ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تصویری چرخش تصویر حول محور Y ها (PaRkOr)

PaRkOr
14-03-2010, 23:03
سلام دوستان
بنا به درخواست abbasaی عزیز، دومین آموزش خودمو در خدمت دوستان می ذارم.
برای چرخوندن یک عکس ( معمولاً لوگوی یک ارگان یا شرکت یا ... ) روی تصویرمون دو راه داریم.
اول : اگه بخواهین آرمتون سه بعدی باشه، باید برید پیش یه کسی که 3D Max کار می کنه و سفارش بدید و بگید بک گراند رو آبی یا سبز براتون رندر کنه.
دوم : اگه براتون مهم نیس که سه بعدی باشه، آموزش ما رو ببینید :

نکته : نرم افزار مورد استفاده، Adobe Primiere Pro 2 می باشد.
1. مثل همیشه، اول یک یا هوووووووووووو ی بلند از اعماق دلتون بکشید.
2. نرم افزار Primiere رو باز کنید و کلیپ و آرمتون که قبلاً با فتوشاپ پشتشو آبی کردید، رو وارد کنید. (ان شاء الله که بلدید.)
3. کلیپ رو بندازین روی لایه 1 و لوگو رو روی لایه 2.. ( مثل زیر )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. برای تغییر سایز لوگو، روی اون کلیک کنید تا پنجره ی Effect Control در بالای صفحه نمایان گردد. سپس روی فلش کنار Motion کلیک کنید تا زیر مجموعه ی آن باز شود. حال، مقدار Scale را کم کنید تا لوگوتون کوچیک بشه. همچنین با تغییر مقادیر Position، مکان لوگو رو درست کنید. ( مثل زیر )

5. از پالت افکت ها (سمت چپ، پایین)، افکت Blue Screen رو سرچ و سپس روی لوگوتون کلیک و درگ کنید.

تصویر تا اینجا :

6. حالا نوبت چرخوندن لوگو می رسه. برای این کار در پالت لایه ها افکت Basic 3D رو ( به روش یاد شده ) شوت کنید روی لایه ی لوگو. سپس دوباره در پنجره ی Effect Control، بر روی فلش کنار Basic 3D کلیک کنید. سپس به ابتدای کلیپ رفته روی علامت ساعت کنار Swivel کلیک کنید. ( شکل زیر )

7. به چند ثانیه جلوتر ( بستگی داره که دوست دارید لوگو در طول چند ثانیه یک چرخش کامل داشته باشه ) برید و مقدار Swivel رو 1x ( یک اکس ) وارد کنید. ( مثل زیر )

8. برای گرفتن خروجی به مسیر File ==> Export ==> Movie بروید.

9. در پنجره ی ظاهر شده، مسیر بدید و در نهایت روی Save کلیک کنید و منتظر شوید تا کار رندر شود.

10. غذای ما آمادس.:31: برید حالشو ببرید.:27:

اگه دوستان سؤالی داشتند، همینجا بپرسن.
خدا وکیلی تو نظرسنجی هم شرکت کنین.

یا هووووووووووووووووووووو

reza2kn
15-03-2010, 12:06
ممنون داداش...
دستت درد نکنه:40:
ولی میگم بهتر نیست که لوگو رو Transparent بیاریم تو برنامه که نیاز به Keying نباشه؟؟:13:
موفق باشی:11:

PaRkOr
15-03-2010, 16:23
ممنون داداش...
دستت درد نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
ولی میگم بهتر نیست که لوگو رو Transparent بیاریم تو برنامه که نیاز به Keying نباشه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
موفق باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
سلام
خواهش می کنم
منظورت اینه که PSD یا GIF یا TIFF بیاریم؟
اتفاقاً خیلی خوب اشاره کردی. اینجوری میتونیم توی لوگومون از همه نوع رنگی استفاده کنیم.
ممنون
یا هووووووووووووو

Mr.World.Wide
15-03-2010, 18:48
سلام
خواهش می کنم
منظورت اینه که PSD یا GIF یا TIFF بیاریم؟
اتفاقاً خیلی خوب اشاره کردی. اینجوری میتونیم توی لوگومون از همه نوع رنگی استفاده کنیم.
ممنون
یا هووووووووووووو

سلام خسته نباشی حرفه ای نمیشه حالا با فلش درستش کنیم بیاریم تو پریمیر تازه 3d هم میشه

abbasa
15-03-2010, 23:50
اقا جان تو مرحله 6 ماندم پريماير من cs4 مي باشه و اين گزينه 3d رو نميتونم پيدا كنم من با اديوس بيشتر كار ميكنم و برماير رو وارد نيستم از مرحله شش بگ كه اين پالت لايه ها 3d basic كجاست ان دفعه هم شطرنجي كردن ارم رو زياد خوب توضيح نداده بودي عزيز جان خودم با بدبختي فراوان رفتم تو ليكوييد درست كردم ده تا هوووو بيشتر كشيديم ديگه نه رمقي ماند نه نفسي تري دي بيسك كجاست .................................................. .................................................. .........

حالا فرض كنيم فيلم يك ساعته و در طول اين يك ساعت همش ميخواهيم پچرخه بايد هر چند ثاتيش رو تعريف كنيم خيلي وقت گيره كه كي فرم نداره كه اول اخرش رو مشخص كنيم بهش بفهمونيم كه تا اخر فيلم بايد با اين ريتم كار كني

PaRkOr
16-03-2010, 03:05
سلام خسته نباشی حرفه ای نمیشه حالا با فلش درستش کنیم بیاریم تو پریمیر تازه 3d هم میشه
شما راحت باش. هر کاری دوست داری بکن.

اقا جان تو مرحله 6 ماندم پريماير من cs4 مي باشه و اين گزينه 3d رو نميتونم پيدا كنم من با اديوس بيشتر كار ميكنم و برماير رو وارد نيستم از مرحله شش بگ كه اين پالت لايه ها 3d basic كجاست
سلام
به این جمله توجه کن :

نکته : نرم افزار مورد استفاده، Adobe Primiere Pro 2 می باشد.
عزیز، من با CS4 کار نکردم. ببین دوستان کسی بلد نیس؟

ان دفعه هم شطرنجي كردن ارم رو زياد خوب توضيح نداده بودي عزيز جان خودم با بدبختي فراوان رفتم تو ليكوييد درست كردم
خب معلومه که آموزش پریمیر برا لیکوئید خوب نیس. مثل آموزش فوتوشاپ برا 3D max میمونه.

حالا فرض كنيم فيلم يك ساعته و در طول اين يك ساعت همش ميخواهيم پچرخه بايد هر چند ثاتيش رو تعريف كنيم خيلي وقت گيره كه كي فرم نداره كه اول اخرش رو مشخص كنيم بهش بفهمونيم كه تا اخر فيلم بايد با اين ريتم كار كني
دو راه داری.
1: لایه لوگه رو بکشی تا آخر فیلم و بجای 1x بهش بدی مثلا 100x.
2: کلیپ چرخش رو تو یه پروژه مجزا درست کنی و رندر، بعد بیاریش تو کلیپت و چند بار تکرارش کنی.

باز هم اگه سوالی بود بفرمایید و در نظرسنجی هم شرکت کنید.
یا هووووووووووووووووو

Mr.World.Wide
16-03-2010, 16:28
اقا جان تو مرحله 6 ماندم پريماير من cs4 مي باشه و اين گزينه 3d رو نميتونم پيدا كنم من با اديوس بيشتر كار ميكنم و برماير رو وارد نيستم از مرحله شش بگ كه اين پالت لايه ها 3d basic كجاست ان دفعه هم شطرنجي كردن ارم رو زياد خوب توضيح نداده بودي عزيز جان خودم با بدبختي فراوان رفتم تو ليكوييد درست كردم ده تا هوووو بيشتر كشيديم ديگه نه رمقي ماند نه نفسي تري دي بيسك كجاست .................................................. .................................................. .........

سلام دوست عزیز برو تو قسمت video effect بعد perspective اونجا basic 3d هست از اول تا آخر فیلم بکش بعد کی فریم اول رو بذار 0 آخریش رو هم بذار مثلا 200 خوش باشید

PaRkOr
17-03-2010, 02:20
سلام دوست عزیز برو تو قسمت video effect بعد perspective اونجا basic 3d هست از اول تا آخر فیلم بکش بعد کی فریم اول رو بذار 0 آخریش رو هم بذار مثلا 200 خوش باشید
عزیز این مسیری که شما دادی برا Pro2 میباشد. اما به گفته دوستان تو CS4 کار نمیده. بعدشم وقتی شما اسم یه افکت رو سرچ بکنی، دیگه نیازی نیست تو دایرکتوری دنبالش بگردی.
ممنون.
یا هوووووووووووووووو

Mr Andersson
17-03-2010, 03:50
درود;

شما نابغه ای عزیز ها. این مسیری که شما دادی برا Pro2 میباشد. نه CS4. بعدشم وقتی شما اسم یه افکت رو سرچ بکنی، دیگه نیازی نیست تو دایرکتوری دنبالش بگردی.
ممنون.
یا هوووووووووووووووو

مسیر ها یکی هست چه Pro چه CS4 ... حبیب جان ........
متشکر.

PaRkOr
17-03-2010, 05:07
درود;

مسیر ها یکی هست چه Pro چه CS4 ... حبیب جان ........
متشکر.
سلام مهیار جان
خیلی ممنون
پس باید این دوستمون یه ذره حواسشو بیشتر جمع کنه.
یا هووووووووووووووووو

Mr.World.Wide
17-03-2010, 17:38
عزیز این مسیری که شما دادی برا Pro2 میباشد. اما به گفته دوستان تو CS4 کار نمیده. بعدشم وقتی شما اسم یه افکت رو سرچ بکنی، دیگه نیازی نیست تو دایرکتوری دنبالش بگردی.
ممنون.
یا هوووووووووووووووو

من که دارم cs4 کار می کنم دارمش تو همین مسیری که گفتم مال شما رو نمیدونم من اصلا pro 2 کار نکردم یه دفعه از 6.5 رفتم cs 4