ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوتا سوال درباره تغییر در سخت افزار

Blue_66goola
14-03-2010, 23:19
با سلام
1. اگر تغییری در سی پی یو ی سیستمی که دارای یک سیستم عامل هست ایجاد کنیم مثلا 1.7 به 2 گیگا هرتز تبدیل بشه آیا سیستم مشکل پیدا میکنه و بالا نمیاد یا اینکه مثل عوض کردن رایتر بی اثر هست روی "سیستم عامل"؟ و بالا میاد راحت؟
2. اگر مین برد عوض بشه مثل حالت بالا که گفتم مثلا گیگا اس دی ساپورت به ایسوز دی دی آر خور تبدیل بشه؟ برای سیستم عامل چه اتفاقی می افته؟
سپاس از کمک شما

EXTREME
14-03-2010, 23:53
نه شما باید وقتی cpu و مین رو عوض میکنید باید با همون cpu و مین سیستم خودتون ویندوز رو عوض کنید تا مشکلی پیش نیاد
ولی برای رم گرافیک و قطعات دیگه اینطور نیست

sir payman
16-03-2010, 00:51
البته تعویض cpu هم مشکلی به وجود نمیاره ولی وقتی مادر بورد رو عوض میکنید اصلا ممکنه که ویندوز بالا نیاد که در اینصورت یا باید ویندوز عوض بشه یا اینکه اگر اطلاعات مهمی دارید و نمیخواید از بین بره میتونید ویندوزتون رو repair کنید

UltraForce
17-03-2010, 23:29
می دونی چیه اصلا تعویض هر قطعه ای بجز هاردت تاثیری رو بوت ویندوزت نمیاره ؟
اینو از خودم نمی گم من تو یک شرکت سخت افزاری پی سی کار می کنم و عوض کردن قطعات کار هر روز من هست
ولی بعد از تعویض قطعاتی که درایور دارن(مثل مادربرد ، گرافیک ، مودم) باید رو سیستم عامل درایور های قطعات جدید نصب شه
حالا تنها مشکلی که در بعضی از سیستم ها پیش میاد اینه که باید درایور اون قطعه خاص رو ویندوز خام نصب شه یعنی باید قبل از این که هیچ نرم افزاری نصب بشه باید درایور این قطعه نصب بشه ولی خوب قبل تعویض قطعه درایور های قطعه های قدیمی و کلی برنامه نصبه که پس نمی زاره درایور های جدید نصب بشه
البته همچین مشکلاتی تو قطعات که مروف و مرغوب نیست بیشتر ظاهر می شه...
مثل درایور های مادربرد های Soyo

habibxfx
30-03-2010, 16:43
سلام. جواب ultraforce از بقیه جوابها درست تر بود.
با تعویض cpu هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی بعد از تعویض برد کافیه درایورهای موجود در دیسک همراه برد نصب بشن.