مشاهده نسخه کامل
: مشكلات روشن گذاشتن كامپيوتر براي مدت طولاني به صورت تقريباً دائمي
Pejvak61
15-03-2010, 07:43
من يه سيستمي دارم كه ميخوام بذارم روشن بمونه تا به صورت هفتگي برام دانلود انجام بده و در طول هفته هم فقط 24 ساعت خاموشش كنم.
ميدونم كه اين كار طول عمر دستگاه رو كاهش ميده ولي به صورت تخصصي به اطلاعات بيشتري نياز دارم.
مثلاً ميخوام بدونم كه اثراتي كه ميذاره دقيقاً به كدام قسمت هاست و با چه كاري ميشه اين اثرات مخرب رو كم كرد و خصوصاً اينكه آيا با قرار دادن سيستم روي Stand by ميشه اين اثرات رو كم كرد؟
مشخصات سيستم هم به شرح زيره :
CPU : Intel e7500
Mainboard : GIGA P43-ES3G
Ram 2*2GB Patriot bus 800
Video Card ATI Radeon 5450
Power Green GP535A
...
البته نكته ديگري هم هست و اونم اينه كه اين كامپيوتر به برق UPS با استابلايزر و ساپورت تقريباً هميشگي حتي در هنگام قطع برق شهر يا نوسانات شديد مجهزه:21:
mojtabaalemi
15-03-2010, 08:14
اگه فقط قراره دانلود کنه فرکانس cpu رو کم کن تا داغ نشه و لازمم نیست .
bermoda_khatar69
16-03-2010, 01:14
با سلام
بیشتر فشار به پاور و مادر بورد و Cpu می یاد چون بعد از مدتی گرم می کنن و برای حل این اشکال باید براشون خنک کننده هایی تعبیه کنی که بتونه این گرمایی رو که تولید می کنن از بین ببره مثلا برای مادربورد روی کیس از یک فن دمنده و مکنده قوی استفاده کنی و کاری کنی که کمتر خاک به سیستم برسه چون اگر خاک به روی سیستم برسه خودشو به صورت گرما نشون میده .
برای من که سیستمم یکسره روشنه @ هیچ مشکلی هم پیش نیومده !
از فن زیر هارد برای خنک کردن هارد استفاده می کنم !
گرد و خاک را تمیز کن !
کیس رو در جای خنک قرار بده !
از یه پاور قوی مثل گرین استفاده کن ..
بعد دیگه بزن یه سال هم دانلود کن یه سره روشن ..
فکر میکنم قطعاتی که با اینکار از عمر مفیدشون کم میشه پاور و فن ها و مدار های تغذیه قطعات هست. اگه سیستم خنک کنندت درست کار کنه و گردش هوای داخل کیس به درستی برقرار باشه و نوسان برق هم نداشته باشی داری از عمر مفید قطعات استفاده میکنی و نباید نگران باشی.
ebicross
02-04-2010, 23:41
شما میتونید بوسیله ی ویندوز سون و یا ابزارهای موجود برای Windows XP بخشهای مختلف سیستم رو از کار بندازین تا فشار کمتری به سیستم بیاد.
شما پاور رو خنک کن و همچنین CPU رو. مشکلی نخواهی داشت.
یه قابلیتی هم روی اکثر motherboadها هست که فرکانس CPU رو خودکار بسته به نیاز کاربر تنظیم میکنه. اون رو فعال کن. اسمش رو یکی لطف کنه بگه.
سیستم من 24 ساعته روشنه و شاید هم در یه ماه 3 روزش رو خاموش بشه. از موقعای که ADSL گرفتم سیستم من خاموش نشده و خیلی هم ازش راضی هستم. ADSL من محدودیت حجمی نداره و به همین علت 24 ساعته آن هستم و از خنک کنندههای خوبی استفاده میکنم و همچنین درب کیسم بازه و هر 2 هفته یه بار با فوتک تمامی گردو غبارهاش رو پاک میکنم.
عزیز هیچ مشکلی نداره بزار تا آخر 100 سالگیت روشن بمونه !
یه چیزم بگم
هر چی داستگاه بیشتر کار کنه عمرش طولانی تر میشه
کامپیوتره خودم الان تقریبا چند سالی هست که روشن هست البته فقط در موقعی که برق میره خاموش میشه
نكته اول : عمر مفيد پاور شما 60000 ساعت و راندمان آن 80~84% هستش كه كاش شما به جاي اون از GP535 B استفاده ميكرديد چرا كه هم جنس خازنهاي اون ژاپني هستش و هم عمر مفيد اون 100000ساعت و راندمان آن 82~86% .
نكته دوم : در مادربرد انتخابي شما هم از خازن جامد ( طول عمر بيشتر و توان تحمل بيشتر دما و پايداري بهتر ) استفاده شده و هم از خازن الكتروليت ( طول عمر كمتر و توان تحمل كمتر دما و پايداري كمتر ) كه بهتر بود از EP43 UD3L يا مدلي كه همه خازنهاي آن جامد باشد استفاده ميكرديد تا مادربرد شما پايدارتر باشد .
به هر حال چون سيستم شما چند روز روشن خواهد ماند مهمترين مساله براي آن تهويه و خنك كاري مناسب و جلوگيري از تشكيل لايه هاي خاك و گرد و غبار بر روي مادربرد ، سينك و فن cpu ، داخل پاور ، برد گرافيك و سينك و فن آن و ساير قطعات داخل كيس . براي رسيدن به اين منظور زماني كه دستگاه خاموش است با استفاده از يك شيلنگ هوا بافشار ضمن رعايت فاصله تا قطعه ميتوان گرد و خاك موجود بر روي قطعات را از بين برد .
mohsenfhm
25-05-2010, 10:40
اگر دمای داخل کیس پایین باشه مشکلی نداره
hoomi_gta
25-05-2010, 12:37
من مدیر شبکه شرکتمون هستم، سرورای ما الان تقریبا 3 ساله که مدام روشن هستند حتی ایام عید هم روشن بودند ولی هیچ مشکلی براشون پیش نیومده. البته یک کولر 24 هزار هم پشت سرشونه که اونم همیشه روشنه.
سلام
نظر دوستان محترم ولی من سیستم رو همیشه روشن میزارم مگر اینکه برق بره! تا الان هم هیچ مشکلی براش بوجود نیومده
toose2008
25-05-2010, 15:18
فقط در دو طرف درب کیستو بکن بنداز دور هیچ وقت فن اضافه رو سیستمت وصل نکن مگر اینکه فن خیلی اورجینال و نویز و مصرف کمی داشته باشه اگه تو نستی یه پاور خوب بخر
می تونی سیستمت گاز کشی کنی
یعنی روی قطعات کامپیوترت لوله های مخصوصی رد کنی و مایع مخصوصی(که الان یادم نیست که چی هست) به چرخه در بیاری
این سیستم خنک کننده را من توی PC center شیراز دیدم
صد درصد توی بازار بگردی گیرت میاد
و سعی کن با نرم افزار easy energy saver کارکرد و توان CPU را بیاری پاین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.