مشاهده نسخه کامل
: چگونه به راحتي 100 گيگ هاست وارز ( فروشي ) را رايگان بدست آوريم ؟ ( 100% تضميني ! امتحان شده ! )
.: محمد :.
16-03-2010, 15:17
سلام
شايد درباره سايت هاي PTC زياد شنيده باشيد ! سايت هايي كه به ازاي هر كليك پولي به شما مي دهند .
يكي از سايت هاي PTC سايت TenDollalClick هست . اين سايت به ازاي هر كليك پول كلاني ( حدود 10,000 تومان ) به شما مي دهد .
بعد از مدتي كوتاه مي تونيد به سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرويد و 100 گيگ هاست وارز با امكانات توپ بگيريد .
چطور ؟
كافيه كه اول لينك زير رو باز كنيد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدز از ثبت نام به قسمت Earning Area و بعد Click Links اكانتتون رفته رو روزانه روي لينكا كليك كنيد و صبر كنيد تا تايمر تموم بشه و بعد روي عددي كه گفته كليك كنيد
توجه كنيد كه چند تبليغ با هم رو باز نكنيد !
بعد از مدتي پولتون رو توي يك حساب Paypal بريزيد و هاست رو براخودتون بخريد .
:27:سوالي داشتيد بپرسيد :27:
دوست عزیز واقعا چه فکری کردید ؟! :o
من مطمئن هستم شما هنوز 1 دلار هم نگرفتید از این سایت! چرا پس بیخودی میخوایید دیگران رو هم سر کار بزارید!!
هزاران سایت مثل این هستند که همه کلاه بردارن !
اینقدر ساده لوح نباشیم ..
با تشکر
ali zi zeperto
16-03-2010, 16:32
البته این سایتهایی که باید روشون کلیک کنی پول می دن.ولی باید دید این سایتی که ایشون معرفی کردن پولا رو چطوری بالا می کشه.۱۰ دلار واسه هر کلیک تنها یه تحریک کننده است واسه اینکه شما اینکار رو بکنی و پول بیشتری عاید صاحب سایت کنی.
darkdream2012
16-03-2010, 16:33
همش سرکاریه حتی اونایی که ایرانین
16-03-2010, 17:44
باور نمی کنید ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایت تازه کارش رو شروع کرده ! یکی از دوستانم به حد نساب داره می رسه ! این واقعا فوق العاده هست . شما چرا اینقدر ضعیف اندیشه می کنید ؟
من توی سایت GrandPTC هم فعالیت داشتم ! بخاطر همین می گم تضمینی ! من می گم چرا همه عالم نمیآن توی این سایتا کارکنن ! مگه جناب ! روزی 4 دقیقه چه ارزشی داره ؟ تو اصلا تا حالا امتحان کردی ؟ تاحالا از سایت PTC پول دریافت کردی ؟ خوب نکردی عزیز من که اینو میگی !
ali zi zeperto
16-03-2010, 18:39
شما از این grandptc چیزی هم گرفتی؟من نمی گم پول نمی دن ولی اینا یه جورایی می خوان ترغیب کنن که کلیک کنی و پولش رو بگیرن و بذارن واسه روزی که رسید به سقف مجاز بعد بگن بفرما بیلاخ.این دوستت که می گی چیزی هم گرفته؟من تا حالا امتحان نکردم.البته به قول شما ضرری واسه من نداره.روزی ۲ دقیقه ولی آخرش اگه گوشات دراز بشه نافرمه.
16-03-2010, 22:05
بلی ! خیلی هم حال میده ! شما حتی می تونید از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم پولتون رو به ریال تبدیل کنید ! یعنی تو حدود 9-8 میلیون تومان کسب درآمد می کنی ! ولی من این استفاده رو نمی کنم بلکه اکانت رپیدشیر و نود و هاست می خرم . خیلی حال میده . یعنی تو رایگان به نون و نوا میرسی ! تو وقتی طعم اینو نچشیدی هیچوقت نمی آی دنبالش ! من الان توی 3 تا سایت PTC فعالیت می کنم که مشهورترین ها هستند !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!!
اگر خواستید عضو بشید بهم بگید لینک بدم چون این سایتها بجز اینکه پول شما رو می ده درصورت معرفی کردن توسط من ، به من به اندازه 50 درصد پورسانت شما پول اضافه میدن بدون کم شدن از شما ! وگر نه من که مغرض نیستم که بیام برای شما پست بزنم و براتون دلیل بیارم ! مگه پایان نامس ! اصلا
زمین شوره سمبل بر نیارد / بر او تخم عمل زایع نگردان
و همچنین
پند دادن بر جهول خوابناک / تخم افکندن بود در شوره زار
----------------------------------------------------------------------------------------------------
می گویند هر روز صبح فرشته ای از بیت المقدس بر جهان فریاد می زند که مردم به سوی خدا بیایید اما ...
بخاطر شعر های بالا معذرت می خواهم :19: هدف رسوندن مطلب بود
دوستان این گفته من بود . من که نگفتم باید بری ثبت نام کنی به خودت بستگی داره .
می تونید از لینک زیر به Grandptc بپیوندید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا از لینک زیر به BigMoneyPTC
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکرار میکنم ! روزی حداکثر 10 دقیقه از شما می گیرد .
darkdream2012
16-03-2010, 22:06
ای بابا کجای کاری؟
همین سیستم های کلیکی ایرانی از دو طرف میزنند مثلا ما 100 کلیک داشتیم به ما می گن 70 داری به آگهی دهنده می گن140 تا بازدید داشتی دیگه چه انتظاری از خارجیا داری؟ آخه کی میاد 10 هزار تومان(به دلار نمی دونم چقدر میشه) برا یه کلیک بده؟
16-03-2010, 22:10
برادر الان یک کارگر در آمریکا ماهی 3,000$ پول میگیره ! در واقع تو داری طی 6 ماه 10,000 دلار می گیری ! این شرکت ها اینقدر پول می گیرن که خدا می دونه ! بجز اون اکثر افراد پورسانتشون رو بدون دریافت می دن اون شرکت تا براش تبلیغ کنه ! خدایا !!!! :18: :18::18: تازه اینکه تو با عضویت گولد که قیمتش 300 دلار هست می تونی یه کارایی بکنی که از اکانت رایگان بیشتره و بخشی از درآمد شرکت هم همینه !
king-hitler2
16-03-2010, 22:20
چی شد سره کاری بود
اخه 1 سال پیش بدجوری رفتیم سرکار با این کلیک
16-03-2010, 22:33
مطمئن هستید که اون سایت TenDollarClick هست ؟
میگه :
از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن/فردا که نیامده است فریاد مکن
بر آمده و نامده بنیاد مکن/حالی خوش باش و عمر بر باد مکن :13:
saadi126
16-03-2010, 22:35
خدمت آقا محمد و بقيه دوستان عرض كنم كه الكي الكي وقت گرانبهاتون رو (حتي اگه 10 دقيقه ناقابل باشه) هدر ندين. من 4-5 سال پيش تو خيلي از اين مدل سايتها فعاليت ميكردم. ماهها فعاليت كردم و توي بعضي از سايتها هم به حد نصاب رسيدم اما دريغ از يك سنت پول چه برسه به هزاران دلار.من نميگم اين سايتها اصلا پرداخت نميكنند ولي اين اطمينان رو ميدم كه اكثرشون پرداختي به شما نخواهند داشت مخصوصا 10 دلار براي يك كليك. مثل اين ميمونه بيان به آدم بگن بيا پشت ميز بشين 4 تا امضا بزن و ساعتي Nتومنبگير!!! خوب به هر حال هر پيشنهادي بايد معقول باشه تا مورد قبول قرار بگيره.
آقا محمد عزيز ببخشيد اگه اين قدر صريح گفتم. سعي هم نكن بگي من بي عرضه بودم يا بلد نبودم يا ... اين واقعيت اين نوع سايتها هست. يه تعداد معدودي از اين سايتها هستند كه كارشون قابل اعتماد هست ولي شما بايد توشون خيلي خيلي وقت بزاري و سِنت سِنت پول در بياري تازه اگر سر IP متوجه ايراني بودنت نشن و بتوني پولتو به Paypal منتقل كني.
آقا محمد عزيز چند باري بچه ها پرسيدن آيا تا به حال موفق شديد پولي بگيريد كه شما هم در جوابهاتون مشخص بود كه نه! پولي دريافت نكرديد هنوذ. شما به فعاليت ادامه بديد و به محض اينكه به پول رسيدي (واقعا نه الكي) اونوقت من خودم زير مجموعه شما ميشم و صدها نفر رو هم ميارم كه زير مجموعه شما بشن.
موفق و پيروز باشين
masud-000000
16-03-2010, 22:58
اگه اینجوری بود که همه نتی ها تا حالا میلیاردر شده بودن...:27:پس شک نکنید کذب محضه:11:
فکر کنم تاپیک به ترش منتقل بشه بهتر باشه.
online_amin
16-03-2010, 23:31
اصلا باورم نمیشه که هنوز چنین آدم های ساده ای پیدا میشن که گول چنین تبلیغاتی رو بخورن. خوب اگر پیدا نمیشد که دیگه خیلی چیزها وجود نداشت.
برادر, 99% این سایتها همشون دروغ و کلاه بردار هستن و هیچ کدومشون پول بده نیستن و اونهایی هم که پول بده هستن تو این گیر و داد گم شدن و تازه پولی که میدن زیر 10 سنت هست. شما اگر 15 سنت هم دیدی باید شک کنی اون وقت میای میگی این 10 دلار به ازای هر کلیک پول میده؟
خوب من هم یه سایت میشناسم که به ازای هر کلیک 50 دلار میگه که میده. بگردی شاید 100 دلاری هم پیدا کنی.
اینا همشون الکی هستن. اصلا همینکه آدم وقت بذاره بیاد تو همچین تاپیکی هم ارزش نداره.
17-03-2010, 10:57
چشم ! به محض دریافت اطلاع می دم
17-03-2010, 13:17
راستی Kinghitler جون ! تشکر از عضویتت :D :10:
ali zi zeperto
18-03-2010, 14:00
البته این ده دلاریه به نظر من هم خیلی غیر قابل باوره.باز این ۱ دلاری ها باشه یه چیزی.۱۰ دلار در یک دقیقه!!
ولی از طرفی می دونم که پول هم میدن.چند سال پیش من از طریق یکی از دوستانم با این چیزا آشنا شدم.یه شرکتی بود تو گوهر دشت کرج که همین کار رو میکرد.شما رو عضو میکردن و به حد نصاب که میرسید پولت رو می گرفتن و تومان بهت میدادن.البته چقدر شو بالا می کشیدن نمی دونم.چون نه خودم رفتم تو کارش نه دوستم.به نظر من ۱ دلار معقوله ولی ۱۰ دلار به نظرم کلاه برداریه.طرف شما رو ترغیب می کنه که بیشتر براش کلیک کنی.
18-03-2010, 14:08
اصلا مشکلی نیست ! این شرکت حدودا سر هر کلیک 10 دلار پول می خوره ! 10 دلار هم به تو میده . وقتی هم تو پولت رو می خوای به ریال تبدیل کنی هر دلار رو ازت 700 تومن می خرند و همون دلار تورو به بقیه 1100 تومن میفروشن . :31::31::31: :دی
ali zi zeperto
18-03-2010, 14:13
حالا ببینم چطوری باید پوله رو گرفت؟paypal نه مه نه؟
18-03-2010, 16:01
کافیه پولت به حد نساب برسه . بعد باید با --- یا پروک.سی بری و یک حساب باز کنی . بعد از یه سایتی مثلا سایت abzarha یا parsinic حساب Paypal ات رو Verify کنی . بعد باید پولت رو بریزی به حساب Paypal و بعد هر کاری خواستی بکنی .
amir_rahmani
18-03-2010, 16:59
اینا همش الکی هست!
من حاضرم یوزر و پس خودم را بدهم که به حد نصاب رسیده و برید نگاه کنید که الکی
گفتند یک ماه باید صبر کنی
2 ماه که هیچ خبری نیست!
خواستید یوزر و پس را هم می دهم!
18-03-2010, 19:24
بده ببینم جناب !!! راستی میگی ! یعنی سر کاریه ؟ یوزر پسورد رو ندی دروغگویی ! :18::18:
Elendil1
18-03-2010, 20:45
بده ببینم جناب !!! راستی میگی ! یعنی سر کاریه ؟ یوزر پسورد رو ندی دروغگویی ! :18::18:
داداش ما صدتا از این سایت ها رو تست کردیم ، همش زخرفه ، تو اگه از اینا پول گیرت اومد من اسمم رو عوض می کنم !
darkdream2012
18-03-2010, 20:58
دوست من محمد جان لطفا بیش از این خودتو مسخره این سایت ها نکن و وقت و هزینت رو هدر نده بقیه بچه های فروم را هم به سرنوشت خودت دچار نکن
Reza_994
18-03-2010, 22:19
الکی بود؟ ؟
19-03-2010, 09:24
نه بابا ! الکی می گه ! :دی ولی بهتره شما فکر کنید الکی بوده تا من خودم حداقل رو کسب کنم . اگر راست بود خوب شما هم برید و اگر دروغ بود نرید . فقط بهتون بگم . شما با زیر مجموعه من بودنتون به تسریع عملکرد من در این باره کمک میکنید .
19-03-2010, 17:25
سلام
الان رسما اعلام میکنم که دروغ بوده و این تاپیک بسته میشود . تشکر // عیدتون هم مبارک :27:
neopersia
23-03-2010, 15:02
به ازاي هر كليك پول كلاني ( حدود 10,000 تومان )
پول زیاد
روزی 4 دقیقه چه ارزشی داره ؟
زحمت کم (هر چند زمان بزرگترین سرمایه هر کسی هست!)
كافيه كه اول لينك زير رو باز كنيد، بعد از ثبت نام به قسمت Earning Area و بعد Click Links اكانتتون رفته رو روزانه روي لينكا كليك كنيد و صبر كنيد تا تايمر تموم بشه و بعد روي عددي كه گفته كليك كنيد بعد از مدتي پولتون رو توي يك حساب Paypal بريزيد
یکی از دوستانم به حد نساب داره می رسه
همه چیز خیلی ساده و روشن هست و مشکلی وجود ندارد و حتماً نتیجه خواهید گرفت
شما چرا اینقدر ضعیف اندیشه می کنید ... خوب نکردی عزیز من که اینو میگی
تحریک مخاطب به صورتی که احساس کنه که در گمراهی به سر میبره و فرشته نجاتش جولوش نشسته و داره راهنماییش میکنه!
بده ببینم جناب !!! راستی میگی ! یعنی سر کاریه ؟ یوزر پسورد رو ندی دروغگویی !
این ادبیات هم دیگه واقعاً انقدر پخته و سنگین هست که هر کسی میتونه روش حساب کنه!
خوب بسه دیگه حوصله نقل قول کردن ندارم! معذرت هم میخوام واقعاً قصد اهانت به کسی رو ندارم فقط اگر قرار هست که ما بتونیم در اینترنت فعالیت کنیم و به سمت جامعه الکترونیک پیش بریم، از طرفی هر کسی هم نتونه با نوشتن چهار تا مطلب تحریک آمیز راست یا دروغ برا خودش طرفدار جمع کنه و برا خودش جو درست کنه باید شعور اینترنتیمون رو بالا ببریم!
مواردی که نقل قول شده رو من هم در مورد تبلیغات کلیکی دیدم و هم توی چندین جلسه که برای شرکتهای هرمی بنده رو به اصطلاح خودشون پرزنت کردن دیدم (که چارت و آمارشون انقدر رسمی به نظر میرسید که آدم فکر میکرد نماینده وزیر اقتصاد آمریکا هستن!)
هر آدم عاقلی اگر یه کم روی میزان سودی که به اون شرکت میرسونه و میزان سودی که شرکت میگه به فرد میرسه فکر کنه متوجه میشه که این چیزی که گفته میشه با واقعیت مطابقت نداره. 10 دلار برای هر کلیک یا بازدید یا هرچیز دیگه حتی برای آمریکایی ها هم پول زیادی هست.
هیچ شرکت واقعی نمیاد پولشو برای تبلیغات به جایی بده که مخاطبهاش کسانی هستن که نشستن پشت کامپیوتر تا تبلیغات تموم بشه و پولشونو بگیرن! خوب مگه این جور تبلیغ کردن چه فایده ای برای اون شرکت داره وچقدر میتونه تو فروش تأثیر داشته باشه؟
حتی گوگل هم با اون همه پشتیبانی که برای توسعه استفاده از فایرفوکس شد برای هر دانلود یک دلار میداد نه اینکه بیاد برای هر بار نمایش تبلیغ فایرفوکس 10 دلار بده!
ترافیک بی هدف از نظر تبلیغات اینترنتی کوچکترین ارزشی نداره. اگر به تبلیغاتی مثل adwords گوگل یا یاهو نگاه کنید میبینید که فقط تبلیغاتی نمایش داده میشه که به محتوای صفحه مرتبط باشه. حتی اگر یکی بیاد توی سایتش از بازدید کننده ها بخواد که روی تبلیغات کلیک کنند (حتی اگر داخل عکس نوشته باشه که گوگل نتونه بخونه!) به سرعت حساب ادوردزش رو بلوکه میکنن و پولش رو هم بهش نمیدن
کار کردن با این جور شرکتها مثال یک دزد هست که بخواد از دزد دیگه بدزده!! کار هر کسی نیست در ضمن از نظر اقتصادی هم فعالیت منفی محسوب میشه! موقعی که این شرکتها دنبال ایجاد اعتبار برای خودشون هستن ممکنه به بعضی ها پول رو بدن ولی این کاملاً موقتی هست و امکان نداره ادامه پیدا کنه چون روی گنج که ننشستن این همه پول بدن
جالبه که چقدر مردم اصرار دارن که سرشون کلاه بره! اینجا تا حالا چند مورد دیدم که طرف میاد یه جنسی رو که قدیمی شده و دیگه گیر نمیاد به تعداد زیاد جمع میکنه، بعد شایعه راه میندازه که یکی اومده اون جنس رو با قیمت 100 برابر واقعی میخره. خودش هم برای اینکه مردم تحریک بشن یه تعداد خیلی کم از اون جنسها رو با قیمت 100 برابر از مردم میخره. بعد که ملت باور کردن کم کم اون جنسهایی رو که از قبل داشته بین مردم با قیمتی مثلاً 50 برابر قیمت واقعی میفروشه و خودشفرار میکنه. این وسط فقط اونایی سود میبرن که اون تعداد اولی رو به این کلاهبرداره فروختن بقیه فقط ضرر میکنن
حکایت این سایت هم که اینجا معرفی شده همینه احتمالا!
سلام
الان رسما اعلام میکنم که دروغ بوده و این تاپیک بسته میشود . تشکر // عیدتون هم مبارک
محمد جان عید شما هم مبارک ولی این جمله که نوشتی تشکر نداره به جاش باید معذرت خواهی میکردی!
----------------------------------------
موفق باشید
عید همگی مبارک;
Mr. President
23-03-2010, 17:19
پول زیاد
زحمت کم (هر چند زمان بزرگترین سرمایه هر کسی هست!)
همه چیز خیلی ساده و روشن هست و مشکلی وجود ندارد و حتماً نتیجه خواهید گرفت
تحریک مخاطب به صورتی که احساس کنه که در گمراهی به سر میبره و فرشته نجاتش جولوش نشسته و داره راهنماییش میکنه!
این ادبیات هم دیگه واقعاً انقدر پخته و سنگین هست که هر کسی میتونه روش حساب کنه!
خوب بسه دیگه حوصله نقل قول کردن ندارم! معذرت هم میخوام واقعاً قصد اهانت به کسی رو ندارم فقط اگر قرار هست که ما بتونیم در اینترنت فعالیت کنیم و به سمت جامعه الکترونیک پیش بریم، از طرفی هر کسی هم نتونه با نوشتن چهار تا مطلب تحریک آمیز راست یا دروغ برا خودش طرفدار جمع کنه و برا خودش جو درست کنه باید شعور اینترنتیمون رو بالا ببریم!
مواردی که نقل قول شده رو من هم در مورد تبلیغات کلیکی دیدم و هم توی چندین جلسه که برای شرکتهای هرمی بنده رو به اصطلاح خودشون پرزنت کردن دیدم (که چارت و آمارشون انقدر رسمی به نظر میرسید که آدم فکر میکرد نماینده وزیر اقتصاد آمریکا هستن!)
هر آدم عاقلی اگر یه کم روی میزان سودی که به اون شرکت میرسونه و میزان سودی که شرکت میگه به فرد میرسه فکر کنه متوجه میشه که این چیزی که گفته میشه با واقعیت مطابقت نداره. 10 دلار برای هر کلیک یا بازدید یا هرچیز دیگه حتی برای آمریکایی ها هم پول زیادی هست.
هیچ شرکت واقعی نمیاد پولشو برای تبلیغات به جایی بده که مخاطبهاش کسانی هستن که نشستن پشت کامپیوتر تا تبلیغات تموم بشه و پولشونو بگیرن! خوب مگه این جور تبلیغ کردن چه فایده ای برای اون شرکت داره وچقدر میتونه تو فروش تأثیر داشته باشه؟
حتی گوگل هم با اون همه پشتیبانی که برای توسعه استفاده از فایرفوکس شد برای هر دانلود یک دلار میداد نه اینکه بیاد برای هر بار نمایش تبلیغ فایرفوکس 10 دلار بده!
ترافیک بی هدف از نظر تبلیغات اینترنتی کوچکترین ارزشی نداره. اگر به تبلیغاتی مثل adwords گوگل یا یاهو نگاه کنید میبینید که فقط تبلیغاتی نمایش داده میشه که به محتوای صفحه مرتبط باشه. حتی اگر یکی بیاد توی سایتش از بازدید کننده ها بخواد که روی تبلیغات کلیک کنند (حتی اگر داخل عکس نوشته باشه که گوگل نتونه بخونه!) به سرعت حساب ادوردزش رو بلوکه میکنن و پولش رو هم بهش نمیدن
کار کردن با این جور شرکتها مثال یک دزد هست که بخواد از دزد دیگه بدزده!! کار هر کسی نیست در ضمن از نظر اقتصادی هم فعالیت منفی محسوب میشه! موقعی که این شرکتها دنبال ایجاد اعتبار برای خودشون هستن ممکنه به بعضی ها پول رو بدن ولی این کاملاً موقتی هست و امکان نداره ادامه پیدا کنه چون روی گنج که ننشستن این همه پول بدن
جالبه که چقدر مردم اصرار دارن که سرشون کلاه بره! اینجا تا حالا چند مورد دیدم که طرف میاد یه جنسی رو که قدیمی شده و دیگه گیر نمیاد به تعداد زیاد جمع میکنه، بعد شایعه راه میندازه که یکی اومده اون جنس رو با قیمت 100 برابر واقعی میخره. خودش هم برای اینکه مردم تحریک بشن یه تعداد خیلی کم از اون جنسها رو با قیمت 100 برابر از مردم میخره. بعد که ملت باور کردن کم کم اون جنسهایی رو که از قبل داشته بین مردم با قیمتی مثلاً 50 برابر قیمت واقعی میفروشه و خودشفرار میکنه. این وسط فقط اونایی سود میبرن که اون تعداد اولی رو به این کلاهبرداره فروختن بقیه فقط ضرر میکنن
حکایت این سایت هم که اینجا معرفی شده همینه احتمالا!
محمد جان عید شما هم مبارک ولی این جمله که نوشتی تشکر نداره به جاش باید معذرت خواهی میکردی!
----------------------------------------
موفق باشید
عید همگی مبارک;
بابا شما که خودت یه پا روانشناسی !! جدی میگم حاااااا !!
farhad resalati
12-06-2010, 09:21
خب خدارو شکر به این نتیجه ها رسیدید :20: با تشکر از همه دوستان حتی آقا محمد که این تاپیک تبلیغاتی رو زد اما خب لازم بود واسه
سایت:31: چون من هم 1سال پیش با همین سایت شروع به کار کردم اما خدارو شکر یکی از دوستان راه من رو جلوتر رفته بود
بطوریکه 10000 دلار اول که هیچ تا 14000 دلار هم پیش رفت یک سال عمرشو تلف کرد آخرشم هیچی بهش ندادن حسابش هم از
انگلیس باز کرده بود که مشکل آی پی و ... نداشته باشه هیچ جای بهونه ای نگذاشته بود اما متاسفانه دروغ بود بعد اطلاعاتی رو
داد که در اختیارتون میگذارم تا کسی هم احیانا در دروغ بودن این سایت شک داره شکش برطرف بشه
میگفت اگه میخوای از راه PTC پول در بیاری اول باید بررسی کنی ببینی سایت SCAM نباشه که یکی از سایت های خوب واسه بررسی هم اینه:
کافیه تو گوگل scamlist رو سرچ کنید
ثانیا تمامی سایت های معتبر معمولا با نرخ 1 سنت کار میکنند مثل نرخ بهره تعادلی میمونه بیشتر یا کمترش صرف نمیکنه یعنی سایت های معتبر PTC تو این زمینه با هم هماهنگ اند.
ثالثا شما حساب paypal یا هرچی که داری نباید از ایران باشه چون تحریم هستیم حساب رو میبندن و بهترین بهونه برای اونهاست پس حتما از دوست و آشنایی که خارج از کشور کمک بگیرید
خب من اینجا سایت معتبری رو معرفی نمیکنم اما شما توسایت های فارسی هم سرچ کنید که مرتبط با تجارت الکترونیک اند میتویند پیدا کنید اما خب تو حالت خوشبینانه ماهی 60 تا 70 دلار درآمد دارید نه روزی 10 دلار!!!!
فقط توجه کنید که سایت PTC شما Scam نباشه. یه سری نشانه های کلی داره که اشاره میکنم لیستشم تو پست بعدی میگذارم براتون اما شما باید آپدیت باشید چون خیلی از مدیرانشون بعد یه مدت سودجویی سایت جدید میزنند و ....
1- سایت ptc فروم نداشته باشه
2- با پیغامی مبنی بر مفقود شدن فروم مواجه بشوید مثل (The forum is abandoned (the Admin missing from more 3-5 days
3- بخش پشتیبانی یا کمک فروم پیدا نشد : In forum we do not find "help" or "support" section
4- فروم بدون هیچ دلیلی ریست شده باشد. The forum has been reset without reasons;
5- وقتی شما میخواهید فرومی رو ببینید با پیغام مواجه شوید
When you try to view the forum, and appear:
"Only registered members are allowed to access this section", it`s not good
!
6-وقتی شما سعی میکنید در فروم ثبت بشید پیغام زیر آشکارشود
When you try to register on forum, and appear:
"...The administrator will review your account and if approved you will receive an e-mail at the address you specified."
در این حالت شکاک باشید
7-وقتی شما سعی در ارسال پیغام در فروم رو دارید پیغامی مبنی بر اینکه پیام شما باموفقیت ارائه گردید اما نیازمند تصویب مدیریت است مواجه شوید که این حالت خوبی نمیباشد
When you try to post one message on forum, and appear:
"This message has been submitted successfully, but it will need to be approved by a moderator before ...", it`s not good
و ..... که تو سایت ای که معرفی کردم کاملتر توضیح داده
موفق باشید
farhad resalati
12-06-2010, 09:37
PTC Scam List
----------------
Update: 08/06/2010
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بخش اول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بخش دوم
Next update: 15/06/2010 دو روز دیگه از سایت معرفی شده لیست جدید رو نگاه کنید :31:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سری لیست دیگه هم اینجا میگذارم اما آپدیت نیست و همون دو لینک بالا ایده آل است :
usd-mail.com
3-dollar-mail.com
5-dollar-mail.com
10-cash.com
20-euro-mail.com
100-cash.com
2008mails.com
1800banners.com
100dollarptc.com
100euro-mail.com
200euromails.net
247payouts.com
400dollarsdaily.info
10bux.net
10centcashoutptc.com
10dollar-mail.com
10euro-mail.com
50centMails.com
77bux.com
99centptc.com
1cent-mail.com
1centemails (1centemails.com) - not to be confused with 1 cent email
1dollarptc.com
2bux.net
5cash.info
4realptc.info
5euro-mails.com
7evenbux.com
7heavenptc.com
awsurveys.com
a-n-cash.com
adbux.org
adflasher.net
afferinte.com
ahbux.com
andreamails.com
ads-earn.com
adventures4u.com
adybux.com
aerobux.com
aglocomails.com
alexmails.com
all-cashmails.com
angelbux (angelbux.com)
arclicks.com
ariaptc.com
asonewishes.com
astroux.com
at-mails.com
atbux.com
athome-cash.com
autoex.org
autopayouts.com
b-u-x.net
babalac.com
baltbux.com
bangthelinks.com
bank-ptr.com
bankomails.com
banzibux.com
bcbux.com
beachbux.net
beachptc.com
beanybux.com
bear-mails.com
beaverbux.com
best-mails.com
bestbux.info
bestdollarclicks.com
bestnewbuxto.info
bestpaybux.com
BbetaBux.com
bfgbux.com
biggreenbux.com
bigmoneycenter.com
bigmoneyptc.com
bigptc.tk
billionaireptc.com
birdmails.com
black-mails.com
blackearn.com
blubux.com
blue-mails.com
bobomails.com
boffopaidmail.com
boodaq.com
boonbux.com
bpbux.com
bravebux.com
britebux.com
business-ptr.com
businessmails.bz
bux.ee
bux.gs
bux.io
bux.LT (bux.xz.lt)
-------
bux-7ven.com
bux-gr.com
bux-inv.com
bux-service.com
bux3.com
bux36.com
buxanna.com
buxcafe.com
buxcashy.com
buxchristmas.com
buxcorp.com
buxdiamond.com
buxextra.com
buxextra2.com
buxfirst.com
buxforex.com
buxforyou.com
buxgolden.com
buxhunter.com
buxinc.com
buxler.net
buxmarley.com
buxmillionaire.com
buxnew.com
buxoffice.net
buxokk.com
buxptr.com
buxs.nl
buxtask.com
buxtro.com
buxturk.ws
buxwin.com
buxwiz.com
buxxl.com
camel-mails.com
capricornbux.com
cash4clickingptc.com
cash4Clicks.org
cash4ubux.com
cashfiesta.com
cashflowmails.com
cashkidding.com
cashnbux.com
cashmails.biz
cashmails.org
cashmailz.com
cashmedia.biz
cashmoneyemail.com
cashmybux.com
cashTreePTC.com
casino-PTR.com
cat-mails.com
cd-mails.com
charm-mail.com
cherry-mails.com
chilloutbux.com
chinawelcomeptc.info
chobitsmails.net
click2earn.biz
clickersheaven.com
clickersheaven.info
clickforabuck.com
clickmybux.com
clicksterbux.com
clix.vc
clix-p.com
clixp.com
clixncash.com
cloud-mails.com
cloudy-mails.com
cloudbux.com
club4you.net
coast-mail.com
cobebizs.com
cobybux.com
colph.com
comfortableincome.net
companybux.com
cooperativemail.com
creativemails.biz
currencymails.com
cutebux.com
cvbux.com
depacco.com
devbux.com
diamond-bizs.com
diamond-mails.net
diamond-ptr.com
dingobux.com
discoclicks.com
disney-mails.com
doemails.com
dog-mails.com
dollargpt.com
donkeybucks.com
dreamails.com
dutzzubux.com
dw-mails.com
dynamicptr.com
e-mailpaysu.com
eagle-mails.com
earn-usd.biz
earningsecret.com
earnmybux.com
earthptr.com
easycashptc.com
elephant-mails.com
eliteptc.com
enrichptc.com
e-mailptr.com
emmamails.com
enbux.com
epaisa.pk
esooe.com
essentialptr.com
euro-emails.com
eurotrademails.com
evernityrewards (evernity.com)
exceedmargin.com
excellentbux.com
exclusivemails.net
exobux.com
expert-mails.com
expertmails.net
ezihippo.com
ezlaptop.com
fairhits.com
fallsmails.com
fastcarptc.com
fastcashbux.com
fastmoney24.com
fastpayptc.com
fatmoneyptc.com
feer-mial.com
fillbux.com
filobux.com
financebux.com
financialfreedomads.com
fineptc.com
fire-mails.com
firebux.net
fivedollarptc.com
flamemails.com
flashbux.com
fly-field.com
flybizs.com
foggy-mails.com
foreverptc.com
forex-cashbux.com
foundmails.com
freedom-mails.com
fromhomedataentry.com
fullmoneybux.com
future-ptr.com
gainpay.org
gammabux.com
gardenoflinks.com
generalbucks.com
geniusptr.com
genuinemails.com
get-umoney.com
getdailypaid.com
getpaidindustry.com
getrefmails.com
getrichptc.com
getrichptr.com
get-umoney.com
giga-mails.com
gkcash.com
globalPTR.com
gobigptc.com
godbux.com
godrestyemerrygentlemenptc.info
goldbizs.com
goldcash247.com
golden-galaxy.com
goldenquarters.com
google-bux (googlenow.info)
gowellup.com
gpclub.net
grandptc.com
grapemails.com
green horse
gtsbux.com
halloweenptc.info
harktheheraldangelssingptc.info
hawkinsBux.com
helgabux.com
hellishdollars.com
herecomessantaclausptc.info
hiddenbux.com
hide4dz.biz
highbux.Biz
highbashbonus.com
hitzmagic
honestclicks.info
hoobux.com
huebux.com
hugeptc.com
hulk-mails.com
hybux.com
ibux.eu
icepaid.com
incomeptr.com
infinitebux.com
insanecricket.com
inspiremarrow.com
instant-ptc-cash.com
instantlyptc.com
instantptr.com
interadmedia.com
ippomails.net
ironbux.com
isabelmarco.com
itcameuponthemidnightclearptc.info
izyBux.com
jackmails.com
javaptc.com
jaysu.com
jemabux.com
jesusbux.com
jobptc.com
jokerbux
jrbux.com
justbux.com
kazariangpt.com
key-mails.com
kinderbux.com
king-mails.com
lachicaemails.com
lawyer-mails.com
leadmails.com
leetbux.net
legend-mails.com
lenkaclix.com
lenkaclix2.com
levinclix.com
libertyreservemails.com
link2communion.com
litbux.com
livebux.com
lollipopmails.com
loving-mail.com
luckydollar.biz
MakenBux.com
MagicalMails.com
magicalptc.com
mailsmoney.com
Mailsmoney.net
Main-Bux.com
MakeMyBux.com
malnadcashmachine.com
mapbux.com
mappbux.com
MassivePTR.com
Maverickptc.info
MaystroMails.net
Mecbux.com
MegaBuxx.com
Mega Cash Zone (megacashzone.com)
megamoneyptc.com
Mic-Promotion.com
milbux.com
MillionaireBux.com
MixBux.com
MNMBux (mnmbux.com)
Mom-n-PopPTC.info
Moneyems.com
moneymakerptc.com
Moneytrainptc.com
Moonpaid.com
MutualPTR.com
mybestpornobux- complaints about scam, we don't review ----, go here to read comment.
Mygoldbux.com
MyMoneyBux.com
Mystery Clickers (MysteryClickers.com)
NacBux.com
NeatBux.com
necbux.com
NeoPays.com
neveroff-bux.com
NewBuxIndia.com
Next-neo.com
NippyClicks.com
NoMinCashout.com
NoMinimumBux.com
NoWorkCash.com
oberonclicks.com
Ocean-Mails.com
Ochristmastreeptc.info
olebux.com
Ok-usd.com
OnABux.com
Onedollarptc.com
OppoMails.com
Orangebizs.com
Paid-Bux.info
PaidClicks.WS
PaidForFree.com
Paidlink.info
Paidstation.com
PaidToViewTube.com
Papillon-clicks.com
ParadiseClicks.com
Paradiseclicks.info
PayablePTR.com
PayDayPTC.com
Payee.me
Paying-mails.com
PayingClub.com
PayingPTR.com
paymentsbooklet.com
Payooclub.com
Paypay-mails.com
Pcash.info
Pearlmails.com
PegasusPTR.com
PerfectPTR.com
PerformanceBux (performancebux.com)
PerformancePTC.com
Persianptc.com
phatbux.com
Phoenixcash.info
pink-mails.com
Planetmails.com
Pleasant-Mails.com
Pocket Favorite (pocketfavorite.com)
PogoMails.com
Power-mails.net
Power4Bux.com
pretty-mail.com
Profitmorebux.com
Project-Bux.com
ProMails.org
ProperPTR.com
ProsperousBoom.com
Ptcbiz.com
Ptcbonus.com
PTCBux.com
PTCNinja.com
Ptcrush.com
PTCSense.com
Ptcshare.com
PTC WALLET (ptcwallet.com)
PTR-Business.com
Pumpkin-Mails.com
QualityBux.com
Quickcashptc.com
QubeCash.com
RageBux.com
RaiBux.com
rainbow-mail.net
Rainpaid.com
Rainy-mails.com
Rapidobux.com
Read2Money
RealDataEntry.net
RealMoneyCompany.com
RealCashPTC.com
Redclub-cash.com
ReoBux.com
Revbux.com
RevolutionBux
Richestmail.com
Richestmails.net
Richptc.com
RichPTR.info
Richptr.net
RingMails.com
Rolex-mails.com
rushnsuccess.com
RustBux.com
SaladMails.com
Salary-mails.com
Salemails.com
SapphireBux.com
Saturn-mails.com
SchoolBusOfCash.com
Scopebux.com
ScvBux.com
ShareTheBux.com
ShortBux.com
Show-sales.com
Silvanamails.net
SmurfsPTR.com
SnapDollars.com
Snowy-mails.com
StableBux.com
StablePTR.com
SteadyCashPTC.com
SteadyMails.com
Stock-mails.com
StockBux.com
StormOfTraffic.com
StreamEx.org
Sun-Cash.com
Superpaybyemail.com
Sureptr.com
SurfJunky.com
Sweetdealsemail.net
SweetPTR.com
SweetsMails.com
Tea-Mails.com
teammails.com
Tendollarclick.com
Thanksgivingptc.info
Thebestptcintown.com
TickerBar.info
Timelessearn.com
Topcashmails.com
Touch-Mails.com
TrafficNowFire.com
Ts-Mails.com
TuePaid.com
TuiBux.com
Turquads.net
Twodollarptc.com
uddoo.com
UltraBux.com
Universe-Mails.com
UpBux.com
USA-Bux.com
Usd-ad.com
Usdcenter.com
UtilBux.com
Valentine-ptr.com
Valuebux (Valuebux.com)
Verbonix.com
Vibrantvitalities.com
Victorptr.com
viewbux.com
Vinefire (vinefire.com)
Vision-Bux.com
Visit4Cash (visit4cash.net)
Vitaraptr.com
VuBux.com
WaoIndia (waoIndia.com)
WaveBux.com
WavuBux.com
WealthyPTR (wealthyPTR.com)
Webcamcashmails.com
WebMoney247.com
Western-Mails.com
Windy-mails.com
Wishmails.com
Wonderful-Mails.com
World-mails.com
WorldsPTR.com
Worldwide-mails.com
WorldWidePTC.com
Worldwideptr.com
wow-mails.com
WuBux.com
XeonBux.com
XrayEmails.com
YingYangBux.com
Yippeemails.com
YooBux.com
YouPTC.com
YourBestBux.com
YourMyBux.com
zaebux.com
zionBux.com
--------------------
اگه صلاح دونستید عنوان تاپیک رو هم متناسب تر کنید چون پست ها همه راجع به این مسئله هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.