مشاهده نسخه کامل
: نگه داری هارد اکسترنال
pashangparsi6
15-03-2010, 15:48
با درود
من یه هارد 1 تراباتی که با آداپتور کار می کنه خریدم. می خواستم بدونم برای بهتر نگه داری شدن از این گونه هاردهای اکسترنال بهتره که آداپتورشون همیشه توی برق باشه و سیم یو اس بی هم درون رایانه باشه (کلا همراه رایانه روشن بشه) یا اینکه تنها زمان هایی که نیاز هست ازشون بهره گرفته بشه (خاموش و روشن شدن بیشتر!)
با سپاس
pashangparsi6
15-03-2010, 20:10
این هم فرتور (عکس) از هاردی که من خریداری کردم. My Book Essential
وسترن با جعبه ای سبز رنگ هست این هارد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pashangparsi6
17-03-2010, 01:15
نکته های درست نگه داری کردن از هاردهای اکسترنال چیست؟
حالا این هاردهای آداپتوری بهترند یا بدون آداپتور؟
pashangparsi6
18-03-2010, 14:14
هاردهای بدون آداپتور اگر سرعت و ماندگاری و بهای کمتر هاردهای با آداپتور رو داشتن بهتر بودن
regedit021
24-03-2010, 12:36
بدون آداپتور :سرعت وصداي كمتراز هارد هاي با آداپتور هست!
pashangparsi6
03-04-2010, 12:19
یعنی کسی توصیه ی ویژه ای درباره ی بهتر نگه داشتن هاردهای اکسترنال نداره؟
amd>intel
03-04-2010, 12:38
ضربه دشمن هارد هست . البته موقع قطع کردن safe remove هم فراموش نشه .
samangolriz
07-04-2010, 06:33
نذار گرد و خاک از بالا توش بره . منظورم گردیه که از منافذ بالای این هارد شما واردش میشه . من یکی داشتم که سوخت وقتی بردم تعمیر گفت که پر خاک بوده و اگه بالاشو می پوشوندم اینقد خاک توش نمیرفت . حالا 2 ساله که بالاشو چسب زدم اما منافذ پشت هاردو باز گذاشتم تا بتونه خنک شه . و هیچ مشکلی تا حالا باش پیدا نکردم .safe remove هم فراموش نشه . ضربه هم نخوره و چون ایستاده هست کله پا نشه . همین:5::10:
pashangparsi6
07-05-2010, 11:26
نذار گرد و خاک از بالا توش بره . منظورم گردیه که از منافذ بالای این هارد شما واردش میشه . من یکی داشتم که سوخت وقتی بردم تعمیر گفت که پر خاک بوده و اگه بالاشو می پوشوندم اینقد خاک توش نمیرفت . حالا 2 ساله که بالاشو چسب زدم اما منافذ پشت هاردو باز گذاشتم تا بتونه خنک شه . و هیچ مشکلی تا حالا باش پیدا نکردم .safe remove هم فراموش نشه . ضربه هم نخوره و چون ایستاده هست کله پا نشه . همین:5::10:
با سپاس
ولی این بیرون آوردن سیم یو اس بی و سیف ریموو کردن اگر از هارد بهره همیشگی ببری خیلی سخت می شه. می خواستم بدونم آیا وصل بودن همیشگی هارد به رایانه و اینکه هر زمان رایانه روشن می شه هارد هم به صورت خودکار روشن می شه و هر زمان رایانه خاموش می شه هارد هم به صورت خودکار خاموش می شه مشکلی رو ایجاد نمی کنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.