ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فقدان صدا در TV Card

Spaniuly
16-03-2010, 08:00
اولا سلام می کنم خدمت دوستان و مدیر و همکاران این بخش که واقعا کار سختی دارند به دلیل مدیریت تاپیک ها تک پستی که من اگه جای ایشون بودم یک سری تاپیک استیکی ایجاد می کردم که هر کدوم مختص بحث در مورد یک قطعه سخت افزاری باشه اینطوری دیگه هر کس مثل من مشکل صدا در TV Card داشت تاپیک سوالی ایجاد نمی کرد. به هر حال شاید اینجوری صلاح باشه... در کل امیدوارم بتونم به جواب برسم و اساتید راهنمایی کنن بنده حقیر رو

من حدود 2 ماه پیش یک کارت TV خریدم : HyperMedia Center اسم دیگه ای هم که درج شده KWorld Multimedia هستش. من به راحتی ازش استفاده می کردم و مشکلی از هیچ لحاظ نداشتم حتی کپچر هم می کردم بدون مشکل ولی نمی دونم بعد یک مدت چه اتفاقی افتاد که دیگه صدا در نمیاد البته همه چیز مرتب هست صدای TV در نمیاد. وگرنه چدای تیک های برنامه حتی صدای خش خش در حالت نبود فرکانس خارج می شه ولی وقتی کانال ها میان دیگه بی صدا پخش میشه برنامه تلویزیون. من بار ها کارت رو در آوردم و دوباره وارد کردم وینوز رو عوض کردم اصلا نمی دونم مشکلی که بروز کرده ناشی از چیه آیا می تونی از خرابی باشه یا مشکل نرم افزاری هست؟

امیدوارم اگه دوست عزیزی می تونه من رو در حل این مشکل یاری کنه دریغ نکنه محبتش رو... با تشکر:40: