مشاهده نسخه کامل
: توضيح در رابطه با فيزيك هاليدي !
reza-atom
16-03-2010, 23:41
ممنون ميشم بگين چه كساني ميتونن از فيزيك هاليدي استفاده كنن ؟ در چند جلده و موضوعاتش چيه ؟ از كجا ميشه گير آوردش ؟ آيا ميشه با خوندن اين كتاب مفاهيم فيزيك رو خوب درك كرد ؟
چون هيچ گونه آشنايي با اين كتاب ندارم ميخوام دقيق توضيح بدين !!!
zahedy2006
17-03-2010, 02:28
ممنون ميشم بگين چه كساني ميتونن از فيزيك هاليدي استفاده كنن ؟
این کتاب تقریبا برای آشنایی کلیه دانشجوها با مفاهیم پایه و اولیه فیزیک هست و خیلی عمقی نمیشه. ولی بههر حال تا جایی درک فیزیکی فرد را افزایش می دهد (کلا هرکسی که مقداری ریاضی خونده باشه مفهوماتش رو درک می کنه)
ولی برای تکمیل آن برای قسمت مکانیک و سینماتیک باید کتاب های مکانیک تحلیلی مثل ماریون - آریا - گلداشتاین - فولز - سایمون و ... را خواند
برای آشنایی عمیق با مغناطیس (الکترودینامیک) کتاب گریفیث و جکسون مشهور است.
در چند جلده و موضوعاتش چيه ؟
دو چاپ داره تا جایی که می دونم
چاپ قدیم فکر کنم 2 جلدی و به نام پاشایی معروفه و چاپ جدید که مبتکران می زنه و سه جلدی هست
چاپ 3 جلدی شامل
1- مکانیک
2- لکتریسیته و مغناطیس
3- موج و گرما
از كجا ميشه گير آوردش ؟
تهران: میدان انقلاب
فکر کنم همه جا فله ای بفروشن!!
pdf هایش هم موجوده تو قسمت موضوعات علمی.
bmwm32009
31-03-2010, 10:02
سلام
این کتاب به درد من که سال دوم دبیرستان هستم میخوره؟
با تشکر
rezakarimy
10-04-2010, 21:24
فیزیک هالیدی با زبانی خیلی ساده و مثال های زیاد برای بچه های سوم دبیرستان به بالا خوبه یعنی میشه خوندش.سه جلده.بله ولی مبتکران هم مثل هالیدی به درد شما میخوره
ولی من فکر کنم هالیدی 4 جلد ی باشه (جلد 4 : نور و فیزیک کوانتومی ) ، البته 8 سال پیش که ما دانشجو بودیم این جوری بود ، شاید الان جلداش کم شده .
تا اونجایی هم که من یادمه به دو صورت "مبانی فیزیک" و "فیزیک" چاپ می شد که کتاب "مبانی فیزیک" تا حدودی ساده تر و مبتدی تر از کتاب "فیزیک" بود .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.