ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Visual Studio Just-In Time Debugger

L u K e !
16-03-2010, 13:42
من وقتی می خوام برنامه ی فتوشاپ رو اجرا کنم همین که برنامه می خواد لود بشه این صفحه باز می شه و برنامه اجرا نمی شه
با بعضی از برنامه ها هم همین مشکلو دارم
فتوشاپو پاک کردم بعد نصب کردم بازم درست نشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Microsoft24
16-03-2010, 13:58
من وقتی می خوام برنامه ی فتوشاپ رو اجرا کنم همین که برنامه می خواد لود بشه این صفحه باز می شه و برنامه اجرا نمی شه
با بعضی از برنامه ها هم همین مشکلو دارم
فتوشاپو پاک کردم بعد نصب کردم بازم درست نشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام به شما دوست عزیز ،

ببینید ، شما باید Just-In Time Debugger رو غیر فعال کنید!

برای این کار ویژوال استدیو رو باز کنید ، از منوی Tools --> Options رو انتخاب کنید ! مطابق تصویر زیر در قسمت Debugging --> Just-In Time تیک هر سه گزینه رو بردارید !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][5].png

در ضمن ، باید خدمتتون عرض کنم! که هیچ مشکلی برای برنامه نویسی تون پیش نمیاد!

L u K e !
16-03-2010, 18:49
خیلی ممنون از کمک تون ولی بازم درست نشد
اول این طوری نبود ا نمی دونم شاید مشکل از فتوشاپ باشه ولی اونو پاک کردم دوباره نصب کردم بازم درست نشد
حالا وقتی اجرا می کنم این Error می یاد

Microsoft24
16-03-2010, 21:26
خیلی ممنون از کمک تون ولی بازم درست نشد
اول این طوری نبود ا نمی دونم شاید مشکل از فتوشاپ باشه ولی اونو پاک کردم دوباره نصب کردم بازم درست نشد
حالا وقتی اجرا می کنم این Error می یاد

مطمئنی ؟؟

ببین سه تا تیک رو که برداشتی سیستم رو ریستارت کردی ؟؟

L u K e !
16-03-2010, 22:56
همون موقع که نه ولی الان خاموش روشن کردم بازم همین ارور و می ده

L u K e !
16-03-2010, 23:28
مشکل که از فتوشاپ نیست چون 2 - 3 ورژن فتوشاپ نصب کردم
یکی به دادم برسه
این چرا اینجوری می کنه