مشاهده نسخه کامل
: مشکل نصب کارت صدا win 7
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم و هر کاری می کنم صداش در نمیاد
آیکن کارت صدا در قسمت مدیریت درایوها و نوار وظیفه هستش و وقتی هم تو dvice maneger گزینه آبدیت درایورو میزنم پیام driver .. is already instaled.. رو میده
از چند نرم افزار نصب و آبدیت درایور هم استفاده کردم ولی بازم خبری نشد
مدل مادر بوردم ASUS P5PLZ E کارت صدا on board هستش مدل کارت صداشم نمی دونم چیه که از سایت ASUS درایورشو دانلود کنم
اهتمال اینکه win 7 با این مادر بود هم خوانی نداشته باشه هست؟
لطفا بگید چیکار باید بکنم:41:
Peter-959
24-03-2010, 02:23
با سلام
شما مدل کارت صداتونو تو همون Device Maneger میتونید نگاه کنید.
احتمال زیاد مشکل از همون درایورتونه اما ممکنه کارت صداتون به عنوان دستگاه خروجی برای ویندوز انتخواب نشده باشه.
روی عکس بلندگوی سفید کنار ساعت کلیک راست کنید و Playback Devices رو انتخواب کنید و ببینید اصلا اونجا ویندوز کارت صدای شما رو شناخته و اگر چند مورد اونجا بود ببینید ویندوز کدومو به عنوان Default می شناسه. و کارت صدای خودتونو Default کنید.
Peter-959
24-03-2010, 02:23
ببخشید اشتباهی دو تا پست زدم.
سلام
تو قسمت playback Devices یک گزینه هست که وقتی انتخابش می کنم گزینه set defult غیر فعال میشه
تو قسمت devide maneger هم مدل کارت صدارو ننوشته که امکان داره اصلا کارت صدام نصب نشده باشه
Peter-959
29-03-2010, 00:30
سلام
یعنی در Device Maneger در زیر شاخه Sound, video and game controllers هیچ چیزی نیست ؟
هیچ سخت افزاریم نیست که کنارش یک علامت زرد یا قرمز باشه؟
توی playback Devices چی هیچ چیزی نیست؟یعنی توی اون کادر خالیه و هیچ دستگاه خروجی پیدا نمی کنه؟
اگر هیچ کدوم از موارد بالا نبود احتمالا کارت صداتون مورد داره (احتمالا سوخته).
اگر توی Device Maneger سخت افزاری بود که کنارش علامت زرد داشت احتمالا همون کارت صداتونه و درایورش نصب نیست.
اگرم توی Device Maneger در زیر شاخه Sound, video and game controllers چیزی بود که یعنی کارت صداتون نصب و باید توی playback Devices حد اقل یک دستگاه باشه .اگر بیشتر از یک دستگاه بود روی Speaker کلیک راست کنید و set defult رو انتخواب کنید.اگر با این کارا درست نشد جواب سه تا سوال بالا رو بزنید شاید تونستم کمکتون کنم.
امیدوارم که مشکلتون حل بشه.
تو قسمت playback Devices یک گزینه هست که وقتی انتخابش می کنم گزینه set defult غیر فعال میشه
فقط یه چیزی. من متوجه منظورتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدید.
سلام دوست من دمت گرم که جواب دادی
تو قسمت device maneger زیر شاخه Sound, video and game controller اینو نوشته:high defintion audio device که به قول شما مدل کارت صدا س
توی playback Devices هم high defintion audio device هست که dufult device بود که شمام همینو گفته بودی.
البته این مشکلو تو ویندوز 7 دارم تو xp کارت صدا کارمیکنه
سلام
خوشبختانه مشکلم حل شد
مدل مادر بوردم plp52 asus که من اشتباها p5plz زده بودم . البته تو سایت ایسوز تو قسمت ساپورت ویندوز 7 نبود . منم درایور ویستارو دانلود کردم که همون جواب داد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.