ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كنكور و آرزوي پزشكي

mohsenmetal
15-03-2010, 01:43
با سلام به دكتران گرامي:31:

ميخواستم امسال در كنكور 89شركت كنم و هدفم هم پزشكي هست ميخواتم ببينم كسي كارنامه اي از اين رشته داره برايه ما بزاره ببينيم بايد هر درسو چند بزنيم و اگه خودش تجربه داره ما رو يكم راهنمايي كنه مثلا زيست از رويه چي تست بزنيم بهتره .شيمي چي؟ فيزيك چه مباحثي رو تست بزنيم كه اسون باشه و تست رياضي از رويه چه كتابي باشه و.......................

AmiRreZA_RAcEr
15-03-2010, 03:15
پس شما هم کنکوری هستی
آقا یکی دعا کنه این بچه های کنکوری پی 30 همشون قبول بشن ....
:41:

Arpanet
15-03-2010, 21:29
اين سوال پزشكي نيست

saba_moha
16-03-2010, 14:35
سلام
اول از همه خدا قوت کنکوری!

ولی ...این سوالو اینجا نباید مطرح کنی!...ولی خوب چون کنکوری هستی و حالتو درک میکنم ....

اول اینکه پسری!پس زیاد نگران نباش واسه قبولی تو پزشکی!چون بدبختانه واسه ما دخترا و خوشبختانه واسه شما پسرا سهمیه ها که شده 70 به 30 به نفع پسرا!من سه سال پیش کنکور دادم رتبم شد 700 منطقه 2،نتیجش این شد که با پسرایی که رتبشون 2500 بود!شدیم همکلاسی!

به هرحال...سعی کن بیشتر دروس ریاضی و فیزیکتو تقویت کنی،چون بچه های تجربی بیشتر تو این دروس گیرن،زیست هم که جای خودشو داره،در مورد مباحث هم من والا چیز زیادی تو ذهنم نمونده! ولی کتابا رو من ریاضی و فیزیک کانون زدم،شیمی اینده سازان و ده استاد،زیست هم بیشتر این کتابه که عکس گربه داره !یادم رفته اسمش!عمومی هم زیاد تست نزدم ولی خوب گاج و کانون،اگه هم پزشکی یا دندونپزشکی میخوای یا کلا رشته های پیرا پزشکی پس وقت خودتو برا زمین شناسی تلف نکن مگر اینکه داروسازی هم تو اولویت هات باشه درصدایی که زدم اینا بوده:

ریاضی 56 فیزیک 63 زیست 86 شیمی 60 عربی 80 دین و زندگی 86 زبان 60 ادبیات 76 زمین هم ..!39

و سعی کن کم کم خودتو دیگه جمع و جور کنی و زیاد تست بزنی و حتما حتما وقت هم براش بگیر و کلا در عین اینکه به فکر کنکورت هستی زیاد به فکرش هم نباش!منظورم اون فکرای مخرب ترس و اظطرابه،خوشحال باش که داری کنکور میدی و بالاخره راحت میشی و ایشالا توی بهترین رشته قبولی، اعتماد به نفس بهترین مسکن ادمه .امید خدا

ایشالا که موفق بشی و همیشه شاد باشی:20: