مشاهده نسخه کامل
: آیا پاور 1250 کولر مستر ماژولاره؟ دریا کامپیوتر میگه آره، سایتهای معتبر خارجی و کولرمستر میگن نه!!!!
alpha007
15-03-2010, 21:45
سلام
تو کلیه فروم ها و سایتهای اروپایی-امریکایی کولرمستر هیچ اطلاعاتی درباره ماژولار بودن پاور 1250 کولر مستر نیومده
حال اینکه دریا کامپیوتر و نمایندگیهای فروش اون میگن که پاور 1250 وات ما ماژولاره
خواهشا یکی کمک کنه تا من که میخوام یه محصول ماژولار کولر مستر رو بخرم انتخاب درست داشته باشم
ess_1362
16-03-2010, 08:09
بله ماژولار هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alpha007
16-03-2010, 09:10
پس چرا تو سایت مرجع این شرکت از اون بعنوان real power pro standard اسم برده شده؟
هیچ اطلاعاتی هم مبنی بر ماژولار بودنش تو نت در دست نیست
نکنه فقط محض جمال ایرانیا ماژولار میزنن؟؟؟؟؟؟؟
ess_1362
16-03-2010, 09:48
کولر مستر در حال حاضر اکثر پاورهاش بصورت ماژولار هست
حتی مدل 500W REAL PRO هم ماژولار هست چه برسه به این مدل 300-400 تومنی
به هر حال اگر قصد خریدن این مدل را داری موقع خرید می تونی دقیق بررسیش کنی که ماژولار باشه ولی من ندید می گم که ماژولار هست
نکته دیگه که شما را در مورد ماژولار بودن این پاور مطمئن می کنه این هست که پاوری با این قدرت اگر ماژولار نباشه تمام کیس پر میشه از سیم و کابل!!!
هر چند که من خرید این مدل را بدلیل قیمت زیادش نسبت به GREEN GP1230 توصیه نمی کنم
alpha007
16-03-2010, 10:05
نظر شما برام محترمه اونم خیلی
ولی 1230 گرین با طول 22 سانتی متریش جزء مزخرفترینهاست
22 ساااااااااااااااااااااانت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو سایت کولرمستر این مدل 1250 وات رو جزء غیر ماژولار ها معرفی کرده وتو سایتهای مختلف هم همین جزء ایراداتش به حساب اومده
ولی عجیبه که دریا کامپیوتر میگه ماژولاره
خود کولرمستر هم دیروز تو جوابیه فکسی که برام فرستادن گفتن این پاور استاندارد و non-modular ه
yoosef_st
16-03-2010, 10:22
منشورتون از ماژولار همینه که بشه سیمها و کابلهاش رو جدا کرد؟
amd>intel
16-03-2010, 10:23
این پاور ماژولار نیست . سری سایلنت پرو ماژولار هست پیشنهاد من 1000 وات سایلنت پرو هست . :11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alpha007
16-03-2010, 10:34
منشورتون از ماژولار همینه که بشه سیمها و کابلهاش رو جدا کرد؟
بله منظور از ماژولار همینه
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
این پاور ماژولار نیست . سری سایلنت پرو ماژولار هست پیشنهاد من 1000 وات سایلنت پرو هست . :11:
دوست عزیز پس چرا نمایندگیهای فروش دریا کامپیوتر میگن که ماژولاره؟
من دیروز با این شماره ها تماس گرفتم:
66957109: بازار رضا
88805947:ایران
اگه شما هم تهرانی میتونی آمارشو دقیق در بیاری؟
چون تا اونجایی که من پست های شما رو جاهای مختلف خوندم اطلاعاتت درباره کولرمستر بد نیست
ess_1362
16-03-2010, 12:34
آها!!!!!!!!!
من این مدل را با SILENT PRO اشتباه گرفتم:41:
اون نمایندگی ها هم مرتکب همین اشتباه شدن
alpha007
16-03-2010, 13:00
silent pro قیمتش کذایی بالاست
پس اگه این مطلب صحت داشته باشه و 1250 ماژولار نباشه همون بهتر که real power m1000 رو بگیرم
میدونید چیه
نمایندگیه دریا کامپیوتر تو پاساژ ایران نه که به مفت خوری و جواب سر بالا دادن عادت کردن،زورشون میاد پک 1250 رو بیارن تا من از نزدیک بررسیش کنم
آخر با یارو دعوام شد
واسه همین گفتم گور پدر همتون
اومدم تو نت اطلاعات بدست بیارم درباره ماژولار و غیر ماژولار بودنش دیدم هیچ چیزی که دال بر ماژولار بودن 1250 باشه نیست تو نت
کولرمستر هم طی فکسی که برام فرستاد گفت آقاجون این پاور استاندارده نه ماژولار
yoosef_st
16-03-2010, 19:07
خب مگه گرین چشه که حالا شما میخوای این رو بگیری؟
این بهتره آیا؟ از چه جنبه هایی؟
alpha007
17-03-2010, 10:24
این نمایندگیه فروش دریا کامپیوتر عجب آدمایی هستن
منظورم پاساژ ایران طبقه همکف و طبقه دومه
طبقه دوم قیمت پاور 1000 مدولار رو میده 300 طبقه همکف میده 270!!!
هرچی میگم پک 1250 رو بده بررسیش کنم میگه اول واریز کنید بعد
میگم بعد واریز اون چیزی که میخواستم نباشه چی؟
مثل جای خالی منو نگاه میکنه
یه بنده خدای دیگه هم اونجا بود باهاشون دست به یقه شد
برای خرید از دریا کامپیوتر خیلی حواستون باشه ، بد فرم کلاه برداری میکنن
فقط فکر پولن
اینقدر گستاخ شدن که از چاپیدن ملت هیچ ابایی ندارن
amd>intel
17-03-2010, 10:31
دوست من به دلیل آشنائی با آقای خوشگو دارم . با ایشون صحبت کردم . مطمئن باشید این موضوع قابل حله . ایشون هم از این مسئله به شدت ناراحت هستند و گفتند که مستقیم شرکت پیش ایشون برید و با قیمت مناسب تهیه کنید .
یک مقدار به دلیل مشکلات روزهای پایانی ساله
alpha007
17-03-2010, 10:39
دوست من به دلیل آشنائی با آقای خوشگو دارم . با ایشون صحبت کردم . مطمئن باشید این موضوع قابل حله . ایشون هم از این مسئله به شدت ناراحت هستند و گفتند که مستقیم شرکت پیش ایشون برید و با قیمت مناسب تهیه کنید .
یک مقدار به دلیل مشکلات روزهای پایانی ساله
نه فقط روزهای پایانی سال
فردی تو طبقه دوم پاساژ ایران هست به اسم رضا .گلی
وقتی ازش قیمت فلان جنسو بخوای این کارو میکنه:
نگاه به مانیتورش میندازه تا قیمتو در بیاره اونوقت اگه قیمت جنس مورد نظر 270 باشه و نمایشگرش همین عددو نشون بده اون به شما میگه 300
اگه بفهمه که ناشی و دست به نقد هم هستید که دیگه تمومه
یه بابایی جلو چشم خودم کارت گرافیکه 340 تومانیو 370 بهش قیمت داد
اونم پرداخت کرد و رفت
رواله این بابا اینجوریه
معمولا 30 40 50 تومان میکشه روش
از اون آدمای بی وجدانه
نمیدونم اون لحظه که حضرت عزرائیل بالا سرش حاضره چطوری میخواد جون بده
چطور میخوان جواب پولهای به ناحق گرفته شده رو به صاحباشون بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان تو خرید از دریا کامپیوتر خیلی محتاط باشید خیلی
amd>intel
17-03-2010, 11:15
دوست من اینطوری هم نیست . من خودم همیشه ازشون خرید میکنم DVD WRITER لایتون رو پائین تر از همه جا اونجا قیمت کردم .
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
دوست من همیشه نمیشه اینطوری قضاوت کرد.
ghahremanimehdi
17-03-2010, 11:22
دوستان بیخودی پول بیشتر صرف کولر مستر نکنید.
من یه روز کارگاه گرین بودم اونجا پاور با برندهای مختلف از جمله کولر مستر هم بود.همون برد سون تیمی که گرین روی پاورهاش میذاره به قیمت فرضا 80 تومن میفروشه ، همون برد رو عیننا کولر مستر میذاره و 20-30 تومن گرونتر میفروشه. تازه گرین خدمات خیلی قویتری داره و امتحانش هم پس داده.
پس همون گرین بخرید.
alpha007
17-03-2010, 11:24
حرف شما درسته همیشه نمیشه اینطوری قضاوت کرد
dvd writer ایی که شما میگید رو بقیه پاساژ هم دارن، واسه همین نمیتونن زیاد بکشن روش
اما محصولات cooler master در انحصار خودشونه
شما هر فروشگاهی تو پاساژ ایران برید قیمت کیس و پاور کولر مستر رو بخواید زنگ میزنن به همینا قیمت میگیرن
تو فروش کیس و پاور خصوصا و کارت گرافیک و ... عموما ، خورده شیشه قاطی دارن
نمونه هاشو خودم دیدم دیگه برادر من
چیزیو که دیدم که نیاز به حجت آوردن نداره
آنچنان ملت رو تلکه میکنن که نگو و نپرس
مخصوصا فروشگاه طبقه دومش و همون آدمی که گفتم
amin_caragt2
17-03-2010, 15:33
عزيزان فقط براي خريد پاور به توان خروجي اهميت ندهيد؟؟؟
در اين رنج قيمت 1000B گرين علاوه بر وات بالا تامين کننده قطعات داخلي آن را سون تيم بر عهده داشته ، خازن هاي ورودي و خروجي آن همه ژاپني است با 100 هزار ساعت عمر مفيد
ورژن پاور هم 2.3 هست و از همه مهمتر در شرکت وطني آينده سيما مونتاژ ميشه ولي با بهترين کيفيت جهاني >(دارنده گواهينامه جهاني 80 gold ) يعني اولين پاور توليد انبوه داراي استاندارد بازدهي بيش از %90 در جهان
در ضمن ماژولاره
alpha007
17-03-2010, 18:24
عزيزان فقط براي خريد پاور به توان خروجي اهميت ندهيد؟؟؟
در اين رنج قيمت 1000B گرين علاوه بر وات بالا تامين کننده قطعات داخلي آن را سون تيم بر عهده داشته ، خازن هاي ورودي و خروجي آن همه ژاپني است با 100 هزار ساعت عمر مفيد
ورژن پاور هم 2.3 هست و از همه مهمتر در شرکت وطني آينده سيما مونتاژ ميشه ولي با بهترين کيفيت جهاني >(دارنده گواهينامه جهاني 80 gold ) يعني اولين پاور توليد انبوه داراي استاندارد بازدهي بيش از %90 در جهان
در ضمن ماژولاره
بله درسته
اما این پاور هنوز توزیع نشده
باید بیاد بیرون تا عملکردش بررسی بشه
البته اینم بگما این امتیاز دهیه gold به این پاور خودش جای بحث داره
تولیدکننده های مطرح تو دنیا فعلا تو سیلور و برنزش موندن
اونوقت چه طوری گرین میاد و یه دفعه gold میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amin_caragt2
17-03-2010, 20:26
اولا اومده توزیع نشده از بچه های شرکت پرسیدم گفتند اردیبهشت توزیع میشه تازه یه کیس زده فعلا ویو تو خوده شرکته واقعا امپراتور یعنی گرین بینید کوپ میکند . خرداد میاد اسمش فیوژن حدود 200 تومن
حالا بگزریم آقا 885 بگیر شخصا 3 تا 4870 1G باهاش کراس کردم جواب داد در حد تیم ملی
مگه میخای چکار کنی که بالای هزار وات میگیری
alpha007
17-03-2010, 22:06
من فقط گرافیک کار میکنم
اونم با two or three ways گرافیک
در ضمن اور هم میکنم و Peripheral هم زیاد دارم
usb خور ها ، مودم ، ابزارات جانبی و...
توان مصرفیم رو تا 800 وات محاسبه کردم
amin_caragt2
18-03-2010, 11:30
من فقط گرافیک کار میکنم
اونم با two or three ways گرافیک
در ضمن اور هم میکنم و Peripheral هم زیاد دارم
usb خور ها ، مودم ، ابزارات جانبی و...
توان مصرفیم رو تا 800 وات محاسبه کردم
ببین دوست عزیز اون جدول توان محاسباتی که گرین یا هر شرکت دیگه میده بیرون تست قطعات در حالت لود کامل
هرگز هرگز تمام قطعات با هم در حالت لود کامل قرار نمیگیرند
پس اگه حساب کردی سیستمت در بالاترین حالت به 800 وات نیاز داره 780 هم جواب کارتو میده چه برسه به 885
morteza.m2n
18-03-2010, 16:15
به نظر من هم 885 بگیر و یا صبر کن برای 1000B gold گرین ، که عملکردش از 1035b هم بهتره
alpha007
18-03-2010, 18:45
باید صبر کنیم ببینیم 1000b-gold چه جور پاوریه
تا نیاد معلوم نمیکنه
قیمتش، کارکردش و....
این که گرین نشان gold گرفته جای :18: داره
چون هنوز غول های تولید کننده پاور تو گرفتن این نشان موندن !
sir payman
19-03-2010, 13:09
ببین دوست عزیز اون جدول توان محاسباتی که گرین یا هر شرکت دیگه میده بیرون تست قطعات در حالت لود کامل
هرگز هرگز تمام قطعات با هم در حالت لود کامل قرار نمیگیرند
پس اگه حساب کردی سیستمت در بالاترین حالت به 800 وات نیاز داره 780 هم جواب کارتو میده چه برسه به 885
نه دوست من شما برعکس گفتید.
اگر شما محاسبه کردید و دیدید که مصرف قطعاتتون 750 هست حتما باید 885 بگیرید چون پاور بین 15-20% از توانش رو بعد از مدتی(بسته به مقدار لود بودن و استفاده روزانه) از دست میده و شما باید همیشه مقدار مصرفتون رو با 15% اضافه حساب کنید.
به نظر من هم 885 گزینه بهتری هست.
alpha007
19-03-2010, 14:34
آخر ما جواب سوالمونو نگرفتیم
آخرش معلوم نشد 1250 وات کولرمستر ماژولاره یا نه
راستی real power m1000 چطوره؟
من دیگه حال و حوصله کل کل با عاملای فروش دریا کامپیوترو ندارم
میخوام بعد از عید یه راست برم و اگه پاوره رو به راهی باشه بخرمش
ممنون
morteza.m2n
19-03-2010, 18:13
باید صبر کنیم ببینیم 1000b-gold چه جور پاوریه
تا نیاد معلوم نمیکنه
قیمتش، کارکردش و....
این که گرین نشان gold گرفته جای :18: داره
چون هنوز غول های تولید کننده پاور تو گرفتن این نشان موندن !
گرین نشان گلد نگرفته،گرین فقط از روی سایر شرکتهای معتبر جهان پاور منتاژ میکنه، این پاور تحت الگوی z-serries
هست.
alpha007
19-03-2010, 18:50
گرین نشان گلد نگرفته،گرین فقط از روی سایر شرکتهای معتبر جهان پاور منتاژ میکنه، این پاور تحت الگوی z-serries
هست.
بله دیگه
خیلی هم البته به gold گرفتنش مغروره
واقعا یکی نیست بپرسه از اینکه شما این نشان جهانی رو فقط برای ایران گرفتید خیلی خوشحالید؟؟؟؟
من به سون تیم یه ایمیل زدم و ازشون پرسیدم کدوم یکی از محصولات 1000 وات شما نشان گلد گرفته
حتما شما رو هم در جریان قرار میدم
هست.
گفته شما درسته ولی فقط گرین نیست که قطعات رو مونتاژ میکنه و تقریبا همه شرکتهای معتبر که پاور عرضه میکنن صرفا مونتاژ کننده هستند مثل coolermaster و silverstone و ocz و thermaltake
شما مطمئن باشین که هیچوقت گرین چنین دروغ بزرگی(Gold) نمیگه و خودش رو خراب نمیکنه .
alpha007
19-03-2010, 23:57
دروغ نه که
نگفتیم گرین دروغ میگه که
یه کم تو سایتش به عنوان مرجع اصلی محصولاتش بیشتر توضیح میداد که شرکت مبدا و سازنده اصلی (حالا یا سون تیم یا کولمکس و ... ) این نشان رو چطور گرفته بهتر بود
منظورم بنچمارک و سند معتبره
morteza.m2n
20-03-2010, 01:13
گفته شما درسته ولی فقط گرین نیست که قطعات رو مونتاژ میکنه و تقریبا همه شرکتهای معتبر که پاور عرضه میکنن صرفا مونتاژ کننده هستند مثل coolermaster و silverstone و ocz و thermaltake
شما مطمئن باشین که هیچوقت گرین چنین دروغ بزرگی(Gold) نمیگه و خودش رو خراب نمیکنه .
دوست عزيز اين نشانو به گرين ندادن كه،اين نشان مال پاور هست كه اصلش رو z-serries زده و گرين هم داره اونو
تو ايران منتاز ميكنه،گرين در اصل پاورهاي خوب و مطرح رو تو ايران منتاز و گارانتي ميكنه،خودش اختراع نكرده كه پاور
رو :31: البته تا اونجايي كه من ميدونم قضيه از اين قراره
دوست عزيز اين نشانو به گرين ندادن كه،اين نشان مال پاور هست كه اصلش رو z-serries زده و گرين هم داره اونو
تو ايران منتاز ميكنه،گرين در اصل پاورهاي خوب و مطرح رو تو ايران منتاز و گارانتي ميكنه،خودش اختراع نكرده كه پاور
رو :31: البته تا اونجايي كه من ميدونم قضيه از اين قراره
خوب منم میدونم که گرین gold نگرفته این نشانهایی که به هر پاور داده میشه رو در اصل به شرکتی که قطعات رو در اختیار شرکتهای مونتاز کننده قرار میده میدن و هیچ ربطی به شرکت مونتاز کننده نداره که بخواد مثلا کلاس بزاره
کلا همه ی شرکتهای بزرگ مجبورن برای اینکه پاور با کیفیت عرضه کنن قطعات رو از شرکتهای بزرگی مثل seventeam تامین کنن
سلام
تو کلیه فروم ها و سایتهای اروپایی-امریکایی کولرمستر هیچ اطلاعاتی درباره ماژولار بودن پاور 1250 کولر مستر نیومده
حال اینکه دریا کامپیوتر و نمایندگیهای فروش اون میگن که پاور 1250 وات ما ماژولاره
خواهشا یکی کمک کنه تا من که میخوام یه محصول ماژولار کولر مستر رو بخرم انتخاب درست داشته باشم
سلام
دوست عزیز من این پاورو از نزدیک دیدم کی گفته ماژولاره ؟ اگه میخوای فضای داخلی کیس کامپیوترت شلوغ نباشه از این مدل نخر چون ماژولار نیست و سیماش انقدر زیاده که اصلا مرتب کردن داخل کیسو واست مشکل میکنه همونطوری که یکی دیگه از دوستان گفته بود پاور های سری silent pro کولر مستر که 5 مدل و از 500 وات تا 1000 وات داره ماژولار هستن . لینک زیر برسی پاور pro 1250w کولر مستر هست :
اینم لینک معرفی کولر مستر Silent Pro M 1000W :
alpha007
28-03-2010, 14:17
سلام
دوست عزیز من این پاورو از نزدیک دیدم کی گفته ماژولاره ؟ اگه میخوای فضای داخلی کیس کامپیوترت شلوغ نباشه از این مدل نخر چون ماژولار نیست و سیماش انقدر زیاده که اصلا مرتب کردن داخل کیسو واست مشکل میکنه همونطوری که یکی دیگه از دوستان گفته بود پاور های سری silent pro کولر مستر که 5 مدل و از 500 وات تا 1000 وات داره ماژولار هستن . لینک زیر برسی پاور pro 1250w کولر مستر هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک معرفی کولر مستر Silent Pro M 1000W :
سلام
شما از نزدیک این پاور 1250 یی که الان دریا کامپیوتر داره توزیع میکنه رو بررسی کردی؟
واقعا ماژولار نیست؟
پس چطور عاملهای فروش این شرکت،همینطور نمایندگیه فروشش تو پاساژ ایران میگه ماژولاره؟؟؟؟؟
من 2 هفته پیش با مسئول فروش دریا حرف زدم طرف هم گفت آره ماژوله!!!!!
منم تعجب کردم چون این پاور از سری pro standard هستش نه modular .لااقل تو سایت کولر مستر که اینطوری گفته
سلام
بالاخره GP1000B-GOLD وارد بازار ایران شد و با قیمت 240000 تومان :31:
این پاور با 1235 وات گرین از نظر فنی تفاوت خاصی نداره تازه اون 235 وات توانش بیشتره :31:
دوستان به نظر شما گرین جدا چه فکری کرده که همچین قیمتی واسش در نظر گرفته ؟ Gold Plus 80 داره که داره همچین قیمتی واسه گرین اصلا نمی ارزه اونم 1000 وات.
شما چی فکر میکند ؟
amin_caragt2
12-04-2010, 13:49
سلام
بالاخره GP1000B-GOLD وارد بازار ايران شد و با قيمت 240000 تومان
اين پاور با 1235 وات گرين از نظر فني تفاوت خاصي نداره تازه اون 235 وات توانش بيشتره
دوستان به نظر شما گرين جدا چه فکري کرده که همچين قيمتي واسش در نظر گرفته ؟ Gold Plus 80 داره که داره همچين قيمتي واسه گرين اصلا نمي ارزه اونم 1000 وات.
شما چي فکر ميکند ؟
""لياقت اين قيمتو داره واقعا لياقتشو داره ""
هنوز خودم تستش نکردم ولي يکي از بچه ها که کلي حساس و هميشه از همه مارکها بد ميگفت
بعد از ديدن پاور 1000 گلد
اين جمله گفت : لياقت اين قيمتو داره واقعا لياقتشو داره
اين جمله وقتي عباس از بچه هاي شاخ تعميرات گفت یعنی خیلی خیلی شاخه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.