PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مایا 2011

pclord
17-03-2010, 00:54
سلام به همه ی دوستان عزیز

یه چند روزی هست شرکت اتودسک مایا 2011 رو معرفی کرده و ویژگی های جدیدی که بهش اضافه شده رو داده بیرون.

من چون زیاد زبانم خوب نیست،نتونستم توضیح فارسی بدم،لینک ها زیر رو ببینید و اگه حالشو داشتین در مورد ویژگی ها اضافه شده یه توضیح فارسی بدین.

از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم میتونید استفاده کنید،خودم با استفاده از همین تقریبا فهمیدم چه چیزایی بهش اضافه شده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

The_matrix
05-04-2010, 10:30
سلام دوستان

مایا 2011 نرمافزاری برای مدل سازی سه بعدی،جلوه های ویژه بصری،رندرینگ و تلفیق سکانس ها حاوی ویژگی های جدید زیر است:
عرضه رابط کاربری جدید و پایدار ،که سازگاری بیشتری دارد
ابزار ساخت پوست و به شما کمک می کند که مدلهای با پوست بهتر و واقعگرایانه تری در زمان کمتر بسازید

هدف گیری غیر مخرب محیط کاری که از میان افزار Autodesk® HumanIK® 4.5 استفاده می کند به شما این امکان را می دهد تا از motion-capture و سایر اطلاعات انیمیشن سریعتر و راحتتر استفاده کنید

قابلیت "سرمقاله سه بعدی" به پیش تجسم و ساخت فیلم به صورت مجازی سرعت بیشتری می بخشد

افزایش فایل های مرجع امکان استفاده مجدد و مبادله اطلاعات را بدون فایل های مرجع میسر می سازد

دوستان عزیز ویدو های که در لینک زیر وجود داره رو حتما ببنید تا متن بالا رو متوجه شید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SevenART
05-04-2010, 10:35
ابزار ساخت پوست و به شما کمک می کند که مدلهای با پوست بهتر و واقعگرایانه تری در زمان کمتر بسازیداین بهترینشه .... مایا دیگه داره یه چیز دیگه میشه ... ورژن قبلیش که ماسل را اضافه کردن یه شاهکار این هم شاهکار تر ...

تا از motion-capture و سایر اطلاعات انیمیشن سریعتر و راحتتر استفاده کنید

همینه....
ای ول کاش اسم تاپیک را می زاشتی ....مایا قدرتمند تر می شود ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OM3D
05-04-2010, 10:57
فقط من با هر بار اومدن ورژن جدید مایا کلی فهش نثار اونی که مایا رو تو autodesk آورد میکنم....
نامردا از اون موقع که آوردنش تو این شرکت هی از مایا ورداشتن چسبوندن به مکس ... ولی بر عکسش نشد....
تو این چند تا ورژن هیچ چیز خاصی به مدلینگش اضافه نکردن نامردا....

pclord
05-04-2010, 13:24
فقط من با هر بار اومدن ورژن جدید مایا کلی فهش نثار اونی که مایا رو تو autodesk آورد میکنم....
نامردا از اون موقع که آوردنش تو این شرکت هی از مایا ورداشتن چسبوندن به مکس ... ولی بر عکسش نشد....
تو این چند تا ورژن هیچ چیز خاصی به مدلینگش اضافه نکردن نامردا....

کاملا موافقم. :27:

pclord
07-04-2010, 21:12
این هم لینک دانلود با کرک xforce
یکی از بچه ها نسخه 64 بیتشو تو ویندوز سون نصب کرده بود گفت کامله و هیچ مشکلی نداره.

32 بیت:

64 بیت: