ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویژه نامه بازیهای ایرانی

Prince_ of _Persia
17-03-2010, 21:29
خوب طی یک اقدام بسیار خوب مجله دنیای بازی وِیژه نامه ای مخصوص بازیهای ایرانی منتشر کرده که به مصاحبه با بازیسازان داخلی بررسی بازیهای ایرانی و مسائل و مشکلات بازیسازان ایرانی و همچنین بررسی انجین های مختلف مطرح و مسائل مهم دیگر پرداخته است . به بازیسازی مستقل هم پرداخته شده که تصویرش رو برای دوستان قرار می دم. حتما برید مجله رو تهیه کنید که مطالب خوبی جمع آوری و جای یک تشکر و قدردانی وِیژه از مسئولینش را دارد.
ضمن اینکه قراره در شماره های بعدی dbd مجموعه بازیهای مستقل فارسی گذاشته بشه که این خیلی بازیسازی مستقل رو مطرح تر و محبوب تر می کنه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AMIR REZAs
17-03-2010, 21:40
خوب طی یک اقدام بسیار خوب مجله دنیای بازی وِیژه نامه ای مخصوص بازیهای ایرانی منتشر کرده که به مصاحبه با بازیسازان داخلی بررسی بازیهای ایرانی و مسائل و مشکلات بازیسازان ایرانی و همچنین بررسی انجین های مختلف مطرح و مسائل مهم دیگر پرداخته است . به بازیسازی مستقل هم پرداخته شده که تصویرش رو برای دوستان قرار می دم. حتما برید مجله رو تهیه کنید که مطالب خوبی جمع آوری و جای یک تشکر و قدردانی وِیژه از مسئولینش را دارد.
ضمن اینکه قراره در شماره های بعدی dbd مجموعه بازیهای مستقل فارسی گذاشته بشه که این خیلی بازیسازی مستقل رو مطرح تر و محبوب تر می کنه.

منم این مجله رو خریدم پیشنهاد میکنم دوستان دیگه هم بخرند:8:

parvizamd
18-03-2010, 16:18
واقعا دمشون گرم واقعا کار خوبی کردند راستی پرنس جان اگه برات مقدوره در مجموعه 2 بازی های مستقل ایرانی لطفا بازی نبرد مرگبار هسته جنگ بزار

rasoolyas
18-03-2010, 20:34
من تواصفهانم از کجا باید تهیه کنم.
لطفا کمک کنید.

AMIR REZAs
18-03-2010, 21:55
من تواصفهانم از کجا باید تهیه کنم.
لطفا کمک کنید.
تو تهران که تو دکه ها پره:31: اصفهانو نمیدونم:41:
ضمنا لطفا هر وقت شماره ی دومش اومد یکی منو خبر کنه... خیلی مشتاقم!!

Prince_ of _Persia
18-03-2010, 22:31
واقعا دمشون گرم واقعا کار خوبی کردند راستی پرنس جان اگه برات مقدوره در مجموعه 2 بازی های مستقل ایرانی لطفا بازی نبرد مرگبار هسته جنگ بزار

شما بازی رو تکمیل کن و خطا هم نداشته باشه من حتما تو مجموعه بعدی می زارمش .:46:

parvizamd
18-03-2010, 22:35
پرنس جان واسه دنلود گذاشتم (تو تاپیک های قبلی هستش با حجم فقط 5 مگابایت )این جدید نبرد مرگبار سرباز وطن یا برو بازی های کامپیوتری >دنلود بازی >نبرد مرگبار هسته جنگ

rasoolyas
19-03-2010, 09:45
بابا یک اصفهانی بگه من ماهنامه های دنیای بازی را چطور گیر بیارم؟؟؟؟؟
برم رم دکه چی بگم میخوام؟؟؟؟؟؟

parvizamd
19-03-2010, 15:33
رسول جان تو بوشهر که پره ! اصفهان که باید بیشتر باشه!

MARTIN
19-03-2010, 15:45
فک کنم اقای سام فیشر (مدیر) بدونه....
پرسیدنش رایگانه.

AMIR REZAs
19-03-2010, 15:57
بابا یک اصفهانی بگه من ماهنامه های دنیای بازی را چطور گیر بیارم؟؟؟؟؟
برم رم دکه چی بگم میخوام؟؟؟؟؟؟
کاری نداره بگو مجله ی دنیای بازی !!!!!!
کاری داشت؟؟؟؟!!!!:31:

AMIR REZAs
20-03-2010, 19:08
دوستان من امروز داشتم این مجله رو ورق میزدم به یه چیز جالب برخوردم:18::18:
اون این بود که یکی از بازی ساز های حرفه ای(نام نمی برم)گفته بود به خاطر اینکه موتور آنریل سورس کدهاش پیدا نمیشه ، ما ازش استفاده نمیکنیم برام جالب بود که بازی سازهای حرفه ای از سورس های آماده استفاده می کنند ، یا خودشون کد مینویسند!!!!!:31::31:

aryasoft2872
21-03-2010, 11:28
منم گرفتم ولی بیشترش مصاحبه بود چند صفحه اش بیشتر جالب نبود (بازی های سال آینده،بازی های مستقل و یکی دو صفحه دیگه)

AMIR REZAs
21-03-2010, 15:10
منم گرفتم ولی بیشترش مصاحبه بود چند صفحه اش بیشتر جالب نبود (بازی های سال آینده،بازی های مستقل و یکی دو صفحه دیگه)
خوب همه ی اطلاعاتش مصاحبه هاست دیگه!!!

parvizamd
21-03-2010, 15:49
دوستان من امروز داشتم این مجله رو ورق میزدم به یه چیز جالب برخوردم:18::18:
اون این بود که یکی از بازی ساز های حرفه ای(نام نمی برم)گفته بود به خاطر اینکه موتور آنریل سورس کدهاش پیدا نمیشه ، ما ازش استفاده نمیکنیم برام جالب بود که بازی سازهای حرفه ای از سورس های آماده استفاده می کنند ، یا خودشون کد مینویسند!!!!!:31::31:

مثل اینکه تو این مجله زیاد اشتباه می نویسن:31:چرا یه جا گفته بود بازی افسانه عمو پورنگ با game maker نوشته اند در حالی که این بازی رو marcomedia flash mx نوشته اند

ehsan_wwe
21-03-2010, 18:23
من مردم نتونستم به شما رسم گرگ بودن رو ياد بدم :41:

AMIR REZAs
22-03-2010, 12:52
من مردم نتونستم به شما رسم گرگ بودن رو ياد بدم :41:
منظورتون اینه که همش دروغه؟؟!!

AMIR REZAs
23-03-2010, 14:05
این عکس آخرین شماره ی این مجلست ( قبل از ویژه نامه بازی های ایرانی)
ضمنا سایت دنیای بازی هم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AMIR REZAs
23-03-2010, 18:04
سایت رسمی بنیاد ملی بازی های رایانه ای:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من نمیدونم ثبت نام تو این سایت چه طوریه یعنی اصلا برای چی ثبت نام میکنیم چون اگر تو قسمت ثبت نام دقت کرده باشید ، ثبت نام تولیدکنندگان ، متخصصین و کاربران رو داریم .
ضمنا اینم لینک بازی های ایرانی از خود سایت:

حتما یه سر به این سایت بزنید البته میدونم که خودتون در جریان این سایت هستید.

rasoolyas
25-03-2010, 15:04
آقا یکی یک آدرس درست به من بده که صددرصد مجله های دنیای بازی را داشته باشه با تشکر....

Prince_ of _Persia
25-03-2010, 23:13
آقا یکی یک آدرس درست به من بده که صددرصد مجله های دنیای بازی را داشته باشه با تشکر....

یکی از بچه های اصفهان به من گفت که از دکه میدان دروازه دولت گرفته . برو بگو ویژه نامه دنیای بازی رو می خوام .

rasoolyas
26-03-2010, 09:16
یکی از بچه های اصفهان به من گفت که از دکه میدان دروازه دولت گرفته . برو بگو ویژه نامه دنیای بازی رو می خوام .
حالا ما ویژه نامه نمی خواهیم ماه نامه میخواهیم بازهم دارد؟؟؟؟

Prince_ of _Persia
26-03-2010, 11:24
حالا ما ویژه نامه نمی خواهیم ماه نامه میخواهیم بازهم دارد؟؟؟؟

عجب؟ من که نفهمیدم آخر شما این ویژه نامه رو می خواید یا مجله ها رو ولی هر جفتشون رو اونجا داردن.

rasoolyas
26-03-2010, 12:30
عجب؟ من که نفهمیدم آخر شما این ویژه نامه رو می خواید یا مجله ها رو ولی هر جفتشون رو اونجا داردن.
شما میتونی به اون رفقیتون بگی کجای دروازه دولت؟؟؟
چون یک جا و دو جا که نیست کلی دکه این ور و اونورش هست کدومش؟؟/

ehsan_wwe
26-03-2010, 13:32
بابا اين گيوه گشاد بازي ها چيه پاشو برو بگرد ديگه 20 تا بشتره؟‌ ميميري به 20 تا دكه سر بزني ؟
متاسفم :41:

rasoolyas
26-03-2010, 14:57
بابا اين گيوه گشاد بازي ها چيه پاشو برو بگرد ديگه 20 تا بشتره؟‌ ميميري به 20 تا دكه سر بزني ؟
متاسفم :41:
آقا اولا شما شرط ادب یادت نره.
من برای شما خیلی احترام قائلم بخاطر اولین بازی که با گیم مکر ساختیدو منتظرجزیره ی نفرین شده هستم.
بعدم باشه میرم میگردم.

aryasoft2872
26-03-2010, 17:23
شرط ادب رو حال کردم :22:
ولی من هر چی تاپیک رو زیر و رو کردم بازی از این آقا احسان ندیدم میشه بگید کجاست؟؟؟

(ببخشید off topic بود ها!)

rasoolyas
26-03-2010, 20:04
شرط ادب رو حال کردم :22:
ولی من هر چی تاپیک رو زیر و رو کردم بازی از این آقا احسان ندیدم میشه بگید کجاست؟؟؟

(ببخشید off topic بود ها!)
نمی خوام تایپیک را منحرف کنم ولی توی تایپیک زیر پیدا کن: