PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی تماشای کانالهای MPWG4-HD

kaveh_d
18-03-2010, 05:19
با چه دستگاههایی میشه کانالهای MPEG4-HD رو از ماهواره گرفت و تماشا کرد. با این کارتهای Skystar امکانش هست؟

abbas_p
18-03-2010, 14:04
با چه دستگاههایی میشه کانالهای MPEG4-HD رو از ماهواره گرفت و تماشا کرد. با این کارتهای Skystar امکانش هست؟
اگه سیگنال s1 باشه ..میشه با skystar گرفت و با نصب کدک های hd کانال رو دید..اما اگر s2 باشه باید dvbs2 داشته باشید تا بتونید اون سیگنال رو دریافت کنید..تازه کانال مورد نظر هم باید فری باشه..
اگر میخوایید کانالهای hd پولی رو باز کنید باید اکانت ccCam خریداری بکنید.تا بتونید این کانالها رو مشاهده بکنید.
این هم یک عکس از یک کانال HD که هر از گاهی فری برنامه پخش میکنه(به دلیل حجم بالای عکس تو کد میزارم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kaveh_d
18-03-2010, 15:08
ممنون از پاسخ شما. متاسفانه فعلا نتونستم اون عکسی رو که قرار دادید رو ببینم. در هر صورت از کجا بفهمم سیگنال S1 یا S2?

مثلا تو این جهت چندتا از این کانالا از نوع فری هست. میشه اونا رو دید؟ من در حال حاضر Skystar معمولی دارم با آنتن گردون. به نظر شما ارزششو داره مدل HD شو بگیرم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم واسه همین نمیتونم از روش باز کردن کانالای کارتی از طریق اینترنت استفاده کنم.

abbas_p
18-03-2010, 17:32
همین لینکی که گزاشتی..پایین فرکانس زده که ----S هستش.یا .----S2/8PSK
من هم انتن گردون دارم..همین ماهواره Eurobird 9A کلا فکر کنم 4 تا کانال فری باشه..که برنامه های جالبی هم پخش نمیکنن معمولا!!!
به نظر من نمیارزه به خاطر چند تا کانال بری skystar hd بگیری...مگر اینکه فقط برای تماشای کانالها باشه با استفاده از CCCAM که اون هم نیاز به اینترنت داره..
من از کارت S2 خودم بیشتر برای دانلود افلاین استفاده میکتم.
این هم لینک کانالهای HD به همراه توضیحات کامل.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید