مشاهده نسخه کامل
: این کارت گرافیک من رو کلا ناامید کرد XFX HD 5850
با سلام
کارت گرافیکم که یک ماه هم کار نکرده بود 2 هفته پیش مشکلی برای اون پیش اومد با اینکه حتی فشاری هم بهش نیاورده بودم و معمولا 600 تا 700 مگ از رمش هم خالی بود! ولی خراب شد بدون دلیل ؟ اون هم در کمتر از یک ماه !
حالا دارم با سیستم قدیمیم کار می کنم و هفته پیش هم به گارانتیش تماس که گرفتم گفتند بعد عید کارت گرافیکت
رو بیار . سیستمم هم این زیر می نویسم
Intel Core i5 750
Gigabyte P55A-UD3
XFX HD 5850 1Gb
GREEN 585b
مشکل هم اینطوره که تا سیستم رو روشن می کنم یک صفحه سفید خط خطی میاد و شروع میکنه به چشمک زدن با انواع رنگها و همین طور ادامه داره . مانیتور تست شده سالمه . بالاترین رزولیشن هم که استفاده کردم 1024*1280 تو کرایسیس بود.
1- حالا اونهایی که از تعمیرات سر در میارن میدونن مشکلش چیه ؟:41:
2- به نظرتون این برند XFX بدرد بخور نیست ؟ سافیر می گرفتم بهتر نبود یا حتی برند دیگه ای ؟
3- ممکنه GPU رفته باشه اون دنیا ؟ یا نه فقط سکته کرده و قابل تعمیره ؟ :13:
کارتو رو سیستم دیگری تست کردی ؟؟
کارتو رو سیستم دیگری تست کردی ؟؟
خب ... نه
مانیتور سالمه الان داره کار می کنه کابلها هم سالمه:13:
فقط میمونه کارت گرافیک
خوب دوست عزیز خراب شدن یه کارت دلیل بر بد بودن کلی برند نیست !
ولی شما بهتره کارتت رو ، رو یه سیستم دیگه تست کنید ؟ شاید مشکل از کارت نیست ؟
در ضمن برند XFX برند خیلی معروف و خوش آوازه ای ایست !
پس تو این تاپیک زیری که لینکش رو گذاشتم دعوا الان سره چیه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس تو این تاپیک زیری که لینکش رو گذاشتم دعوا الان سره چیه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ati hd5000
21-03-2010, 16:43
با سلام
کارت گرافیکم که یک ماه هم کار نکرده بود 2 هفته پیش مشکلی برای اون پیش اومد با اینکه حتی فشاری هم بهش نیاورده بودم و معمولا 600 تا 700 مگ از رمش هم خالی بود! ولی خراب شد بدون دلیل ؟ اون هم در کمتر از یک ماه !
حالا دارم با سیستم قدیمیم کار می کنم و هفته پیش هم به گارانتیش تماس که گرفتم گفتند بعد عید کارت گرافیکت
رو بیار . سیستمم هم این زیر می نویسم
Intel Core i5 750
Gigabyte P55A-UD3
XFX HD 5850 1Gb
GREEN 585b
مشکل هم اینطوره که تا سیستم رو روشن می کنم یک صفحه سفید خط خطی میاد و شروع میکنه به چشمک زدن با انواع رنگها و همین طور ادامه داره . مانیتور تست شده سالمه . بالاترین رزولیشن هم که استفاده کردم 1024*1280 تو کرایسیس بود.
1- حالا اونهایی که از تعمیرات سر در میارن میدونن مشکلش چیه ؟:41:
2- به نظرتون این برند XFX بدرد بخور نیست ؟ سافیر می گرفتم بهتر نبود یا حتی برند دیگه ای ؟
3- ممکنه GPU رفته باشه اون دنیا ؟ یا نه فقط سکته کرده و قابل تعمیره ؟ :13:احتمال زیاد از پاورت هست اگه دیدی تو سایت AMD زده 500 وات زیاد توجه نکن حداقل باید یه پاور 600 وات ریل واسش بگیری پاورت چند واته اگه پاورت ضعیفه حتما عوضش کن ایشا ا... مشکلت حل میشه
احتمال زیاد از پاورت هست اگه دیدی تو سایت AMD زده 500 وات زیاد توجه نکن حداقل باید یه پاور 600 وات ریل واسش بگیری پاورت چند واته اگه پاورت ضعیفه حتما عوضش کن ایشا ا... مشکلت حل میشه
پاور 585b green هست
دارم سعی می کنم تا قبل از اینکه بفرستم گارانتی سیستم بدون کارت گرافیک با یک کارت دیگه تست کنم با اینکه می دونم مشکل از کارت گرافیک هست
xfx برند معتبری تو nvidia هست ولی یکساله ati میزنه
من تو ati قبولش ندارم
احتمال زیاد از پاورت هست اگه دیدی تو سایت AMD زده 500 وات زیاد توجه نکن حداقل باید یه پاور 600 وات ریل واسش بگیری پاورت چند واته اگه پاورت ضعیفه حتما عوضش کن ایشا ا... مشکلت حل میشه
پاورشون کاملا کافیه.
ess_1362
17-04-2010, 12:56
کارت گرافیک مشکل داره ولی دقیق نمی تونم بگم که مشکل از هسته هست یا از رم
اگر سیستم در محیط داس هم همین وضعیت راداره که از هسته هست و کاری از دست من و گارانتی بر نمی آد و باید بره برای تعویض
البته اینکه یک کارت مشکل به هم بزنه دلیل نمیشه که کل کارتهای یک برند مشکل داشته باشند ولی خوب سافایر در زمینه کارتهای ATI تجربه بیشتری داره
این مشکل به پاور شما هم ربطی نداره چون برای این کارت کاملا کافی هست
ببخشید دیر جواب میدم
مشکل از خود کارت بود و گارانتی گفته یک کارت نو جاش میدن
تا ببینیم چه میشه[COLOR="Silver"]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.