ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریکاوری در سونی وایو F11

DariushGreat
14-03-2010, 19:59
سلام
ببخشید... شاید فکر کنین وسواسی ام! ولی خب چی کار کنم ؟؟؟ جنس گرون قیمتیه و مهمتر از همه اینه که ویندوز اصل روش نصبه... :41:

من با اجرای VAIO Care و رفتن به بخش Recovery & Restore دو تا دی وی دی ریکاوری تهیه کردم. میخوام بدونم که همین کافیه؟ یعنی اگه روزی روزگاری ویندوزم ترکید! ( با کارایی که می کنم بعید نیست! :دی ) می تونم با این دو تا دی وی دی درستش کنم...؟

سپاس عزیزان من!
شاد و پیروز باشین :11:

H@mid-Vista
14-03-2010, 20:15
بله حتی می تونین به حالت تنیظمات كارخانه برگردونین

اگر هم ریكاوری خراب شد
مشكلی نداره
سریال اریجینال زیر نوت بوكت هست
ضمنا با این روش میشه راحت ریكاوری ساخت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

roteal2007
14-03-2010, 20:16
سلام
ببخشید... شاید فکر کنین وسواسی ام! ولی خب چی کار کنم ؟؟؟ جنس گرون قیمتیه و مهمتر از همه اینه که ویندوز اصل روش نصبه... :41:

من با اجرای VAIO Care و رفتن به بخش Recovery & Restore دو تا دی وی دی ریکاوری تهیه کردم. میخوام بدونم که همین کافیه؟ یعنی اگه روزی روزگاری ویندوزم ترکید! ( با کارایی که می کنم بعید نیست! :دی ) می تونم با این دو تا دی وی دی درستش کنم...؟

سپاس عزیزان من!
شاد و پیروز باشین :11:

برای تست همون اول که میخواد ویندوز بیاد بسته به نوع نرم افزار که برای ریکاوری گرفته شده دکمه مربوطه رو میزنید و اگه گفت dvd وارد کنید یعنی مشکلی نداشته.

DariushGreat
14-03-2010, 21:28
برای تست همون اول که میخواد ویندوز بیاد بسته به نوع نرم افزار که برای ریکاوری گرفته شده دکمه مربوطه رو میزنید و اگه گفت dvd وارد کنید یعنی مشکلی نداشته.

والا همون هنگام که دیسک 1 رو وارد کردم و فایل EXE رو اجرا کردم، گفت پس از راه اندازی دوباره عملیات آغاز می شه...