ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ری استارت با وجود رم های متعدد

rbg
15-03-2010, 20:58
با سلام خدمت همه دوستان گل

بنده یک مشکلی با رم های متعدد دارم.
مشکل بنده به این صورته که بنده یک مادر برد گیگابایت مدل 8IPE775/-G دارم و یک رم 512 کینگ استون. حالا مشکل از اینجا شروع میشه که بنده دو تا رم 256 دیگه هم دارم (یکی کینگ استون و دیگری مارک بلیتز ) که هر وقت این دو تا رو با هم و به انضمام اون یکی 512 وصل میکنم (مجموع 1 گیگ میشه ) . سیستم ری استارت میشه . بنده هر کدوم از این رم های 256 رو به تنهایی با اون یکی رم 512 وصل کردم و مشکلی پیش نیومد ولی هر وقت سه تا رو با هم وصل می کنم سیستم در مواقع مختلف ری استارت میشه ( از داس گرفته تا ویندوز -البته 90 در صد ویندوز-)

مشکل از اونجایی عجیب تر شد که بنده به جای این دو تا 256 یک 512 از مارک بلیتز گرفتم و این بار هم که مجموع رم ها به 1 رسید باز ری استارت شد .

بنده البته شک دارم که مشکل مربوط به رسیدن مجموع رم ها به 1 باشه چرا که مادر بردم نوشته که تا 4 رو ساپورت می کنه .

یادآوری : تمامی رم ها DDR هستند و مادر برد دوال چنل رو ساپورت میکنه .

پیشاپیش متشکر

mohsen_sir
15-03-2010, 21:00
خوب اگه مي خواي از دو تا رم استفاده كني بايد از يك جنس يه نوع يا حد اقل يك cas استفاده كني.و الا ريست ميشه

rbg
15-03-2010, 22:12
با تشکر از جواب سریع شما

1- چطوره که رم 512 کینگ استون با 256 بلیتز درست کار میکنه اما با 512 بلیتز درست کار نمکنه.
2- همه رم ها دارای باس 400 هستند .
3- تا حالا چیزی از CAS نشنیده بودم ، امکانش هست در این مورد یه خورده توضیح بدین و اینکه اون رو میشه از کجا فهمید

با تشکر

EXTREME
15-03-2010, 22:48
خوب مشکل اول میتونه از ناسازگار بودن رم ها با هم باشه که این اتفاق میفته
اگه رم ها باهم ساز گار باشن و تک نک رم ها سالم باشن و اسلات های حافظه مشکلی نداشته باشن آپدیت بیوس
میتونه کمک کنه ممکنه بایوس این مقدار رم رو نتونه ساپورت کنه
احتمال دیگه هم میتونه از پاور باشه
وقتی تعداد رم ها زیاد میشه این اتفاق میفته ممکنه پاور ضعیف باشه و برق رم سومی رو نتونه تامین کنه
بهر حال از سالم بودن رم ها و اسلات حافظه و مچ بودن آنها اطمینان حاصل کنید

rbg
15-03-2010, 23:15
با تشکر از جواب های شما

اگه امکانش هست راه های "دقیق" این موضوع رو که چه شرایطی باعث میشن رم ها با هم دیگه مشکلی نداشته باشند رو توضیح بدین

متشکر

sir payman
16-03-2010, 00:47
باس رمها و لتنسیشون رو از توی setup تنظیم کن درست میشه

rbg
16-03-2010, 09:36
با سلام مجدد خدمت همه دوستان

همون طوری که خدمت دوستان عرض کردم باس همه رم ها 400 هست.

یک سوالی، این لتنسی که جناب Sir Payam فرمودند رو از کجا میشه تنظیم کرد . بنده همه تنظیمات مادربرد رو نگاه کردم و همچین گزینه ای رو پیدا نکردم.
ضمنا اگه میشه توضیح بدین که چطوری میشه این لتنسی یا اون CAS رو که جناب Mohsen_Sir فرمودند رو فهمید که چنده . بنده توی تنظیمات مادربرد و همچنین توی نرم افزار sis sandra همچین اطلاعاتی رو نداده بود (البته در حد جستجوی بنده که کم هم نبود!!).

پیشاپیش متشکر