ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Loading

CPUSatan
17-03-2010, 11:24
سلام دوستان فلش کار،
من فلش کار نیستم. برنامه نویس دلفی هستم. الان پامو از گلیمم درازتر کردم بخاطر همین مزاحم شما شدم.
چجوری می تونم برای انیمیشن فلشم یا سایتم Loading بذارم؟ یعنی اینکه یه Progressbar بیاد و لود شدن صفحه یا فلش رو تا لود کامل نشونم بده...
مرسی

seko.ir
17-03-2010, 11:48
سلام،
جستجو ...

CPUSatan
17-03-2010, 13:33
بله؟؟!!!
منظورت رو نفهمیدم!!! خیلی کوتاه بود. بیشتر توضیح بده. اولین برداشتی که می کنم اینه که این بحث قبلا در انجمن مطرح شده... لااقل لینکش رو میذاشتی.... من که نمی دونم قبلا با چه عنوانی مطرح شده

seko.ir
17-03-2010, 16:26
دوست گرامی یکی از مهمترین قوانینی که در هر انجمن مطرح میشه اینه که پیش از ایجاد یک مبحث، مطلب مورد نظر خود را جستجو کنید و در صورت عدم حصول نتیجه، مبحث رو ایجاد کنید این یک.
دو، شما با همون نام Loading یا Progressbar جستجو رو آغاز کنید دست پر از اینجا می رید.
سه، برای یه برنامه نویس خیلی بعیده که یه چنین موضوعی رو اینجا بیان کنه. اگه یه جستجو بزنید تو گوگل صدها منبع فارسی براتون میاد.
چهار، از کاربران انتظار نداشته باشید براتون جستجو کنن و لقمه رو آماده تو دهن بزارن.

در هر صورت برات آرزوی موفقیت می کنم و اگر ناراحت شدی، پوزش میطلبم - یا علی

CPUSatan
17-03-2010, 18:19
دوست گرامی یکی از مهمترین قوانینی که در هر انجمن مطرح میشه اینه که پیش از ایجاد یک مبحث، مطلب مورد نظر خود را جستجو کنید و در صورت عدم حصول نتیجه، مبحث رو ایجاد کنید این یک.
دو، شما با همون نام Loading یا Progressbar جستجو رو آغاز کنید دست پر از اینجا می رید.
سه، برای یه برنامه نویس خیلی بعیده که یه چنین موضوعی رو اینجا بیان کنه. اگه یه جستجو بزنید تو گوگل صدها منبع فارسی براتون میاد.
چهار، از کاربران انتظار نداشته باشید براتون جستجو کنن و لقمه رو آماده تو دهن بزارن.

در هر صورت برات آرزوی موفقیت می کنم و اگر ناراحت شدی، پوزش میطلبم - یا علی

2و1- به قوانین انجمن ها خوب آشنام، مدت زیادی تو انجمن دلفی هستم، ولی در نظر خوب ایندفعه خیلی فوری اومدم نت این سوال رو گذاشتم و رفتم، چون خیلی سرم شلوغ بود و این مسوله هم یادم اومده بود خواستم تا یادمه این کار رو انجام بدم، اگر به بحث های مطرح شده یا پاسخ داده سده از طرف من تو انجمن دلفی نگاه کنی متوجه حرفم می شی.
3-برنامه نویس ها براشون مشکل نباید پیدا شه؟؟!! تو گوگل خیلی جستجو کردم و جستجو بلدم. ولی فکر می کنی انجمن واسه چیه؟ تا سوالت اوجا مطرح کنی تا هم به جواب خودت برسی هم بقیه یه چیزی یاد بگیرن، به خاطر همینه همه تو چیزی به اسم انجمن ثبت نام می کنن و دور هم می شینن. وگرنه هرکی می تونست بره گوگل!!!
4- من اصلا انتظار کد آماده نداشتم، فقط دنیال راهنمایی بودم که شما هم خیلی خوب راهنمایی کردی!!!!!
5- نمی دونم چرا بعضی ها که یه جایی یه برتری نسبت به یکی دیگه پیدا می کنن می خواند هرجور شده برتری خودشون رو به همه ثابت کنن. من که تا حالا تو انجمن برنامه نویسی همچین کاری با کسی نکردم. مدارکش هم موجوده!!!!! شما احیانا تو اداره کار نمی کنی؟؟ خیلی شبیه کسایی که با همچین حرفایی آدمو دنبال نامه بازی و کاغذ بازی می فرستن هستی!!!
6- می خوای شیر فلکه رو رو کسی باز نکنی و بعد ازش نپرسی ناراحت شدی؟؟؟؟؟!!!!!!!
7- جای این همه سخنرانی یا جواب نمی دادی یا یه کمک کوچیک می کردی!! سخت بود یا بیکار بودی؟؟؟!!
8- ....

seko.ir
17-03-2010, 21:47
باری دیگر سلام،

جواب مورد سوم:
درسته که انجمن برای مطرح سؤال و یادگیری هست اما میشه بگید اون دکمه جستجو در بالای انجمن ها برای چیه ؟ (فکر کنم برای قشنگی نهادنش). من نگفتم سؤال نکنید گفتم سؤال تکراری رو دوباره مطرح نکنید. بهتر نیست بجای این که یک سؤال رو در 100 تاپیک جواب بدیم بیایم هر سؤال رو در یک تاپیک جواب بدیم؟

جواب مورد چهارم:
خواهش می کنم !!

جواب مورد پنجم:
کدوم برتری دوست عزیز؟ فکر نمیکنی یه واژه "جستجو" رو خیلی بزرگش کردی؟ اداره سیخی چنده؟ اگه ولت کنیم میری ما رو رئیس جمهور می کنی ها !!! ترمز کن با هم بریم. بنده در نوشته هام هیچ وقت برتریم رو بیان نکردم اگر این کار رو کردم لطفاً بگید کجا بود؟

جواب مورد ششم:
دوست عزیز یه چیزی رو همون اول گفتی من جوابت رو معدبانه دادم و باز از روی ادب پوزش خواستم اما ظاهراً ...

جواب مورد هفتم:
جوابش خیلی آسون بود و وقتش رو هم داشتم. اما سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن. وقتی جوابش هست چرا دوباره بیام جواب بدم خیلی راحت بت میگم جستجو. اینم بهترین راهنمایی.

بازم اگر ناراحت شدی، پوزش میطلبم - یا علی

cdp
18-03-2010, 14:20
سلام

دوستان لطفاً بحث نکنید! :10:

بفرمـــا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم یه سمپل ساده خودم برات ساختم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید:46:

CPUSatan
19-03-2010, 17:32
Seko.ir عزيز، جواب دادن به چيزايي كه نوشتي نشدني نيست ولي الكي با هم بحث مي كنيم. من هم از اينكه بد جوابتو دادم معذرت مي خوام ببخشيد.
CDP عزيز دست تو هم درد نكنه. خيلي كمكم كردي