مشاهده نسخه کامل
: اگر Lock code رو فراموش کنيم بايد چکار کنيم
اگر Lock code رو فراموش کنيم بايد چکار کنيم :cry:
Mahyar_p30
07-04-2006, 18:42
سلام
گوشيتون؟
نوکيا:
اولين راه اينه كه به مركز پشتيباني نوكيا يا هرجايي كه اطمينان داريد كارش درسته سر بزنيد و گوشيتونو براي رفلش كردن بهشون بدين! وقتي رفلش شد قفل گوشي از بين ميره و به 12345 تغيير پيدا مي كنه! البته با اين كار اطلاعاتي كه درون حافظه ي داخلي گوشي(اينترنال ديسک) وجود داره از بين ميرن ولي شما ميتونيد اونهارو به وسيله بك آپي كه قبلا تهيه كرديد برگردونيد و هنگامي كه اين كار رو كرديد ديگه مشكلي وجود نداره!
پيشنهاد ديگه اي هم هست که هيچ خرجي نداره و اون اينكه به آدرس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه كرده و با دادن شناسه ي گوشيتون(IMEI) يک مستر کد دريافت کنيد که مخصوص گوشيه خودتونه! با کدي که دريافت مي کنيد مي تونيد گوشيتونو آنلاک کرده و کدي رو که فراموش کرديد ريست کنين!
در ضمن اين سايت هيچ تضميني براي آنلاک کردن گوشيتون به شما نميده!
و نيز حتما گوشي بايد مال خودتون باشه :laughing: و مسئوليت هر گونه اشکال در گوشي به عهده خودتونه!
زير جايي که بايد شناسه ي گوشي وارد بشه رو تيک بزنيد به نشانه ي اينکه شما مالک حقيقي گوشي هستيد!!!
براي اطلاع پيدا کردن از شناسه گوشيتون از کد *#06#استفاده کنين!(اول ستاره بعد علامت نامبر و...!)
موفق باشي!
re_live_01
08-04-2006, 14:39
سلام
من این راهنما دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو نرم افزار هم هست ام قول به کار کرد آن ها نمی دهم شما شماره IMEI گوشی را وارد می کنید بهد یک سری کد به شما
می دهد که شما وارد گوشی می کنید انشاا.. جواب می دهد
موفق باشید
مرسی ، فکر کنم قبلا توسط مافیا معرفی شده بود.
re_live_01
09-04-2006, 06:52
سلام
با اين برنامه ميـونيد LockCode رو به کد رجيستر برنامه تغيير بديد و ديگه نيازي به فلش و .... نيست
کار اين برنامه هم به اين صورت هست که الگوريتم ذخيرهسازي LockCode رو با استفاده از BruteForce شناسايي
ميکنه و به کد رجيستر برنامه تغيير ميده (کد رو ميـونيد از کيجن برنامه که توسط HSPDA ساخته شده استخراج
کنيد)
Download PhoneUnlock ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته اين روش براي تمام گوشيهاي سري 60 کاربرد داره که چون براي اونها با مستر کد ميشه اين کار رو انجام داد
چندان کاربردي نداره و به براي گوشيهاي سيمبيان 8 و بعد از اون کاربرد داره (6630,6680,6681,N70,....)
امیدوارم بدرد بخوره
Hpower_sl3
14-04-2006, 16:01
سلام، اگر فني هستي زير Cpu گوشيت يه كد 8 رقمي با 2 تا ستاره هست كه بزني درست ميشه
سلام
برای گوشی Sony Ericsson P910i چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟
لطفاً راهنمایی کنید
نبی
برای گوشی کا 750 : توی دفترچه نوشته اگه Lock Code رو فراموش کردید باید گوشی خود را نزد فروشنده ی سونی اریکسون در منطقه ی خود ببرید.
به نقل از سایت phalls :
0000رو بزنید(مال دیفالت خود گوشی هست)
این برای من جواب داد !!!
salar2010
25-09-2006, 13:38
بابا اويوللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللل
seriussam
19-03-2007, 01:51
[quote=re_live_01;310319]سلام
با اين برنامه ميـونيد LockCode رو به کد رجيستر برنامه تغيير بديد و ديگه نيازي به فلش و .... نيست
کار اين برنامه هم به اين صورت هست که الگوريتم ذخيرهسازي LockCode رو با استفاده از BruteForce شناسايي
ميکنه و به کد رجيستر برنامه تغيير ميده (کد رو ميـونيد از کيجن برنامه که توسط HSPDA ساخته شده استخراج
کنيد)
Download PhoneUnlock ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستت درد نکنه خداییش ایول داره.
دستت درد نکنه برای من کار کرد ( n70 )
بازم ممنون.
ariyan3966
21-03-2007, 09:17
man mitonam bedone enke etelaate goshiton dast bokhore goshitono on lock konam faghat kafiye tamas begirid va be foroshgahe ma vaghe dar satarkhan biyayid 09329163700
[quote=re_live_01;310319]سلام
کنيد)
دستت درد نکنه خداییش ایول داره.
دستت درد نکنه برای من کار کرد ( n70 )
بازم ممنون.
وقتی اصلا نشه رفت تو گوشی آخه چجوری باید روش برنامه نصب کرد یا برنامه نصب شده رو اجرا کرد؟
mohammad hamed
26-03-2007, 19:16
درسته
چه جوری برنامه رو نصب کنیم؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.