ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Ubuntu & Photoshop & dreamweaver ؟

arashmanteghi
17-03-2010, 00:21
سلام . من یه سوال داشتم و اون اینه که آیا رو لیموکس نسخه اوبنتو میشه نرم افزار های فوتوشاپ و دریم ویور نصب کرد و باهاش کار کرد؟

DHT
19-03-2010, 01:56
سلام

لیموکس نه و لینوکس!

این برنامه ها که گفتی تجاری هستن و فکر نکنم نسخه لینوکسی داشته باشن.ولی شما میتونید از برنامه های معادل آنها در لینوکس استفاده کنید.مثلا به جای فتوشاپ از Gimp و به جای dreamweaver (اگه اشتباه نکنم برای طراحی وب باشه) می تونید از Blue fish استفاده کنین.البته برنامه های دیگری هم برای این کارها وجود داره.!
در ضمن با برنامه هایی مثل Wine میتونید برنامه های ویندوز را در لینوکس نصب کنید.البته من شخصا توصیه میکنم وقتی از لینوکس استفاده میکنین سعی کنید از برنامه های لینوکسی استفاده کنین و به برنامه های ویندوزی وابسته نباشید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آزاد و پیروز باشید

naderloosaeed
23-03-2010, 21:14
سلام

لیموکس نه و لینوکس!

این برنامه ها که گفتی تجاری هستن و فکر نکنم نسخه لینوکسی داشته باشن.ولی شما میتونید از برنامه های معادل آنها در لینوکس استفاده کنید.مثلا به جای فتوشاپ از Gimp و به جای dreamweaver (اگه اشتباه نکنم برای طراحی وب باشه) می تونید از Blue fish استفاده کنین.البته برنامه های دیگری هم برای این کارها وجود داره.!
در ضمن با برنامه هایی مثل Wine میتونید برنامه های ویندوز را در لینوکس نصب کنید.البته من شخصا توصیه میکنم وقتی از لینوکس استفاده میکنین سعی کنید از برنامه های لینوکسی استفاده کنین و به برنامه های ویندوزی وابسته نباشید.

آزاد و پیروز باشید
ببخشید یعنی اگه ما بخواییم لینوکس داشته باشیم باید از فتوشاپ محبوبمون دل بکنیم؟
یعنی نمیشه همینجوری از فتوشاپ استفاده کنیم؟؟؟
به نظر من چیز مفت به مفت هم نمی ارزه!!! البته من خودم طرفدار نرم افزارهای اوپن سورس هستم و میخوام دیگه ویندوز رو ببوسم بزارم کنار

taia
24-03-2010, 10:31
ببخشید یعنی اگه ما بخواییم لینوکس داشته باشیم باید از فتوشاپ محبوبمون دل بکنیم؟
یعنی نمیشه همینجوری از فتوشاپ استفاده کنیم؟؟؟
به نظر من چیز مفت به مفت هم نمی ارزه!!! البته من خودم طرفدار نرم افزارهای اوپن سورس هستم و میخوام دیگه ویندوز رو ببوسم بزارم کنار

نه، فوتوشاپ برای سیستم عامل ویندوز ساخته شده، و البته می تونید اون رو در لینوکس اجرا کنید ولی خوب مشخصا باید انتظار کرش ها و عیب های زیادی رو داشته باشید.
نرم افزار GIMP گرچه تمام امکانات فوتوشاپ رو نداره، ولی می تونم به جرات بگم 90% امکانات فوتوشاپ رو فراهم کرده و اون 10% هم امکاناتی هستند که به عنوان یک کاربر خیلی حرفه ای ممکن هست آزار دهنده باشه.

در مورد نرم افزار مفت به مفت هم نمی ارزه! باید خدمتون بگم، یکی از قویترین پخش کننده ها VLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست، که رایگان هست، فایرفاکس که به جرات می شه ازش به عنوان بهترین مرورگر نام برد رایگان هست، OpenOffice.org ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که شاید بشه به عنوان یک بسته نرم افزاری خیلی قویتر از Microsoft Office ازش نام برد رایگان هست، خود لینوکس و کرنلش رایگان هستند، GIMP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که خدمتون عرض کردم یا Blender ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که انیمیشن های ساخته شدش رو هم همه دیدند و به جرات میشه گفت جز بهترین ها بود هم رایگان هست، pidgin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مسنجری که اکثر پروتکل ها رو پشتیبانی می کنه رایگان هست، فکر کنم در حداقل مهمترین بخش ها گفتم.
بنابراین تفکر شما حداقل در بخش کد بازها عملا قابل دفاع نیست :46:

naderloosaeed
26-03-2010, 11:24
ه، فوتوشاپ برای سیستم عامل ویندوز ساخته شده، و البته می تونید اون رو در لینوکس اجرا کنید ولی خوب مشخصا باید انتظار کرش ها و عیب های زیادی رو داشته باشید.
نرم افزار GIMP گرچه تمام امکانات فوتوشاپ رو نداره، ولی می تونم به جرات بگم 90% امکانات فوتوشاپ رو فراهم کرده و اون 10% هم امکاناتی هستند که به عنوان یک کاربر خیلی حرفه ای ممکن هست آزار دهنده باشه.

در مورد نرم افزار مفت به مفت هم نمی ارزه! باید خدمتون بگم، یکی از قویترین پخش کننده ها VLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fvlc%2F) هست، که رایگان هست، فایرفاکس که به جرات می شه ازش به عنوان بهترین مرورگر نام برد رایگان هست، OpenOffice.org ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F) که شاید بشه به عنوان یک بسته نرم افزاری خیلی قویتر از Microsoft Office ازش نام برد رایگان هست، خود لینوکس و کرنلش رایگان هستند، GIMP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که خدمتون عرض کردم یا Blender ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که انیمیشن های ساخته شدش رو هم همه دیدند و به جرات میشه گفت جز بهترین ها بود هم رایگان هست، pidgin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مسنجری که اکثر پروتکل ها رو پشتیبانی می کنه رایگان هست، فکر کنم در حداقل مهمترین بخش ها گفتم.
بنابراین تفکر شما حداقل در بخش کد بازها عملا قابل دفاع نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در مورد اینکه نرم افزارهای اوپن سورس و رایگان به شدت عالی و به درد بخورهستن هیچ حرفی ندارم فقط بحث من اینه که نرم افزار فتوشاپ به جرات و با قاطعیت بهترین نرم افزار گرافیکیه و به نظر من یکی از معایب لینوکس باشه که نتونه فتوشاپ رو اجرا کنه ولی وقتی شما میگید GIMP با فتوشاپ برابری میکنه ما هم حرفی نداریم. من یکی از طرفدارای متن باز هستم و بعد از اومدن Fire Fox دیگه از IE استفاده نمیکنم و میخوام که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنم چون واقعا از باگهای افتضاحش همچنین از هفته ای دو بار از عوض کردن ویندوز واقعا خسته شدم.

sastwhc
27-03-2010, 14:40
من در مورد اینکه نرم افزارهای اوپن سورس و رایگان به شدت عالی و به درد بخورهستن هیچ حرفی ندارم فقط بحث من اینه که نرم افزار فتوشاپ به جرات و با قاطعیت بهترین نرم افزار گرافیکیه و به نظر من یکی از معایب لینوکس باشه که نتونه فتوشاپ رو اجرا کنه ولی وقتی شما میگید GIMP با فتوشاپ برابری میکنه ما هم حرفی نداریم. من یکی از طرفدارای متن باز هستم و بعد از اومدن Fire Fox دیگه از IE استفاده نمیکنم و میخوام که از لینوکس به جای ویندوز استفاده کنم چون واقعا از باگهای افتضاحش همچنین از هفته ای دو بار از عوض کردن ویندوز واقعا خسته شدم.

چرا ویندوزتان را هفتگی عوض میکنید؟؟؟!!!اگر مشکل سخت افزاری نداشته باشید نباید چنین مشکلی را داشته باشید
شاید دلیل شما برای آمدن به دنیای open source کمی عجیب باشد!!!

taia
27-03-2010, 18:20

:20:
باید بگم باید بگید یکی از معایب فوتوشاپ هست که تک پلتفرمی هست نه لینوکس.
چون لینوکس یک سیستم عامل هست و نرم افزارها هستند که باید برای اون پلتفرم طراحی بشوند، اگر یک سیستم عامل بخواد برای یک نرم افزار طراحی بشه که دیگه اسمش سیستم عامل نیست! :31:
البته بحثش خیلی وقت پیش بود که adobe وارد دنیای اپن سورس شده و من به شخصه انتظار دیدن نسخه ای حتی پایه ای برای لینوکس بودم ولی خوب حق بدید نرم افزاری که داره در بازار 700 دلار به فروش می رسه براش سخته ناگهانی وارد دنیای اپن سورس بشه اونم اپن سورس های رایگان!

البته من گفتم GIMP خیلی قوی هست ولی هنوز به پای فوتوشاپ نرسیده و انتظار برابری نداشته باشید.

همچنین باید بدونید که تجربه ی لینوکس ( با اینکه واقعا امروز با 3-4 سال پیش واقعا فرق داره! ) تجربه ای کاملا متفاوت با ویندوز هست و شاید مانند خیلی ها در همون هفته ی اول پاکش کنید!

naderloosaeed
28-03-2010, 12:40
چرا ویندوزتان را هفتگی عوض میکنید؟؟؟!!!اگر مشکل سخت افزاری نداشته باشید نباید چنین مشکلی را داشته باشید
شاید دلیل شما برای آمدن به دنیای open source کمی عجیب باشد!!!
نه دوست عزیز منظور من این نبود که ویندوزم رو هفته ای دو بار عوض می کنم منظور من پایداری لینوکس بود چون هر چقدر سیستم قدرتمندی داشته باشید دیگه تا دو ماه بعد از نصب ویندوز سرعتش کند میشه و باید عوضش کنید، ولی لینوکس اونطوری که من دیدم و شنیدم تا دو سال هم عوضش نکردن...

همچنین باید بدونید که تجربه ی لینوکس ( با اینکه واقعا امروز با 3-4 سال پیش واقعا فرق داره! ) تجربه ای کاملا متفاوت با ویندوز هست و شاید مانند خیلی ها در همون هفته ی اول پاکش کنید!
اما در مورد حرف شما باید بگم که منظورتون رو نفهمیدم کمی واضحتر بگید تا من هم سریع تصمیم نگیرم. در ضمن من یه جایی دیدم که فتوشاپ با قیمت 999 دلار داره فروش میره!!!دقیقا یادم نیست کجا ولی فکر کنم فکر کنم فکر کنم توی ضمیمه بایت روزنامه خراسان بود. به هر حال 999 دلار یا 700 دلار من که همچین پولی ندارم!
به نظر من چیز مزخرفیه که یه نرم افزار تجاری به خاطر تجاری بودن از ورود به دنیای یک سیستم عامل رایگان جلوگیری کنه. Adobe میتونه فتوشاپ رو برای لینوکس هم طراحی و به فروش برسونه نه؟

taia
29-03-2010, 22:03
اما در مورد حرف شما باید بگم که منظورتون رو نفهمیدم کمی واضحتر بگید تا من هم سریع تصمیم نگیرم. در ضمن من یه جایی دیدم که فتوشاپ با قیمت 999 دلار داره فروش میره!!!دقیقا یادم نیست کجا ولی فکر کنم فکر کنم فکر کنم توی ضمیمه بایت روزنامه خراسان بود. به هر حال 999 دلار یا 700 دلار من که همچین پولی ندارم!
به نظر من چیز مزخرفیه که یه نرم افزار تجاری به خاطر تجاری بودن از ورود به دنیای یک سیستم عامل رایگان جلوگیری کنه. Adobe میتونه فتوشاپ رو برای لینوکس هم طراحی و به فروش برسونه نه؟

اونی که شما می گید فوتوشاپی که اکثرا ما استفاده می کنیم نیست و امکاناتی تقریبا بدرد نخور برای عموم داره که حتی به درد افراد حرفه ای در عکاسی هم نمی خوره امکاناتی مانند طراحی گرافیکی سه بعدی و ...

اما در مورد منظورم ببینید یکبار اوبونتو را لایو اجرا کنید تا متوجه بشید! محیط متفاوت، طریقه ی نصب متفاوت، سیستم فایل متفاوت و کلا همه چیز متفاوت!

در مورد فوتوشاپ، خوب یک اصل وجود داره، اکثر کاربران لینوکس به سمت لینوکس می آن چون اپن سورس هست اولا و ثانیا چون تقریبا همه چیز رایگان هست! ما دنبال همین اصل هستیم که تقسیم دانش مهمتر از کد بندی کردن و فروش اون هست، بنابراین کاربران لینوکس اگر نرم افزاری پولی باشه (تا اونجایی که من در دنیای واقعی می شناسمشون) پول می دهند و می خرند، کرکی هم در کار نیست معمولا، حالا فرض کنید فوتوشاپ بیاد حتی با قیمت 400 دلار به فروش برسه، فکر می کنید کسی هست که بره به سمتش با توجه به وجود GIMP ؟ جواب واضح هست! :46:
اون کسی هم که اونقدر کارش حرفه ای هست که بدون فوتوشاپ نمی تونه زندگی کنه، خوب میره یک نسخه ی ویندوز XP می خره که الان دیگه می تونید 70- 80 دلار هم پیدا کنید و استفاده ی حرفه ایش رو می کنه!

nkhdiscovery
30-03-2010, 12:06
سلام پی سی ورلد !:دی -- بلاخره بعد از چند سال .... !
اون دوست عزیزمون اون بالا مثل اینکه دیگه سر نزدن به اینجا ... اگه بزرگان اجازه بدن من کاری که خودم کردم (درمورد فتوشاپ) این بود که اول با wine بعد هم کلا توی یه ویندوز مجازی با VirtualBox نصبش کردم ... بعد شروع کردم به تلاش برای اینکه با GIMP کار کنم ... زیاد اتفاق افتاد که آخرش هم کارمو می بردم تو فتوشاپ .. ! اما مثل یه بچه خوب به هر مشکلی که برخوردم توی Notes روی دسکتاپم نوشتم و سر فرصت رفتم سراغش ... چیزی هم یادم نمیاد که حل نشده باشه ! الان عملا فتوشاپ برام کلا جاشو داده به گیمپ - لا اقل به عنوان یه آماتور ! - حالا شما هم میتونین این کارو بکنین هر چند از اولش آزاد و متن باز و لینوکسی نیست اما خب کم کم میشه .. درست مثل آدمایی که میخوان سیگار ترک کنن و یه دونه خاموششو می ذارند گوشه لبشون !! :دی - تمموم این کارا را در مورد DreamWeaver & Blue Fish می تونین انجام بدین -- شاد باشین

naderloosaeed
30-03-2010, 15:49
به نظر من اون روز که رفته بودم سایت مایکروسافت ایکس پی رو 30 دلار قیمت زده بود .ولی حرف شما درسته به نظر من نرم افزارها و کلا برنامه نویسی نباید مثل علم ساختن بمب و اصلحه یه چیز انحصاری باشه و همه باید بدونن که چیزی که دارن ازش استفاده میکنن چجوری کار میکنه. این مزیت متن باز هست

mohadghayekhlu
01-06-2010, 12:29

..........................................
سلام من با bluefish کار کردم ولی اون که Design نداره یعنی مثل dreamWeaver نمیشه بری قسمت Desgin و از اونجا Edit کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درست نمیگم؟؟؟؟