مشاهده نسخه کامل
: مشكل با كارت گرافيك...
سلام دوستان من كامو كه رو روشن كردم تصويرم يه ذره تار و كدر شده
راستي اين عكسم از ديوايس منجير گرفتم...
مشكل چه..؟ و راه حل...
مرسي...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من كامو كه رو روشن كردم تصويرم يه ذره تار و كدر شده
راستي اين عكسم از ديوايس منجير گرفتم...
مشكل چه..؟ و راه حل...
مرسي...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مثل اینکه درایور کارت گرافیک رو نصب نکردی!!
درایور نصب نیست به روش سرچی گرافیک رو نصب کنید
درایور نصب نیست به روش سرچی گرافیک رو نصب کنید
مرسي دوست من.. ميشه يكم بيشتر توضيح بدين كه بايد چه كار كنم..؟
يه چيزه ديگه دوستان اين تا همين ديشب سالم بود ! يه دفعه اين طوري شده.. اول هم وين بالا مياد ميگه كه يك نيو هارد وي پيدا كرده..
مچكرم..
بله شما سی دی مربوط به کارت گرافیک رو درون درایو قرار دهید بعد بیایین رو همون آیکون زرده
راست کلیک کنید و گزینه ی update driver رو بزنید گزینه ی no this time و install به صورت automatically رو انتخاب کنید که خودش
به صورت اتوماتیک گرافیک رو از رو سی دی سرچ میکنه و پیدا کرده و نصب میکند بعد از اینکه گرافیک نصب شد سیستم رو یه
ریستارت بکنید و بعد برید سراغ تنظیم ریزولیشن و این حرفا
بله شما سی دی مربوط به کارت گرافیک رو درون درایو قرار دهید بعد بیایین رو همون آیکون زرده
راست کلیک کنید و گزینه ی update driver رو بزنید گزینه ی no this time و install به صورت automatically رو انتخاب کنید که خودش
به صورت اتوماتیک گرافیک رو از رو سی دی سرچ میکنه و پیدا کرده و نصب میکند بعد از اینکه گرافیک نصب شد سیستم رو یه
ریستارت بکنید و بعد برید سراغ تنظیم ریزولیشن و این حرفا
مرسي دوست من ؛ يه عكس اول كام كه بالا مياد كه گرفتم تا شايد بهتر راهنمايي شم..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سي دي كارت گرافيكو بذارم از همين جا برم اوكيه ديگه..؟
آره سی دی باشه بعد همون گزینه ی اولی رو که هست بزن تا از روی سی دی نصب کنه بعدش که نصب شد سیستم رو ریستارت
کن
ali shah
26-03-2010, 20:07
سلام دوستان عزیز
کارت کپچرم که مدل اسنازیو هستش بعضی وقتا تصویر رو سیاه سفید نشون میده واقعا این مسعله منو گیج کرده چون کارت زیاد کار نکرده بعدش هم تمام مراحل نصب رو کامل اجرا کردم.دوستان لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید بنده رو راهنمایی کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.