میرم شما همین پست رو دادید؟!!!!

salavat252
22-03-2010, 08:40
منb7330 دارم اما چون تو کلوب اونجا پاسخی ندیدم گفتم تو کلوب b7320(نه هر کلوبه دیگه ای!!!) هم این پست رو بدم

پیغامش رو دقیق خاطرم نیست ولی همینقدر میدونم که حتی یه خونه هم از اینستالش پر نشد که این اتفاق افتاد چه برای MOBI DIV و چه برای بقیه نرم افزارا
بقیه ی دوستامم که این مدل رو دارن با همین مشکل رو برو هستند
نسخه مربوط به ویدوز 6.5 و .... رو از هر نوعی که بخوان نصب کردم ولی مشکل سرجاشه

ممنون میشم با همین دقت راهنماییم کنید!

AryanLand
22-03-2010, 11:30
منb7330 دارم اما چون تو کلوب اونجا پاسخی ندیدم گفتم تو کلوب b7320(نه هر کلوبه دیگه ای!!!) هم این پست رو بدم

پیغامش رو دقیق خاطرم نیست ولی همینقدر میدونم که حتی یه خونه هم از اینستالش پر نشد که این اتفاق افتاد چه برای MOBI DIV و چه برای بقیه نرم افزارا
بقیه ی دوستامم که این مدل رو دارن با همین مشکل رو برو هستند
نسخه مربوط به ویدوز 6.5 و .... رو از هر نوعی که بخوان نصب کردم ولی مشکل سرجاشه

ممنون میشم با همین دقت راهنماییم کنید!

سلام.

اگر تمام گوشیهای این مدل اینجوری هستن نمیدونم باید چی بگم. باید گوشی رو داشته باشم تست بزنم.:11:

reza_r
22-03-2010, 15:23
دوست عزیز باید اول گوشی رو unlock کنین تا نرم افزار روش نصب بشه!:31:
ای بابا اینجام که نمیشه چیزی رو اپلود کرد!!!!:27:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو داونلود کنین و رو گوشی نصب کنین!بعد هم گوشی رو یک بار رستارت کنین!بعد برین و برنامه رو ریمو
کنین!تموم همه چی روش نصب میشه!:8:
این برنامه رو وین 6.1 6.5 b7320 ,b7330
کار میکنه!

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

اما برای فارسی نوشتن!بهتره بگم فارسی که نمیتونین بنویسین!
کلا همه برنامه ها رو امتهان کردم بهترینش همین KM-Smart-Arabizer-3.0
هست که میتونین کامل و راحت و درست فارسی رو ببینین!بازم تاکید میکنم من بیشتر فارسی سازهارو امتحان کردم
اما فقط همین درست کار مینه!
برای بقیه باید دستگارو هارد ریست کنین!!!!!
ترفندها و برنامه های دیگه یی هم هست!اگه دوستان خواستن و علاقه نشون دادن ادامه میدم:46:

reza_r
22-03-2010, 15:29
راستی دوستان نگفتین منم یک مشکلی دارم که کلید s[ace رو باید یکم محکمتر از بقیه
یعنی با فشار بیشتر میتونم جای خالی بزارم!b7320!
برای بقیه هم همینظوریه!
چون من با گلرانتی اصلی گرفتم روش جای کیف یک قاب مانندیه که پشتش جای کمربنده و کیف روش نیست!

pulp_152
22-03-2010, 16:10
رضا جان من که ندارمش عزیز .. نمیدونم .. اما space زیاد عیب نداره سفتتر باشه ... به مرور زمان نرم میشه .. کمی زمان میخواد فقط ... البته اگر مال همه دوستان اینطور باشه ...

میشه چند تا عکس از گوشیت بگیری بزاری ؟ عکسهاش تو نت نیست حداقل من ندیدم این عکسی هم که میبینی فقط برای معرفی هستش ...

برای این کار میتونی از این سایت استفاده کنی

reza_r
22-03-2010, 16:38
چشم دوست من عکسم الان میگیرم و برات میزارم:10:

reza_r
22-03-2010, 17:08
الان داره اپلوذ میکنه!فقط بگم من 2تاش رو هم استفاده کردم!ده نظرم b7320 یهتره!
نگین صفحه 7330 بزگتره!باید خودتون تست کنین ببینین!

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید File #2:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید File #3:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید File #4:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید File #5:
اینم تصاویر

hamed7320
09-04-2010, 10:57
ممنون اگه میشه بیشتر برنامه واسه 7320 بزارین

hamed144
09-04-2010, 17:13
اقایون لطفا تم بزارین واسه ذ7320 من خسته شدم از بس از تم های خودش استفاده کردم
:41:

reza_r
10-04-2010, 18:54
تاپیک زدم و برنامه رو قرار دادم توش اما دوستام عزیز زحمت کشیدن و پاکش کردن!!!!
واقعا که!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2:

hamed144
13-04-2010, 11:03
دوستان b7320 دار میتونن منوی استارت گوشی خودشون رو به شکل منوی استارت ویندوز کامپیوتر تغیر بدن..
برای نصب دو برنامه زیر را دانلود کنید و سپس برنامه smart toolkit رو اجرا کنید....
بنده روی b7320 نصب کردم و جواب داد ولی هیچ مسئولیتی نسبت به گوشی شما رو قبول نمیکنم.
در ضمن با هر بار ریست کردن منو به منوی قبلی برمیگرده که اگه بازم برنامه رو اجرا کنید منو تغیر میکنه

قبل از نصب باید قفل امنیتی نصب رو برداشته باشید.....
موفق باشید

kalepoook
11-05-2010, 13:33
سلام
قیمت جدید گوشی رو دوستان ندارند؟
چه فرقی میکنن 7320 با 7330؟

hes_luckey
08-06-2010, 13:19
آقا شما واسه هدفون تبدیل گرفتید یا با هدفون خودش آهنگ گوش میدید ؟

NINTENDO_DS
09-06-2010, 10:27
سلام
قیمت جدید گوشی رو دوستان ندارند؟
چه فرقی میکنن 7320 با 7330؟

هیچی 7330 اورجینال ویندوزش 6.5 ولی 7320 6.1 و می تونید به 6.5 آپدیت کنید

من خودم داشتم فروختم ولی گوشی خوبی بود ولی امان از روزی که یکزره آب بخوره دیگه همه کلیداش از کار میوفته

AsireZendegi
13-07-2010, 14:46
سلام
من تا چند روز قراره بخرمش
فقط می خواستم بپرسم
اگه با گارانتی مایکروتل هم بگیرم باز باید فارسی ساز نصب کنم؟
یعنی سایت های فارسی و اس ام اس فارسی رو نشون نمیده؟

AsireZendegi
14-07-2010, 13:41
کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟

AsireZendegi
16-07-2010, 12:18
یکی جواب بده خواهش می کنم
فروشنده ها اصلا هیچی نمی دونن

mehdi_mahan
30-07-2010, 10:25
دوست عزیز باید اول گوشی رو unlock کنین تا نرم افزار روش نصب بشه!:31:
ای بابا اینجام که نمیشه چیزی رو اپلود کرد!!!!:27:

این رو داونلود کنین و رو گوشی نصب کنین!بعد هم گوشی رو یک بار رستارت کنین!بعد برین و برنامه رو ریمو
کنین!تموم همه چی روش نصب میشه!:8:
این برنامه رو وین 6.1 6.5 b7320 ,b7330
کار میکنه!

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

اما برای فارسی نوشتن!بهتره بگم فارسی که نمیتونین بنویسین!
کلا همه برنامه ها رو امتهان کردم بهترینش همین KM-Smart-Arabizer-3.0
هست که میتونین کامل و راحت و درست فارسی رو ببینین!بازم تاکید میکنم من بیشتر فارسی سازهارو امتحان کردم
اما فقط همین درست کار مینه!
برای بقیه باید دستگارو هارد ریست کنین!!!!!
ترفندها و برنامه های دیگه یی هم هست!اگه دوستان خواستن و علاقه نشون دادن ادامه میدم:46:

سلام! آقا رضا متاسفانه فیلتر شده! اگه امکانش باشه یه لینک دیگه بدین!

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------

هیچی 7330 اورجینال ویندوزش 6.5 ولی 7320 6.1 و می تونید به 6.5 آپدیت کنید

من خودم داشتم فروختم ولی گوشی خوبی بود ولی امان از روزی که یکزره آب بخوره دیگه همه کلیداش از کار میوفته

2 تا سوال:

1. ورژن ویندوز گوشی رو از کجا بدونم. چون من کارکردشو خریدم نمیدونم آپدیت شده یا نه!
2. از کجا و چجوری آپدیتش کنم! اگه امکانش هست یه کم توضیح و لینک بدین بیزحمت!

ممنون...

AsireZendegi
31-07-2010, 21:02
سلام! آقا رضا متاسفانه فیلتر شده! اگه امکانش باشه یه لینک دیگه بدین!

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------

2 تا سوال:

1. ورژن ویندوز گوشی رو از کجا بدونم. چون من کارکردشو خریدم نمیدونم آپدیت شده یا نه!
2. از کجا و چجوری آپدیتش کنم! اگه امکانش هست یه کم توضیح و لینک بدین بیزحمت!

ممنون...
دوست من من 1 هفته هست که خریدم
اول بگم که واقعا راضی ام به تمام معنا!
دوم اینکه برو به اینجا:
start>setting>more>more>about
اینجا ورژن رو نوشته
ببین چیه
واسه من که standard 6.5 هستش و آپدیته
فقط دوستان یکی واسه وایرلس کمکم کنه
به مودم وصل میشم اما بازم از gprs استفاده می کنه
چیکار باید بکنم؟

digi_tal
18-01-2011, 16:29
وبلاگ تخصصی گوشی های اسمارت فون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای دانلود نرم افزار به این سایت مراجعه کنید

toxi
17-02-2012, 13:29
سلام دوستان ببینم کسی روی این گوشی از MMS استفاده کرده؟
من هر کاری می کنم تنظیماتشو نمی تونم فعال کنم! MMS خطم فعاله و ماله همراه اوله!
توی سایت همراه اول رفتم که دستی وارد کنم ولی گزینه هاش فرق داره! تونستم GPRS رو فعال کنم اما MMS نه!
لطفا کمک کنید!

enimonte
22-04-2019, 14:00
سلام.بعد از 7 سال تاپیکو بالا میارم

کسی هست این گوشی را داشته باشه و بخواهد بفروشه؟؟